Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İncim özlem merve akasyaaa nerdesiniz kızlar yaa??

Buradayim canim temzlik yaptim biraz sonrada kizimla guzel banyo yaptik
Simdi kizim uyuyor bende yaninda uzandim dinleniyorum
Saat 16:15 de randevumuz var buyuk ihtimal yollarlar sancin olunca,suyun gelince, kanaman olunca gel derler

Evet kuzumm aynen dogru söylüyorsun..Bende kızıma bakınca rahatlıyorum izliyorum sürekli onu şükrediyorum rabbime..Bana bu güzel yavruyu nasip ettigi için...
Mattikam ilk aşısı ne zaman yapılıyor aile saglıgı merkezi ne zaman götüreyim??
1 aylıkken ilk aşısı canım. topuk kanı verdiniz di mi.

sadece süt yetmiyor mattika 5 dakika emmeyle olmuyor ,emip yatırmayı da denedim ama öyle kalkmıyorlar hemen ,doktor kan şekerleri düşüyordur ondan uyuyorlardır sakın aç bırakma ,emdiler uyudular doydular deme mutlaka doyur dedi bana ,ben doktorun tavsiyesine uyuyorum ,gerçekten de öyle ,ben rutine bağladım aç olsalar da olmasalar da 3 saate bir kaldırıyorum doyuruyorum altını alıp yatırıyorum ,bu rutine alıştırdım şimdi saat gibi kurulular kalkıyorlar ,memeden verip uyuduklarında denedim ,5 dakika emip 3 saat uyuyorlardı ,sonra uyandırmayı denedimki amanın nasıl açlar anlatamam sana biberonu ısıracaklar nerdeyse ,o yüzden memeyi verip de acıkmalarını bekleyemem ,bir de benimkiler küçük oldukları için en azından 3 kiloyu geçene kadar hem meme hem biberon dedi doktorum ,ondan sonra sadece memeye döneceğim ,meme de verdiğim için memeyi unutmaları da mümkün değil bu durumda ,geçen doktora götürdük hacettepeye sarılık vardı hafif ,onlar da aynı şeyi söylediler ,sarılığı geçirmesi için anne sütü lazım ,anne sütünü de yeterince alamadıkları için meme şuan için doyurmaz biberonla bol bol besle meme de ver ,biraz toparlasınlar biberonu kesersin dediler...
ben de bunun faydasını gördüdm gerçekten artık aç yatmıyorlar ,hem meme yani benimle irtibatlarını kesmiyorum hem de iyice doymalarını sağlıyorum ...
eskiden bu kadar küçük doğmyordu bebekler ama onu da gözardı etmemek gerek ,şimdi herşeyin düzeni nasıl bozulduysa onun da bozuldu ..
ben sütümü taze sağıp veriyorum ,vitamin açısından da farketmiyormuş ,mamadan iidir en azından ..
yavrularım iice toparlansın sadece meme vereceğim zaten ..40 ı çıksın da hele ,zaten bugün 16.gün zaman ne çabuk geçiyor :nazar:
benim söylediğim normal bebekler için tabi ki. seninkiler emmeyi beceremez daha, pek tatlılardır:nazar:
ama doğru düşünüyosun biraz toparlansınlar düzeni değiştirirsin.
oğlum vaktinde doğduğundan heralde öyle aç aç uyumadı hiç.

arkadaslar merhaba ben geçen ay pgt ye başlıyordum ama kıst yuzunden ertelenmıstı hatırlarsanız şimdi adet oldum ve yarın randevum var ama şuan gribim ve arkadaşım bana gripliysen tedavını başlamaz dedı cok sıtres oldum kaç aydır sureklı ümitlenıyorum bu ay olacak dıye yıne mı ertelenecek dıye moralım cok bozuldu bılgınız varsa paylaşırmısınız lütfen
hiç duymadım böyle bişey. arkadaşını boşver çok kafana taktıysan doktoru ara sor için rahat etsin

Saat 16:15 de randevumuz var buyuk ihtimal yollarlar sancin olunca,suyun gelince, kanaman olunca gel derler
kızın hazır olunca gelicektir annesi ya. bi sıkıntı yokken bekle tabi bebeğin bilir doğacağı günü. bünyemizden heralde ben de 40 haftayı geçmiştim ya

