- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #16.641
ben öyle herşeyini almadım, doğumdan sonra ortada kalmıcak kadar aldım, eskiden doğmadan alınmazmış cinsiyet bilinmezmiş fln.İnşallahhh canım inşallah sağlıkla giyer ..
Ya ben dayanamıorum almak istiyorum ama cesaret edemiorum ne bilim Allah korusun bişey olur die.
Ya herşeyde çok pahalı bir emzirme koltugu 600 tl ohaaa dedim yaaa şaka gibii.
çok tşk ederim canım duaların için, sen hep gönlümden geçiyosun dua ediyorum sana, inş doğumda da dua edicem hepimize..Mattıka'cım,
su gıbı geçsin dogumun ınsallah. Saglıklı, akıllı , sıze hayırlı bır evlat olsun ınsallah.
Zaman gectı... Ve doğum zamanın geldi. Ne mutlu sana arkadasım bugunlerı de gördün.
Doğumda bizler için dua et , bizleri de unutma.
Güzel haberlerini almayı diliyorum tez zamanda. Allah yardımcın olsun güzelim!
sayı az olsun varsın inş altın yumurta onlardan biridir.kızlar merhaba,
topık masallah cıvıl cıvıl omus:))butun hamışlerimizin nesesi inanın biz tedavidekilere, moral oluyor,neseniz keyfiniz daim olsun insallah,,ama bizide unutmayın neolur sizin desteginize ihtiyacımız var..hazade,delikız,chnb,mattıka,nazefsa sizin dualarınız hamişlerin duası kabul olurmus,Allah sizede saglıkla sıhhatle bebişlerinizi kucagınıza almayı nasip etsin..
ben de bugunlerde bir bas ağrısı var tedavide yapıyor beni bööle,, ilaç da yasak bekliyorum gecsin diye,inat ettim gececek :))
birde bugun doktora gittim 5 tanecik yumurtam varmıs bu sefer( kısmet neyapalım az olsun iyi olsun insallah diyorum..
Canım inşallah sağlıkla bebegini alırda ewine dönersin herzaman hepiniz dualarımdasınız Allahın izniyle doguma giderken hepinize dua edicem.Yumurta sayısına aldırma cnm bir olsun pir olsunkızlar merhaba,
topık masallah cıvıl cıvıl omus:))butun hamışlerimizin nesesi inanın biz tedavidekilere, moral oluyor,neseniz keyfiniz daim olsun insallah,,ama bizide unutmayın neolur sizin desteginize ihtiyacımız var..hazade,delikız,chnb,mattıka,nazefsa sizin dualarınız hamişlerin duası kabul olurmus,Allah sizede saglıkla sıhhatle bebişlerinizi kucagınıza almayı nasip etsin..
ben de bugunlerde bir bas ağrısı var tedavide yapıyor beni bööle,, ilaç da yasak bekliyorum gecsin diye,inat ettim gececek :))
birde bugun doktora gittim 5 tanecik yumurtam varmıs bu sefer( kısmet neyapalım az olsun iyi olsun insallah diyorum..
ben öyle herşeyini almadım, doğumdan sonra ortada kalmıcak kadar aldım, eskiden doğmadan alınmazmış cinsiyet bilinmezmiş fln.
bazen çok bile aldım diyorum, alırsan da en fazla bi hastane çıkışı al daha erken bence de.
insallah ,insallah mattıkacım..sayı az olsun varsın inş altın yumurta onlardan biridir.
cok tesekkurler hazadecim,insallah bir ay sonra hamiş kalırım dualarınızla,,bu guzel duyguyu yasarım:)Canım inşallah sağlıkla bebegini alırda ewine dönersin herzaman hepiniz dualarımdasınız Allahın izniyle doguma giderken hepinize dua edicem.Yumurta sayısına aldırma cnm bir olsun pir olsun
Vallahiz bizimkilerde alma alma dio cnm ama herşey birdende alınmı zaten henüz hiçbişey almadım.1-2 ay sonra almayı düşünüyorum Allah nasip ederse eger.Canım şimdi sen n zaman gidiceksin doktora bak hemen biz yaz hee çatlarız yoksaa
cok tesekkurler hazadecim,insallah bir ay sonra hamiş kalırım dualarınızla,,bu guzel duyguyu yasarım:)
bu arada bebiş kıyafeti için erken biraz ama almamak için dayanmak zordur eminim,bugun mothercare arkadasımın bebişine hediye almak için girdim cok tatlıydılarr bayıldım:))
Vallahiz bizimkilerde alma alma dio cnm ama herşey birdende alınmı zaten henüz hiçbişey almadım.1-2 ay sonra almayı düşünüyorum Allah nasip ederse eger.Canım şimdi sen n zaman gidiceksin doktora bak hemen biz yaz hee çatlarız yoksaa
Kızlarrrr İnci yeni kalktı sohbet ettik kaynattık. Topiği taşa tuttum:)) O kadar kişiyiz o kadar tedavide ve hamile var bir tefriciyeyi bitiremedik tembel çıktı topik dedim:))İncim de bebeğime hırka almış çok tatlı ilk kıyafetleri hediye oldu:))
Kızlar hep dualarımdasınız Akide sayı önemli değil hem çoğalır benim de 5 ti başta sonradan 7 dolu toplandı artar 2-3 tane daha...
