- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #16.901
Kızıllar hastanedeyim transferim oldu telden giriyorum
Ama bı sorun var %50 sağlıklı olma ihtimali varmış yani pgt min bı anlamı kalmadı
Kaderden katılmıyor demekki
kızlar merhaba hepinize,
gecmısı okuyamadım , merhaba demek ıstedim.
Mattikacım sanıyorum yarındı doğum.
sana hayırlı , sağlıklar içinde bir doğum diliyorum.
doğururken isimlerimizi çığırmayı unutma.
gerçi nicknamelerimizle söylersen nasıl olur bilemiyorum :)
Incicim sen nasılsın???
Hitucim, Akasyacım, Mervecim, Chnbcim sizler nasılsınız?
Hazade ile baya uzun konustuk facebookta bugun :)
Kızlarrr canım arkadaşlarımmm hepinizden allah bin kere razı olsun hepiniz beni merak ettinizz Allahım hepinize sağlıklı hayırlı ewlatlar nasip etsinn ...
Mervemm hayırlı haberlerini bekliyorumm ...
İncimmm cepten aradım seni ama cebin kapalııı
Mattikacım heyecanla paşamızı bekliyorumm ...
Chnb hemen yaz doktordan çıkınca olurmu canım ...
Nazefse kuzum artık bezelerin harekete geçti korkma sütün yeter prensesimize
Akidecim Allah razı olsunnn Opun inşallah sağlıkla geçicek canım benim dualarım seninle ...
laveque canım benimmm herzaman dualarım seninle biliosunnn
Akasyammm canım ewet Mina hanım aksiyonlu biri öldük öldük dirildik cnm bir bilsen
Delikız kuzumm artık bıdıkları sallaaaa cinsiyetlerini göstersinler yaa ....
Resimler çok güzel dimi seninde öle olucak allahın izniyleeee
Bugün görümcemin opusu oldu ,aysun hanımda.16 tane yumurta toplanmış,bakalım kaç tanesi saglıklı çıkacak..Allahım onunla beraber tüm tedavi olanlarn yardımcısı olsun,yüzünü güldürsün.
CHNB çok gelmiyor sütümde biraz tedirgin oldum ister istemez artık sıkmıyorum gögüslerimi,mattika erken doguma sebep veriyor dedi korkuyorum canım
Maşallah sende 30 haftaya girceksinnn mattikadan sonra senn dogumunu bekliycez sonra sırada ben varım
Merve kesin hastanededir şimdi. Ay nasıl heyecanlıdırAllah'ım yardımcısı olsun...
Chnb hadi gel
kızlar annem var pek giremem dedim ya, malesef doğurmadım duruyorum taş gibi
annemle turşu kurduk
şaka gibi di mii
Ama bı sorun var %50 sağlıklı olma ihtimali varmış yani pgt min bı anlamı kalmadı
Moralimiz bozuk esimle inceleme sırasında hücreler bölündüğü için öyle olmuş
Şans iste 2 tane transfer oldu
Güzel haberlerle geldim ben. Tosunum daha da tosuncuk olmuş kızlar. 1772 gram olmuş.
Rahim ağzı uzunluğum 2 cm. iyi dedi bu haftalarda.
doğum şeklim kesin sezaryen ve 34. haftadan sonra olabilir her an dedi. Sancın başlamadan olmalı dedi.
Genel olarak böyle... Aklıma geldikçe yazarım...
mattika, kan sulandırıcı her gün kullanıyorsun ya. bebişin kilosu nasıl Amerikada çalışmalar varmış kullananların bebişlerinin iri olabileceğine dair. Nihayetinde kan akışı daha çok...
Ben çıkıyorum gorusuruz
Güzel haberlerle geldim ben. Tosunum daha da tosuncuk olmuş kızlar. 1772 gram olmuş.
Rahim ağzı uzunluğum 2 cm. iyi dedi bu haftalarda.
doğum şeklim kesin sezaryen ve 34. haftadan sonra olabilir her an dedi. Sancın başlamadan olmalı dedi.
