- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #16.621
ztaen sezeryan olacakYenimahalle devlet hastanesinde çarşamba günleri hafta sonları birde gece dogumları yok canım normal dogum olursa haberin olsun.
Sezeryan olursa gün veriyorlar zaten.
Ali beye git bence canım herkes ona güzel yorumlar yazmış
Ewet cnm inanılmaz rahatladım ama dediğim gibi hep uyudum yani istemdışı
Cnm 60 kilo ile hamile kaldım bugün sabah tartıldım 60,80 olmuşum yani 800 gr almışım
ama karnım ağırıo benim yani esnio yaa tuhaf bişeyy böyle ...
Delikızz cinsiyetler hala belli deilmiş ama ben sana diorumm biri kız bir erkek
Ayy çok az kalmış valla canımmm inşallahhhh güzell pozitifler alıcaz bu ay öbür ay ve diger aylar
PKOS büyük sıkıntı yaa bendede hep düzensizlik yapıyordu.
hepinize bol bol dua edicem kuzucumm allahım hepinize içinde bana da hayırlıklı saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
Rabbim hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın..
Prenses çok rahat keyfi yerinde
Ayrıntılı ultrosona girdigim doktor 10 ocak gibi dogar,tahmini 3.750 gr olur dedi.Zaten önde gidiyormuş haftasna göre
Kocaman oldu vallaRabbim saglıklı dogumlarda nasip etsin inşallah canımmm..
Kıyafet almaya başladınızmı?Ben dün çok güzel bi takım gördüm ,poposunda ugur böcekli ,çok istedim ama korktum alamdım.
Her ne kadar ayrıntılıya bakan doktor bebeginiz çok saglıklı artık alışverişe başlayabilirsiniz desede içimden bi ses hep daha var diyor..
Hoşbulduk canım vallahi ben paso yattım geldim arkadaşlar daha çok eylendi
Ama değişiklik tabi güzel geldi sen nasılsın arda bebek nasıll
Ben burdayım artıkkkk 1 hafta tatildeydim o yüzden giremedim canımm Allahın izniylee sağlıkla geçicek tedavinn
Bende sizleri çok özledim cnm vallahi yaa ..
Tatildeydim cnm Kıbrısın havasını aldık geldik
Bebişde sanırım iyi hareketlenmeye başladı sanki yada ben öle hissediorumm
Cinseyet kime gitsem hepsi erkek dio cnm vallahi ama bilmiorum yani güven olmuo doktorlaraa sen nasılsın nasıl gidioo ..
delikızzz sen nerelerdesinn hamsiler nasıll
İncimmmm uyan artıkkkkk
Cnm 60 kilo ile hamile kaldım bugün sabah tartıldım 60,80 olmuşum yani 800 gr almışım
merhaba arkadaşlar bugün transferimin 6 günü hiçbir ağrı sızı yok anlayacagınız adet sancısıda yok diğer tedavilerimde adet sancısı nefes alamama gibi durumlar yasıyodum ama içimde bir his yine olmamiş cok dikkat etmıyorum diğerlerinde paso 12gün uzandım arkadaslar biliyorum herkesin belirtısı farklı olurmuş siz kaçıncı gününüzde test yaptınız belirtılerınızı kısaca yazar mısın ha bu arada tutanların hepsınde tutunma kanaması görünüyormu hoşçakalın aeo
doktor %90 bi kız bi erkek dedi hazade ama ben güvenmiyorm yine de
ztaen sezeryan olacak
ali beye gideceğim zaten onda şüphem yok ama doktor olayında kafam karışık çokca
sen nasıl yapacaksın peki orda doğum
doktor %90 bi kız bi erkek dedi hazade ama ben güvenmiyorm yine de
selam kızlar kaçaklar dönmüş
inci yok ortalarda, merveyi de yok yazdım
ben topiği bekliyorum bekçi gibi ama yazmadım kimse olmayınca
ben beklemedeyim zaten
merhaba arkadaşlar bugün transferimin 6 günü hiçbir ağrı sızı yok anlayacagınız adet sancısıda yok diğer tedavilerimde adet sancısı nefes alamama gibi durumlar yasıyodum ama içimde bir his yine olmamiş cok dikkat etmıyorum diğerlerinde paso 12gün uzandım arkadaslar biliyorum herkesin belirtısı farklı olurmuş siz kaçıncı gününüzde test yaptınız belirtılerınızı kısaca yazar mısın ha bu arada tutanların hepsınde tutunma kanaması görünüyormu hoşçakalın aeo
Maşallah kilosu iyiymiş benimki de şimdilik tosun paşa:))25 artı 4 te 1200 gramdı...
Kıyafet hiç almadım daha çorap bile. 32 de filan almaya başlarım. 28 den sonra almak taraftarıyım kendi açımdan... Ama ilk hediyesi geldi:)) İnşallah sağlıklı canım bebelerimiz... Benim biliyorsun korkularım var ondan alamıyorum riskli haftaları atlatayım hele...
