- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #16.681
Haftaya çarşambaya ama zaten verdi ben içemiorum :18:
tozu var onuda içemedim
Ohh maşallahh
Ne dedi doktor cnm pekii
millete bakma senson günler ayrı bi geçmiyo, ben acele etmiyorum ama millet sorup duruyo.
bir de korkuyorum allah korusun bişey olursa diye..
sağlıkla doğurayım da geç olsun önemli değil.
Bizi en iyi biz anlarız canım. Çok sağol. Erteleme olayı insanı gerçekten geriyor. Süreç uzadıkça benim kafamdaki sorgular ve stresim artıyor. bir de neredeyse 1 senedir bunun ön hazırlığını yaptığımdan artık çok yorulduğumu hissediyorum. Umarım tedavide sabrım ve enerjim yükselir.[/QUOTE
ben de çok uzun zamandır hazırlığını yapıyordum. oğlum hastanede yatarken bir sürü doktorlarla görüştüm tahliller yaptırdım. bu şekildede kendimi oyalamaya çalıştım. yoksa ben çok daha önceden istiyordum tedaviye başlamak. ama işte şu sezeryan, allahtan kendi isteğimle olmadım sezeyan yoksa şimdi çok daha fazla üzülürdüm niye normal doğurmadım diye. ikkimizin tedavisi yakın olacak gibi.
Tatlım çoook haklısın. Tamamen katılıyorum. Ben de şaşırdım. Onun dediği pgt'li bebeklerden hücre alındığından ileride sorun çıkabileceğini düşünüyormuş. Bu arada kendisi 50 küsur yaşında bir bayan :) Ve onunla görüşmek çok çok zor. Araya adam koyup görüşmeye çalışıyorum. İçimde uhde kalmasın diye. Evlat için doktorların bin türlü eziyetine katlanıyoruz işte..Akşam gelince söylediklerini yazarım. PGT'den kesinlikle bahsetmeyeceğim. O kadar karşıymış ki beni kapıdan kovarmış..
bende merak ettm bu doktorun görüşünü şimdi. bize de pgt te embriyoloğun tecrübesi öemöi dediler. bizde korktuk embriyoya bir zararı olur mu diye. zararı biyopsi yaparken tüm embriyoyu heba edebilirmiş. yoksa embriyoya zarar verip çocuk hasta olur diye bir risk yok dediler. bakalım bu prof ne diyecek.
kızlar dr.dan geldim, keyfimiz yerinde yine maşallah
ne zaman doğurcam acaba yaa
Keşkeeee ee bizde çekmedik ya sanki yıllardır görüşüoruz
Ya cnm dert etme Allahın izniyle hiç bişey olmaz ..
Haftaya çarşambaya ama zaten verdi ben içemiorum :18:
tozu var onuda içemedim
Ohh maşallahh
Ne dedi doktor cnm pekii
aşağıdan mı ölçüyorlar naz yoksa ultrason cihazı ilemi ölçülüyor
yok haftaya cuma inş.
iyice büyüsünler istiyorum 20+lara geleyim istiyorum
hem cinsiyet de kesinleşir iice diyorum
Herkes iyi sanırım beni soracak olursanız bende iyi sayılırım
Bugün opu vardı çok şükür atlattık
Ama hala benim ağrım var bide kanamam var neyseki normalmiş böyle olması
Asıl heyecanlı kısım başladı
Hee okudum beni yok yazmışsın yoklama alırkennerdesin kaçaksın son günlerde sen de merve
geçmiş olsun opu yu atlatmışsın, inş sağlıklı embryolar olucak ve tutucak..
Canım ultroson cihazıyla ölçüyor ,alttan degil.
Şimdide gitsen kesin olur canım.
Zaten bebek kocaman görünüyor ayrıntılıda.
Haftaya cumada iyi bir tarih..
Randevunu aldınmı canım?
Herkes iyi sanırım beni soracak olursanız bende iyi sayılırım
Bugün opu vardı çok şükür atlattık
Ama hala benim ağrım var bide kanamam var neyseki normalmiş böyle olması
Asıl heyecanlı kısım başladı
Hee okudum beni yok yazmışsın yoklama alırken
Nasılsın iyimisin canım paşamız nasıl?
