Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Tabi doktorlar bize bıraktı son kararı ama transferden yanayız dediler
Bizde eşimle görüştük allaha sığındık kabul ettik
Zaten doğal denemekten çekinmeyen biri olduğumuz için farketmezdi aslında
Ama pgt olduğu için şaşırdık işte tıpta bi yere kadar
Bu arada baya ağırlaşmışsındır sen canım ya nasıl hareket ediyosun
toplam kaç kilo aldın

Çok sinir bir durum... pgt diye boşuna mı yırtınıyoruz biz... bunu sonra mı dediler sana?

Anladım canım. Doğurursun bu gece inşallah...
Aman sevmedim zaten Handan hanımı vala soğuk nevale
Bende öyle dedim aynen bana zaten böyle söyleyeceğini biliyodum dedi delimi ne ben ne sıkıntı yaşamışım ömrümden 10 yıl gitmiş bana ne diyo
Bende asla amniyo yaptırmam ve yaptırsam bile aldırmam dedim bilemem o senin kararın dedi bana
Arzu hanım olsaydı bana mervecim sakın stres yapma güzel olacak inşallah derdi

Ya ben cidden anlamıyorum. Bu kadar hassas iş yapıp nasıl bu kadar duyarsız olabiliyorlar ?Yani işin garibi PGT niye var ? Risk almamak için. Hem senin yüzünden risk almışım. Bir de ukalalık.. Kusura bakmasınlar da dünya kadar para verip bir de üstüne biz ayıramadık bunu demeleri oranın genetik testini yapan doktorunun başarısızlığı gibi geliyor bana. Doktor değilim haddim değil ama nasıl oluyor da test sonucu alamıyorlar bilemedim. :26:

çok sağol mervecim, hep dua ediyorum doğumda da edicem inş sizlere..

garip bi durum gelmiş başına inş sonu güzel olur canım..
gayet rahat hareket ediyorum 20 ye yakın kilo aldım ama çok yorulmadıkça gayet iyiyim

Dayanamadim yine geldim son on sayfayi okumadim merve mattika da beni anmislar sagolsunlar belki Diger canlarimda mattikamm Az kalmis sabret rabbim kurtarsin sagsalim insaallah bize e da et ister nick ister isim ismim hacer merve m sagol canim senin durum noldu tam okuyamadi sanirim trasfer olmus sagliklii hayirli olur ins

tamam canım isminle dua edicem inş..

Allahın izniyle sağlıklıdır canım ...

Canım ben de pişman oldum bu hususta...

Canım sen nasılsın doğal deniyor musun?

Oy maşallah Her şey güzel çok şükür. Böyle devam etsin inşaallah...

Akasyam senin durumunda olsaydım sanırım bu riski göze alamazdım tabi doktorların da söyledikleri önemli. İkiz olması durumunda vücudunun bunu nasıl karşılayacağı her yönüyle düşünülmeli. Dediğin gibi mutlaka Semra Hanım'la da görüşülecektir. Hakkında hayırlısı olsun inşaallah...

Akidecim sayın güzel maşallah En az 4 sağlıklı çıkar inşaallah :)

Olur mu hiç öyle şey canım
Milletin sorgusu bitmez zaten. Doğurduktan sonra ne gibi bir faydaları olacaksa. Sen takma insanları. Bugün doktora gidiyorsun. İnşaallah hayırlı haberlerle gelirsin. Dualarımız seninle...

Hamet canım hoşgeldin. Bu kadar kaybolma ortalardan Nasılsın? Her şey yolunda mı?

Mervem ya o kadar şaşkınım ki... Hakkında hayırlısı olsun inşaallah... 7 embriyon vardı yanlış hatırlamıyorsam. Peki transfer edilen iki embriyoda da mı aynı sorun olabilirmiş? Diğer embriyolar ne oldu?

