- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #17.861
Sağol canım. Bakalım götüreceğim salı günü. Umarım bir sorun çıkmaz.
Çıkmaz canım. merak etme. İnşallah bu sefer daha emin adımlarla başlıyorsun. Herşey güzel olacak..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım. Bakalım götüreceğim salı günü. Umarım bir sorun çıkmaz.
çok sağolun kızlar güzel dilekleriniz için..
emzirme gaz vs. uğraşıyoruz, allah hepimize göstersin tam uyucakken emmeye uyanmasını bebişin..
doğumu sormuşsunuz, 3-4 saat sancı çektim sonrası kolaydı, zaten doğduğu an sancı ağrı hiçbişey kalmıyo.
sancı çekerken sezeryana giricek bi kadın vardı, kadın ne güzel sancısız doğurcak ben niye normal istedim dedim içimden
ama dr.a fln söylemedim bunu, duysa hemen alırdı sezeryana, doğumdan sonra o kadın yatıyodu biz çıktık bi günde hastaneden.
gönlüme göre oldu çok şükür, doğum şekli fln önemli değil tabi, hala inanamıyorum bi bebeğim olduğuna, sağlıklı olduğuna, rüya gibi..
rabbime hamd olsun, sonsuz şükürler olsun, bu duyguyu hepiniz yaşayın inş sırayla.
çok sağolun kızlar güzel dilekleriniz için..
emzirme gaz vs. uğraşıyoruz, allah hepimize göstersin tam uyucakken emmeye uyanmasını bebişin..
doğumu sormuşsunuz, 3-4 saat sancı çektim sonrası kolaydı, zaten doğduğu an sancı ağrı hiçbişey kalmıyo.
sancı çekerken sezeryana giricek bi kadın vardı, kadın ne güzel sancısız doğurcak ben niye normal istedim dedim içimden
ama dr.a fln söylemedim bunu, duysa hemen alırdı sezeryana, doğumdan sonra o kadın yatıyodu biz çıktık bi günde hastaneden.
gönlüme göre oldu çok şükür, doğum şekli fln önemli değil tabi, hala inanamıyorum bi bebeğim olduğuna, sağlıklı olduğuna, rüya gibi..
rabbime hamd olsun, sonsuz şükürler olsun, bu duyguyu hepiniz yaşayın inş sırayla.
hoşbulduk canım...Hituci hoşgeldin![]()
saol canım benim.hızınıza yetişemiyorum yine ben kaçıyorum.hepinizi çok çok öpüyorum.Allaha emanet olun.Arada görüyorum seniDiyorum herhalde sayfalar arasında kayboldu
Evet takvimimiz bayağı dolu bu sıralar
![]()
Ay yerim ben onlarıAkıllı kızlar onlar hemencecik alışırlar
Sana da kolay gelsin canım.
hoşbulduk canım...
saol canım benim.hızınıza yetişemiyorum yine ben kaçıyorum.hepinizi çok çok öpüyorum.Allaha emanet olun.
canıııımmm... bende özlüyorum sizi.arada gelipbekıyorum sonra hemen kaçıyorum.
yazmasamda buraya gelmeden sizlerin nasıl olduğunu okumadan rahat edemiyorum.
bu arada takvime bayıldım.süper olmuş.
bu ara çişe alıştırma işine giriştik kızların poposunda dolanıyorum.
akşama kadar temizlik ve onlarla uğraşıyorum.
hoşbulduk canım...
saol canım benim.hızınıza yetişemiyorum yine ben kaçıyorum.hepinizi çok çok öpüyorum.Allaha emanet olun.
İnşaallah canım.
Merve ve Akasya sizi şiddetle kınıyorum![]()
Sen de kendine çok iyi bak AkidemArayı açma, özletme kendini
Çiğköfteyi anladım da kadayıf tatlısu ne diyorumKafa iyice gitti
Akasyam yapma böyle. İlaçların da etkisi var tabi ama bu halin genel anlamda stresten kaynaklanıyor. Gevşe biraz, rahatla. Her şey olacağına varacak. Stres yaparak kendine kötülük yapıyorsun kuzum. Böyle anlarda bir abdest al, namaz kıl, başla dua etmeye bak nasıl sakinleşeceksin
Maiumut nerelerdesin? Nasılsın?
Yetişemedim sana![]()
iyiyiym incicim şükür.valla nerelerdeyim bende bilmiyorum ya.çalışıyorum misafir geldi bana abim eşi ve çocukları ikizler(çok özlemiştim onları)yeğenim ve eşi.güzel geçti de,şimdide boşlukta hisediyorum kendimi.şim anlamadığım acaip yorgunluğum var.bunca tedaviden sonra kendimi isteksiz gibi görüyorum neden böyle anlamıyorum.
biraz borç var onları haledip devam edecdem inşaAllah.
merve ve akasya canlarım rabbim yar ve yardımcınız olsun.pozitifleri duymak nasip olsun sizlerden.
akasyacım ilaçlar hem sinir yapar hem hasaslaştırır.herşeye duygulanır insan.olsun da yeterki sonucunda hayırlı sağlıklı evlat olsun.
gözünaydın darısı başımıza inş.geçmişe bakmadan yazayım kızlar, size haber veremedim, merakta bıraktım, keşke birinizin tlfnunu fln alsaydım.
cuma gecesi 3te hastaneye gittik sabah 11 gibi bebeğime kavuştum çok şükür.
normal doğum oldu.
sizlere de dua ettim hep, allah bu tedavi döneminde hepinizin yüzünü güldürsün inş. herkes tedavide ya da başlıcak ya..
