- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #17.141
canım istanbul Bostancıdayım ben . eşimin hareketli sperm sayısı çok az . bende de pko var . çeşitli tedaviler gördük iğne ilaç ama cevap alamadık en son tüp bebek dediler 2 kez yaptırdık . 2. de tam yüzümüz güldü çok şükür derken onuda erkenden kaybettim . şimdi genetik test kendimizde yaptırmak istiyoruz ama ben bunları tedavi gördüğüm yerde değilde develette bir yerde yaptırmak istiyorum . Yeditepede tedavi görmüştüm doktorumu çok beğeniyorum başarılı bir doktor fakat onlar PGT yapmıyorlar sanırım . Birde bu kromozom testini devlette nerede yaptırabiliriz hiç bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
sormayın kızlar doğursam da rahatlasak hep beraber.. ama inanıyorum ben az kaldı, belki bugün belki yarın
nazefsa geçmiş olsun..
ben annemle bişiler yapayım yine, bişey olursa size haber vermeden gitmem merak etmeyin e mi?
merak edilmek de çok güzel, allah razı olsun hepinizden..
Canım bende yeditepede Cem fıçıcıoğlunda 3 kere tüp denedim negatif sonuç aldık(
Kromozom analizi zeynep kamilde yapılıyor die biliyorum ama geç çıkıyor özellerde yanlış hatırlamıyorsamm iki kişiyi 450 ye yaptırdık ...
Asel merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun. Kromozom, pıhtılaşma ve bağışıklık testlerini mutlaka yaptırın. 2 ay önce hepsini Zeynep Kamil'de ücretsiz yaptırdım. Genetikle ilgili bir problem varsa pgt'ye yönelirsiniz.
sormayın kızlar doğursam da rahatlasak hep beraber.. ama inanıyorum ben az kaldı, belki bugün belki yarın
nazefsa geçmiş olsun..
ben annemle bişiler yapayım yine, bişey olursa size haber vermeden gitmem merak etmeyin e mi?
merak edilmek de çok güzel, allah razı olsun hepinizden..
hazade, nazefsa+, inci_tanesi+, chnb+, tuliprosa, aSeL_k, laveque+
Herks burda ne güzell kızlar eskisi gbi oldukk
iyi geceler arkadaşlar. benim pek zamanım olmuyor yazmaya. bu gece oğlum uyuduktan sonra oturup okudum sayfaları.
chnb demek sürekli yatıyorsun. çok zor olmalı. ben taransferden sonra bir kaç gün yatayım diye düşünüyorum ama çok zor geliyor bana. her şey bebeişlerimiz için. allah kolaylık versin. pijamalarını güle güle giy canım.
inhazadeciğim demek kız. hayırlı olsun canım. senin başka çocuğun yok değil mi.
Bugün randevum var kızlar Oluş hanımda doktorumu çok sewiyorum inşallah kötü bişey yoktur ...
Sizler nasılsınız bugün bakalımmm hava kasvetli iç sıkıoo
iyim canım sağol. bugün oğlumu abim ve anneme bırakıp dışarı çıkacağım biraz. tedavi öncesi saçımı boyatmak istiyorum. malum eğer hamilelik olursa sonra boyatamam. ekimin 2-3 ü gibi adet olacağım. aksilik çıkmazsa başlayacağım tedaviye.
Kızlar yarın tedaviye başlıyorum. Aynur Hanım'dan aldım randevuyu. Dua edin benim için
Kızlar bogazlarım şişmiş çoookkk agrıyor çok hastayımmm yaaa
cd 56 ben yaptırdım kızlar. ve benım normal degerlerın ustunde cıktı. bagısıklık sıstemım yuksekmıs . soylenen şu idi ; bağışıklık sistemi yüksek oldugunda bunye embryoyu bır kanser hucresı gıbı gorup oldürebılıyormus.
ama ben tedavıye gittiğimde Semra Hanımla konusmustuk. Ona cd 56 testımın yuksek oldugunu soyledım . ama raporu Izmırde unuttugumu da soyledım.
bız ınanmıyoruz cd56nın onemıne, onemlı olan kromozom sorunu dedi.
yıne bır ama dıyecegım :):): benım esımın bır arkadası vardı. onun da yıllarca bebegı olmadı ve sonunda memorıala gıtmısler ve bu cd56nın yuksek oldugu cıkmıs meydana .
ve kız tedavı gormus , serum mu ne alıyormussun 3 ay boyunca dusurmek ıcın.
sonra da hamıle kaldı. bu tedavıyı yapan da memorıaldı kı Semra Hanım neden onemsemedı CD 56 yı ben o anda algılayamadım.
belkı de kromozom o kadar onemlı bır sorun kı CD 56 DA NE KI DIYE DUSUNDU KADIN
canım evet eskıyım. ben 24 gıbı adet olacagım . gecıkmezse eger 26sı herhalde Istanbulda olurum .muhtemelen gorusuruz
Akasyacım hadi hayırlısı olsun. Karar vermiş olmana sevindim. Iyi de yaptın , gecıktırmenın manası yok.
