- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #12.901
YOK HİÇ GEBE kalmadım ilk hamileliğim .delikız sen daha önce gebe kalmamıştın di mi, mutlaka vardır sende değişiklik ama insan ilkinde anlayamıyo.
pıt pıt atıyodur kalpleri de sağlıkla inş.
ama benim genel olarak bünyem etkilenmiyor
ilaçların yan etkilerini yaşamam mesela
ne bileyim mesela opuda çok ağrısı olan olur bende olmaz
uyanır uyanmaz kalktım ayağa gitcem dedim

rahim filmine gittim mesela çok abartmışlardı
ben adeti 5 gün geçmeme rağmen rahim ağzı kapalı olmasına rağmen zorlanmadım öyle çok acımadı
evlendiğim gün ilk günle ilgili hikaye anlatırlardı
ben anlamadım bile

vucdum etkilenmez kolay kolay yani belki ondan olabilir diyorum ama bilemyorum yine de
ay bi de bende ikizya diyorumki nasıl ikiz bu ,ikizlerde iki katı oluyormuş belirtiler çünküDELİKIZ
canm inanki hiç bi belirtim yok bu nasıl hamilelik anlamadım vallahibazen sabahları birazcık midem bulanıyo oda hemen geçiyor..akıntım falanda eskisi gibi çok degil ara sıra yogunlaşıyo sadece belim agrıyo bazen..ama sende başlar artık kuzum ikiz oldugu için daha erken ve yogun yaşarsın bu dönemi..sen nasıl geçiyorsun günüünü sürekli uzanıyormusun yoksa normal hayata devammı ediyorsun ben korkuyorum bazen iş yapınca
![]()
bende hiç tık yok
ben işteyim zaten çalışıyorum

ama öğlenleri dışarı çıkmıyorum yorulmamak adına
işyerinde bu ara işler hafif oturuyorum genelde çok koşturmacam yok
evde ise temizlik filan yapmıyorum
ama hafif yemek filan yapıyorum
birde kızlar hepinize bi sorum olacak..ben tam emin olamadıgımdan dolayı namazımı kılamıyorm..doktorum verdigi crinone jel var günlük kullanıyorum.çubuk gibi bişey vajinanın içine dogru itip sıkıyorsun.bu acaba gusül abdestini bozarmı ??
gusul abdestini bozmaz ben de fitil kullanıyorum ..
ama namaz abdestini bozar ..