Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

trkuaz maşallah. Korktuğun olmadı çok şükür. İnş sağlıklı da çıkacak. Hayırlı haberlerle gel inş.

kızlarrrrr bu topik erkek bebek topigine döndü tek kız benm olacak sanırım :) HAZADEMMM hoşgeldin cnmmm bakkk cinsiyeti bile belli olmuş sıpanın maşşallahh allahımm onu sana bagışlasınnnn.. alırsın artık kızımı oglunaa:1: bencede amniyoyu yaptır cnmm için rahatlasın ayrıca gerçekten bi sorun olsa yinede dogurmaya kararlımısın? bunu amniyoyu yaptırmadan önce iyi bir düşün kararını verip yaptır. ama bnmm içimden bi ses bebeginin gayet iyi oldugunu söylüyor:16:yarında en yakın arkadaşımın oglu oldu 2 aylık gidip onu sevicemm biraz alıştırayım kendimii:1:

DELİKIZZZ bak ne güzell içini rahatlatmış doktorunn işte maşşallahh hiç bi sıkıntı yaratmaz sen gönlünü ferah tut cnm arkadaşım..

evet canım tüp merkezi diye çoğu gelmiyor genelde tedavidekiler geliyor maşallah hamile kalmışın şimdi sen nereye gidiyorsun dr olarak peki?

nazefsa prenses geliyormuş maşallah sağlıklı gelsinde erkek kız farketmez:34:

hazade genelde senin haftalarında belli oluyor canım erkekse daha çabuk seninki gibi:40: oh sağlıklı olsunda ama şu amniyoyu yaptırmasanmıki oof geçmişim çok dertli bu konuda benim biliyorsun ama herkez bizim gibi olmaz çoğu hamile yaptırıyor için rahat edecekse yaptır canım rabbim korusun sizi:34:

trkuaz sende tedavi aşamadasın sanırım canım inş sağlıklı olurda bebeklerin tutunur sana canım.

evet canım tüp merkezi diye çoğu gelmiyor genelde tedavidekiler geliyor maşallah hamile kalmışın şimdi sen nereye gidiyorsun dr olarak peki?

hazade genelde senin haftalarında belli oluyor canım erkekse daha çabuk seninki gibi:40: oh sağlıklı olsunda ama şu amniyoyu yaptırmasanmıki oof geçmişim çok dertli bu konuda benim biliyorsun ama herkez bizim gibi olmaz çoğu hamile yaptırıyor için rahat edecekse yaptır canım rabbim korusun sizi:34:

trkuaz sende tedavi aşamadasın sanırım canım inş sağlıklı olurda bebeklerin tutunur sana canım.

ali acar a gidiyorum canım, bizim testleri vs. isteyen de oydu. pıhtılaşma olsun genetik olsun sorunu doğru tespit etti, oyalanmadık.
sağolsun ilgili de bi dr. ama çok yoğun, canım istedi geldim diyemiyosun randevun dışında.
anıt hastanesinde sibel hanım var bi de ona gidiyorum.
ikisinden de memnunum, bakalım doğumu nerde yapıcam.

Turkuaz canım dualarım hep sizlerle bak gör Delikız gibi geriye de kalacak dondurulmuşlar...

Rana kanaman yok di mi?senin suyun amniyo yaptırdında mı geldi?

İnci özel hastanelerle ilgili mesajı mı iftardan sonraya bıraktın?

Özlemcano inşallah sağlıklıdır canım...

Cnmm evet prenses geliyor inşallah annesini üzmezdee:1:

sağolasın nazefsa evet çok rahatladım
duanı esirgeme
ya bi ara toplaşalım tanışalım fena olmaz turkuaz da burada tedavi için

Esirgermiyim cnmm benmm hep dualarımdasınız..aslında çok güzel olur hepimizde ankaradayız toplanırız hamiş hamişş:1:turkuaz normalde ank. degilmi?

Turkuaz canım dualarım hep sizlerle bak gör Delikız gibi geriye de kalacak dondurulmuşlar...

Insallah sagliklidir doktorun soyledigine gore 16 haftalik olana kadar birsey olmadi ise
Kromozomlari normaldir ben normalde amniyosentez istemiyordum ama ablam cok istedi
Israr etti yaptir diye bazi rahatsizliklara anne karnindada biseyler yapabiliniyor artik
Hic belli olmaz oyle birsey olursa en azindan doktorlar mudahale ederler dedi e banada mantikli geldi
Yoksa Allah korusun ne olursa olun tabiki dogurucam ama insallah sagliklidir.

yok canım amniyo yaptırmadım yani o sudan korktuğum için sanki herkezin delinip akıcak gibi geliyor ALLAH korusun.:31:

buarada unutmuşum yazmayı kanamam yok şükür kahve şeklinde az az geliyor ama..

Son düzenleme:
hazade çok mutlu oldum maş. suphanallah
ben senin amniyoda bir sorun çıkacağını sanmıyorum içimden öyle geçiyor
bişey olsa b uzamana kadar olurdu
bence bu bebek seni bırakmayacak inş.
herşey gayet yolunda bulantıların da azalmış
söyleme dur nazar değer
oh maşallah ..
inş. hep böyle devam eder
sonun dualarımızla çok güzel olacak inş.
Allah razı olsn canımm inşallahh dediğin gibi herşey yolunda gider akşam düşündüm taşındım amniyo yapmaya karar verdim ikilide yapsam 3lüde yapsam içim rahat etmiycek o yüzden 1 ay sonra amniyo yaptırıcam Allahın izniyle inşallah temiz çıkar.

