Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Akasyam kuzum sen bunları hesaplama şimdi
Baksana nelere karşılaşıyoruz. O an gelsin doktorun zaten yardımcı oluyor

Haklısın canım. Evdeki hesap çarşıya pek uymuyor. Bunu en iyi bilen benim. Ama yine de olur ya 2 sağlıklı bulunursa ve fikrim sorulursa nasıl karar vereceğimi bilemedim. Bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler..

Akasyacığım,herkoşulda transferin olucak insallah bozma moralini..Bence Semra hanımla bir görüşsen yada bir skolyoz doktorundan tavsiye alsan..tek transfer derlerse diğerini dondurabilirsin belki hem..

canım başka dr lerin de fikrini al istersen erken doğum olması da kötü taşıyamazsan o da kötü(

sağ ol canım sayı güzel bol bol çıkacak sağlıklı inşallah....

Akasyacığım,herkoşulda transferin olucak insallah bozma moralini..Bence Semra hanımla bir görüşsen yada bir skolyoz doktorundan tavsiye alsan..tek transfer derlerse diğerini dondurabilirsin belki hem..

Sağol canım. İnşallah. Onlar ekip olarak çalışıyorlar. Mutlaka Semra Hanım'ın fikri alınacaktır. Zaten o da kararsız kaldı. Muhtemelen ekibe danışır.

Haklısın canım. Evdeki hesap çarşıya pek uymuyor. Bunu en iyi bilen benim. Ama yine de olur ya 2 sağlıklı bulunursa ve fikrim sorulursa nasıl karar vereceğimi bilemedim. Bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler..

Canım zaten ona doktorların karar veriri neyi uygun görürlerse öyle yaparlar
Tabi son kararı sana bırakıyorlar hele o gün gelsin bi bakalım

turkuazz canım benim nasılsın iyimisin hamet abla nasılsın niye gelmiyorsunuz hiç yaa
Yokluğunuz belli oluyor
Yani illa hamile yada tedavide olmak gerekli değil
Gelin sohbet edelim en azından

Canım zaten ona doktorların karar veriri neyi uygun görürlerse öyle yaparlar
Tabi son kararı sana bırakıyorlar hele o gün gelsin bi bakalım

Mervişim güzel annecik nasıl hissediyorsun kendini Bebişlerini aldın geldin. Bak biz iki diye diye ikizler yola çıktı. Hadi hayırlısı.. Moral bozmak yok. Sağlıkla gelecekler.. Burada çok mucizelere şahit olduk.. Nesrin, Mattika, Hazade.. Biz de kendi mucizemizi yaşayacağız...

akideciğim maşallah yumoşarının hepsi döllenir inşallah
Ya bugün baktım bütün odalara nerdeyse soracaktım
Pardon siz kk'ya üyemisiniz diye belki karşılaşırdık
Hani bir bölüm varya opunun ve transferin olduğu
Bende orda turluyodum idrara sıkışayım diye

Ah canım benim ya inşallah tabiki umudum var
Doktorda bi an amniyosentez yapıp özürlüyse alırız yada sağlıksızsa zaten düşer diyince
Moralimiz bozuldu doktorda çok önemli bu konularda
Şansıma bugün kendi doktorum şehir dışındaydı Handan hanım yaptı transferimi
Bende hemşire sandım zaten Cem beyle görüşmek istiyorum ben banane dedim
Pot kırdım sonra eşim dürtünce anladım
Transfer öncesinde özür diledim yanlış anladım diye

Hehehe Boşver olur o kadar .Ben de Nur Hanım'a dedim. Haftaya yoksunuz ben size alışığım . Başkasını istemem Dedi 24'ünde burada olacağım. İnsan kendi doktoru ile daha iyi hissediyor. Ama olsun. Valla nasipte varsa hepsi bahane. Senin bu olay çok ilginç bir durum. bence bunun da bir hikmeti var. Durup dururken olmaz böyle şeyler

Akasyam bir kez daha ne kadar aciz olduğumuz anladım
Kaderden kaçılamayacağını anladım
Yani tıpta bir yere kadar bilimde bir yere kadar
Öyle bir şey oluyorki tıkanıyor insan
Ammavelakin Güzel Mevlama sığınmak en güzeli
Eee sen şimdi ayın 21'ine adet olursan 22sinde gitmen lazım neyse 1 kerecik muayeneden bir şey olmaz

ayyyy cokk hossun......................

Kızıllar hastanedeyim transferim oldu telden giriyorum
Ama bı sorun var %50 sağlıklı olma ihtimali varmış yani pgt min bı anlamı kalmadı
Kaderden katılmıyor demekki
hayırlısı olsun mervecim, şaşırdım ama işte herşey oluyo, transfer olmama seçeneğini size bırakmışlardır ben olsam da transferi isterdim..

mattika, kan sulandırıcı her gün kullanıyorsun ya. bebişin kilosu nasıl Amerikada çalışmalar varmış kullananların bebişlerinin iri olabileceğine dair. Nihayetinde kan akışı daha çok...
hayır canım benim bebeğim hep küçük gitti, suyunun azlığı pıhtılaşmadan olabilir dendi hatta. belki dozu az geldi bana iğnenin, ama prof önemli olan dozun miktarı değil az az düzenli olması yoksa etkili olmaz dedi, böyle böyle bugünlere geldik işte.

ikiz hamilelik zor bişey canım allah korusun riskleri fazla. ben olsam ikiz isterdim bi riskim yok ama senin durumunda risk almazdım heralde.

inş sağlıklı haberi ve transfer haberi de gelicek senden canım..

kurban olurum beni aradigini duydum geldi
m kabuguma cekildim sanirim hamd olsun ziyanim York bikac gundur okumadim Dur bi okuyum dor
nerelerdesin hamet, yokluğun belli..

bilmiyorum tedavi test strelerinin arasında benimki saçma mı duruyor ama çok stres olmaya başladım kızlar..
sezeryana hiç gönlüm gitmiyo ama normal de doğuramıyorum hala:26:
zorunlu bi durum olursa sezeryan da olsun ama dünyada bu kadar insan nasıl doğmuş öyle doğuruvermek istiyorum..
herkes soruyo, kaynanama gelme dedik diye küstü ordan, benim stresim bana yetiyo zaten.
tez zamanda hayırlı sağlıklı normal bi doğum diliyorum allahtan, elbet hayırlısını o bilir.
sizlerden de dua istiyorum..

şöyle sancılarım gelse eski usül doğursam, sancı aralarında sizlere dua etsem isim isim ya da nick nick

Mattikacım canım benim olurmu öyle şey niye öyle düşünüyosun
Burda sanki bir aile olduk herkesin derdi kendine büyük
Valla ben olsam normal doğurmak isterdimki hala istiyorum
Adı üstünde işte sezeryan ameliyat gbi tamam oda bi doğum tekniği ama
Ben sana bugün hastanede çok dua ettim bütün arkadaşlarıma canım
Sende bize sancı zamanında dua edersen sevinirz tabi o an aklına gelebilirsek

Çok sinir bir durum... pgt diye boşuna mı yırtınıyoruz biz... bunu sonra mı dediler sana?

Anladım canım. Doğurursun bu gece inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…