Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım bende yeditepede Cem fıçıcıoğlunda 3 kere tüp denedim negatif sonuç aldık(
Kromozom analizi zeynep kamilde yapılıyor die biliyorum ama geç çıkıyor özellerde yanlış hatırlamıyorsamm iki kişiyi 450 ye yaptırdık ...

sormayın kızlar doğursam da rahatlasak hep beraber.. ama inanıyorum ben az kaldı, belki bugün belki yarın
nazefsa geçmiş olsun..
ben annemle bişiler yapayım yine, bişey olursa size haber vermeden gitmem merak etmeyin e mi?
merak edilmek de çok güzel, allah razı olsun hepinizden..

Bak doğuma girmeden önce yaz heee erken dogumuma neden olursunn tek tak aratma bize hastaneleri :))

Asel merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun. Kromozom, pıhtılaşma ve bağışıklık testlerini mutlaka yaptırın. 2 ay önce hepsini Zeynep Kamil'de ücretsiz yaptırdım. Genetikle ilgili bir problem varsa pgt'ye yönelirsiniz.

Cem beyden çok memnun kaldım ekibi çok iligiliydi ama cumartesi bebeğin kalbi durmuş pazartesi gel dedi bana . gücüm yetmediği için oraya gidemedim . zeynep kamilde yaptırdım kürtajımı ama beni hiç aramadılar ona üzüldüm biraz . orada isteselerdi bu tahliller çok pahalı olurdu sende yaptırdığın için bilirsin . maddi olarak çok yıprandık Yeditepe de ama memnun kalmıştım . Acaba Zeynep kamilin doktorlarının özeline gitsem bana hastanede yardımcı olurlar mı ki ? sen bu denemeni nerde yaptırdın canım Allah inşl kucağındada göstersin bebeğini sağlıklı bir ömür nasip etsin size .

canım çok teşekkür ederim . oraya nasıl gideceğim nerden randevu alıp gitmem gerekiyor acaba beni yönlendirir misin . bende bu testleri yaptırmadan tekrar denemek istemiyorum çünkü onu kaybetmek hiç olmamasında daha acı ben 1 kez negatif sonuç almıştım çabuk toparlamıştım kendimi ama bebeğimi kaybetmenin acısı içimden gitmiyor ((

mattıka cnm çift çizgı topıgınden ben cok sevındım hamıssın ve heran dogurabılırsın maşşallah bebısımız saglıkla gelsın yavrumuzun cınsıyetı ne

Alıştım canım artık. Şimdi de acaba kalkınca alışabilecek miyim?

Bugün randevum var kızlar Oluş hanımda doktorumu çok sewiyorum inşallah kötü bişey yoktur ...
Sizler nasılsınız bugün bakalımmm hava kasvetli iç sıkıoo

Akşam mı canım? Gör kızçeyi gel bakalım...

Boyat canım ben en son 2009 mayısta boyatmıştım:))

Kızlar yarın tedaviye başlıyorum. Aynur Hanım'dan aldım randevuyu. Dua edin benim için

Hayırlı olsun canım...

Kızlar bogazlarım şişmiş çoookkk agrıyor çok hastayımmm yaaa

Geçmiş olsun canım havalar değişti ya...

Canım prof. Dr. Cemil Akgül var tüp ve riskli gebelik dr si. Floransta ve ayrıca muayenehanesi var. diğer topikten bir arkadaşın da kimyasal oluyordu ona hamile kalıncaydı sanırım bağışıklıkla ilgili ayrıştırılmış beyaz kan verdirdi kızılayda oldu çocuğu. Araştır istersen...

Canım pıhtılaşma olunca da kalbi durabiliyor ona da baktır ve eşinle preferik kanda kromozom analizi yaptır sana fikir olur... hangi ildesin?

doğurmadığım bir günden daha selam..
topikte baya hareket var, bereketli bi topik olucaz inş yakında.
akasya hayırlı olsun canım başlıyosun tedaviye sonunda..

Canım önce senden haber var mı diye bakıyorum:)) bu gidişle bana yetişeceksin...

Delikız kuzumm nerelrdesin inşallah sorun yoktur merak ediyoruz seniiii:18:

Hazade, ben de merak ettin nazefsa arasan canım...

chnb ben istanbul bostancıdayım canım . tam olarak neye baktırmak gerek 1. denemeden sonrada bir şey istemedikleri için hiç bilmiyorum bunları ((

Tecrübeli kızlar chnb ve matitka sizler bu testleri yaptırmıştınız. Protein c ve s vs. bir de bağışıklık testlerinin sonuçları ne kadar zamanda çıkıyor? Geçen salı kan verdim hala sonuç yok. Kanı dışarıya göndereceklerdi ondan mı gecikti acaba?

chnb ben istanbul bostancıdayım canım . tam olarak neye baktırmak gerek 1. denemeden sonrada bir şey istemedikleri için hiç bilmiyorum bunları ((

Asel bir önceki sayfada yazmıştım. Sen ve eşin kromozom analizi yaptırın. Sana ayrıca pıhtılaşma ve bağışıklık testleri de yapılsın. Zeynep Kamil'de ücretsiz. İstersen test isimlerini yazayım not edersin.

hazade, nazefsa+, inci_tanesi+, chnb+, tuliprosa, aSeL_k, laveque+
Herks burda ne güzell kızlar eskisi gbi oldukk

evet canım...

Canım ben de koşuyolundayım:))
Canım inci zeynep kamilde hepsini ücretsiz yaptırdı senin zamanın var beklemek durumundasın bence orada yaptır.

Pıhtılaşma testleri trombofoli paneli diye geçiyor. içinde protein s, protein c, mthfr çeşitleri, faktör V, Protrombin gibi çeşitleri var aklımda bunlar kaldı.

Genetik: preferik kanda kromozom analizi(bu test eşin ve sana yapılıyor)

Bağışıklık: Lupus antikoagüülan, ANA(Antinükleer antikor), anti dna, c56 (bunu yeni duydum)

İnci yönlendirir seni.

bbu arada seni anlıyorum benim de 2 tane 8 haftalık düşük, bir de 25 haftalık erken doğumum var kaybetmek çok acı gerçekten...

Kızlar amma kaynatmışsınız. Embriyologların, hemşirelerin, doktorların kulakları bayağı bir çınlamıştır

Akide canım aradın mı hastaneyi? Kaç embriyon oluşmuş?

Canım aradım hastaneyi 6 tane embriyom olmus,1 tanesi sınıfta kalmış,insallah saglıklı bulunsunda cnm heyecanla bekliyorum işte ...

Ufff midem fena yanıyor

cok geçmiş olsun tatlım,yediklerinle mi ilgili acaba?

canım özelde bir hafta sonra çıkmıştı benim...

Anladım canım. Bu arada ben memorial Ataşehirde muayene oluyorum ya hala. hep laf açılınca Arda beye cumhur beyi övüyorum ve ona ne kadar güvendiğimi vurguluyorum. cumhur bey de çok iyi sakın içini karartma...

Akide canım hoşgeldin. En az 4 tane sağlıklı çıksın inşaallah :) Ne zaman belli olacak?
insallah cnmm:)) persembe arayacaklarmış,galiba durumlarını söyliyecekler,c.tesi de pgt sonucum gelecek..off sorma inci beni de heyacan bastı artık Allahıma dua ediyorum bu son olsun insallah diye..sen nasılsın ben sana o test sonuclarını cıkardım simdi yazıcam ama topiğe yetişemiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…