- 16 Mayıs 2011
- 1.184
- 43
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #16.661
merhaba arkadaşlar bugün transferimin 6 günü hiçbir ağrı sızı yok anlayacagınız adet sancısıda yok diğer tedavilerimde adet sancısı nefes alamama gibi durumlar yasıyodum ama içimde bir his yine olmamiş cok dikkat etmıyorum diğerlerinde paso 12gün uzandım arkadaslar biliyorum herkesin belirtısı farklı olurmuş siz kaçıncı gününüzde test yaptınız belirtılerınızı kısaca yazar mısın ha bu arada tutanların hepsınde tutunma kanaması görünüyormu hoşçakalın aeo
kızlar merhaba,
topık masallah cıvıl cıvıl omus:))butun hamışlerimizin nesesi inanın biz tedavidekilere, moral oluyor,neseniz keyfiniz daim olsun insallah,,ama bizide unutmayın neolur sizin desteginize ihtiyacımız var..hazade,delikız,chnb,mattıka,nazefsa sizin dualarınız hamişlerin duası kabul olurmus,Allah sizede saglıkla sıhhatle bebişlerinizi kucagınıza almayı nasip etsin..
ben de bugunlerde bir bas ağrısı var tedavide yapıyor beni bööle,, ilaç da yasak bekliyorum gecsin diye,inat ettim gececek :))
birde bugun doktora gittim 5 tanecik yumurtam varmıs bu sefer( kısmet neyapalım az olsun iyi olsun insallah diyorum..
Kızlar çoook yoğunum.. Tüm yazılanları okuyamadım ve acele ile yazıyorum. Bir de canım sıkkın. Halen primerler gelmemiş. Tedavi ekime kalabilir. O da bayrama denk geliyor. Ters gitti nedense. İkincisi Çapa'da bir profa ulaşmaya çalışıyorum. Görüş alacağım. Ama pgt'ye çok karşıymış. Bir de illa bir doktor yazısı ile gitmem gerekiyormuş. Yoksa ilgilenmiyormuş. Doktor yazısı ile gitsem bile bakacağı meçhul.. Offfff.. Yarın aile hekimime gidip yalvaracağım. Bana yazı versin ki profa gidebileyim.. Çok bunaldım kızlar çooook.. Dalgalı bir denizde yüzmeye çalışan biri gibi hissediyorum kendimi...
inşallah pozitif sonucu alacaksın canum. adet tarihin neydi? test tarihi kaç gün sonraya geliyor merak ettim.
allah nasip ederse azından da olur. opu tarihin ne zaman?
seni çok iyi anlıyorum. benim bu 4. aydır tedavim erteleniyor. ama sonu güzel olsunda geç olsun.
Güle gülee sağlıkla kullan canımm ewini ...Acayip bir temzilik yaptımmmçok yoruldum
Bizi en iyi biz anlarız canım. Çok sağol. Erteleme olayı insanı gerçekten geriyor. Süreç uzadıkça benim kafamdaki sorgular ve stresim artıyor. bir de neredeyse 1 senedir bunun ön hazırlığını yaptığımdan artık çok yorulduğumu hissediyorum. Umarım tedavide sabrım ve enerjim yükselir.
aferin sanaAcayip bir temzilik yaptımmmçok yoruldum
Kızlar prof pgt ile yapılan bebeklerin ileride başkaca sorunlar yaşayabileceğini düşünüyormuş. İleriki yaşlarla ilgili hiçbir test yok diyormuş. O nedenle PGT'ye karşıymış. Açıklaması bu. Cumhur Bey ile görüştüm. Ben yazı verirsem asla bakmaz dedi. PGT yaptıracağını anlar dedi.Memorial'dan hangi doktordan yazı alsam PGT yapılacağını anlarmış. O nedenle aile hekimine ağlayıp sızlayacağım. Bu prof ile görüşmemi Cumhur Bey tavsiye etti. Klinik genetik alanında en iyisiymiş.
aferin sana
zorun ne
yorma kendini çok fazla
valla prof saçmalamış ne profu olursa olsun
yarına garantimiz mi var ALLAH aşkına
normal yoldan doğan çocukların ilerde ne tür hastalıklar geçireceğini nerden biliyoruz da pgt ile yapılanda sorun çıkar diyebiliyor ..