Canım bunun kararını sen vericeksin elbetteki ama şölede bişey var 2 tane transfer etti die ikiz olucagınında garanti yok.Ben olsaydım eger iki tane isterdim çünkü biri tutmazsa biri tutar mantıgı ile ama tabi yinede bilinmez Allahım yardımcın olsun akasyamm

Canımmm nerelerdesinnn sennn merak ediyorumm valla,sesin solugun çıkmıyor???
nazım canım arkadaşım beni hiç unutmuyorsun ALLAH RAZI OLSUN
zaten bitek sen hatırlamışsın sağolasın
çok zor günler geçiriyorm
cumartesi gecesi başlayıp pazar gecesine kadar devam eden doğum sancısı gibi sancılarla uğraştım
ilk başta miyomum ağrıyor sandım ama dayanamayınca acile gittik
ve düşük tehdidi dedi doktor
bebekler sağlıklı ,rahim ağzım kapalı ama sancılar devam ederse rahim ağzın açılır ALLAH korusun düşüğe neden olur dedi doktor
iğne ilaç verdi rapor da verdi yatacaksın dedi
çoğul gebeliklerde olabiliyormuş
ALLAHtan kanamam yoktu suyum filan gelmedi çok şükür
ama iki gün boyunca sancı çektim çok zor geçti
bir sürü doktor aradım kendi doktorumu aradım
bol su yatak istirahati iğne ilaç aynısını söyledi
pazartesi günü de gel kontrol edelim olmazsa heyet çıkartalım dedi
duruma göre belki bi ay belki doğuma kadar yatak istirahati verebilirler
moralim çok bozuktu kaç gündür
yavrularıma zorla kavuşmuş olmamın yanında birden herşeyim böyle güzel giderken sanırım nazar dedğdi bana
ama herşeye razıyım yeterki yavrularıma bişey olmasın
acildeki doktor hemen oğlan cevval gibi kız daha küçük dedi
yani artık eğer RABBİM nasip ederse %100 bir kızım bir oğlum olacak
duana muhtacım beni duasız bırakma
RABBİM meleklermizi korusun inş.
ben genelde yatıyorum wc ve yemek için kalkıyorum
doktor 24.haftadan sonraki bebekleri yaşatabiliyoruz ondan öncesi için yapılacak bişey yok dedi
yani ilk aşamada önümde bi 5 haftalık süreç var onu atlatısam inş. ondan sonra aşama aşama doğurana kadar ne kadar süreyi uzatırsam o kadar iyi olacak
RABBİM bu mucizeyi verdi inş. nasibimde vardır da sağlıkla doğururum
inş. sen de bebiş de iyisindir
dualarım seninle

delikız çok geçmiş olsun. Allah acılarını göstermesin. Düşük tehlikesi atlatmayan yok gibi hele ikiz gebelikler riskli olduğu için biraz daha fazla oluyor bu tehlike ama istirahatle düzeliyor Allah'ın izniyle. Eltim tek çocuk taşımasına rağmen 4 ay boyunca yattı sadece tuvalet ve yemeğe kalktı. Daha yeni kendine geldi kızcağız. Allah yardımcın olsun, en az 35.haftayı görmen nasip olsun inşaallah... Bu arada raporu aldın mı?

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun cnm Allah yardımcın olsun aman aman dikkat et sakın kendini yorma ..
Herkesde olabiliyor çok şükür atlatmışsın bişeycikler olmaz bıdıklara bak ne güzel biri kız biri erkek maşallahh

Allah beterinden saklasın delikız, geçmiş olsun.
Ikız gebeliklerde duyuyoruz bu tur rısklerı , Allah sonunu iyi etisn .
Moral bozmak yok
Hersey yolunda cok sukur

merhaba kızlar,

biraz okudum .

CHNBCIM guzel haberlerine sevindim . Allah daim etsin , hep boyle guzel haberler ver insallah.

MATTIKA dan haber goremedim.Dogurdu mu? Yooksa okudugum sayfalarda kacirdim mi??Ne olur soyleyin.

MERVECIM hayırlısı olsun? Kac tane transfer edildi ? Ben tam anlayamadım soyledıklerını. Testler cevap vermemiş mi?

AKIDECIM hayırlı olsun senın de ınsallah. 7 yumurta toplanmıs. Uarım bolca dollenır ve saglıklı embryo olusur.

INCICIM , HAZADECIM SIZLER NASILSINIZ??

Kzlar ben bu ay sanırım tekrar deneyecegim

İncimmmm günaydınlarrrrr

Günaydın canım

Canım merhaba Çok şükür iyiyiz.
Son cümleni okuyunca çok sevindim inan. Allah'ım yüzünü güldürsün inşaallah.
Eeee ne zaman nerede detay ver azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…