Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ztaen sezeryan olacak
ali beye gideceğim zaten onda şüphem yok ama doktor olayında kafam karışık çokca
sen nasıl yapacaksın peki orda doğum

doktor %90 bi kız bi erkek dedi hazade ama ben güvenmiyorm yine de

selam kızlar kaçaklar dönmüş
inci yok ortalarda, merveyi de yok yazdım

ben topiği bekliyorum bekçi gibi ama yazmadım kimse olmayınca
ben beklemedeyim zaten

merhaba arkadaşlar bugün transferimin 6 günü hiçbir ağrı sızı yok anlayacagınız adet sancısıda yok diğer tedavilerimde adet sancısı nefes alamama gibi durumlar yasıyodum ama içimde bir his yine olmamiş cok dikkat etmıyorum diğerlerinde paso 12gün uzandım arkadaslar biliyorum herkesin belirtısı farklı olurmuş siz kaçıncı gününüzde test yaptınız belirtılerınızı kısaca yazar mısın ha bu arada tutanların hepsınde tutunma kanaması görünüyormu hoşçakalın aeo

Maşallah kilosu iyiymiş benimki de şimdilik tosun paşa:))25 artı 4 te 1200 gramdı...

Kıyafet hiç almadım daha çorap bile. 32 de filan almaya başlarım. 28 den sonra almak taraftarıyım kendi açımdan... Ama ilk hediyesi geldi:)) İnşallah sağlıklı canım bebelerimiz... Benim biliyorsun korkularım var ondan alamıyorum riskli haftaları atlatayım hele...

İncinin zeynep kamilde randevusu vardı hatta çıkışta bana uğrayacak:))

Maşallah fit anne. ben çok şiştim ne olacağım 25 kilo aldım diyenlere yuh diyordum içimden:)) Ona doğru gidiyorum(

İsim düşünmeye başladınız mı?

herkeste belirtiler farklı oluyo canım, ben hiç transfer olamadım ama olsam da belirtim olmazdı heralde bende hamilelik belirtileri 2.ay başlıyo nerdeyse çünkü.
kızlar yazar ama bence takılma belirtilere, ilk 3 gün yattıysan sonrasında kendine dikkat etsen yeter, yatmakla olmuyo bu işler

Son düzenleme:

Canım az almışsın valla ben 4.700 gr aldım.Ama bu haftadan sonra alırsın artık.
Karnın büyüyordur canım gerilme oluyordur normaldir

Bana şimdilik sezeryan diyorlar,eger böle olursa ya yenimahhalle devlette yapıcam yada zekai tahirde yapıcam.Ayy benmde kafam çok karışık yaa doguma kadar tülin hocaya gidicem kesin ama dogumu devlette yapıcam mecburen.Ali beyin makinesi 4 boytlu diye biliyorum eger öyleyse çok iyi olur.Birde şu dedigim meseleyide sor olurmu,yani ikiz olunca ayrıntılı ultrosonda 2 bebek ücretimi alıorlar?Ben öyle biliyorum çünkü.
İnternette bi kaç kişi öyle yazmış.

ben beklemedeyim zaten

İnternetin başında durda sürekli,bari dogum geldigindede haber verMerektan çatlarız yoksa

Canım bana 11.gün test yapıldı.Tutunduguma Dair Belirtilerimde, Aniden adet agrısı gibi bişey oluyordu 5-10 sn sürüyordu geçiyordu,Sonra soguk soguk terliyordum.Kasıklarıma ani kramplar giriyordu geçiyordu.
Benm bebegi yerleştirdikleri ilk gün 2 damla kanamam oldu sadece ,tutunma kanamasımıydı bilmiyorum.
Ama herkeste belirtiler farklı oluyor canım,kimisinde hiç belirti olmuyor ama bebek tutunuyor.
Rabbim yardımcın olsun canım allah emeklerinizi boşa çıkarmasın..