Merhaba Herkese kılzar ,
12 yıllık evliyim . 2 kez tüp bebek denemem oldu . 1. denemem baştan negatifti 2. denemem pozitif fakat 11. hafta bebeğimin kalbi durmuş pazartesi günü kürtaj oldum bebeğimi aldılar(
maddi olarak çok yıprandığım için kürtajı devlet hastanesinde yaptırmak zorun da kaldım . ama blinçsiz olduğumuz için bebek için genetik merkezi daha önceden ayarlamamız gerekiyormuş onu yapamadık . yanlızca patalojiye gönderdiler onda da kalbi neden durduğu belli olur mu bilmiyorum . daha çok yeniyim dinlenme süreci olacak önümde fakat ben şimdiden kendime bir yol çizmek istiyorum . böyle ortada hiç bir şey yapmadan içimdeki acı hafiflemiyor . PGT yöntemi ile ilgili olarak bana önerebileceğiniz bir yer varmı . bu yöntem sadece genetiği bozuk olanlaramı yapılıyor bir de fiyatlarla ilgili olarak bana bilgi verebilir misiniz rica etsem((
doğurmadığım bir günden dahaselam..
topikte baya hareket var, bereketli bi topik olucaz inş yakında.
akasya hayırlı olsun canım başlıyosun tedaviye sonunda..
Delikız kuzumm nerelrdesin inşallah sorun yoktur merak ediyoruz seniiii:18:
chnb ben istanbul bostancıdayım canım . tam olarak neye baktırmak gerek 1. denemeden sonrada bir şey istemedikleri için hiç bilmiyorum bunları((
hazade, nazefsa+, inci_tanesi+, chnb+, tuliprosa, aSeL_k, laveque+
Herks burda ne güzell kızlar eskisi gbi oldukk
chnb ben istanbul bostancıdayım canım . tam olarak neye baktırmak gerek 1. denemeden sonrada bir şey istemedikleri için hiç bilmiyorum bunları((
Kızlar amma kaynatmışsınız. Embriyologların, hemşirelerin, doktorların kulakları bayağı bir çınlamıştır
Akide canım aradın mı hastaneyi? Kaç embriyon oluşmuş?
Ufff midem fena yanıyor
canım ben şişliden cumhur beyle görüştüm bana ataşehir bize yaptırmıyor demişti...
Fishte 7-8 embriyoya bakıyorlar... 13, 18, 21 downa ve birkaç taneye daha...senin pgt yi kim yapacak? ben de ataşehirde yaptırmıştım ama volkan bey yapmıştı... volkan beye ulaşmak zor ve telde de anlatmıştım insan rahat soramıyor...
6 ay önce banada öyle demişlerdi ama artık değişmiş şişliye yada volkan bey'e gidiyormuş pgt için chnbciğim,gerçi ikisi de cok iyiler bu konuda..ben volkan bey olsun istedim cnm,daha önce görüşmüştük cok ilgilenmişti o zaman belki iyi zamanına denk geldim bilemiyorum ama ona cok güvendim..iyi geceler arkadaşlar. benim pek zamanım olmuyor yazmaya. bu gece oğlum uyuduktan sonra oturup okudum sayfaları.
Hava hakikaten kasvetli ama sen güle güle git prensesini görrr güzel haberlerinle gel inşallah hazadeciğim:))Bugün randevum var kızlar Oluş hanımda doktorumu çok sewiyorum inşallah kötü bişey yoktur ...
Sizler nasılsınız bugün bakalımmm hava kasvetli iç sıkıoo
SÜPERRRRRR,cok sevindim akasyacım hersey istediğin gibi olacak insallah cnm,şimdiden hayırlı olsun tedavin,insallah bebişine kavusacaksın dualrım senınle cnm:))Kızlar yarın tedaviye başlıyorum. Aynur Hanım'dan aldım randevuyu. Dua edin benim için
cok cok gecmiş olsun cnm,bol bol meyva yemeye calışş..Kızlar bogazlarım şişmiş çoookkk agrıyor çok hastayımmm yaaa
selam kızlar
tedavide olanlar çoğaldı
sizin adınıza çok seviniyorum
bu kararı almak bile çok önemli
ekim ayında da bol bol hamile haberi gelir inşallah
insallah canım ,inanıyorum seninde güzel haberlerini alacağız..
Tecrübeli kızlarchnb ve matitka sizler bu testleri yaptırmıştınız. Protein c ve s vs. bir de bağışıklık testlerinin sonuçları ne kadar zamanda çıkıyor? Geçen salı kan verdim hala sonuç yok. Kanı dışarıya göndereceklerdi ondan mı gecikti acaba?
insallah cnmm:)) persembe arayacaklarmış,galiba durumlarını söyliyecekler,c.tesi de pgt sonucum gelecek..off sorma inci beni de heyacan bastı artık Allahıma dua ediyorum bu son olsun insallah diye..sen nasılsın ben sana o test sonuclarını cıkardım simdi yazıcam ama topiğe yetişemiyorum :))Akide canım hoşgeldin. En az 4 tane sağlıklı çıksın inşaallah :) Ne zaman belli olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?