Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

çok sağolun kızlar güzel dilekleriniz için..:16:
emzirme gaz vs. uğraşıyoruz, allah hepimize göstersin tam uyucakken emmeye uyanmasını bebişin..
doğumu sormuşsunuz, 3-4 saat sancı çektim sonrası kolaydı, zaten doğduğu an sancı ağrı hiçbişey kalmıyo.
sancı çekerken sezeryana giricek bi kadın vardı, kadın ne güzel sancısız doğurcak ben niye normal istedim dedim içimden :1:
ama dr.a fln söylemedim bunu, duysa hemen alırdı sezeryana, doğumdan sonra o kadın yatıyodu biz çıktık bi günde hastaneden.
gönlüme göre oldu çok şükür, doğum şekli fln önemli değil tabi, hala inanamıyorum bi bebeğim olduğuna, sağlıklı olduğuna, rüya gibi..
rabbime hamd olsun, sonsuz şükürler olsun, bu duyguyu hepiniz yaşayın inş sırayla.

Gözlerim doldu :5: Allah ne kadar büyük onca acıdan, sıkıntıdan sonra yavrun seninle. Gönlüne göre oldu her şey, inş bundan sonra da öyle olacak canım. Bizim için öp, kokla miniğini. İsmini koydunuz mu? Bir ara müsait olunca albüme 1-2 foto atar mısın görelim kuzuyu?

çok sağolun kızlar güzel dilekleriniz için..:16:
emzirme gaz vs. uğraşıyoruz, allah hepimize göstersin tam uyucakken emmeye uyanmasını bebişin..
doğumu sormuşsunuz, 3-4 saat sancı çektim sonrası kolaydı, zaten doğduğu an sancı ağrı hiçbişey kalmıyo.
sancı çekerken sezeryana giricek bi kadın vardı, kadın ne güzel sancısız doğurcak ben niye normal istedim dedim içimden :1:
ama dr.a fln söylemedim bunu, duysa hemen alırdı sezeryana, doğumdan sonra o kadın yatıyodu biz çıktık bi günde hastaneden.
gönlüme göre oldu çok şükür, doğum şekli fln önemli değil tabi, hala inanamıyorum bi bebeğim olduğuna, sağlıklı olduğuna, rüya gibi..
rabbime hamd olsun, sonsuz şükürler olsun, bu duyguyu hepiniz yaşayın inş sırayla.

Ayy mattika gözlerim doldu yemin ederim
Ay nasıl bir sevgi bu annelik ne yüce bir mertebe
Rabbim bizede nasip etsin inşallah kimseyi mahrum bırakmasın annelikten
Çok şükür doğumun kolay geçmiş
eee ismini ne koydunuz paşanın nasıl peki küçücüktür şimdi çok ağlıyomu emebildimi

Hituci hoşgeldin :16::16::16:
hoşbulduk canım...

Arada görüyorum seni :1: Diyorum herhalde sayfalar arasında kayboldu :1: Evet takvimimiz bayağı dolu bu sıralar :16:
Ay yerim ben onları :16: Akıllı kızlar onlar hemencecik alışırlar :46: Sana da kolay gelsin canım.
saol canım benim.hızınıza yetişemiyorum yine ben kaçıyorum.hepinizi çok çok öpüyorum.Allaha emanet olun.

canıııımmm... bende özlüyorum sizi.arada gelipbekıyorum sonra hemen kaçıyorum.
yazmasamda buraya gelmeden sizlerin nasıl olduğunu okumadan rahat edemiyorum.
bu arada takvime bayıldım.süper olmuş.
bu ara çişe alıştırma işine giriştik kızların poposunda dolanıyorum.
akşama kadar temizlik ve onlarla uğraşıyorum.

Hitucimm faceden takip ediyorum prensesleri.. :29: Çok şekerler.. Bunu da öğrenirler merak etme.. Allah kolaylık versin canım.. :16: Arada gel.Bizi yalnız bırakmayın. sizlerin desteğinize ,tecrübelerinize her zaman ihtiyacımız var. :16::16:

Bende çıkıyorum geç oldu gerçekten facebooka dalmışım görüşmek üzere Allaha emanet olun
Rüyanızda bol bol bebek görün:49::54:

İnşaallah canım.
Merve ve Akasya sizi şiddetle kınıyorum :1:

Sen de kendine çok iyi bak Akidem :16: Arayı açma, özletme kendini :16:

Çiğköfteyi anladım da kadayıf tatlısu ne diyorum :9: Kafa iyice gitti :9:

Akasyam yapma böyle. İlaçların da etkisi var tabi ama bu halin genel anlamda stresten kaynaklanıyor. Gevşe biraz, rahatla. Her şey olacağına varacak. Stres yaparak kendine kötülük yapıyorsun kuzum. Böyle anlarda bir abdest al, namaz kıl, başla dua etmeye bak nasıl sakinleşeceksin :16:

Maiumut nerelerdesin? Nasılsın?

