Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

geçmiş olsun canım.. inş hepsi olgundur bol bol sağlıklı çıkar..

sağol canım,dr 5 tane çıkar demişti,10 çıktı deyince çok şaşırdım

inşallah içlerinden sağlıklılar çıkar,yarın arayacaklar bakalım,

sen nasılsın canım?sıcaklardan mahvoluyorsun sanırım,izmirdeydin di mi?

sıcak ve nem insanı mahvediyor,ankara bile bu yaz felaket ama nem yok,Allah kolaylık versin sana canım,doğuma ne kadar kaldı?

sıcak ve nem insanı mahvediyor,ankara bile bu yaz felaket ama nem yok,Allah kolaylık versin sana canım,doğuma ne kadar kaldı?

10 taneden 6-7 tanesi döllense, 3-4 tane de sağlıklı çıkar. hayırlısyla güzel haberlerini bekliyoruz.
yok konyadayım ama bana her yer sıcak:1:
hamileliğin son zamanları ayrı zormuş ama çok şükür halimize.

18 eylül beklenen doğum tarihi ama olaylar nasıl gelişicek bilmiyorum. hayırlısı

10 taneden 6-7 tanesi döllense, 3-4 tane de sağlıklı çıkar. hayırlısyla güzel haberlerini bekliyoruz.
yok konyadayım ama bana her yer sıcak:1:
hamileliğin son zamanları ayrı zormuş ama çok şükür halimize.

18 eylül beklenen doğum tarihi ama olaylar nasıl gelişicek bilmiyorum. hayırlısı

ah ah inşallah mattika 3-4 tane sağlıklı çıksa uçarım herhalde sevinçten,tabii tutunmaları hepsinden önemli,

ben seni neden izmirde sanıyordum ki acaba?okullar açılırken doğumun denk gelecek,1.dönem kapanır zaten,

inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini,burdaki herkes çok emek veriyor,aynı yoldayız ama hepimizin imtihanı farklı...

ah ah inşallah mattika 3-4 tane sağlıklı çıksa uçarım herhalde sevinçten,tabii tutunmaları hepsinden önemli,

ben seni neden izmirde sanıyordum ki acaba?okullar açılırken doğumun denk gelecek,1.dönem kapanır zaten,

inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini,burdaki herkes çok emek veriyor,aynı yoldayız ama hepimizin imtihanı farklı...

inş canım hayırlısıyla güzel haber alıcaz senden. kaç sağlıklı olduğu da önemli değil, sonu güzel olsun da.

laveque izmirde, onunla karıştırdın belki. o da uğramıyo bayadır.

2. dönemi de kapatmayı düşünüyorum bi şekilde, allahın izniyle sağlıkla doğsun oğlum da yaşından önce kimselere bırakmak istemiyorum.
doya doya vakit geçirmek istiyorum bebeğimle.
allah o günleri hepimize göstersin.
sana, inciye, akasyaya, laveque ye, hamet e, merveye, izz e....
hamişlerimize de, chnb, hazade, delikız, nazefsa, hepimize inş...

Son düzenleme:

Maşallah Turkuaz çok sevindim inşallah sağlıklı çıkıp transfer olur ve tutunurlar sana. :nazar:

inş canım hayırlısıyla güzel haber alıcaz senden. kaç sağlıklı olduğu da önemli değil, sonu güzel olsun da.

laveque izmirde, onunla karıştırdın belki. o da uğramıyo bayadır.

2. dönemi de kapatmayı düşünüyorum bi şekilde, allahın izniyle sağlıkla doğsun oğlum da yaşından önce kimselere bırakmak istemiyorum.
doya doya vakit geçirmek istiyorum bebeğimle.
allah o günleri hepimize göstersin.
sana, inciye, akasyaya, laveque ye, hamet e, merveye, izz e....
hamişlerimize de, chnb, hazade, delikız, nazefsa, hepimize inş...

aMİN çok güzel fikir 1 yaşına dek bak bence de... Yeni ücretli izin ne zamanuygulanmaya başlar acaba? Bizi kapsar mı ocaktan sonrayı mı kapsar?

topikte agustosta tedaviye baslayack yok sanirim

Ağustos senin ayın olsun inş :)

aynen bende öyle dedim genetikdr ada dedim bende yaptiririm diye

Canım genetik doktoruya ilgili değil zaten bu durum. Genetik doktoru embriyodan alınan biyopsiyi inceliyor. Yumurta ve spermlerden embriyologlar sorumlu.
Bu kadar düşünme. Allah'ın izniyle bir şey olmaz.

hoşbulduk canım,ancak okudum geriden,sabah opu vardı işte,inanmayacaksın 10 tane yumurta toplandı,inşallah olgunlardır yardın arayacaklar işte

