- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #17.321
Akasyam canım bu ilaçlarda pazarlık yapılmıyor bildiğim kadarıyla benimkiler 1.550 tutmuştu
Baktı doktor yetmeyecek hemşireler tekrar iaç istediler 1.700 tutmuş oldu
Canım yarın, cuma ve cumartesi, 3 günlük ilaç oluyorYarın akşama doğru seni arayıp ilaç dozunu söyleyecekler. Reçeteye tamamını yazıyorlar ama hepsini birden almana gerek yok dediğim gibi. Gerçi parayı ayarladıysan alabilirsin. Git gel olmasın. Ben hastaneden aldığım için posta posta almıştım :) İlaçları buzdolabının sebzeliğinde saklıyorsun :)
Yok kızlar annem aradı da .Stres yapma deyip duruyor. Bir de sakın iki tane koydurma diyor Sanki hemen bulundu da
İkizlerime feda olsun teyzesiMervee ya ne kadar çok tutmuş ilaçlarAnamm yandık valla.
Canım benim Allah razı olsun. Aydınlattın beni. Bakalım inşallah biz de çömezliğimizi atacağızparayı nerede ayarlayacağım.. Yetecek kadar bişeyler bulduk. Yumurta toplamaya kadar Allah kerim.
Hahahha
Ay çok güldüm valla bende çok izlerim o diziyi
Benimde bazen rüyalarıma giriyor o dizi
çok üzüldüm büyük görümcen için.insan bazı şeyleri yaşamayınca anlayamıyor. küçük görümcene kolay gelmiş o zaman öyle söylemesi. benim tanıdığım birinede yeğeniverecekti çocuğunu. aile bütün bebek eşyalarına alıp geldiler doğuma ama yeğeni vazgeçti. aradan yıllar geçti. belkide 10 yıl falan. ailein iki tane kızı oldu. allah herkese kendi çocuğunu versin.
Kızlar bu arada bana embriyoların ultrason fotoları verilmedi size verilmişmiydi
evet canım. şu anda 13 aylık. doktorlar en fazla 2 yıl yaşar dediler. zihinsel bir problemi yok ama fiziksel olarak boynunu bile tutamıyor. ama o benim her şeyim, canım oğlum benim. şu anda uyuyor.
Chnb canım kas hastalıklarının maalesef bir tedavisi yokBenim durumum da aynı
Kızlar annemin geldiği gün hastaneden çıkarken asansörde ikiz bebişler gördük 1 kız 1 erkek. Biz annemle kendimizi kaybettikAnnesi olduğunu düşündüğüm kadın dövecekti bizi neredeyse
(( Çok üzüldüm ( 43:
Bazı anneler öyle valla kıskanıyorlar galiba yavrularını
Halbuki yiyecek halimiz yok yaa
Sorma canım hem de çok komikti azıcık tüy varmış bende jilet almış eline smear alacağım önce temiz olman lazım diyor ben yok ben kendim alırım diyorum ben de bu yaz izledim:)
canım almak isteyenin mi oldu sonradan?
Bana da vermediler görümcem şişlide yaptırdı ona da vermişler...
Ataşehir ciddiyetsiz bence ya(
Allah sağlıklı ömür versin şifa versin canım peki araştırmışsındır hiç bir tedavisi yok mu?(
Offfff. Kasın da kemiğin de tedavisi yok maalesefHem genetik hem de zor hastalıklar. Allah yardımcımız olsun..
İncim ikizlere ben de çok özeniyorum. Özel durumlarım olmasaydı çoook isterdim.Şimdi bile acaba koydursam mı diyorum ama cesaret edemem. çok çok riskli benim için. Bir de erken doğarlar, düşerler.. Korkarım.. Ama çok güzel ikizler İnşallah sana nasip olur canım benim
İncim seninki kemik değilmiydi?:26:
İncim seninki kemik değilmiydi?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?