Sağol inşallah acaba bugün döllenme işi olurmu:26:
En doğru ölçüm alttan olanıdır fark ediyor alttan ve üstten...
Hayırlı olsun canım. bugün olmuştur döllenme kaç yumurta toplandı?
Sağol ablam.12 Tane yumurta toplanmış sayısı iyi mi nasıl?
Hee okudum beni yok yazmışsın yoklama alırken
Nasılsın iyimisin canım paşamız nasıl?
Sağol inşallah acaba bugün döllenme işi olurmu:26:
Sağol ablam.12 Tane yumurta toplanmış sayısı iyi mi nasıl?
Mervem canım benim sayın harika..Süperr... Allah'ın izniyle sağlıklı bulunacak inşallah.. Bebeğine kavuşacaksın.. Dualarımdasın. Her daim..
Kızlar prof ile görüştüm. Ama çok çok zor oldu. Dekanlıktan araya tanıdık koyduk. Telefon etti. Ona rağmen 1'den 5'e kadar bekledik. PGT konusunu hiç sormadım. Benim PGT yaptıracağımı düşünmesini istemedim. Ters tepki verebilirdi. Biz hep normal deneme üzerinden konuştuk. Bir kere çok bilgili bir kadın. İlk defa bir doktor bana net cevap verebildi. Şekillerle , tane tane açıklayarak anlattı.Aday mutasyonun hiç önemli olmadığını, benim şansımın %50 olduğunu söyledi. Bizi çok çok rahatlattı. Eşimle çok sevindik. Normal yolla denersem sıvı alıp test yapabileceklerini söyledi. Laboratuvarlarının o imkanı varmış. Çok cüzi ücretlerden bahsetti. Aklınızda olsun kızlar .Hocaya ulaşmak çok zor ama genetik alanında bence en iyi doktor.Allah'a şükürler olsun aylar sonra ilk defa ferahlatıcı bir doktor yorumu alabildim..
Teşekkür ederim akasyacığım canım arkadaşım benden daha iyisi sana olsun inşallahMervem canım benim sayın harika..Süperr... Allah'ın izniyle sağlıklı bulunacak inşallah.. Bebeğine kavuşacaksın.. Dualarımdasın. Her daim..
Kızlar prof ile görüştüm. Ama çok çok zor oldu. Dekanlıktan araya tanıdık koyduk. Telefon etti. Ona rağmen 1'den 5'e kadar bekledik. PGT konusunu hiç sormadım. Benim PGT yaptıracağımı düşünmesini istemedim. Ters tepki verebilirdi. Biz hep normal deneme üzerinden konuştuk. Bir kere çok bilgili bir kadın. İlk defa bir doktor bana net cevap verebildi. Şekillerle , tane tane açıklayarak anlattı.Aday mutasyonun hiç önemli olmadığını, benim şansımın %50 olduğunu söyledi. Bizi çok çok rahatlattı. Eşimle çok sevindik. Normal yolla denersem sıvı alıp test yapabileceklerini söyledi. Laboratuvarlarının o imkanı varmış. Çok cüzi ücretlerden bahsetti. Aklınızda olsun kızlar .Hocaya ulaşmak çok zor ama genetik alanında bence en iyi doktor.Allah'a şükürler olsun aylar sonra ilk defa ferahlatıcı bir doktor yorumu alabildim..
yarına kaç tane döllendiğini söylerler heralde.
sayın da iyiymiş maşallah, hadi hayırlısı
içinin rahatlamasına sevindim, aslında en son pgt diye bi yöntem varmış duydum ama bilgim yok nasıldır nedir diye bi sorsaydın
bi genetik prof.unun neden pgt ye karşı olduğunu çok merak ettim:26:
tedavinin ertelenmesine gerek kalmayabilir di mi?
Pgt yöntemi ile hamile kalınıp o şekilde doğan çocukların ileride sağlık sorunları yaşayacağını iddia ediyormuş
ve pgt sözcüğü geçince bile odadan kovuyormuş
Hey yarabbim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?