sadece süt yetmiyor mattika 5 dakika emmeyle olmuyor ,emip yatırmayı da denedim ama öyle kalkmıyorlar hemen ,doktor kan şekerleri düşüyordur ondan uyuyorlardır sakın aç bırakma ,emdiler uyudular doydular deme mutlaka doyur dedi bana ,ben doktorun tavsiyesine uyuyorum ,gerçekten de öyle ,ben rutine bağladım aç olsalar da olmasalar da 3 saate bir kaldırıyorum doyuruyorum altını alıp yatırıyorum ,bu rutine alıştırdım şimdi saat gibi kurulular kalkıyorlar ,memeden verip uyuduklarında denedim ,5 dakika emip 3 saat uyuyorlardı ,sonra uyandırmayı denedimki amanın nasıl açlar anlatamam sana biberonu ısıracaklar nerdeyse ,o yüzden memeyi verip de acıkmalarını bekleyemem ,bir de benimkiler küçük oldukları için en azından 3 kiloyu geçene kadar hem meme hem biberon dedi doktorum ,ondan sonra sadece memeye döneceğim ,meme de verdiğim için memeyi unutmaları da mümkün değil bu durumda ,geçen doktora götürdük hacettepeye sarılık vardı hafif ,onlar da aynı şeyi söylediler ,sarılığı geçirmesi için anne sütü lazım ,anne sütünü de yeterince alamadıkları için meme şuan için doyurmaz biberonla bol bol besle meme de ver ,biraz toparlasınlar biberonu kesersin dediler...
ben de bunun faydasını gördüdm gerçekten artık aç yatmıyorlar ,hem meme yani benimle irtibatlarını kesmiyorum hem de iyice doymalarını sağlıyorum ...
eskiden bu kadar küçük doğmyordu bebekler ama onu da gözardı etmemek gerek ,şimdi herşeyin düzeni nasıl bozulduysa onun da bozuldu ..
ben sütümü taze sağıp veriyorum ,vitamin açısından da farketmiyormuş ,mamadan iidir en azından ..
yavrularım iice toparlansın sadece meme vereceğim zaten ..40 ı çıksın da hele ,zaten bugün 16.gün zaman ne çabuk geçiyor