Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızıllar hastanedeyim transferim oldu telden giriyorum
Ama bı sorun var %50 sağlıklı olma ihtimali varmış yani pgt min bı anlamı kalmadı
Kaderden katılmıyor demekki

Ah canım hayırlı olsun. Sıkı sıkı tutunsunlar inşaallah...
Anlamadım neden öyle oldu ki :26:

chnb

Moralimiz bozuk esimle inceleme sırasında hücreler bölündüğü için öyle olmuş
Şans iste 2 tane transfer oldu

Canım iyiyiz şükür...

sen ne zaman başlıyorsun?
kaşınmaya başladığına göre:))

Canım yazıyorum hemen...

Maşallah canım bolca sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah. Evet sıra bana geliyor...

Merve kesin hastanededir şimdi. Ay nasıl heyecanlıdır Allah'ım yardımcısı olsun...

Chnb hadi gel

geldim kuzum...

kızlar annem var pek giremem dedim ya, malesef doğurmadım duruyorum taş gibi
annemle turşu kurduk
şaka gibi di mii

bak benim de canım çekti:))

Ama bı sorun var %50 sağlıklı olma ihtimali varmış yani pgt min bı anlamı kalmadı

canım hayırlı olsun da ne demek bu şimdi? neden öyle dediler?

Güzel haberlerle geldim ben. Tosunum daha da tosuncuk olmuş kızlar. 1772 gram olmuş.

Rahim ağzı uzunluğum 2 cm. iyi dedi bu haftalarda.

doğum şeklim kesin sezaryen ve 34. haftadan sonra olabilir her an dedi. Sancın başlamadan olmalı dedi.

Genel olarak böyle... Aklıma geldikçe yazarım...

mattika, kan sulandırıcı her gün kullanıyorsun ya. bebişin kilosu nasıl Amerikada çalışmalar varmış kullananların bebişlerinin iri olabileceğine dair. Nihayetinde kan akışı daha çok...

canım biyopsi esnasında mı bölündüğü için alınan tek hücre pgt incelemesi esnasında bölünmeye devam mı etmiş? yani hiç incelenmemiş mi?

olsun bunda da vardır bir hayır...

Hayırlı olsun cnm benimmm inşallah sağlıkla gelicek yawrun ...
Ama neden öle dediler anlamadım yaniii pgt yapılmasına ragmen neden oran % 50?

Maşallah paşamızaaa kocaman olmuşşş
Herşey yolunca cnm çok şükü çok sewindim sağlıkla gelicek bebişlerimiz imşallahhhh

Mervişim çok ilginç . Neden öyle olmuş tatlım:26: Boşver. Ben de aylardır kıvranıyorum. Rabbim ne yazdıysa o olacak. Güzel olur inşallah

Gözün aydın canım. Paşamızın iyi olmasına çooook sevindim. İyice tosuncuk olacak desene Maşallah ona

Evet abla incelenemedi yazıyordu çok karışiğım suan
Hayırlısı

Canım benim de birinde anükleer yazıyordu sordum incelenememiş ama neden bilmiyordum demek böyle bir sebepten...

üzülme hayırlı olsun...

Maşallah paşamızaaa kocaman olmuşşş
Herşey yolunca cnm çok şükü çok sewindim sağlıkla gelicek bebişlerimiz imşallahhhh

Amin canım amin sen kan sulandırıcı kullanıyor muydun ?

Gözün aydın canım. Paşamızın iyi olmasına çooook sevindim. İyice tosuncuk olacak desene Maşallah ona

canım darısı başınıza çok sevindim şükür...

Yok cnm ben hiçbişey kullanmıorumm

Kızlar biliyorsunuz benim kemik rahatsızlığım var. Boyum kısa. Skolyoz var. Var oğlu var yani. Daha önce Nur Hanım ile görüştüğümüzde sana tek transfer edicez demişti. Taşıyamazsın , riskli olur vs vs. Ama bu sefer gittiğimde transfer konusunu değerlendirmek lazım dedi. Senin için riskli olabilir ama yaşın da 35'e yaklaştı. İki tane transfer edilirse şans yüksek falan dedi. Tereddüt yaşadı. Neyse 2 tane ya da daha fazla sağlıklı bulunursa düşünürüz dedi. Ya ben çok kararsız kaldım. Benim için iki bebek çok zor olur biliyorum. Ama bir taraftan da dediği gibi şansım azalıyor. Sağlıklı bulunup bulunmayacağını ya da 2 tane blunur mu onu Rabbim bilir elbette ama bulunursa benim de fikrimi belirtmem lazım.

Siz ne dersiniz ? İkiz hamile olanlar ve diğer arkadaşlar ? Çok mu zorlanırım ? Risk almasam mı Off offf. Dert bir değil ki.. Bin tane..

Mervecim, bu ne demek anlayamadım ama şimdi önemli olan moralini bozmaman iyi düsünelim iyi olsun bak 2 tane transferin olmus ne guzel inşallah tutunacaklar annelerine cnm üzme kendini..
pgt ye kaç tane embrıyo gitti sizin? %50 saglıklı olma ıhtımalı ne demek ki,sonucta pgt ye gırenler saglıklı olduğu için transfer ediliyor

Akasyam kuzum sen bunları hesaplama şimdi
Baksana nelere karşılaşıyoruz. O an gelsin doktorun zaten yardımcı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…