Son düzenleme:

benim söylediğim normal bebekler için tabi ki. seninkiler emmeyi beceremez daha, pek tatlılardır:nazar:

hiç duymadım böyle bişey. arkadaşını boşver çok kafana taktıysan doktoru ara sor için rahat etsin

kızın hazır olunca gelicektir annesi ya. bi sıkıntı yokken bekle tabi bebeğin bilir doğacağı günü. bünyemizden heralde ben de 40 haftayı geçmiştim ya

Buyuk kizdada gecmisti benim alisigim da bu biraz daha agir geliyor artik
Bide ilkde evde yanlizdim bir is yapinca arkamdan dagitan yoktu
Zaten hamileligin verdigi stress var temizlik yapiyorum almina arkamdan dokuyo
Bagiriyorum sonrada niye bagirdim diye ozurdiliyorum cok karmasik durumlar icerisindeyim
Yoksa isterse 1 ay daa beklesin iceride minnos ama almina artik cok yiprandi bu durum yuzunden
Cocugum herseyi anliyor artik kusmeye bile basladi

hadi hayırlısı özlem sağlıkla doğur inş.

yalnız unutma nasıl alışırsanız öyle gidicek

2 dakika emdi az önce yoruldu uyudu yavrum nasıl doysun o emmeyle ..
direk biberon vermediğim için sıkıntı olmaz diyorum ama bakalım ,ne yapayım mecburum çok küçükler biraz toparlanmaları kızım
düşün kızım daha 2300 :nazar:

hadi hayırlısı özlem sağlıkla doğur inş.

2 dakika emdi az önce yoruldu uyudu yavrum nasıl doysun o emmeyle ..
direk biberon vermediğim için sıkıntı olmaz diyorum ama bakalım ,ne yapayım mecburum çok küçükler biraz toparlanmaları kızım
düşün kızım daha 2300 :nazar:

ay kıyamam pek minik:emir_bebek:
çabuk toparlanıyolar ama merak etme. sonra uyusunlar diye beklersin de uyumazlar öyle:9:

Mattikam, Özlemim, Mervem Allah razı olsun dualarınız için.

Özlem canım inşaallah suni sancıya gerek kalmadan bir anda geliverir yavrun sağlıkla...

Nazım hayırlısıyla atlatırsın bu günleri inş. Yeni doğum yaptın, gelgitler yaşaman çok normal. O anlarda kuzuna bakıp ferahla :)

kimseler yok ya topikte. :37::37:
İlk dogdugunda bi aldılar,sonra bide salı günü aldılar canım
Mattikam, Özlemim, Mervem Allah razı olsun dualarınız için.

Özlem canım inşaallah suni sancıya gerek kalmadan bir anda geliverir yavrun sağlıkla...

Nazım hayırlısıyla atlatırsın bu günleri inş. Yeni doğum yaptın, gelgitler yaşaman çok normal. O anlarda kuzuna bakıp ferahla :)

Dogru diyorsun kuzum tek elimden gelen o zaten..

Bu sabah haberlerde pgt konusu vardı. Doktor başarı şansını arttırıyor falan diyordu. Yakında genetik rahatsızlığı ya da tedavide tutunamama problemi olanlar dışında tüp bebek yaptıran bir çok kişi pgt talep ederse şaşırmam.

Son düzenleme:
Kizlar ben geldim maalesef yine bisey yok bide erken dogacak diye bekliyorduk
Neyse saglikli gelsinde bebegim gerisi onemli degil carsamba tekrar gidecegim
Ozaman kadar birsey olmazsa doktor dediki suyun gelmesi icin hafif kenarlarini alicaz
Daha sonra bakcaz artik ne olacak Allah tan hayirlisi bol bol dua bekliyorum hepinizden

Kizlar ben geldim maalesef yine bisey yok bide erken dogacak diye bekliyorduk
Neyse saglikli gelsinde bebegim gerisi onemli degil carsamba tekrar gidecegim
Ozaman kadar birsey olmazsa doktor dediki suyun gelmesi icin hafif kenarlarini alicaz
Daha sonra bakcaz artik ne olacak Allah tan hayirlisi bol bol dua bekliyorum hepinizden

Ay canım sağlıkla doğur inş. Ben burada stres oldum sen kim bilir ne haldesindir. Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Back
X