- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #10.921
Şampiyon cimbomummmmmm Bitanesin sennn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merve inci nasılsınız kızlar![]()
merve inci nasılsınız kızlar![]()
Valla çok sevinçliyim Çok mutluyum evde tek başıma zıplıyorum
Tek başıma kutlama yapıyorum
Sen nasılsın ne var ne yok?
Bebek nasıl?
Çok şükür canım. Sen nasılsın? Minik erkek nasıl? :)
canım bende seni merak etmiştimselam arkadaşlar ben uzun zamandır fırsat bulupta giremiyorum topiğe...ama bayağı ilerlemiş sayfalar...şaşırdım doğrusu...ben bu sayfayı açtığımda çok ama çok umutsuzdum...hatta o kadar umutsuzdumki benden bir tane daha yok sanıyordum...bebek sahibi olmak imkansız geliyordu artık...ama inanın bana ben bile rabbimin izniyle tabi anne olduysam hiç umudunuzu kaybetmeyin....bend sorun bir değldi çünkü....eşimde sperm morfolojisi,bende hem pko hemde genetik taşıyıcılık hepsi bir arada...birinden kurtarsam diğeri bırakmıyordu...ama sonunda muradıma erdim...şimdi o günleri sadece içimde hafif bir ürperti ile hatırlıyorum...rabbime şükürler olsun...inşallah sizede en yakın zamanda annelik nasip eder...hiç düşünmeyin ve stres yapmayın...biliyorum çok zor ama ben bunu size aynı yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum...yoksa günlerce ağlayıp sabaha kadar uyumadığım günlerin inanın bana bir faydası olmadı...işimi dahada zorlaştırdı...ne zamanki aman olursa olur olmazsa olmaz dediğim anda doğal yolla hamile kaldım...şimdi oğlum benim için mucize...inşallah sizin mucizenizde çok kısa zamanda gelir ve bulur sizi
canım sorma bende hala var rezerv azlığıevet canım haklısın duadan başka bişi gelmiyor elden canım bendede rezerv azlığı var ya yumurtalar oluşmassa diye çok korkuyorum geçen sefer öyle olmuştu sadece 5 yumurta onunda 2 si kaliteliydi şimdi ne olur bilmiyorum![]()
canım bende seni merak etmiştimtopik sahibini göremiyorum burda diye
maşallah oğluşunu mucizeni Rabbim dilemiş kucağına almışsın dualarına amin diyorum umutlarımıza bir ekz daha umut kattın ALLAH razı olsun darısı bizlere inşşş
canım sorma bende hala var rezerv azlığıve malesef pgt de bol yumurta lazım
o zaman gösterecek bakalım neler yaşayacağım
inşallah hepimziin tedavileri sıkıntısız ilerler vee sonu müjdeli olur inşş
![]()
![]()
inşallah canım hayırlısıyla bi atlatsak uffffff aklıma gelince geriliyorum valla![]()
peki kaç tanesi sağlıklı çıktı ...adetlerin günü gününe geliyosa test yaptırabilirsin. ama 3-4 gün ileri geri oynama huyu varsa bekle en azından 5-6 gün geciksin adetin.
o gün dr.da biri aradı adet günüme 2 gün kala kan verdim 300 çıktı dedi, dr tamam iyi yapmışsın da tek yapabileceğin testi 2 gün sonra tekrarlamak, niye erkenden yapıyosun dedi.
eğer erken öğrenmeyi gerektircek bi sorun yoksa bence böyle yapmalı. ortada kese bile yokken öğrenmek iyi değil. belki tutunamadan gidicek.
benim 13 yumurta toplandı, 9 u döllendi, 7 si pgt ye girdi.