İncinin zeynep kamilde randevusu vardı hatta çıkışta bana uğrayacak:))
Maşallah fit anne. ben çok şiştim ne olacağım 25 kilo aldım diyenlere yuh diyordum içimden:)) Ona doğru gidiyorum(
İsim düşünmeye başladınız mı?
Maşallah tosun paşamıza topaç gibi gelicek inşallahhhMaşallah kilosu iyiymiş benimki de şimdilik tosun paşa:))25 artı 4 te 1200 gramdı...
Kıyafet hiç almadım daha çorap bile. 32 de filan almaya başlarım. 28 den sonra almak taraftarıyım kendi açımdan... Ama ilk hediyesi geldi:)) İnşallah sağlıklı canım bebelerimiz... Benim biliyorsun korkularım var ondan alamıyorum riskli haftaları atlatayım hele...
İncinin zeynep kamilde randevusu vardı hatta çıkışta bana uğrayacak:))
Maşallah fit anne. ben çok şiştim ne olacağım 25 kilo aldım diyenlere yuh diyordum içimden:)) Ona doğru gidiyorum(
İsim düşünmeye başladınız mı?
Geldik geldikkkselam kızlar kaçaklar dönmüş
inci yok ortalarda, merveyi de yok yazdım
ben topiği bekliyorum bekçi gibi ama yazmadım kimse olmayınca
ben beklemedeyim zaten
Canım az almışsın valla ben 4.700 gr aldım.Ama bu haftadan sonra alırsın artık.
Karnın büyüyordur canım gerilme oluyordur normaldir
İnternetin başında durda sürekli,bari dogum geldigindede haber verMerektan çatlarız yoksa
sancım fln başlarsa yazabilirim heralde, olmadı doğunca haber veririm.İnternetin başında durda sürekli,bari dogum geldigindede haber verMerektan çatlarız yoksa
bende heyecan yok gibi sakin oturuyodum ama komşu bile kapıyı çalıyo naptın doğurmadın mı diye, böyle soran oldukça heyecanlanıyorum ben deGeldik geldikkk
Az kaldı cnm doğuma sağlıkla yawrun gelsin inşallahhh topiğimiz şenlensin ...
Naılsın heyecan bastırdı dimii:18:
inş sağlıkla kolayca gelir canım kendi arabamızla gider geliriz evimizeMattikaa hemen bizi ara biz hemen ambulansı ararız değerli bebek deriz hemen gelin
sancım fln başlarsa yazabilirim heralde, olmadı doğunca haber veririm.
bende heyecan yok gibi sakin oturuyodum ama komşu bile kapıyı çalıyo naptın doğurmadın mı diye, böyle soran oldukça heyecanlanıyorum ben de
inş sağlıkla kolayca gelir canım kendi arabamızla gider geliriz evimize
Vallahi hepimiz beklioruz bebişii sağlıkla bereketiyle huzuruyla gelicek inşallahhh ...
İnşallah cnm kendi arabanızla gidersiniz elbetteki ay ne güzeldir şimdi eşyaları odaları felan odası hazırmı?
senin maşallahın var nazCanım az almışsın valla ben 4.700 gr aldım.Ama bu haftadan sonra alırsın artık.
Karnın büyüyordur canım gerilme oluyordur normaldir
Bana şimdilik sezeryan diyorlar,eger böle olursa ya yenimahhalle devlette yapıcam yada zekai tahirde yapıcam.Ayy benmde kafam çok karışık yaa doguma kadar tülin hocaya gidicem kesin ama dogumu devlette yapıcam mecburen.Ali beyin makinesi 4 boytlu diye biliyorum eger öyleyse çok iyi olur.Birde şu dedigim meseleyide sor olurmu,yani ikiz olunca ayrıntılı ultrosonda 2 bebek ücretimi alıorlar?Ben öyle biliyorum çünkü.
İnternette bi kaç kişi öyle yazmış.
İnternetin başında durda sürekli,bari dogum geldigindede haber verMerektan çatlarız yoksa
Canım bana 11.gün test yapıldı.Tutunduguma Dair Belirtilerimde, Aniden adet agrısı gibi bişey oluyordu 5-10 sn sürüyordu geçiyordu,Sonra soguk soguk terliyordum.Kasıklarıma ani kramplar giriyordu geçiyordu.
Benm bebegi yerleştirdikleri ilk gün 2 damla kanamam oldu sadece ,tutunma kanamasımıydı bilmiyorum.
Ama herkeste belirtiler farklı oluyor canım,kimisinde hiç belirti olmuyor ama bebek tutunuyor.
Rabbim yardımcın olsun canım allah emeklerinizi boşa çıkarmasın..
