- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #26.141
tuliprosa cnm nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ikili taraman iyi çıkmış çoooook sewindim üçlü taramaya bakma sakın biliosun yanıltıo özleme sordum o söledi çok sewindim vallahi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm dedim ya telefondan çektiklerim var ama yüklenmio çöüzünürlüğü fazla sanırım. yarın çekerim yüklerim foto makinasından.
Ay sorma kesin seninkide erken gelicek bak gör :)
Allahrazı olsun cnm çok saol,Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ewet cnm sağlıklı olsunlarda erken gelsinler.Sağlıklı doğsun da azıcık erken gelmesinin zararı olmaz
Tamam canım, yeni halini çok merak ediyorum![]()
Ne kadar şanslıyım. Dün diğer kızları yakaladım bugün sizi![]()
Ewet cnm sağlıklı olsunlarda erken gelsinler.
Ay o küvezde neler çektik vnm bir bilsen
Ay bende sizi yakaladıgıma cok sewindim ayyy çoook özlemişim sizi yaa
tuliprosa cnm nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ikili taraman iyi çıkmış çoooook sewindim üçlü taramaya bakma sakın biliosun yanıltıo özleme sordum o söledi çok sewindim vallahi.
Ewet cnm geride kaldı şükürler olsun ..5 yılın özlemi bakmaya doyamıo insan Allahım isteyen herkese versin inşallahhGeride kaldı o günler. Şimdi kızınla geçmişin, özlem dolu günlerin acısını çıkarmanın vakti![]()
iyim canım. üçlü taramada afp değeri yüksek çıktı. ona moralip bozuldu biraz. yarın doktora göstereceğim.
Kızlar ben kaçıyorum. Herkese iyi akşamlar. Sizi ve fındıklarınızı öpüyorum![]()
PGT yapıldığında hastanın kendi isteyi ile fiş ve ya array yöntemi seçmek mümkünmü?
Fiyat farkı nasıl merak ediyorum.
Bizde PGT embrio tutunamama nedeniyle yapılacak, rutin olarak fiş yöntemi kullanılıyor. Doktor genetik test yaptırmanıza gerek yok demişdi (PGT zaten yapılacağı için). İstersem acaba array yöntemini seçe bilirmiyim? (belki başka genetik sorun vardır :26::18:) Doktora gitdiyimde sorucağım da, böyle durumları siz bilirsiniz
.
Sumeyyecim array çok az merkezde yapılıyor. Benim gittiğim merkezde hasta seçebiliyor. Tabi fiyat artıyor. Fish 150 euro array 350 dolar embriyo başına. Ama array için embriyodan iki parça alınıyor bilgin olsun bu da embriyo için pek iyi olmuyor.
Genetik test yaptırmanıza gerek yok diyen doktoru da merak ettim. Bence yaptırmalısınız.
cevap için teşekkürler
İki hücrenin alınması hiç iyi olmadı :44::44::44:Sanırım vaz geçicem:26::26:
Ben gittiğim hastanede genetikçi dışardan getirtiliyor. Embrio başına değil de toplam 1400 & (indirimle 1200&). Tabii bu durumda sanırım bu fiş yönteminin fiyatı.
Rica ederim![]()
İlk önce kromozom analizi yaptırmanızı öneririm. Pıhtılaşma ve bağışıklık testlerini yaptırmış mıydın?
Evet o fish yönteminin fiyatıdır. Array o kadar ucuz olmaz.
Aslında genetik tahlil yaptırtmak istiyorum, sadece özellerde fiyat tuzlu, devlet desen Zeynep Kamil çok uzak geliyor, doktor da istemediği için bir az tembellik var . Hem de biz Türkiye vatandaşı deyiliz diye nasıl davranıcağımızı, neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz :26: . Zaten halen devlet hastanelerindeki prosedurları tam olarak çözemedim :26: .
Okuduklarımla sizi tek kelimeyle ifade etmeli olsaydım bazılarınızı şöyle yorumlardım.
Akasya- hüzün
Merve- umut
İnci- hemşire
özlem- anne
Hazade- nihayet (anne)
Delikız- çifte anne
Mattika- olgun
Naz- güzel
PGT yapıldığında hastanın kendi isteyi ile fiş ve ya array yöntemi seçmek mümkünmü?
Fiyat farkı nasıl merak ediyorum.
Bizde PGT embrio tutunamama nedeniyle yapılacak, rutin olarak fiş yöntemi kullanılıyor. Doktor genetik test yaptırmanıza gerek yok demişdi (PGT zaten yapılacağı için). İstersem acaba array yöntemini seçe bilirmiyim? (belki başka genetik sorun vardır :26::18:) Doktora gitdiyimde sorucağım da, böyle durumları siz bilirsiniz
.