çok şükür oğlum sağlıklı, babası gibi taşıyıcı olup olmadığını çok merak ediyomuş dr hemen kan alalım dedi, biz kendimiz yaptırız dedik, bilmiyorum yaptırır mıyız, doğrusu hiç merak etmiyorum..
SIRA bende naz kenara çekil ben senden önce doğuracağım orası kesinCHNB sıra sendeeee bir an önce dogur saglıkla sıra bana gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
Delikız bugün ayrıntılıya gidecekti yanlış hatırlamıyorsam. İnş her şey yolunda gitmiştir...
ayrıntılıya girdimEvet delikızın bugün muayenesi vardı inşallah her şey yolundadır
Allah razı olsun canım. Amin inşallah hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım. Senin birkaç kere yumurta toplanmıştı dimi ? Sayı kaç oldu ? Bu arada ben de bugün hastaneye gittim. Bir sürü doktor değiştirdikten sonra Funda Hanım yumurta toplamaya gitti.Size murat Bey baksa olur mu , yoksa beklemek mi istersiniz dediler. Ben de biraz kızdım. Ve hafiften söylendim. Ama tamam dedim o baksın. 5-6 yumurta öne çıkmış. Bakalım geriden gelenler yetişir mi ? İnşallah yetişir kızlarbir de siz cetrotideye ne zaman başlamıştınız ? Bana başla diyen olmadı hala. Merak ettim.
![]()
ay ne bileyim aklıma bin türlü risk geliyorAllah korusun Delikız inşallah öyle erken filan doğmayacaklar...
bu arada dr ne sorar mısın kan sulandırıcı iğne kullansan bebeğin beslenmesini olumlu etkiler mi? Ben sordum ben kullanıyorum iri ya bebek acaba rahatlatıyor diye mi iyi besleniyor. Dr Amerikada bu konu üzerine araştırma yapılıyormuş... belki iğne verir canım ben yine perinatolog diyeceğim takip konusunda...
Sen her haliyle riskli gebesin...
Delikız allah korusun erken doğum felan aklına kötü şeyler getirme
İnternettende hiç araştırma yapma apır sapır şeyler çıkıyo insanın karşısına daha çok moral bozuyo
Güzel olacak her şey inşallah maşallah bebeklerine bu arada![]()
ay ne bileyim aklıma bin türlü risk geliyor
insan okudukça iice nevri dönüyor yaa feleğini şaşırıyorsun
haftaya inş. büyük doğumda rsikli gebelik bölümüne gideceğim inş.
onlar zaten takip edeceklerdir durumu
bundan sonra haftada bir kontrole gitmeyi düşünüyorum
sıkı takibe girmem lazım
hem bebek açısından hem de erken doğum açısından
üstten ve alttan rahim ağzı ölçümü arasında çok büyük fark çıkıyormu sen bilirsin
bakalım yarın kendi doktorum alttan kaç diyecek
ay sorma mervem yaa kafayı yiycem yakında valla araştırmaktan
ama araştırmadan da insan bu sefer bişey kaçırırsak diye korkuyor
sağolasın darısı başına inş.
bu arada kızıma çok nazlı geldiği için inci naz ismini düşünüyorum
nasıl bir isim sizce
ay ne bileyim aklıma bin türlü risk geliyor
insan okudukça iice nevri dönüyor yaa feleğini şaşırıyorsun
haftaya inş. büyük doğumda rsikli gebelik bölümüne gideceğim inş.
onlar zaten takip edeceklerdir durumu
bundan sonra haftada bir kontrole gitmeyi düşünüyorum
sıkı takibe girmem lazım
hem bebek açısından hem de erken doğum açısından
üstten ve alttan rahim ağzı ölçümü arasında çok büyük fark çıkıyormu sen bilirsin
bakalım yarın kendi doktorum alttan kaç diyecek
ay sorma mervem yaa kafayı yiycem yakında valla araştırmaktan
ama araştırmadan da insan bu sefer bişey kaçırırsak diye korkuyor
sağolasın darısı başına inş.
bu arada kızıma çok nazlı geldiği için inci naz ismini düşünüyorum
nasıl bir isim sizce
iyiyiym incicim şükür.valla nerelerdeyim bende bilmiyorum ya.çalışıyorum misafir geldi bana abim eşi ve çocukları ikizler(çok özlemiştim onları)yeğenim ve eşi.güzel geçti de,şimdide boşlukta hisediyorum kendimi.şim anlamadığım acaip yorgunluğum var.bunca tedaviden sonra kendimi isteksiz gibi görüyorum neden böyle anlamıyorum.
biraz borç var onları haledip devam edecdem inşaAllah.
merve ve akasya canlarım rabbim yar ve yardımcınız olsun.pozitifleri duymak nasip olsun sizlerden.
akasyacım ilaçlar hem sinir yapar hem hasaslaştırır.herşeye duygulanır insan.olsun da yeterki sonucunda hayırlı sağlıklı evlat olsun.