Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sen böyle gerildikçe çocuk yerini bırakmıyor :) Boş stres olur mu canım. Kayınvalideni düşünme. Eşini de al karşına konuş. Gerekçelerini anlat. Of bu hamilelik döneminde herkes bir şeyler söyler. Hele bir de çocuk doğunca Allah yardımcın olsun. Hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım.

amin canım herşey ayrı stresmiş ayrı zormuş insan başına geldikçe görüyo. hamile kalmamış olsam benim yerimdeki birine sezeryan ol geç derdim.
ama içim rahat etmiyo, içime sinmiyo.
şimdiye kadar hep içime sineni yaptım, gönlümden geçene göre hareket ettim, allahın izniyle güzel oldu.
yine öyle olur diye umut ediyorum..

eşim inat ettin diyo ama gönlüm huzur bulmadan karar veremiyorum, kararlarım doğruysa içime huzur ver diye dua ederim hep.

merhaba kızlar,
INCICIM , HAZADECIM SIZLER NASILSINIZ??

Kzlar ben bu ay sanırım tekrar deneyecegim
Aman Allahımm çok ama çoook sewindim inşallah bu defa hepimizin duasıyla iyi olucakk bak gelince kesin görüşelim olurmu canımm
Hiç ağlama cnm ben inanıorumki hiçççç bişey olmuycak Allahın izniyle herşey yolunda gidicek ben inanıyorum.

Canım ewet sürenin uzaması can sıkıcı ama hayırlısı buymuş diyelim napalım Allahım en iisini bilir inşallah herşey yolunda sağlıkla gider canım benim.
Ayyyy mattika yooooookkk kesin dogurdu
Sanmammm

Allahım yaaa çok haklısın canım kaynanane ne oluyorrrr
Sanki sen bilmiyorsun yaaa sen nasıl istiyorsan öle yap canım ama çokda bekleme tabi Allah korusun bir risk yaşanmasında..
Az kaldı biz neler yaşadık neler gördük bunuda atlatıcan inşallah cnm az kaldıı yawruna kucagına almaya

Geçmiş olsun delikız. Çok yorma kendini canım ev filan derken yoruldun...

Bebekler ben demiştim bir kız bir erkek diye:))Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin.

7. haftadan beri yatan biri olarak çok zor ama sonu güzel olsun katlanıyor insan...

nazefsaya katılıyorum ikiz gebelik riskli gebelik . kesinlikle riskli gebelik dr sine gitmelisin. Allah korusun ben her zaman önce en kötüsününe göre ayarlarım kendimi acil bir durumda kritik kararlarla mucize yaratmalı. Mesela Arda bey 25 haftalık ayağı çıkan 3 üçüz bebeklerin ayağını itip dikmişti doğsa da yaşamazdı risk aldı tuttu. Allah korusun böyle olcak değil ama bir sıkıntı olursa dr n cesur olmalı...

sağ ol canım çok dua ediyorum sana inşallah bu kez olsun yarabbim...

canım dr n ile konuş ne diyecek, sıkma canını...

canım bahsettiğin kasılma... saatte 3-4 kezden az olursa normalmiş. vucut doğum için hazırlık yapıyormuş. ben hastaneeyken öyle sert olduğu anda ben de ovuyordum dr geldi ovalama rahimi uyarır demişti...

canım vajinal olan rahim ağzı ölçümü asıl doğru olandır benim dr m perinatolog ve 15 günde bir gidiyorum her seferinde vajinal ölçüyor dün de baktı vajinal 2 cm...

bu arada erken doğum olmasın diye haftada 1 proluton iğne, kasılma varsa endol ayrıca nidilat prepar, mağezyum veren dr ler de var. ilaç verdi mi?

canım inşallah bu denemende olur...

canım endişe etme, gelmeyen var mı ki?:))

TULİPROSA sağ ol canı m iyi dileklerin için inşallah bu tedavin olumlu olur canım...

mervişim var mı bir hissin?:))

incim nasılsın kuzum?

herşey yapıldı benim bildiğim
hiçbirşey çıkmadı bende
eşimde traslokasyon var
ama atlanılan birşey mi var acaba
emin olamıyorki insan
yapılanların doğruluğundan güvenilirliğinden
tevekkül ediyorsun sadece

incim nasılsın kuzum?

Şükür canım iyiyim. Siz de iyisiniz inşaallah...
Elimde bir kitap var onun düzeltmelerini yapıyor arada buraya bakıyorum :)

Embriyonun tutunmasını engelleyecek bir şey vardır belki bulunamayan :26:

Mattika normalde eskiler normal doğur der, senin kayganan niye öyle yapıyor ya?

benim dün kesin sezaryen dedi dr...

hazade kuzum nasılsın?

Şükür canım iyiyim. Siz de iyisiniz inşaallah...
Elimde bir kitap var onun düzeltmelerini yapıyor arada buraya bakıyorum :)

Embriyonun tutunmasını engelleyecek bir şey vardır belki bulunamayan :26:

editörlük yapıyorsun yani:))

kolay gelsin canım...

şükür iyiyim rahatladım 28 i geçtim ya:))

arkadaşlar biraz önce hastaneyi aradık eşimin genetik testi için ads çıkmış diğeri için tekrar kan vermesi gerekiyormuş sizlerdede tekrar kan isteme durumu oldumu ve ads ne demek bşilen varmı lütfen cevap verin...

Ücret konusunu muhasebeye sordum. Allianz indirimli: dr hariç 3370 tl hastane. içinde 5 poz doğum fotosu, lohusa şerbeti, kapı süsü, 3 geceye kadar refakatçi hizmeti, bebeğin ilk kontrolleri rutinleri. Ama mama filan olursa ücrete eklenirmiş. Dr ücretini dr nin hemşiresine sorun dedi. Aradım 4500 müş hastane dışı. Çok geldi ben önceden de çok işlem yaptırdım dedim. yarın muhasebeyle görüşüp fiyat söyleyecekler...

yoğun bakım gerekirse 1500-3000 arası yoğun bakım(

Canm benmki böle bazen sag bazen sol kasıgımda sertlik oluyor.Böyle elliyorum,elime geliyor,oraya sanki bebek yaslanmış yada kafasını dayamış gibi kabarıyor..
Sence bu kasılmamı yoksa bebekmidir?
Kasılma nasıl bi agrı oluyorki?

ads ne? bizden de istendi eşimden eşim mozaik 47 xyy, 48 xyy, 46 xy.
Bir de ne olduğu bilinmeyen bir marker kromozom. ne olduğuna bakalım dediler markerı. sonra gerek görmediler...

Doktorun ücreti bayağı pahalıymış. İndirim yaparlar ama mutlaka. İnş yoğun bakıma gerek kalmaz canım. Ne kadar fazla

Canım bebekte taş gibi sert olmaz. benim sağ ya da sol sanki yumru oluyordu dediğin gibi sanki kafası. karnımın şekli değişiyordu . nette kasılma rarifi var dur bulayım...

ads ne? bizden de istendi eşimden eşim mozaik 47 xyy, 48 xyy, 46 xy.
Bir de ne olduğu bilinmeyen bir marker kromozom. ne olduğuna bakalım dediler markerı. sonra gerek görmediler...

belki biliyorsundur benim 4 düşüğüm var kanda pıhtılaşma ve 46xx21ps+ çıkmıştı bendende tekrar istemişlerdi bi arkadaşım sorun olunca tekrar istiyorlar demişti bulunduğumuz yerde tıp fakültesi yok eşim inşallah izin alabilir...Allah yardımcımız olsun hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…