Bende korkuyorum valla alamıyorum.Ama senn zamanın yaklaşıyor maşallahSen artık almaya başla gönlünüde ferah tut..Senn ogluşunda tombiş olacak Kilosu çok iyi valla

Maşallah tosun paşamıza topaç gibi gelicek inşallahhh
Bende hiç almadım kıyafet bir çorapr bile ugursuzluğuna inanıorum hatta ailece inanıoruz birde dediğin gibi sorunlu olunca almadım 1 ay sonra felan başlarım allahın izniyle...
Ay keşke bende gelebilsem incimle ama çalışıorum malesef gelemiycem

ben beklemedeyim zaten
Geldik geldikkk
Az kaldı cnm doğuma sağlıkla yawrun gelsin inşallahhh topiğimiz şenlensin ...
Naılsın heyecan bastırdı dimii:18:

Canım herkesinki farklı oluo sakın belirti aramaa benim tüp denememde 3 tedavimde gögüslerim deli gibi şişti akıntım vardı bel ağrım vardı negatif aldım.
Sonra tüpden sonra doğal hamile kaldım ama gögüslerim adetime yakın dönemde durdu kahverengi akıntı başladı hastalanıorum dedim ama pozitif sonuç aldık o yüzden beynen kendini rahatlat düşünme diycem ama malesef bizlerin elinde deil ..
Allah yardımcın olsunn

Vallahi bende anlamadım neden almıorum aslında yemege başladım sanırım yawaş yawaş şişiorum
Ewet karnım büyüyor ama çok hissetmiorum yaa normal mi sizcee 17+2 olduk.

Mattikaa hemen bizi ara biz hemen ambulansı ararız değerli bebek deriz hemen gelin

günlerdir adet olmayı bekliyordum arkadaşlar çok şükür bugün geldi kırmızılar bugün düşükten sonraki 53.gün inşallah bi dahaki hamileliğimde 10 ay boyunca adet görmem...tedaviye başlayan arkadaşlar hayırlı olsun...darısı ben ve diğer bekleyen arkadaşlara...

İnternetin başında durda sürekli,bari dogum geldigindede haber verMerektan çatlarız yoksa
sancım fln başlarsa yazabilirim heralde, olmadı doğunca haber veririm.

Geldik geldikkk
Az kaldı cnm doğuma sağlıkla yawrun gelsin inşallahhh topiğimiz şenlensin ...
Naılsın heyecan bastırdı dimii:18:
bende heyecan yok gibi sakin oturuyodum ama komşu bile kapıyı çalıyo naptın doğurmadın mı diye, böyle soran oldukça heyecanlanıyorum ben de

Mattikaa hemen bizi ara biz hemen ambulansı ararız değerli bebek deriz hemen gelin
inş sağlıkla kolayca gelir canım kendi arabamızla gider geliriz evimize

Vallahi hepimiz beklioruz bebişii sağlıkla bereketiyle huzuruyla gelicek inşallahhh ...
İnşallah cnm kendi arabanızla gidersiniz elbetteki ay ne güzeldir şimdi eşyaları odaları felan odası hazırmı?

Vallahi hepimiz beklioruz bebişii sağlıkla bereketiyle huzuruyla gelicek inşallahhh ...
İnşallah cnm kendi arabanızla gidersiniz elbetteki ay ne güzeldir şimdi eşyaları odaları felan odası hazırmı?

yatak aldık sadece bi de ilk bikaç hafta giyecekleri hazır.
inş sağlıkla giyer..

senin maşallahın var naz
kilo rekoru sende
ben de 2 kilo aldım ..
sordum ali beye ikizde de aynı fiyatmış
evet 4 boyutlu onun makinesi bayağı da uzun gösteriyormuş ayrıntılı
zaten ona gidince cinsiyetler %100 belli olacak inş.
benimkiyle seninki aynı vakte denk geliyor beraber doğuralım bari aynı hastanede oda arkadaşı oluruz

Oleyyyyy çok sewindim canımm sağlıkla gelsinler canım inşallah ...
amin hepimizinki inş. hazadem

sen çok kustun da ondan almıyorsun
artık almaya başlarsın merak etme
birden karın büyüyor geriliyor
ben hiç kusmadığım halde doktor bile şaşıyor 5 aya yaklaştı nerdeyse ama hala 2 kilodayım hem de ikiz
tek gebelik gibisin maş. dedi bana bu gidişimde
bebek büyüdükçe mecbur kilo alacaksın
çünkü o bebeğin kendisi ,eşi suyu zaten belirli bir kilo ediyor
elinde olmadan kilo alıyorsun
şuan benimkiler mesela 250-300 gram arası olsa eşi suyu bi tanesinin hemen hemen 1 kiloya yakın ağırlığı olur
2 tanesi 2 kilo eder hadi 1,5 kilo etsin
demekki benim kilo tamamen bebeklerin ağırlığı kendime bişey almış değilim henüz

