Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

amin sağolasın inci
eltinede çok geçmiş olsunRABBİM yardım etsin
ben bebeklerim hareket ettikçe rahat ediyorum
iki tane çikolata yedim biraz uzanıp bakacağım şimdi hareket varmı diye
5 günlük rapor acilden devrdiler pazartesi de kendi doktorumdan alacağım inş.
karnımda sancı yok çok şükür ama hafif bi çıkıntı var sağ tarafımda o hala geçmedi
bebeğin başı biraz çıkarya öyle bişey sanki ama emin değilim
inş. bir sıkıntı yoktr ne kadar sancılarım geçse de korkuyorum hala

sağolasın hazade
nazr değdi hazadem sanırım
doktor bi kız bi erkek deyince iyice yaşlar boşaldı zaten
o kadar uğraştım RABBİM bi kız bi erkek nasip etti şimdide bişey olmasından çok korkuyorum
onlar benim ikinci baharım şanslarım mucizelerim
RABBİM inş. benden almaz
herşeye razıyım her türlü acıya sancıya yeterki yavrularıma bişey olmasın
hiçbirimizin yavrusuna bişey olmasın

Allah beterinden saklasın delikız, geçmiş olsun.
Ikız gebeliklerde duyuyoruz bu tur rısklerı , Allah sonunu iyi etisn .
Moral bozmak yok
Hersey yolunda cok sukur

amin lavegue sağolasın
evet sanırım plasenta büyüdükçe rahmi zorluyor bu şekilde ee
RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inş.

Akasyamm günaydın nasılsın bugünnn

Günaydın tatlım. İyi olmaya çalışıyorum. Sen de iyisin umarım ? Bızdık da iyidir inşallah

Allah korusun bebişlerini Geçmiş olsun canım. İyi şeyler düşün. Kötü şeyler getirme aklına. Rabbimin izniyle bişey olmaz inşallah. Ama sen de yat dinlen. Risk alma..

Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. Memorial'da mı deneyeceksin ?

Kızlar ben bugün regl oldum. Maalesef beklediğimden erken geldi. Ve tüm planlarımı bozdu. Primerler yarına yetişmeyebilir. Yarın belli olacak ama yarın da zaten öğleden sonra belli olacak. Ertesi gün eşim yok. Vs vs. Yani büyük ihtimalle bu ay yine yattı bu iş. Diğer ay da bayrama denk geliyor. Bayramda tedavi olur mu acaba ? Kaç doktor kalır ki ? Offfffff Tedavinin bu şekilde ertelenmesi epey canımı sıktı.

İyi düşünelim iyi olsun. Annelerini bırakmayacaklar Allah'ın izniyle. Yolun yarısını geçtin, diğer yarısı da sağlıkla devam edecek inşaallah. Çıkıntı bebeklerin büyümesinden, yer değiştirmesinden kaynaklanıyordur. Dualarımız seninle.

Canım primerlar gelmeden başlanamaz mı? Nur Hanım'ı arasan? Bayramda tedavi oluyor tabi. Ben Nur Hanım'a sorduğumda ben olmayacağım ama Aynur Hanım olacak demişti. Bayram ertesi hemen gelecekmiş zaten. Yapma böyle kuzum

Canımmm benmm allah sendende razı olsunnn..İnan çok üzüldüm vallahi gözlerim doldu.rabbim beterinden korusun.Nazer degdi vallahi sana yaa,herşey bu kadar güzel gidiyordu. Yüregini rahat tut,senn için bol bol dua edicem.Rahim uzunlugun ölçüldümü canım?
Hastanede ultrosonlamı baktılar?İşe gitme sakın ayaklarını uzat dinlen kendini sakın yorma.
İkiz oldukları için biraz annelerini yorcak görünüyorlar.
Bu arada cinsiyetlerini çooook sevindim
Rabbim onları sana bagışlasın.
Haftaya pazartesimi gideceksin doktoruna?Ayrıntılı ultosonunada az kaldı.
Delikız diyorumki doktoruna degiştirsende riskli gebelik uzmanınamı görünsen?İkiz olduklar için daha iyi olmazmı..
Bende iyiyim çok şükür canım
Arada yaz benide merakta bırakma canım olurmu..Allaha emanet olunn..

