Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ayrıntılı usg ye girip de böyle bişey söylenmeyen bebek yok canım zaten takılma, takip edilmesi açısından söylemiştir dr.

guatr ilaç kullanınca sorun olmuyomuş di mi?
doğal hamile kalmaman bundandı belki:26:

opu ne zaman gibi hayırlısyla

akide1

Hayırlı olsun canım benim...

Canım benim de bebeğin kafasında kroid pleksus kisti vardı geçti sonradan. önemli olsa derdi... mattikanın dediği gibi sorun yok denen yok gibi...

maşallah yumoşlara...

mattika sancını kontrol et canım ama bahsettiğin nişan olabilir bende pembe leke gelmişti...

Doktor Mervecim sorun yok dedi:)kafaya takılacak bir şey değil olsa söylerim dedi
Ben her şeyi akışına bıraktım valla
Evet belkide o yüzden doğal yoldan hamile kalmıyordum çünkü engel olabiliyormuş
Opu çarşamba günü inşallah

Son düzenleme:
Mattika bebeğin hareketlerini de kontrol et canım. Sancıyı da... gidersen haber ver dua edelim sana sen de bize et....

Mattikanın bebeği gelecek gibi valla benim içime doğuyor
3 GÜNE Gelir diyorum ben 3 vakte kadar
Allah bilir tabi:)

Akasya canım sen baya heyecan yapmışsın bu tedavi işini:)
Ama Allah yardım ediyor inan bana
Şu gün kontrol var diyorsun şu saatte iğnem vurulacak diyosun
Zaman böyle geçiyor akışına bırakmak en güzeli

inş sağlıklı yumurtaların olur canım..

Kahverengi leke mi geldi?:26:
Muayeneden sonra felan mı geldi
Nst'ye girdin mi bu arada?
nst ye dr.a gittikçe giriyorum, normal.
evet alttan muayene etti açılma fln var mı diye ondan sonra leke geldi.
muayene perşembe günüydü, bugün de leke gelince acaba dedim.

Mattika bebeğin hareketlerini de kontrol et canım. Sancıyı da... gidersen haber ver dua edelim sana sen de bize et....
hareketler normal canım, sancı da yok. inş haber veririm ani bişey olmazsa

Mattikanın bebeği gelecek gibi valla benim içime doğuyor
3 GÜNE Gelir diyorum ben 3 vakte kadar
Allah bilir tabi:)
3 güne kadar mı, hayırlısı canım..

cok tesekkur ederim cnm,insallah..dört senedir bebek istiyoruz.. 2 kez düsük yaptım sonra tup bebek tedavisine basladık buda
3.denemem oluyor cnm..senin tedavin ne zaman baslıyor denemişmiydin daha önce?[/QUOTE]

bu ayın sonunda başlıyorum bir aksilik olmazsa. aslında bir haftadır başlamış olacaktım ama lazer cihazı arızalanmış ve yurt dışından yenisi gelecekmiş diye ertelendi. 15 güne gelir dediler ama ben gene de bir aksilik olacak diye korkuyorum. bu benim ilk tedavim. 1 yaşında kas hastası (sma) oğlum var. 6 yıllık evliyim. ilk başta çocuk istemedik sonra kolaylıkla oldu ama bir aylıkken hasta olduğunu öğrendik oğlumun.

allah sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşmayı nasip etsin. ben artık hep böyle dua ediyorum.

cnm insallah böyle devam ederiz:))bu arada p.tesi toplanacak mı? Allah yardımcın olsun bol boolll saglıklı yumuosların olsun insallah,dualarımdasın..

Allah razı olsun canım sağolasın sende dualarımdasın hangi hastanede başladınız şimdi
En son kararsızdın?

Ya kızlar benim her yerim kaşınıyor
Özellikle göğüs ve çevresi benek benek oldu
Kabardı kırmızılaştı kaşıyorum bende yara oldu
Acaba bu iğnelerin yan etkisi olabilirmi:26:

umut olursun inşallah arkadaşım tedavin hayırlı olsun...bende 4 düşük yaptım kanda pıhtılaşma 46xx21ps+ çıktı volkan beyle tlfda görüştük bunun düşük sebebi olup olmadığı kesin değilmiş.eşimde 10 gün önce genetik test için kan verdi bakalım sonuç ne olacak.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…