hayatın garantisi mi var ,yarına garantimiz mi var.
tüp bebekle dünyya gelen insan sayısı %10 desek diğerleri %90 desek dünyada herkes artık erkenden ölüyor ,bin türlü hastalık çıktı ,kanser grip gibi yaygınlaştı
bu insanlar doğal yoldan oldu da hastalığa yakalanmadı mı ?
bu kadar saçma bir sebep görmedim doğrusu
insanlara umut vermesi gerekirken böyle saçmalamasına aklım ermedi doğrusu
iyi bir genetikçi ise pgt ile yavrusuna kavuşmaya çalışanlara köstek olmak yerine normal olarak doğan bizlerin genetik sorunlarını çözerek hastalıklarımızı ortadan kaldırsın da kimsenin başı ağrımasın o zaman
Hey ALLAHIM yaaa..
Ayrıca sanki doğal yoldan doğan bebeklerle alakalı çok test var dünyada da her türlü hastalığa çözüm bulunuyor da pgtli olanların akibetini düşünüyor bizim akıllı prof..
Akasya kusura bakma ama çok sinirlendim adama yaaa..
Tatlım çoook haklısın. Tamamen katılıyorum. Ben de şaşırdım. Onun dediği pgt'li bebeklerden hücre alındığından ileride sorun çıkabileceğini düşünüyormuş. Bu arada kendisi 50 küsur yaşında bir bayan :) Ve onunla görüşmek çok çok zor. Araya adam koyup görüşmeye çalışıyorum. İçimde uhde kalmasın diye. Evlat için doktorların bin türlü eziyetine katlanıyoruz işte..Akşam gelince söylediklerini yazarım. PGT'den kesinlikle bahsetmeyeceğim. O kadar karşıymış ki beni kapıdan kovarmış..
aferin sana
zorun ne
yorma kendini çok fazla
valla prof saçmalamış ne profu olursa olsun
yarına garantimiz mi var ALLAH aşkına
normal yoldan doğan çocukların ilerde ne tür hastalıklar geçireceğini nerden biliyoruz da pgt ile yapılanda sorun çıkar diyebiliyor ..
hayatın garantisi mi var ,yarına garantimiz mi var.
tüp bebekle dünyya gelen insan sayısı %10 desek diğerleri %90 desek dünyada herkes artık erkenden ölüyor ,bin türlü hastalık çıktı ,kanser grip gibi yaygınlaştı
bu insanlar doğal yoldan oldu da hastalığa yakalanmadı mı ?
bu kadar saçma bir sebep görmedim doğrusu
insanlara umut vermesi gerekirken böyle saçmalamasına aklım ermedi doğrusu
iyi bir genetikçi ise pgt ile yavrusuna kavuşmaya çalışanlara köstek olmak yerine normal olarak doğan bizlerin genetik sorunlarını çözerek hastalıklarımızı ortadan kaldırsın da kimsenin başı ağrımasın o zaman
Hey ALLAHIM yaaa..
Ayrıca sanki doğal yoldan doğan bebeklerle alakalı çok test var dünyada da her türlü hastalığa çözüm bulunuyor da pgtli olanların akibetini düşünüyor bizim akıllı prof..
Akasya kusura bakma ama çok sinirlendim adama yaaa..
Sagol canımmmmGüle gülee sağlıkla kullan canımm ewini ...
Günaydın Akasyam ewet insan ertelemelerde geriliyor, ama napalım biz yıllardır bu özlem içersinde deilmiyiz zaten inşallah sonunda yawrunu alırsın kucagına canım benim ...
Öle tabide işde ölede zor biraz para lazım böle parça parça alınınca çok göze gelmio ama birden alınca maliyetli oluo ama bakalım bekliycem bende.Çok güzel şeyler var aman tedavideyken diodum sağlıkla hamile kalayım yerde uyusun hiç dert deil.
Ahh keşke bende gelebilseydimm
Ewet vallahi başka şey olsa ihmal etmeyiz dogru
Aman canım ardamız sağlıkla gelsinde al ya hiç önemli deil...