Genel olarak böyle... Aklıma geldikçe yazarım...
mattika, kan sulandırıcı her gün kullanıyorsun ya. bebişin kilosu nasıl Amerikada çalışmalar varmış kullananların bebişlerinin iri olabileceğine dair. Nihayetinde kan akışı daha çok...
Ben çıkıyorum gorusuruz
Kuzum canını sıkmaa bak banaa allah yeterki ol desin Allahın izniyle tutunucak annesine bebişlerr
Evet abla incelenemedi yazıyordu çok karışiğım suan
Hayırlısı
Maşallah paşamızaaa kocaman olmuşşş
Herşey yolunca cnm çok şükü çok sewindim sağlıkla gelicek bebişlerimiz imşallahhhh
Gözün aydın canım. Paşamızın iyi olmasına çooook sevindim.İyice tosuncuk olacak desene Maşallah ona
Canım benim de birinde anükleer yazıyordu sordum incelenememiş ama neden bilmiyordum demek böyle bir sebepten...
üzülme hayırlı olsun...
Amin canım amin sen kan sulandırıcı kullanıyor muydun ?
canım darısı başınıza çok sevindim şükür...
ah bende bir o günlere gelebilsem. sürekli erteliyorlar tedavimi. en sonda kullandığım ilacı 7 gün daha fazla kullanacağımki geç adet olayım. malum şu lazer cihazı daha gelmemiş. o zamana kadar yine gelmezse başka bir merkezde yapacaklar biyopsi işini. bu arada transfer kurban bayramı öncesine geliyor. problem olur mu bilmiyorum. ist doktor tatile falan çıkar. yarın arayıp görüşeceğim.[/QUOTE .!.:Akide CANIM yarın Opu varmış
Allah yardımcın olsun inşallah bol sağlıklı kaliteli yumurtaların olur
mervişim güzel haberlerle gel inşallah...
akide canım inşallah yumurta sayın çok iyi olur...
benim de 14. 45 te randevum var..........
Allah yardımcın olsun. Bol bol sağlıklı yumurtan olsun inşaallah...
merve ve akide inşallah yüzleriniz güler tedavileriniz olumlu sonuç verir Allah yardımcımız olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz...
inş güzel haberi vericeksin canım yarın..
bol bol sağlıklı yumurtaların olsun inş..
Kızlarrr canım arkadaşlarımmm hepinizden allah bin kere razı olsun hepiniz beni merak ettinizz Allahım hepinize sağlıklı hayırlı ewlatlar nasip etsinn ...
Mervemm hayırlı haberlerini bekliyorumm ...
İncimmm cepten aradım seni ama cebin kapalııı
Mattikacım heyecanla paşamızı bekliyorumm ...
Chnb hemen yaz doktordan çıkınca olurmu canım ...
Nazefse kuzum artık bezelerin harekete geçti korkma sütün yeter prensesimize
Akidecim Allah razı olsunnn Opun inşallah sağlıkla geçicek canım benim dualarım seninle ...
Akidecim opun guzel guzel gecsin insallah . Umarim yanlıs bır seyler yazmıyorumdur , hızlıca okumaya calıstım :)
Nazefsacım 16 yumurta muhtesem... Umuyorum hersey istediği şekilde yürür.
Mervecim 3.5tan 4 diyelim bizİnsallah !!!!
Kızlar hepinize yanımda olup destek oldugunuz için cok cook tesekkur ederim iyi ki varsınız.Allah hepinizden razı olsun..
benim opu da 7 tane yumurta toplandı,artık beklemedeyim..ama baya bır kasık agrım var biraz da atesim yattım kaldım dinleniyorum,sizleri merak ettim ona kalktım :))
chnb cim masallah tosunpasana cnm:))doktordan iyi haberlerle gelmişssin cok sevindim, zor dönemler geçirmişsin inşallah bundan sonrası rahat olsunn cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?