Canım delikızın dedigi gibi bi anda almaya başlıyorsun,Ben ne yedim ne yaptım bilmiyorum ne yesem yarıyor bana da kızımadaAmmaaaannn neyse artık tek drdim kilo olsun

Aynen yaaaÇok yemekte yemiyorum ama yarıyor maşallahSen çok iyi gidiyosun 2 kilo ikiz için gayet iyi..
AYY ne güzel valla 4 boyutlu daha güzeldir resimde verirler şimdi sana
Ben 350 tl verdim makinası bile 4 boyutlu degil,Ama doktor çoook iyiydi çok begendim.
Aynısını ali bey içinde duydum makinayı çok güzel kullanıyormuş.
Eşinle beraber gidiceksin degilmi?
Ben eşimle gittim,gözleri doldu eşimin bebegi görünce
Doktor aynı babasına benziyo dedi.Dudaklarını gösterdi yutkunuyordu yavrum ,acıkmış dedi doktor
Bir an önce sende gitte merak ediyorum bıdıklar ne yapıyormuş içeride

evet resim filan veriyorlar
ben de eşimle gideceğim çok heyecanlıyım aslında gitmek için
yavrularımı bir an önce gayet net görmek istiyorm sabırsızlanıyorum
eşim de zaten pır pır oluyor ne zaman gitsek
bakalım bizimkiler nasıl
ali bey de makineyi çok güzel kullanıyormuş
o yüzden ben nette araştırdım adama güvendim şimdiden valla
karnım azıcık belli artık ama naz
göbüş artık yavaştan belli ediyor kendini ama tabi ikiz karnı değil orası ayrı
ama ben de artık ikiz tişörtleri ile gezmek istiyorum valla
şu ultrasonu geçelim tam cinsiyetler belli olsun
netten ikiz hamiş tişörtleri sipariş ettirip giyeceğim valla

bu arada kurutma makinesi aldım öğlen gidip
ikiz bebek ,kışın kurutma zorluğu ve evde sürekli bi çamaşır odası olayı sevmediğimden çok işime yarayacak bu ürünü aldım sonunda
kullananlar çok memnun
çok büyük rahatlık diyorlar
inş. ben de memnun kalırım

yatak aldık sadece bi de ilk bikaç hafta giyecekleri hazır.
inş sağlıkla giyer..
İnşallahhh canım inşallah sağlıkla giyer ..
Ya ben dayanamıorum almak istiyorum ama cesaret edemiorum ne bilim Allah korusun bişey olur die.
Ya herşeyde çok pahalı bir emzirme koltugu 600 tl ohaaa dedim yaaa şaka gibii.

İnşallah canım inşallah ...
Ewet cnm ben çok kustum hala sabah ve akşamları miğdem bulanıo ama diş fırçalamakdan .
Ay sorma nasıl karnım gerilio tahmin edemezsinn feci ewet bebegin agırlıgı sadece 2 kilo zaten bende işde 800 gr almışım doktor çok iyi dedi inşallah bu ayın sonuna kdr almazsın çok daha iyi olur dedi

Mattıka'cım,

su gıbı geçsin dogumun ınsallah. Saglıklı, akıllı , sıze hayırlı bır evlat olsun ınsallah.
Zaman gectı... Ve doğum zamanın geldi. Ne mutlu sana arkadasım bugunlerı de gördün.
Doğumda bizler için dua et , bizleri de unutma.

Güzel haberlerini almayı diliyorum tez zamanda. Allah yardımcın olsun güzelim!

Canım benim sağlıkla darısı sana işde ama ne olur umutsuz olma bende öleydim 3 tüp 3 nefatif ardından gelen süpriz gebelik sakın bir dada olmaz yada olmıycak deme inan hayat süprizlerle dolu canım herzaman dualarımdasın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…