Selam kizlar pek yazamiyorum ama sizleri azda olsa takip ediyorum
Belki bircogunuz bilmiyordur ilk cocugum pgd ile oldu
Simdi ikinciye normal hamileyim suanda 15 haftalik hamileyim
Gorunuste bebek saglikli ama bende insallah amniyosentez yaptiricam
Allah hayirlisini nasip etsin cumlemize hepizin yardimcisi olsun
Hayırlı olsun canımm bende yaptırıcam 1 ay sonra inşallah ikimizinde temiz çıkar
kızlarrrrr bu topik erkek bebek topigine döndü tek kız benm olacak sanırım :) HAZADEMMM hoşgeldin cnmmm bakkk cinsiyeti bile belli olmuş sıpanın maşşallahh allahımm onu sana bagışlasınnnn.. alırsın artık kızımı oglunaa:1: bencede amniyoyu yaptır cnmm için rahatlasın ayrıca gerçekten bi sorun olsa yinede dogurmaya kararlımısın? bunu amniyoyu yaptırmadan önce iyi bir düşün kararını verip yaptır. ama bnmm içimden bi ses bebeginin gayet iyi oldugunu söylüyor:16:yarında en yakın arkadaşımın oglu oldu 2 aylık gidip onu sevicemm biraz alıştırayım kendimii:1:
Saol cnm benimde içimde kötü ir his yok ama işde korku var aldırıcagımı sanmıorum ama amniyoyu yaptırıcam kararım kesin artık 6 ay o tereddütle yaşayamam :18:
Kızını alırmıyım bilmem okumuşmu, sigar aiçiomu alkol ne kdr sıklıkda alıo :)))
Hayırlısıyla alırız :1::1::1:

Canım sen daha önce Amniyo yaptırıp bebeginimi kaybettin yoksaa :43::43::43:
Insallah sagliklidir doktorun soyledigine gore 16 haftalik olana kadar birsey olmadi ise
Kromozomlari normaldir ben normalde amniyosentez istemiyordum ama ablam cok istedi
Israr etti yaptir diye bazi rahatsizliklara anne karnindada biseyler yapabiliniyork arti
Hic belli olmaz oyle birsey olursa en azindan doktorlar mudahale ederler dedi e banada mantikli geldi
Yoksa Allah korusun ne olursa olun tabiki dogurucam ama insallah sagliklidir.
Ahh canım aynı şeyleri yaşıoruz ben 11+3 oldum fakat 1 hafta geriden gelio dilerim ikimizin bebegide çok sağlıklıdır sen nerede yaptıracaksın amniyoyu?

Saol cnm benimde içimde kötü ir his yok ama işde korku var aldırıcagımı sanmıorum ama amniyoyu yaptırıcam kararım kesin artık 6 ay o tereddütle yaşayamam :18:
kaynanaya bak hele sen şimdiden sıraladı şartları :1:
bu kaynanalar hep böyle
nazefsa sen de şartlarını sırala da olsun bitsin şu iş :1:

Günaydın güzel anneler ve anne adayları :16: Herkes iyi mi ? Bebişler de iyidir inşallah :nazar::emir_bebek:

günaydın akasya
çok şükür iyiyim ben kendi adıma :1:
inş. herkes iidir
inş.bebişler de iidir
bu gece rüyamda bebişler yeni doğmuş ikisi de erkek :1:
ayy bir misler mis gibi kokuyorlar
YARABBİM birini alıp birini bırakıyorum
mışıl mışıl uyuyorlardı
birine 40 gün deli dersen deli olur hesabı iki erkek diye diye sanırım iki erkek olacak:1:

Allah razı olsn canımm inşallahh dediğin gibi herşey yolunda gider akşam düşündüm taşındım amniyo yapmaya karar verdim ikilide yapsam 3lüde yapsam içim rahat etmiycek o yüzden 1 ay sonra amniyo yaptırıcam Allahın izniyle inşallah temiz çıkar.

Hayırlı olsun canımm bende yaptırıcam 1 ay sonra inşallah ikimizinde temiz çıkar

Canım sen daha önce Amniyo yaptırıp bebeginimi kaybettin yoksaa :43::43::43:

Ahh canım aynı şeyleri yaşıoruz ben 11+3 oldum fakat 1 hafta geriden gelio dilerim ikimizin bebegide çok sağlıklıdır sen nerede yaptıracaksın amniyoyu?

Zilliye bak heleee:1:bakalım senn paşanı begenecekmi benm kızımmm :1::1:ayy yerim ikisinide yaa hele bi dogsunlar bakalım evlendirmeye kıyabilcekmiyizz:1: ogluşun dogduktan sonra düşünüyormusun bi tane daha?ben bilmiyorum valla tekrar aynı stresleri yaşayabilirmiyim yüregim kaldırırmı:17:

kaynanaya bak hele sen şimdiden sıraladı şartları :1:
bu kaynanalar hep böyle
nazefsa sen de şartlarını sırala da olsun bitsin şu iş :1:

Sorma valla cnmmm şimdiden yaptı kaynanalıgını vermem ben kızımı hazadeye:1: ayy bu kaynanalarn hepsi böyle :1:

Zilliye bak heleee:1:bakalım senn paşanı begenecekmi benm kızımmm :1::1:ayy yerim ikisinide yaa hele bi dogsunlar bakalım evlendirmeye kıyabilcekmiyizz:1: ogluşun dogduktan sonra düşünüyormusun bi tane daha?ben bilmiyorum valla tekrar aynı stresleri yaşayabilirmiyim yüregim kaldırırmı:17:
Sorma valla cnmmm şimdiden yaptı kaynanalıgını vermem ben kızımı hazadeye:1: ayy bu kaynanalarn hepsi böyle :1:
ben bi ikiz daha yapabilirim valla :1:

Back
X