Maşallah trkuaz sayın çok güzel.
İnş hepsi olgun çıkar ve en az 5 tane sağlıklı bulunur.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

selam kızlar hepinize iyiakşamlar iyi iftarlarr..dün akşam ankaraya dönüş yaptık.bugünde hastaneye gittim sonuçlarım için. ikili tarama testim on binde bir çıktı gayet iyi dedi doktorum üçlü taramya gerek duymayacakmış idrar sonucum temiz çıktı kan degeerlerimde gayet iyiymiş folik asite devam dedi.progestronu kesti.sonraa büyük bir şok yaşadık ultrasonda doktor bebegimin kız oldugunu söyledi tabi ben çok şaşırdım oglum bi anda cinsiyet degiştirdi:1::52::52: rabbim hayırlısını versinn hiiiç farketmez:1:tam 10 cm olmuş kuzum 1 haftada önden gidiyormuş hepinizinde ellerinden öpermiş:1::1: 20 gün sonra tekrar gel dedi hayırlısı bakalım:nazar:
SİZLER nasılsınız tatil dönüşü çok zor geldi alışamıyorum üzlüyorum yine yanlız kaldım:2:

rana dr. olarak kime gidiyosun?
prof a gittim demiştin o hangisiydi?

canım prof drum ali acar tüp drum dilek incesu ikisindende memnunum ALLAH a şükür KONYA dayım buarada:34:

bu:34: bebek beni hala korkutuyor yine pıhtı geldi kanamasız:52::52: korkudan ölecem dra götüre götüre bir hal olduk pıhtıları bebeğimiz diye artık anlayabiliyoruz birsürü incelemeler testler eşimle birlikte tövbeya rabbim sen koru bebeğimizi inş buda bidaha gelmez:20::20:

Selam kızlar ;

Haftasonu şehirdışındaydım. Bugün döndüm. Yazılanları okumaya çalıştım :9: Epey yazışmışsınız.. :24:

Nazefsa senin gibi güzel bir kızın olacak desene :32::34: Süper bir haber bu... Çokk sevindim.. Kız ya da erkek olsun sağlıkla gelsin inşallah..

Trkuaz 10 yumurtan toplanmış.. Harika ... :16: İçlerinden mutlaka sağlıklı bulunacaktır. İyi düşün iyi olsun inşallah :nazar::emir_bebek:

Hametçiğim tedaviye başlıyormuşsun. Hayırlı olsun canım. Sen bayrağı aldın.. Öncüsün.. Biz de arkandayız.. Hadi bakalım hepimizin yüzü gülsün inşallah.. İstanbul'a gelince bizi habersiz bırakma.. Merak ederiz seni:52:

Delikız herşey yolundaymış. Erkekimiz yolda desene :1: Diğeri de kız olabilir belki.. Allah tamamına erdirsin canım.. Sağlıkla gelsinler inşallah.. :16:

Ranaacığım bebeğin seninle.. İnşallah da hiç bırakmayacak annesini :16: İçini ferah tut.. herşey iyi olacak..

Mai umut canım emeklerin boşa gitmesin inşallah.. Toplanan yumurtalardan sağlıklı bulunacaktır.. Öyle hissediyorum :34: Allah yardımcın olsun canım..

Merveciğim Allah razı olsun canım. Ben de senin için sürekli dua ediyorum. Dileyen isteyen tüm arkadaşlarıma Allah nasip etsin inşallah.. Mervecik sanırım ikimiz de eylülde deneyeceğiz.. Kader arkadaşım benim :34: Allah izniyle ikimizin de yüzü gülecek.. Ben öyle düşünüyorum..:16:

Nesrin canım daha iyi olmana sevindim. Oğluşumuz da iyi.. Kısmet olursa gelip seni göreceğim.. Çok istiyorum bunu.. Hastaneye gelemedim. İçimde kaldı:16:

Hazadem bulantılara üzüldüm. Ama bebişimiz sağlıklı olsun da katlanılır annesi :34: İnşallah bu haftadan sonra daha rahatlarsın.. Dualarımdasın canım :16:

Mattika canım çok az kaldı. Paşa geliyor :1: Bu sıcaklarda çok zor.. Allah yardım etsin.

İncim sana mesaj attım. Kulaklarını çınlattık bugün bayağı :1::34:

Kızlar Amerika sonucum geldi. Bir gelişme oldu. Bir mucize de denebilir. Tabii net değil ama Amerika aday mutasyonu bulamamış. Aday mutasyon yok demiş. Endişemiz devam ediyor ama biraz ferahladık. Aday mutasyonu dikkate almadan eylülde tüp bebeğe başlayacağız.. İnşallah Amerika haklıdır..:16:

akasyacım hoş geldin canım.güzel haber gelmiş amerikadan.inşaAllah eylülde seninde yüzün güler canım.
benim hakkımdaki düşüncelrinede inşaAllahhhh diyorum tatlım.

hazadecin sağol canım.

nezsefa senin bebeiş sol gösteip sağdan vurda he.sağlıkla gelsinde.