Hazadem, Delikız ben de birden aldım canım kiloları ne olacak halim( Yuvarlanacağım bu gidişle 67 den 60 inmiştim 73 oldum ( Aman sağlıklı olsun da offfffffff veririm sonra di mi?
Mattika canım isim hala koymadınız mı?:))
Hepinizi öptüm canlarım.
biraz daha sabret en guzellerini alırsın bebişkona insallah cnm..İnşallah cnm sağlıkla gelir yawrun ...
Ewet erken insan dayanamıo ama almıycagım eşimde bırakmıo zaten bakalım daha ne kadar dayanıcaz
Hayırlısıyla inşallah sende yakın zamanda bebeğine alırsın cnm kıyafet sen nerede tedavi görüosun kaçıncı denemen sorun ne?
Kızlar çoook yoğunum.. Tüm yazılanları okuyamadım ve acele ile yazıyorum. Bir de canım sıkkın. Halen primerler gelmemiş. Tedavi ekime kalabilir. O da bayrama denk geliyor. Ters gitti nedense. İkincisi Çapa'da bir profa ulaşmaya çalışıyorum. Görüş alacağım. Ama pgt'ye çok karşıymış. Bir de illa bir doktor yazısı ile gitmem gerekiyormuş. Yoksa ilgilenmiyormuş. Doktor yazısı ile gitsem bile bakacağı meçhul.. Offfff.. Yarın aile hekimime gidip yalvaracağım. Bana yazı versin ki profa gidebileyim.. Çok bunaldım kızlar çooook.. Dalgalı bir denizde yüzmeye çalışan biri gibi hissediyorum kendimi...
Öle tabide işde ölede zor biraz para lazım böle parça parça alınınca çok göze gelmio ama birden alınca maliyetli oluo ama bakalım bekliycem bende.Çok güzel şeyler var aman tedavideyken diodum sağlıkla hamile kalayım yerde uyusun hiç dert deil.dedim ya doğumdan sonra bile alınıyo bi anda, almak istediğinde liste yapıp çıkınca 1 haftada bitiyo.
hele bi elimize alalım sağlıklı olduğunu görelim allahın izniyle, kıyafet işi hallolur.
ben bi ara havaya girdim yatağını fln da aldım ama almasam olurdu diyorum şimdi.
kendini nasıl rahat hissediceksen ozaman başlarsın alışverişe.
yarın gideyim diyorum var mı bi gelişme, ama yok gibi duruyo
Kızlarrrr İnci yeni kalktı sohbet ettik kaynattık. Topiği taşa tuttum:)) O kadar kişiyiz o kadar tedavide ve hamile var bir tefriciyeyi bitiremedik tembel çıktı topik dedim:))İncim de bebeğime hırka almış çok tatlı ilk kıyafetleri hediye oldu:))
Kızlar hep dualarımdasınız Akide sayı önemli değil hem çoğalır benim de 5 ti başta sonradan 7 dolu toplandı artar 2-3 tane daha...
Hazadem, Delikız ben de birden aldım canım kiloları ne olacak halim( Yuvarlanacağım bu gidişle 67 den 60 inmiştim 73 oldum ( Aman sağlıklı olsun da offfffffff veririm sonra di mi?
Hepinizi öptüm canlarım.
biraz daha sabret en guzellerini alırsın bebişkona insallah cnm..İnşallah cnm sağlıkla gelir yawrun ...
