- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #11.741
günaydın hoşgeldin
amin inş.
hoşbulduk delikız
bu batmalar hayra alamettir inş..
bu arada 12.gün cuma olmuyor mu senin?geçen pazartesiden pazara nerdeyse13-14 olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hoşgeldin
amin inş.
hoşbulduk delikız
bu batmalar hayra alamettir inş..
bu arada 12.gün cuma olmuyor mu senin?geçen pazartesiden pazara nerdeyse13-14 olur
inş. yerlerini kazıyordur kuzularım
salı günü yapıldı benim transferim..
salıyı saymıyorsun ..
çarşambadan itibaren 12.gün pazar oluyor..
ay 10.günde baktıranlar da varmış acep ben de cuma baktırsam mı :26:
amin inş..inşallah canım inşallah,sımsıkı tutunsunlar annelerine,darısıda hepimize olsuun inş
ya bana kalsa baktır derim ama bir kez şubat topiğinde birinin çıkmadı,ertesi gün pozitifi gördü,bir de ben varım tabii,erken baktırdım şubatta pozitifi gördüm ama kimyasal oldu,değer yükselmedi...
o günlerde yaşadıklarımı hatırladım bak şimdi vazgeçtim baktırma bekle,çook üzülmüştüm senin de üzülmeni istemem
amin inş..
bekleyebilirsem bekleyeceğim pazartesiyi ne yapayım bu kadar bekledim biraz daha sıkayım dişimi..
hem pazartesi 13.gün oluyor iyice belli olmuş olur ozaman kafamda şüphe kalmaz
evet eşim de zaten pazartesiden yana ..Bence gününü bekle. Çünkü : Erkenden baktırıp da hüsrana uğrayan çok oldu. Ertesi gün baktırdıklarında değer yükselmişti. Boşu boşuna canını sıkma. Bebişleri de üzme![]()
hoşgeldin inci.Herkese merhaba. İstanbul'da yine kasvetli ve yağmurlu bir hava varYaz gelemedi
delikız benim test günüm 10.gündü. Opu'dan sonraki 14.gün yapılıyormuş bazı yerlerde. Cuma günü yaptırsan da çıkar canım. Zaten pozitif olduğunda ya ertesi günü ya da 2 gün sonra tekrarlıyorsun testi. Ama beklemek istiyorsan başka :)
Merhaba arkadaşlar, bugün yine hastaneye gittim.Bulantılar beni mahvedecek.67 kilo ile hamile kalmıştım 61 e indim. Rahimağzı uzunluğum hala 3 cm. Bebek iyi. Bu arada oğlum olacakmış yine.İnşallah abisi gibi sağlıklı olur. Amin...Biliyorsunuz kız olması bizim için avantaj olacaktı...
hoşgeldin inci.
burda da demin bir yağmur yağdı anlatamam ,fırtına gibiydi resmen .
ay inci heyecanlandım şimdi yaaa...
cuma çıkmazsa sonra çok üzülürüm ..
eşimden gizli cuma yaptırsa m mı acep
ona da süpriz olur aslında..
Merhaba arkadaşlar, bugün yine hastaneye gittim.Bulantılar beni mahvedecek.67 kilo ile hamile kalmıştım 61 e indim. Rahimağzı uzunluğum hala 3 cm. Bebek iyi. Bu arada oğlum olacakmış yine.İnşallah abisi gibi sağlıklı olur. Amin...Biliyorsunuz kız olması bizim için avantaj olacaktı...
cumartesi eşim olur yanımda olmaz ama cuma olabilir:))))))))Canım hamileysen cuma çıkma ihtimali yüksek ama bekleyeyim diyorsan bekle, doktorunun dediği günde yaptırırsın ya da cumartesi yaptır bak o da olabilir :)
Sağlıklı olsun da oğluş olsunBen kız hissetmiştim. Artık hislerime hiç güvenmiyorum. 6. göz kanallarım kapandı galiba
![]()
ekledim seni ama çevrimdışı görünüyorsun,istek gelmedi mi?
turkuaz senin şu msn işi hallolmadımı daha
hoşgeldin.
çok geçmiş olsun ..
olsun sağlıklı olsun da vardır bunda da bir hayır..
RABBİM inş. sağlıkla doğmasına izin verecek ..
yok sen de eklisin ama çevrimdışısın adreste mi yanlışlık yaptık acaba