trkuazcım çok güzel yumurta sayın.Allahın izniyle transferede gideceksin.ben merak ettim senin dr neden seninki delikızdan ili kat daha zor dedi.senle aynı durumdayızya onadan sordum.amh test sonucun düşük çıktı diyemi?

selam kızlar hepinize iyiakşamlar iyi iftarlarr..dün akşam ankaraya dönüş yaptık.bugünde hastaneye gittim sonuçlarım için. ikili tarama testim on binde bir çıktı gayet iyi dedi doktorum üçlü taramya gerek duymayacakmış idrar sonucum temiz çıktı kan degeerlerimde gayet iyiymiş folik asite devam dedi.progestronu kesti.sonraa büyük bir şok yaşadık ultrasonda doktor bebegimin kız oldugunu söyledi tabi ben çok şaşırdım oglum bi anda cinsiyet degiştirdi:1::52::52: rabbim hayırlısını versinn hiiiç farketmez:1:tam 10 cm olmuş kuzum 1 haftada önden gidiyormuş hepinizinde ellerinden öpermiş:1::1: 20 gün sonra tekrar gel dedi hayırlısı bakalım:nazar:
SİZLER nasılsınız tatil dönüşü çok zor geldi alışamıyorum üzlüyorum yine yanlız kaldım:2:

Gözünaydın herşey güzel çıkmış.
Paşa prensese döndü demek :)
Sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil.
Senin kız da bir içim su olur :)

Selam kızlar ;

Haftasonu şehirdışındaydım. Bugün döndüm. Yazılanları okumaya çalıştım :9: Epey yazışmışsınız.. :24:

İncim sana mesaj attım. Kulaklarını çınlattık bugün bayağı :1::34:

Kızlar Amerika sonucum geldi. Bir gelişme oldu. Bir mucize de denebilir. Tabii net değil ama Amerika aday mutasyonu bulamamış. Aday mutasyon yok demiş. Endişemiz devam ediyor ama biraz ferahladık. Aday mutasyonu dikkate almadan eylülde tüp bebeğe başlayacağız.. İnşallah Amerika haklıdır..:16:

Hoşgeldin canım.
Ben de diyorum benim kulaklar neden bu kadar çınladı bugün :1:
Haber çok güzel. İnş öyle bir tehlike yok.
Hayırlısıyla eylül gelsin :)

canım prof drum ali acar tüp drum dilek incesu ikisindende memnunum ALLAH a şükür KONYA dayım buarada:34:

bu:34: bebek beni hala korkutuyor yine pıhtı geldi kanamasız:52::52: korkudan ölecem dra götüre götüre bir hal olduk pıhtıları bebeğimiz diye artık anlayabiliyoruz birsürü incelemeler testler eşimle birlikte tövbeya rabbim sen koru bebeğimizi inş buda bidaha gelmez:20::20:
bazılarının ilk haftalar kanamalı geçiyo canım ama bişey olmuyo bebeğe, senin de öyle anlaşılan.
allah yardımcın olsun, bebeğini korusun.
ben de konyadayım o yüzden sordum canım, sami bey di bizim tüp bebek dr.u

16.haftadan önce böyle değişimler oluyo canım.. maşallah prensesine:nazar:

akasyacım çok sevindim gelen habere. tedavi sürecinden önce bişeyler hep soru işareti olucak gibi senin ama gelişmeler güzel maşallah

akasyacım çok sevindim gelen habere. tedavi sürecinden önce bişeyler hep soru işareti olucak gibi senin ama gelişmeler güzel maşallah

Sağol canım.. hiçbir zaman tam rahat olamayacağız. Hamile kalırsam 9 ay sürer bu endişeler :1: Ama ne yapalım Allah beterinden saklasın.. Amerika'dan gelen sonuç biraz içimizi ferahlattı. Sen de biliyorsun bizler hep böyle tedirginiz.. Bebişler kucağa gelene kadar rahat yok bize... Sağlıkla gelsinler inşallah :16:

bazılarının ilk haftalar kanamalı geçiyo canım ama bişey olmuyo bebeğe, senin de öyle anlaşılan.
allah yardımcın olsun, bebeğini korusun.
ben de konyadayım o yüzden sordum canım, sami bey di bizim tüp bebek dr.u

aa çok şaşırdım ne güzel demek sende sami beye yaptırdın tüp bebeğini hala gidiyormusun ona?ilk tüp bebeğimide sami bey yapmıştı malesef tutmadı ama merkezin dru oldugu için başım sıkışınca arıyoruz onuda:)

aa çok şaşırdım ne güzel demek sende sami beye yaptırdın tüp bebeğini hala gidiyormusun ona?ilk tüp bebeğimide sami bey yapmıştı malesef tutmadı ama merkezin dru oldugu için başım sıkışınca arıyoruz onuda:)

pgt yapıldı sağlıklı çıkmadı, hemen doğal hamile kaldım zaten, dr.u sevmiştik ama gitmiyoruz ne bileyim tüp bebek merkezi ya gitmek gelmedi içimizden.

Back
X