Yetişemedim sana :50:

iyiyiym incicim şükür.valla nerelerdeyim bende bilmiyorum ya.çalışıyorum misafir geldi bana abim eşi ve çocukları ikizler(çok özlemiştim onları)yeğenim ve eşi.güzel geçti de,şimdide boşlukta hisediyorum kendimi.şim anlamadığım acaip yorgunluğum var.bunca tedaviden sonra kendimi isteksiz gibi görüyorum neden böyle anlamıyorum.
biraz borç var onları haledip devam edecdem inşaAllah.

merve ve akasya canlarım rabbim yar ve yardımcınız olsun.pozitifleri duymak nasip olsun sizlerden.
akasyacım ilaçlar hem sinir yapar hem hasaslaştırır.herşeye duygulanır insan.olsun da yeterki sonucunda hayırlı sağlıklı evlat olsun.

iyiyiym incicim şükür.valla nerelerdeyim bende bilmiyorum ya.çalışıyorum misafir geldi bana abim eşi ve çocukları ikizler(çok özlemiştim onları)yeğenim ve eşi.güzel geçti de,şimdide boşlukta hisediyorum kendimi.şim anlamadığım acaip yorgunluğum var.bunca tedaviden sonra kendimi isteksiz gibi görüyorum neden böyle anlamıyorum.

merve ve akasya canlarım rabbim yar ve yardımcınız olsun.pozitifleri duymak nasip olsun sizlerden.
akasyacım ilaçlar hem sinir yapar hem hasaslaştırır.herşeye duygulanır insan.olsun da yeterki sonucunda hayırlı sağlıklı evlat olsun.

Allah razı olsun canım. Amin inşallah hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım. Senin birkaç kere yumurta toplanmıştı dimi ? Sayı kaç oldu ? Bu arada ben de bugün hastaneye gittim. Bir sürü doktor değiştirdikten sonra Funda Hanım yumurta toplamaya gitti.Size murat Bey baksa olur mu , yoksa beklemek mi istersiniz dediler. Ben de biraz kızdım. Ve hafiften söylendim. Ama tamam dedim o baksın. 5-6 yumurta öne çıkmış. Bakalım geriden gelenler yetişir mi ? İnşallah yetişir kızlar :16: bir de siz cetrotideye ne zaman başlamıştınız ? Bana başla diyen olmadı hala. Merak ettim. :51:

geçmişe bakmadan yazayım kızlar, size haber veremedim, merakta bıraktım, keşke birinizin tlfnunu fln alsaydım.

cuma gecesi 3te hastaneye gittik sabah 11 gibi bebeğime kavuştum çok şükür.
normal doğum oldu.
sizlere de dua ettim hep, allah bu tedavi döneminde hepinizin yüzünü güldürsün inş. herkes tedavide ya da başlıcak ya..

çok şükür oğlum sağlıklı, babası gibi taşıyıcı olup olmadığını çok merak ediyomuş dr hemen kan alalım dedi, biz kendimiz yaptırız dedik, bilmiyorum yaptırır mıyız, doğrusu hiç merak etmiyorum..
gözünaydın darısı başımıza inş.

CHNB sıra sendeeee bir an önce dogur saglıkla sıra bana gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnn:9::9::9::8::10::nazar::nazar::nazar::nazar:
SIRA bende naz kenara çekil ben senden önce doğuracağım orası kesin:1:

Delikız bugün ayrıntılıya gidecekti yanlış hatırlamıyorsam. İnş her şey yolunda gitmiştir...

Evet delikızın bugün muayenesi vardı inşallah her şey yolundadır
ayrıntılıya girdim
bebişlerin tüm organlarını inceledi doktor
çok şükür organlarında bir sıkıntı yok ikisinin de
yalnız oğlumun göbek kordonunda 2 damar olması gerekirken tek damar varmış
ilerde gelişim bozukluğu olurmu diye sordum
tek başına bir sorun oluşturmaz yanında başka anomaliler de olsa o zaman bir risk olabilirdi dedi doktor ama yine de aklımıza takıldı
nette araştırdık
ileriki dönemlerde gelişme geriliği yapabiliyormuş
tek damarla beslenip sağlıklı olan da var erken doğuma ya da kalp ve böbrek hastalıklarına yol açmış olanlar da
ama çok sağlıklı doğuran kişiler de var