Ewet erken insan dayanamıo ama almıycagım eşimde bırakmıo zaten bakalım daha ne kadar dayanıcaz
Hayırlısıyla inşallah sende yakın zamanda bebeğine alırsın cnm kıyafet sen nerede tedavi görüosun kaçıncı denemen sorun ne?
ay ben evle uğraşmaktan kendimi unuttum valla tefriciye nere ben nereKızlarrrr İnci yeni kalktı sohbet ettik kaynattık. Topiği taşa tuttum:)) O kadar kişiyiz o kadar tedavide ve hamile var bir tefriciyeyi bitiremedik tembel çıktı topik dedim:))İncim de bebeğime hırka almış çok tatlı ilk kıyafetleri hediye oldu:))
Hepinizi öptüm canlarım.
ay seni bilmiyorum ama hep önceden al doğumdan sonra adım atılmıyor dışarıya diyorlardedim ya doğumdan sonra bile alınıyo bi anda, almak istediğinde liste yapıp çıkınca 1 haftada bitiyo.
hele bi elimize alalım sağlıklı olduğunu görelim allahın izniyle, kıyafet işi hallolur.
ben bi ara havaya girdim yatağını fln da aldım ama almasam olurdu diyorum şimdi.
kendini nasıl rahat hissediceksen ozaman başlarsın alışverişe.
yarın gideyim diyorum var mı bi gelişme, ama yok gibi duruyo
Kızlar çoook yoğunum.. Tüm yazılanları okuyamadım ve acele ile yazıyorum. Bir de canım sıkkın. Halen primerler gelmemiş. Tedavi ekime kalabilir. O da bayrama denk geliyor. Ters gitti nedense. İkincisi Çapa'da bir profa ulaşmaya çalışıyorum. Görüş alacağım. Ama pgt'ye çok karşıymış. Bir de illa bir doktor yazısı ile gitmem gerekiyormuş. Yoksa ilgilenmiyormuş. Doktor yazısı ile gitsem bile bakacağı meçhul.. Offfff.. Yarın aile hekimime gidip yalvaracağım. Bana yazı versin ki profa gidebileyim.. Çok bunaldım kızlar çooook.. Dalgalı bir denizde yüzmeye çalışan biri gibi hissediyorum kendimi...
Hepinizi öptüm canlarım.
hayırlısı akasyacım ya, prof un özeli fln yok mu, o zaman görüşebilirsin belki.
tedavi için heyecanlanmışken ertlenmesi can sıkıcı ama sonu güzel olur inş..
Maalesef özel bakmıyor canım. Bu arada bebiş doğunca haber ver. Seni merak ediyorum. Takibimdesin. Seni ve bebişi öpüyorum. Bizlere dua et
Canım ewet beklemek zor ama geç olsun güç olmasın napalım ...Kızlar çoook yoğunum.. Tüm yazılanları okuyamadım ve acele ile yazıyorum. Bir de canım sıkkın. Halen primerler gelmemiş. Tedavi ekime kalabilir. O da bayrama denk geliyor. Ters gitti nedense. İkincisi Çapa'da bir profa ulaşmaya çalışıyorum. Görüş alacağım. Ama pgt'ye çok karşıymış. Bir de illa bir doktor yazısı ile gitmem gerekiyormuş. Yoksa ilgilenmiyormuş. Doktor yazısı ile gitsem bile bakacağı meçhul.. Offfff.. Yarın aile hekimime gidip yalvaracağım. Bana yazı versin ki profa gidebileyim.. Çok bunaldım kızlar çooook.. Dalgalı bir denizde yüzmeye çalışan biri gibi hissediyorum kendimi...
Ahh cnm bilmezmiyim bizdede sorun bende ama varya kızlar bilir ben neler yaşadım boşanmayı teklif ettim neler nelerr ama inan Rabbim çok büyük bizlerinde hayırlısıyla yüzünü güldürücek az kaldııbiraz daha sabret en guzellerini alırsın bebişkona insallah cnm..
hazadecim benim bu 3, denemem atasehir memorıal da tedavi görüyorum.. daha önce de 2 dusuk yapmıstım, sonra bende 13 14 dengeli translokasyonu varmış ögrendik ve işte tedaviler..Sorun bende olunca extra bir sorumluluk oluyor suclu hıssediyorum kendimi( insallah esime de bir bebek müjdesi verebilirim,insallah bu son olur,,ve hamişler listesine girerimmm:))
Eeee cnm o zaman git sende neden yalvarıcaksınki hangi doktordan ica etsen yazar eminimmm ..Kızlar prof pgt ile yapılan bebeklerin ileride başkaca sorunlar yaşayabileceğini düşünüyormuş. İleriki yaşlarla ilgili hiçbir test yok diyormuş. O nedenle PGT'ye karşıymış. Açıklaması bu. Cumhur Bey ile görüştüm. Ben yazı verirsem asla bakmaz dedi. PGT yaptıracağını anlar dedi.Memorial'dan hangi doktordan yazı alsam PGT yapılacağını anlarmış. O nedenle aile hekimine ağlayıp sızlayacağım. Bu prof ile görüşmemi Cumhur Bey tavsiye etti. Klinik genetik alanında en iyisiymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?