Elbetteki veririz yaa aman herşey kilo gibi olsun cnm yaa tedavideyken 40 kilo alıcaksınız bu ilaçla ama pozitif sonuç alıcaksınız derse o ilacı kullanmazmıyıdık??? Tabikki kullanırdık o yüzden hiç dert deil
ay ben evle uğraşmaktan kendimi unuttum valla tefriciye nere ben nere
güle güle kullansın paşa hırkasını
ben sanırım 6.aydan sonra penguen gibi olacağım
böyle bi o yana bi bu yana sallana sallana gezerim artık
verirsin tabi çok kilo alan daha kolay veriyor
bir de kimi insanın vucut daha kolay ödem yaptığı için kilo almış gibi oluyor ama aslında onlar boş kilo yani ödem
ve o ödemler de doğum sonrası hemen atılıyor merak etme sen
ay seni bilmiyorum ama hep önceden al doğumdan sonra adım atılmıyor dışarıya diyorlar
hele benim bi de ikiz yandı keten helvam
ben 6.ayda yavaş yavaş acele etmeden alırım azar azar diyorum
neden prof pgtye karşıymış merak etttim
olsun akasya geç olsun güç olmasın
bunda da vardır bir hikmet
yavaş yavaş strese girmeden gerekenleri yap
sonra bismillah de başla tedaviye
illaki bu ay olacak diye takıntı yapıp üzme kendini
belki de bebiş önümüzdeki ay nasip olacaktır kim bilebilir
Kızlar prof pgt ile yapılan bebeklerin ileride başkaca sorunlar yaşayabileceğini düşünüyormuş. İleriki yaşlarla ilgili hiçbir test yok diyormuş. O nedenle PGT'ye karşıymış. Açıklaması bu. Cumhur Bey ile görüştüm. Ben yazı verirsem asla bakmaz dedi. PGT yaptıracağını anlar dedi.Memorial'dan hangi doktordan yazı alsam PGT yapılacağını anlarmış. O nedenle aile hekimine ağlayıp sızlayacağım. Bu prof ile görüşmemi Cumhur Bey tavsiye etti. Klinik genetik alanında en iyisiymiş.
İnciiiiiiiii nerdesinnnn huuu huuuuuuuuuu
Benim bacaklarıma kramp girio çok ağırıo sonra
Kız çok kirlenmişti evİçimde rahat etmiyor öle mecbur yapıyorum
Sagol canımmmm
olsun yavaş yavaş yap birden girişme acelen ne
yok haftaya inş. evimde oturmaya başlayacağım sanırımDogru söylüyorsun canım
Sen yerleştinmi evine,taşındınmı tamamen?
yok haftaya inş. evimde oturmaya başlayacağım sanırım
pazartesi yenimahalle devlete gideceğim inş.
gitmişken şu rahim ağzımı da ölçtüreceğim
salak doktorum ölçmedi de tedirgin oluyorum
cumaya da inş. ayrıntılı ultrasona girerim diyorum
aşağıdan mı ölçüyorlar naz yoksa ultrason cihazı ilemi ölçülüyorCanım ayrıntılıdada ölçüyorlar benm 4cm çıktı.Git oradaki doktorlarada bi bak belki begenirsin canım.
Bu cumamı gideceksin ayrıntılıya?
oh ne güzel işte fenamıkızlar dr.dan geldim, keyfimiz yerinde yine maşallah
ne zaman doğurcam acaba yaa
oh ne güzel işte fenamı
doğurursun doğurursun merak etme
sağlıklı olsun da acele etme elbet bir zamanı vardır
Keşkeeee ee bizde çekmedik ya sanki yıllardır görüşüoruzKeşke canım. Yüzyüze ilk kez görüştük ama hiç yabancılık çekmedik....
Kiloya ben daha çok sezaryen olursa ki büyük ihtimaldir sorun olur mu diye düşündüm. Kilolularda zor oluyormuş diyorlar ya...
Haftaya çarşambaya ama zaten verdi ben içemiorum :18:kontrolün ne zaman canım belki mağnezyum verir...
kızlar dr.dan geldim, keyfimiz yerinde yine maşallah
ne zaman doğurcam acaba yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?