yani muallak bir konu ama takip edilmesi şart sanırım
bakalım biizm doktor ne diyecek
haftaya büyük doğuma gidip göstrereceğim sonuçlarımı
oradaki rsikli gebelikte takip ettireceğim bu durumu
işin ilginci oğlan kızdan bir hafta önde şuanda haftasına göre bir hafta önde
tek damarla şuanda gayet ii gidiyor ama ilerisinde ne olur orası malum
oğlum 400 kızım 350 gram :nazar::nazar:
doktor gelişimlerini çok güzel buldu :nazar::nazar:
nette araştıdık bu tek damar olayını farklı farklı şeyler var insanın kafa karışıyor iyice
bi de ALLAH korusun bebek alınmak zorunda kalsa kızı da almak zorunda kalacaklar
yani erken doğum gibi bir durumda oğlan kızı da etkilemiş olacak
bi sürü risk düşünüyor insan
ALLAH hayırlısını versin
takipleri yaptırmaktan başka çaremiz yok
nasibimizde varsa sağlıkla doğarlar zaten inş.
rahim ağzıma baktı doktor 3,5 cm dedi 4 boyutluda ölçtü
karnımdaki şişlik de miyomummuş tam 7cm kendileri:1:
rahim dışında olduğu için bir sorun yaratmıyor çok şükür ama elime gelen oymuş
bebeklerin suyu da iyiymiş
resmimizi cdmizi de verdi doktor amca :1:
şimdilik durum bundan ibaret
duanızı esirgemeyin

Allah korusun Delikız inşallah öyle erken filan doğmayacaklar...

bu arada dr ne sorar mısın kan sulandırıcı iğne kullansan bebeğin beslenmesini olumlu etkiler mi? Ben sordum ben kullanıyorum iri ya bebek acaba rahatlatıyor diye mi iyi besleniyor. Dr Amerikada bu konu üzerine araştırma yapılıyormuş... belki iğne verir canım ben yine perinatolog diyeceğim takip konusunda...

Sen her haliyle riskli gebesin...

Allah razı olsun canım. Amin inşallah hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım. Senin birkaç kere yumurta toplanmıştı dimi ? Sayı kaç oldu ? Bu arada ben de bugün hastaneye gittim. Bir sürü doktor değiştirdikten sonra Funda Hanım yumurta toplamaya gitti.Size murat Bey baksa olur mu , yoksa beklemek mi istersiniz dediler. Ben de biraz kızdım. Ve hafiften söylendim. Ama tamam dedim o baksın. 5-6 yumurta öne çıkmış. Bakalım geriden gelenler yetişir mi ? İnşallah yetişir kızlar :16: bir de siz cetrotideye ne zaman başlamıştınız ? Bana başla diyen olmadı hala. Merak ettim. :51:

AKasya boyutlarını söylemedimi doktorun hepsi aynı boyutta olması imkansız zaten
Merak etme onlar büyürler benimki bitanesi 9 cm iken bitanesi 15 cmydi sonradan o da büyüdü

Delikız allah korusun erken doğum felan aklına kötü şeyler getirme
İnternettende hiç araştırma yapma apır sapır şeyler çıkıyo insanın karşısına daha çok moral bozuyo
Güzel olacak her şey inşallah maşallah bebeklerine bu arada:nazar:

Allah korusun Delikız inşallah öyle erken filan doğmayacaklar...

bu arada dr ne sorar mısın kan sulandırıcı iğne kullansan bebeğin beslenmesini olumlu etkiler mi? Ben sordum ben kullanıyorum iri ya bebek acaba rahatlatıyor diye mi iyi besleniyor. Dr Amerikada bu konu üzerine araştırma yapılıyormuş... belki iğne verir canım ben yine perinatolog diyeceğim takip konusunda...

Sen her haliyle riskli gebesin...
ay ne bileyim aklıma bin türlü risk geliyor
insan okudukça iice nevri dönüyor yaa feleğini şaşırıyorsun
haftaya inş. büyük doğumda rsikli gebelik bölümüne gideceğim inş.
onlar zaten takip edeceklerdir durumu
bundan sonra haftada bir kontrole gitmeyi düşünüyorum
sıkı takibe girmem lazım
hem bebek açısından hem de erken doğum açısından
üstten ve alttan rahim ağzı ölçümü arasında çok büyük fark çıkıyormu sen bilirsin
bakalım yarın kendi doktorum alttan kaç diyecek

Delikız allah korusun erken doğum felan aklına kötü şeyler getirme
İnternettende hiç araştırma yapma apır sapır şeyler çıkıyo insanın karşısına daha çok moral bozuyo
Güzel olacak her şey inşallah maşallah bebeklerine bu arada:nazar:

ay sorma mervem yaa kafayı yiycem yakında valla araştırmaktan
ama araştırmadan da insan bu sefer bişey kaçırırsak diye korkuyor
sağolasın darısı başına inş.

bu arada kızıma çok nazlı geldiği için inci naz ismini düşünüyorum
nasıl bir isim sizce

sıkı takibe girmem lazım
üstten ve alttan rahim ağzı ölçümü arasında çok büyük fark çıkıyormu sen bilirsin

nasıl bir isim sizce

Canım vajinalle karından 1 cm farklı çıktı bende ama farklı dr farklı ultrason. her zaman vajinal olan güvenilirdir benim hep vajinal bakılıyor..

İnşallah iyi olacak her şey.... isim de gayet güzel...

sıkı takibe girmem lazım

nasıl bir isim sizce

İnci naz mı çok güzel bir isim ama
Hani isimlerin karakter üzerinde etkisi varya daha beter nazlı olmasın sonra:26:

İnşallah bakalım görecez perşembe günü inşallah:49:

Back
X