Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hoşbulduk delikız
bu batmalar hayra alamettir inş..
bu arada 12.gün cuma olmuyor mu senin?geçen pazartesiden pazara nerdeyse13-14 olur

inş. yerlerini kazıyordur kuzularım :29:
salı günü yapıldı benim transferim..
salıyı saymıyorsun ..
çarşambadan itibaren 12.gün pazar oluyor..
ay 10.günde baktıranlar da varmış acep ben de cuma baktırsam mı :26:

inş. yerlerini kazıyordur kuzularım :29:
salı günü yapıldı benim transferim..
salıyı saymıyorsun ..
çarşambadan itibaren 12.gün pazar oluyor..
ay 10.günde baktıranlar da varmış acep ben de cuma baktırsam mı :26:

inşallah canım inşallah,sımsıkı tutunsunlar annelerine,darısıda hepimize olsuun inş
ya bana kalsa baktır derim ama bir kez şubat topiğinde birinin çıkmadı,ertesi gün pozitifi gördü,bir de ben varım tabii,erken baktırdım şubatta pozitifi gördüm ama kimyasal oldu,değer yükselmedi...
o günlerde yaşadıklarımı hatırladım bak şimdi vazgeçtim baktırma bekle,çook üzülmüştüm senin de üzülmeni istemem

inşallah canım inşallah,sımsıkı tutunsunlar annelerine,darısıda hepimize olsuun inş
ya bana kalsa baktır derim ama bir kez şubat topiğinde birinin çıkmadı,ertesi gün pozitifi gördü,bir de ben varım tabii,erken baktırdım şubatta pozitifi gördüm ama kimyasal oldu,değer yükselmedi...
o günlerde yaşadıklarımı hatırladım bak şimdi vazgeçtim baktırma bekle,çook üzülmüştüm senin de üzülmeni istemem
amin inş..
bekleyebilirsem bekleyeceğim pazartesiyi ne yapayım bu kadar bekledim biraz daha sıkayım dişimi..
hem pazartesi 13.gün oluyor iyice belli olmuş olur ozaman kafamda şüphe kalmaz

amin inş..
bekleyebilirsem bekleyeceğim pazartesiyi ne yapayım bu kadar bekledim biraz daha sıkayım dişimi..
hem pazartesi 13.gün oluyor iyice belli olmuş olur ozaman kafamda şüphe kalmaz

Bence gününü bekle. Çünkü : Erkenden baktırıp da hüsrana uğrayan çok oldu. Ertesi gün baktırdıklarında değer yükselmişti. Boşu boşuna canını sıkma. Bebişleri de üzme :34:

Herkese merhaba. İstanbul'da yine kasvetli ve yağmurlu bir hava var :ssz: Yaz gelemedi :50:
delikız benim test günüm 10.gündü. Opu'dan sonraki 14.gün yapılıyormuş bazı yerlerde. Cuma günü yaptırsan da çıkar canım. Zaten pozitif olduğunda ya ertesi günü ya da 2 gün sonra tekrarlıyorsun testi. Ama beklemek istiyorsan başka :)

Son düzenleme:
Herkese merhaba. İstanbul'da yine kasvetli ve yağmurlu bir hava var :ssz: Yaz gelemedi :50:
delikız benim test günüm 10.gündü. Opu'dan sonraki 14.gün yapılıyormuş bazı yerlerde. Cuma günü yaptırsan da çıkar canım. Zaten pozitif olduğunda ya ertesi günü ya da 2 gün sonra tekrarlıyorsun testi. Ama beklemek istiyorsan başka :)
hoşgeldin inci.
burda da demin bir yağmur yağdı anlatamam ,fırtına gibiydi resmen .
ay inci heyecanlandım şimdi yaaa...
cuma çıkmazsa sonra çok üzülürüm ..
eşimden gizli cuma yaptırsa m mı acep :1:
ona da süpriz olur aslında..

Merhaba arkadaşlar, bugün yine hastaneye gittim.Bulantılar beni mahvedecek.67 kilo ile hamile kalmıştım 61 e indim. Rahimağzı uzunluğum hala 3 cm. Bebek iyi. Bu arada oğlum olacakmış yine.İnşallah abisi gibi sağlıklı olur. Amin...Biliyorsunuz kız olması bizim için avantaj olacaktı...

Merhaba arkadaşlar, bugün yine hastaneye gittim.Bulantılar beni mahvedecek.67 kilo ile hamile kalmıştım 61 e indim. Rahimağzı uzunluğum hala 3 cm. Bebek iyi. Bu arada oğlum olacakmış yine.İnşallah abisi gibi sağlıklı olur. Amin...Biliyorsunuz kız olması bizim için avantaj olacaktı...

hoşgeldin.
çok geçmiş olsun ..
olsun sağlıklı olsun da vardır bunda da bir hayır..
RABBİM inş. sağlıkla doğmasına izin verecek ..

hoşgeldin inci.
burda da demin bir yağmur yağdı anlatamam ,fırtına gibiydi resmen .
ay inci heyecanlandım şimdi yaaa...
cuma çıkmazsa sonra çok üzülürüm ..
eşimden gizli cuma yaptırsa m mı acep :1:
ona da süpriz olur aslında..

Canım hamileysen cuma çıkma ihtimali yüksek ama bekleyeyim diyorsan bekle, doktorunun dediği günde yaptırırsın ya da cumartesi yaptır bak o da olabilir :)

Sağlıklı olsun da oğluş olsun :16: Ben kız hissetmiştim. Artık hislerime hiç güvenmiyorum. 6. göz kanallarım kapandı galiba :9:

Canım gözünaydın :) Abisi gibi o da sağlıklı olacak Allah'ın izniyle. Bugünlere geldiniz çok şükür. Oğlun eminim çok sevinmiştir erkek diye :) Bu gece yolculuk var değil mi?

Canım hamileysen cuma çıkma ihtimali yüksek ama bekleyeyim diyorsan bekle, doktorunun dediği günde yaptırırsın ya da cumartesi yaptır bak o da olabilir :)
cumartesi eşim olur yanımda olmaz ama cuma olabilir:))))))))

Sağlıklı olsun da oğluş olsun :16: Ben kız hissetmiştim. Artık hislerime hiç güvenmiyorum. 6. göz kanallarım kapandı galiba :9:

arada sigorta kısa devre yapabilir ..
o kadardan bişey olmaz:1:

çok geçmiş olsun chnb,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,hala hastanede yatıyor musun?

hoşgeldin.
çok geçmiş olsun ..
olsun sağlıklı olsun da vardır bunda da bir hayır..
RABBİM inş. sağlıkla doğmasına izin verecek ..

Sağ ol canım inşallah sağlıkla gelir. Dediğin vardır bunda da bir hayır. Zaten eşimin kardeşlerinin toplam çocuk sayısı 7 eerkek 3 kız. Benim 6 ayluk doğan bebeğim de erkekti. Sanırım eşimin tarafında erkek spermi baskın. İnşallaH SENİN DE 2 KIZ 2 ERKEK OLUR:))

Back
X