Primerler gelmiş canım. Cumhur Bey ile yazıştım. Ama denenmesi gerekiyormuş. Denenmeden tedaviye başlanmıyor herhalde. Yarın öğlen net cevap verebilirim dedi. Peki İncim reglin 3. günü gidilebiliyor mu ? Bir sıkıntı olur mu ?

Sevindim canım. Gidiliyor Akasyam. 2. veya 3.günü diyorlar zaten.

Canım üzme kendini lütfen,bayramdada tedavi görülebiliyor..vardır herşeyde bir hayır.iyi düşün iyi olsun kuzum..

Kızlar mattika gelmedi daha. Hastaneye gidecekti. Ne dedi doktor acaba :26:

Aydan da yok uzun zamandır

Son düzenleme:
herkese merhaba
iyiyim canım iyi olmaya çalışıyorum yada
işyerinde internet çok yavaş o yüzden yazamıyorum
ama bugün iyi haberler var anladığım kadarıyla
inci tanesi ,akasya 78 , laveque
tedaviye başlıycak olmanıza çok sevindim
delikız
allah yavrularını da seni de korusun
tüm çoğul gebeliklerde olan bir risk
onlar seninle ve seninle olmaya devam edicekler

Canım o çıkıntı bendede oluyor bebek bazen başını dayıyor oraya,hafif biraz masaj yap oraya.
Gerçi bende bu durumdan dolayı endişeleniyorum..
Bazı yerde kadınlar bunun erken dogum belirtisi olabilcegini söylüyor.
Aslında bu internette pek araştırma yapmamak gerekiyor.
Adamı ölmeden mezara koyuyor resmen

sağolasın nazım
yok kilo almamışsın yok eve taşındım hepsi birarada olduya birilerinin nazarımı değdi diyorum
kötü insan çok
ultrasonla baktı doktor
sincanda kadın doğum hastanesi var ıraya gittim aciline doktor çok tecrübeli bir doktorher halinden belli
uzun uzadıya anlattı baktı sağolsun
hastaneye yatmam gerekirse de zekai tahir yada etlik zübeyde alıyormuş erken gebeliklerde diğerleri 32.haftadan sonra alıyormuş onu bile söyledi
rahim ağzım açılmışmı dedim yok rahim ağzın normal kapalı bir sıkıntı yok dedi ultrasonda gördü sanırım
alttan bakmadı
doktorumu değiştireceğim zaten aydan biri var çok meşhur paraya kıyıp ona gitmeyi düşünüyorum
artık riskli dönemece girdim para pul umrumda değil
sizin de iyi olmanıza sevindim nazım
arada yazarım inş.
ALLAHA emanet ol

İyi ol iyi
Benim tedaviye var daha Aynı dönemde başlarız belki? Sende durumlar nasıl? Ne zaman düşünüyorsun bir daha?

sağ tarafımda yukarda benimki naz yani kaburga kemiklerime doğru sende de ordamı
eğilip kalkarne hafif baskı yapyor
bu mevzunun başında beri var
ara ara oradaki çıkıntı büyüyor sonra geri eski haline geliyordu
şimdi de var ama eskisi gibi belirgin değil ama elime geliyor yani düz değil o bölge çıkıntılı
işte kasılmalarım olduğunda nasıl şişmişti görmen lazım
evet net öyle valla sağlam adamı öldürüyor

Aynen öle canım,bundan böle kimsenin yanında iyi şeyimizi söylemeyelim.Herkes bizler kadar iyi olamayabiliyor.
İkiz oldugu için kesin gerekli iyi bir doktor sana.
Saglıkla zamanında dogaydı bi bıdıklar

Benimki kasıklarımda.Arada oluyor bi sagıma geçiyor bi soluma.Sepsert bişey ,Elime geliyor resmen.
Bebektir diye düşünüyorum ama ,internette o erken dogum belirtisi diyo.Valla kafam çok karışıyo benimde.
Benmki uzandıgımda oluyor oraya yerleşiyor.sonra geçiyor.
Tek hamile kalmakla bitmiyormuş,dogana kadar herşeyi ayrı ayrı düşünüyorsun,dahada zormuş bu süreç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…