Selam kızlar ;
Haftasonu şehirdışındaydım. Bugün döndüm. Yazılanları okumaya çalıştım

Epey yazışmışsınız..
Nazefsa senin gibi güzel bir kızın olacak desene

Süper bir haber bu... Çokk sevindim.. Kız ya da erkek olsun sağlıkla gelsin inşallah..
Trkuaz 10 yumurtan toplanmış.. Harika ...

İçlerinden mutlaka sağlıklı bulunacaktır. İyi düşün iyi olsun inşallah

Hametçiğim tedaviye başlıyormuşsun. Hayırlı olsun canım. Sen bayrağı aldın.. Öncüsün.. Biz de arkandayız.. Hadi bakalım hepimizin yüzü gülsün inşallah.. İstanbul'a gelince bizi habersiz bırakma.. Merak ederiz seni
Delikız herşey yolundaymış. Erkekimiz yolda desene

Diğeri de kız olabilir belki.. Allah tamamına erdirsin canım.. Sağlıkla gelsinler inşallah..
Ranaacığım bebeğin seninle.. İnşallah da hiç bırakmayacak annesini

İçini ferah tut.. herşey iyi olacak..
Mai umut canım emeklerin boşa gitmesin inşallah.. Toplanan yumurtalardan sağlıklı bulunacaktır.. Öyle hissediyorum

Allah yardımcın olsun canım..
Merveciğim Allah razı olsun canım. Ben de senin için sürekli dua ediyorum. Dileyen isteyen tüm arkadaşlarıma Allah nasip etsin inşallah.. Mervecik sanırım ikimiz de eylülde deneyeceğiz.. Kader arkadaşım benim

Allah izniyle ikimizin de yüzü gülecek.. Ben öyle düşünüyorum..
Nesrin canım daha iyi olmana sevindim. Oğluşumuz da iyi.. Kısmet olursa gelip seni göreceğim.. Çok istiyorum bunu.. Hastaneye gelemedim. İçimde kaldı
Hazadem bulantılara üzüldüm. Ama bebişimiz sağlıklı olsun da katlanılır annesi

İnşallah bu haftadan sonra daha rahatlarsın.. Dualarımdasın canım
Mattika canım çok az kaldı. Paşa geliyor

Bu sıcaklarda çok zor.. Allah yardım etsin.
İncim sana mesaj attım. Kulaklarını çınlattık bugün bayağı

Kızlar Amerika sonucum geldi. Bir gelişme oldu. Bir mucize de denebilir. Tabii net değil ama Amerika aday mutasyonu bulamamış. Aday mutasyon yok demiş. Endişemiz devam ediyor ama biraz ferahladık. Aday mutasyonu dikkate almadan eylülde tüp bebeğe başlayacağız.. İnşallah Amerika haklıdır..