Bende korkuyorum valla alamıyorum.Ama senn zamanın yaklaşıyor maşallahSen artık almaya başla gönlünüde ferah tut..Senn ogluşunda tombiş olacak Kilosu çok iyi valla
amin hepimizinki inş. hazadem
Oleyyyyy çok sewindim canımm sağlıkla gelsinler canım inşallah ...
Vallahi bende anlamadım neden almıorum aslında yemege başladım sanırım yawaş yawaş şişiorum
Ewet karnım büyüyor ama çok hissetmiorum yaa normal mi sizcee 17+2 olduk.
Mattikaa hemen bizi ara biz hemen ambulansı ararız değerli bebek deriz hemen gelin
Vallahi bende anlamadım neden almıorum aslında yemege başladım sanırım yawaş yawaş şişiorum
Ewet karnım büyüyor ama çok hissetmiorum yaa normal mi sizcee 17+2 olduk.
Mattikaa hemen bizi ara biz hemen ambulansı ararız değerli bebek deriz hemen gelin
senin maşallahın var naz
kilo rekoru sende
ben de 2 kilo aldım ..
sordum ali beye ikizde de aynı fiyatmış
evet 4 boyutlu onun makinesi bayağı da uzun gösteriyormuş ayrıntılı
zaten ona gidince cinsiyetler %100 belli olacak inş.
benimkiyle seninki aynı vakte denk geliyor beraber doğuralım bari aynı hastanede oda arkadaşı oluruz
sen çok kustun da ondan almıyorsun
artık almaya başlarsın merak etme
birden karın büyüyor geriliyor
ben hiç kusmadığım halde doktor bile şaşıyor 5 aya yaklaştı nerdeyse ama hala 2 kilodayım hem de ikiz
tek gebelik gibisin maş. dedi bana bu gidişimde
bebek büyüdükçe mecbur kilo alacaksın
çünkü o bebeğin kendisi ,eşi suyu zaten belirli bir kilo ediyor
elinde olmadan kilo alıyorsun
şuan benimkiler mesela 250-300 gram arası olsa eşi suyu bi tanesinin hemen hemen 1 kiloya yakın ağırlığı olur
2 tanesi 2 kilo eder hadi 1,5 kilo etsin
demekki benim kilo tamamen bebeklerin ağırlığı kendime bişey almış değilim henüz
evet resim filan veriyorlarCanım delikızın dedigi gibi bi anda almaya başlıyorsun,Ben ne yedim ne yaptım bilmiyorum ne yesem yarıyor bana da kızımadaAmmaaaannn neyse artık tek drdim kilo olsun
Aynen yaaaÇok yemekte yemiyorum ama yarıyor maşallah Sen çok iyi gidiyosun 2 kilo ikiz için gayet iyi..
AYY ne güzel valla 4 boyutlu daha güzeldir resimde verirler şimdi sana
Ben 350 tl verdim makinası bile 4 boyutlu degil,Ama doktor çoook iyiydi çok begendim.
Aynısını ali bey içinde duydum makinayı çok güzel kullanıyormuş.
Eşinle beraber gidiceksin degilmi?
Ben eşimle gittim,gözleri doldu eşimin bebegi görünce
Doktor aynı babasına benziyo dedi.Dudaklarını gösterdi yutkunuyordu yavrum ,acıkmış dedi doktor
Bir an önce sende gitte merak ediyorum bıdıklar ne yapıyormuş içeride
İnşallahhh canım inşallah sağlıkla giyer ..yatak aldık sadece bi de ilk bikaç hafta giyecekleri hazır.
inş sağlıkla giyer..
sen çok kustun da ondan almıyorsun
artık almaya başlarsın merak etme
birden karın büyüyor geriliyor
ben hiç kusmadığım halde doktor bile şaşıyor 5 aya yaklaştı nerdeyse ama hala 2 kilodayım hem de ikiz
tek gebelik gibisin maş. dedi bana bu gidişimde
bebek büyüdükçe mecbur kilo alacaksın
çünkü o bebeğin kendisi ,eşi suyu zaten belirli bir kilo ediyor
elinde olmadan kilo alıyorsun
şuan benimkiler mesela 250-300 gram arası olsa eşi suyu bi tanesinin hemen hemen 1 kiloya yakın ağırlığı olur
2 tanesi 2 kilo eder hadi 1,5 kilo etsin
demekki benim kilo tamamen bebeklerin ağırlığı kendime bişey almış değilim henüz
Mattıka'cım,
su gıbı geçsin dogumun ınsallah. Saglıklı, akıllı , sıze hayırlı bır evlat olsun ınsallah.
Zaman gectı... Ve doğum zamanın geldi. Ne mutlu sana arkadasım bugunlerı de gördün.
Doğumda bizler için dua et , bizleri de unutma.
Güzel haberlerini almayı diliyorum tez zamanda. Allah yardımcın olsun güzelim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?