- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #16.581
ayrıntılı usg ye girip de böyle bişey söylenmeyen bebek yok canım zaten takılma, takip edilmesi açısından söylemiştir dr.kızlar bugün ayrıntılı ultrosona girdim.
Bebegin herşeyinin iyi oldugunu söyledi doktor maşallah
Sadece kalpte ekojonik fokus gözlendigini söyledi yani kalpte kireçlenme.
Ama kesinlikle önemli bişey degil dedi hiç kafana takma dedi.
Tabi ister istemez takıyor insan.
guatr ilaç kullanınca sorun olmuyomuş di mi?Net gidiyo bizdede giremiyorum kaç günden beri
Kontrollerimiz devam ediyor
Yumoşlarım büyüyorlar maşallah
Ama biraz yavaş büyüyorlarmış neyseki sorun değil dedi doktor
Gizli guatr varmış bende tedaiye engel değil dedi
iLAÇ TEDAVİsine başladık guatr için
Bende haberler böyle
kızlar bugün ayrıntılı ultrosona girdim.
Bebegin herşeyinin iyi oldugunu söyledi doktor maşallah
Sadece kalpte ekojonik fokus gözlendigini söyledi yani kalpte kireçlenme.
Ama kesinlikle önemli bişey degil dedi hiç kafana takma dedi.
Tabi ister istemez takıyor insan.
Net gidiyo bizdede giremiyorum kaç günden beri
Kontrollerimiz devam ediyor
Yumoşlarım büyüyorlar maşallah
Ama biraz yavaş büyüyorlarmış neyseki sorun değil dedi doktor
Gizli guatr varmış bende tedaiye engel değil dedi
iLAÇ TEDAVİsine başladık guatr için
Bende haberler böyle
mattika sancını kontrol et canım ama bahsettiğin nişan olabilir bende pembe leke gelmişti...
Doktor Mervecim sorun yok dedi:)kafaya takılacak bir şey değil olsa söylerim dediayrıntılı usg ye girip de böyle bişey söylenmeyen bebek yok canım zaten takılma, takip edilmesi açısından söylemiştir dr.
guatr ilaç kullanınca sorun olmuyomuş di mi?
doğal hamile kalmaman bundandı belki:26:
opu ne zaman gibi hayırlısyla
sancı yok canım. perşembe günkü muayeneden sonra kahve leke geldi ama bugünkü aklımı karıştırdı.
neyse bekleyelim bakalım.
inş sağlıklı yumurtaların olur canım..Doktor Mervecim sorun yok dedi:)kafaya takılacak bir şey değil olsa söylerim dedi
Ben her şeyi akışına bıraktım valla
Evet belkide o yüzden doğal yoldan hamile kalmıyordum çünkü engel olabiliyormuş
Opu çarşamba günü inşallah
nst ye dr.a gittikçe giriyorum, normal.Kahverengi leke mi geldi?:26:
Muayeneden sonra felan mı geldi
Nst'ye girdin mi bu arada?
hareketler normal canım, sancı da yok. inş haber veririm ani bişey olmazsaMattika bebeğin hareketlerini de kontrol et canım. Sancıyı da... gidersen haber ver dua edelim sana sen de bize et....
3 güne kadar mı, hayırlısı canım..Mattikanın bebeği gelecek gibi valla benim içime doğuyor
3 GÜNE Gelir diyorum ben 3 vakte kadar
Allah bilir tabi:)
Allah muvaffak eylesin akidecim. İnşaallah güzel haberlerle gelirsin.
tedavin hayırlı olsun canım. dularım seninle. inşallah güzelhaberlerini alırızda bize de umut olur. kaçıncı tedavin canım
cok tesekkur ederim cnm,insallah..dört senedir bebek istiyoruz.. 2 kez düsük yaptım sonra tup bebek tedavisine basladık buda
3.denemem oluyor cnm..senin tedavin ne zaman baslıyor denemişmiydin daha önce?
Hayırlı uğurlu olsun canım benim
En güzeli zaten bende ne heyecan var nede stres:)
akide1
Hayırlı olsun canım benim...
cok tesekkur ederim cnm:))sen nasılsın insallah ıyısındır,cok zorlu yollardan gectin biliyorum..insallah hamişliğinin bundan sonrasını rahatlıkla gecirirsin ve saglıkla bebişini kucağına alırsın cnm
Mattikacım, geri sayım basladı demek:)) Hayırlısıyla atlat insallah dogumuda,pasanı sağlıkla al kucagına cnm..
cnm insallah böyle devam ederiz:))bu arada p.tesi toplanacak mı? Allah yardımcın olsun bol boolll saglıklı yumuosların olsun insallah,dualarımdasın..
evet cnm daha once 2 kez dusuk yaptım ,10 haftalık olmadan kaybettım yani..
2 kezde denedim.ilki şişli de saglıklı cıkmadı array yontemı uygulandı..ikincisi atasehır de 2 tane saglıklı bulundu ama sonuc negatıfti.
bende 13 14 dengeli translokasyon varmış yanı tasıyıcılık..ve bu durumda volkan bey bana kesinlikle fish yontemı uygulanmalı dedi ve ilk denememın yanlış yonten oldugunu soyledi tabi bu bende bır soru ısaretı yarattı..atasehir memorıaldaysa labaratuvar yok bu bır problem olur mu dıye dusundum.. o yuzden merak ettim aslında pgt ile hamile kalanlar hangi hastanede tedavi oldular diye..
aslında sen guzel dusunuyorsun kader kısmet bazı seyler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?