17 diye yazan bile olmuştu burda.
rapor verir tabi dr.un
canım bende seni merak etmiştimtopik sahibini göremiyorum burda diye
maşallah oğluşunu mucizeni Rabbim dilemiş kucağına almışsın dualarına amin diyorum umutlarımıza bir ekz daha umut kattın ALLAH razı olsun darısı bizlere inşşş
canım sorma bende hala var rezerv azlığıve malesef pgt de bol yumurta lazım
o zaman gösterecek bakalım neler yaşayacağım
inşallah hepimziin tedavileri sıkıntısız ilerler vee sonu müjdeli olur inşş
![]()
![]()
keşke hergün girebilsem umudunuza umut katsam...bunun ne demek olduğunu çok ii biliyorum...birisinin bir yorumu bile o gün rahat bir yku sebebiydi benim için...ben normal yolla hamile kalamıyordum kalsamda genetik sorun yüzünden down sendromlu olma ihtimali yüksekti...ama çok şükür doğal yolla hamile kaldım ama maalesef oğlumda benimle aynı kaderi paylaşıyor...çünkü oda taşıyıcı...ama bunada şükür diyorum....inşallah burdaki herkese rabbim en kısa zamanda annelik duygusunu tattırır..en önemlisi dua aman eksik etmeyin
şampiyonluk kutlaması di mi
bebek iyi inş, şişiyorum günden güne
keşke hergün girebilsem umudunuza umut katsam...bunun ne demek olduğunu çok ii biliyorum...birisinin bir yorumu bile o gün rahat bir yku sebebiydi benim için...ben normal yolla hamile kalamıyordum kalsamda genetik sorun yüzünden down sendromlu olma ihtimali yüksekti...ama çok şükür doğal yolla hamile kaldım ama maalesef oğlumda benimle aynı kaderi paylaşıyor...çünkü oda taşıyıcı...ama bunada şükür diyorum....inşallah burdaki herkese rabbim en kısa zamanda annelik duygusunu tattırır..en önemlisi dua aman eksik etmeyin
hiç sağlıklı çıkmadı canım, sonraki ay doğal hamile kaldım.peki kaç tanesi sağlıklı çıktı ...
bakalım bende kaç çıkacak merak ediyorm.
doktor çok olması önemli değil istenilen nitelikte olması önemli dedi sayıya takılma dedi bana..
tam benim istediğim nitelikte ,ne eksik ne fazla tam istediğim gibi yumurtaların dedi ,ben de merak ediyrm bakalım ne olacak ..
kaç gün rapor veriyorlar acaba ..
bir de ben 4-5 gün yatayım sonra işe devamedeyim diyorum ama doğrumu siz kaç gün yattınız ,transfer sonrası neler yaptınız ...
hayırlısı olsun canım pgt ile hamile kalınca da oluyo taşıyıcı. eğer olmayacak olsa normal denemezdik.keşke hergün girebilsem umudunuza umut katsam...bunun ne demek olduğunu çok ii biliyorum...birisinin bir yorumu bile o gün rahat bir yku sebebiydi benim için...ben normal yolla hamile kalamıyordum kalsamda genetik sorun yüzünden down sendromlu olma ihtimali yüksekti...ama çok şükür doğal yolla hamile kaldım ama maalesef oğlumda benimle aynı kaderi paylaşıyor...çünkü oda taşıyıcı...ama bunada şükür diyorum....inşallah burdaki herkese rabbim en kısa zamanda annelik duygusunu tattırır..en önemlisi dua aman eksik etmeyin
bendeki sorun 14 ve 21.kromozomlardaydı...inanın bana hatırlamak dahi istemiyorum çünkü bununla ilgili ben çok şey yaşadım...yanlış yapıldı bazı testler vs.
inşallah en yakın zamanda hepiniz muradınıza kauvuşursunuz...sizleri öyle iyi anlıyorumki...eski günlerim geliyor aklıma...ama inşallah sizde benim gibi unutur ve bir an önce anne olursnuz
taşıyıcılık pgt yöntemiyle yapıldığı zaman çok düşük bir ihtimal...o seçeneği sana bırakıyorlar...yani biraz nasiplikten çıkıyor...doktor sana soruyor en azından bende öyle olmuştu...bir anlamda embriyolarda genetik bir testten geçiyor tıpkı bizim gibi