- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #26.221
merhaba arkadaşlar bugun kontrolüm var saat 10 da yumurtalar buyuduyse çatlatma iğnesi yapılcak sonra ankara çok zorlu bi süreç bütün duyguları birarda yaşıyorsun inşallah herşey yolunda gider.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 624618 Eki Görüntüle 624613
Kızlar eylülünnn yeni hali acıcık büyüdükkk yarı kırkımız çıktı
Ergenlik sivilcelerimi çıkıyor ne yüzümüz sivilce döktü ,doktor sütün yaglı ondan olur dedi![]()
Rosa canım dualarım seninle.. Duygularını anlayabiliyorum. İnsanın sütten ağzı yanınca yoğurdu üfleyerek yiyor. Başına olumsuzluklar gelince o olumsuzluklar devam edecek gibi düşünüyor. Muhtemelen ben de senin gibi olacağım. Ama sen çok güçlü bir kadınsın. Hepimiz güçlü kadınlarız. Allah'ın izniyle oğluşun sapasağlam doğacak.. Rabbim bu sefer seni üzmeyecek..![]()
aynen akasya. her şeyden korkar oldum. ilk zamanlar insan tedaviye odaklanıyor. olacak mı olmayacak mı kaygılanıyor. ama sonra acaba bebek sağlıklı mı diye içim içimi yiyor. allahım sanada yaşadıklarını bir daha yaşatmasın. hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin. bense sende çok güçlüsün.
merhaba arkadaşlar bugun kontrolüm var saat 10 da yumurtalar buyuduyse çatlatma iğnesi yapılcak sonra ankara çok zorlu bi süreç bütün duyguları birarda yaşıyorsun inşallah herşey yolunda gider.
mrb sevdann. bol bol yumoşların olsun inşallah.
delikız nasıl düzene girdiler mi? gaz var mı? süt nasıl?
aynen akasya. her şeyden korkar oldum. ilk zamanlar insan tedaviye odaklanıyor. olacak mı olmayacak mı kaygılanıyor. ama sonra acaba bebek sağlıklı mı diye içim içimi yiyor. allahım sanada yaşadıklarını bir daha yaşatmasın. hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin. bense sende çok güçlüsün.
mrb sevdann. bol bol yumoşların olsun inşallah.
Amin inşallah .Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Allah'ın dediği olacak. Ama ben senin bebeğinin sağlıklı olduğuna inanıyorum. Ayrıntılıdan sonra rahatlayacaksın inşallah
çok şükür şimdilik iiler chnb ..
27 .günümüz bugün
şimdilik gaz yok ,kendi kendilerine çıkarıyorlar ,alttan çok çıkarıyorlar ,daha süt midelerine inmeden kakaları çişleri yapıyorlar
baştan beri alıştırdım 3saate bir uyandırıyorum ,uyuslar da uyandırıyorum ,yedirip altını alıp gazını çıkarıp uyutuyorum
kurulu saat gibi oldular şimdi kendileri 3 saate bir uyanıyor
akşam eşim gelince yardım ediyor beraber bakıyoruz ,banyolarını yaptırıyoruz vs.
kırkından sonra değişirmi bilmiyorum ,kırkından sonra değişir deyip korkutuyorlar ama hayırlısı ..
şuanda sütüm tamı tamına yetiyor sağıp veriyorum ,arada meme tutuyorum unutmasınlar diye..
kendim bakıyorum baştan beri ,şuana kadar bir sıkıntı olmadı ,umarım böyle gider de hep kendim bakarım
bayağı toparladı hamsilerim, albüme yeni fotolarını koydum bakmak isteyen oradan bakabilir
bende durumlar böyle![]()
canım topluca bir seferde çıksın gerçi arada gelen giden de iyi oluyor.
oyuncak süpermiş burada genelde kıyafet geliyor:)) kızlara maşallah şanslı annesin 2 kız. ben yandım oğlan anneliği zor hareketli oluyorlar. büyük oğlan çok hareketli bakalım bu nasıl olacak?:)))
süt durumun nasıl?
Zaten yakindakiler gelebiliyor uzaktakiler ayri ayri geliyorlar canim
Evet cok sansliyim herkes oyle diyor ama simdilik sansliyim
Allah hayirli evlat etsin insallah ilerdede sansli olurum
Benim buyuk kizda cok hareketli ve cok dilli ya durduramiyoruz
Papagan gibi ne diyorsak tekrarliyor artik yaninda konusmaya korkuyoruz
Bazen hollandaca konusuyoruz anlamasin diye cadi onuda anliyor
Sutum simdilik iyi buyukde yetirememistim birde psikolojik olarak da hep yetmiyor diye dusunuyordum
Onunda etkisi olmustu sanirim ama simdi tam tersini dusunuyorum hep olumlu dusunuyorum guzel oluyor
valla kırkı çıksın en azından ,şuan zaten baya ele geliyorlar ,evdeki biizim kendi tartımızla tartıyorum ,bebek tartısı gibi değil tabi ama yine de fikir oluyorinşallah her şey süper olur...
delikız maşallah. düzene koyman iyi olmuş. memeyi vermen iyi. peki ne zaman sağmayı bırakacaksın zor olur dr belli kiloyu mu bekliyor?
tuliprosaaaaa ben de yazdım. görmedin sanırım. inşallah sapasağlam bebişin....
Canım çok sevindim için rahatlasın hadi biraz.İnşallah detaylıdada bişey çıkmayacak.Ben bebeğin hareketlerini 15. haftada hissetmiştim galibamrb kızlar. sonucumu iki doktora gösterdim. çok önemsemediler. normalin biraz üzerinde. perşembe günü ayrıntılı ultrason için randevu aldım bişey varsa da o zaman gözükür.
akşam sormuştum ama gözden kaçtı galiba 18 haftalık hamileyim ama bebeğin hareketlerini pek hissedemiyorum. sizin nasıldı hatırlıyor musunuz?
Yok canım tamam ben ilgi arsızlığı felan yaptığım yok yanlış anlaşılmasın lütfenCanımmm benmmm inanki görmedim yazdıgınııı,ben geçmişe hiç bakamıyorumki uzun zamandır sadece aklımda oldugunuzu bilmeniz için yazıp çıkıyorummm canımm arkadaşımm biz burda kader arkadaşlıgı yaptık önemsememek olurmu hiç..Üzülürüm yanlış düşünürsennn
Bide dogumdan sonraki süreç benm için çok yorucu oldu mervem aile sıkıntıları ayrı lohusalık ayrı hepsi zor geçti..Yine de kırıldıysan özür dilerim kuzum benmm çok seviyorum seni,sizi ben
Ayy mattikam sende bilirsin ilk günlerin ne kadar zor geçtigini inan perişan bi haldeyim
Hazademmm kuzummm benmmm çok özledim seniii arıycam arıycam diyorum bi türlü arayamadım seni kızzz
çok kötü bir gündüüüüüüüüüüü
oku oku bitmedi kızlar ya gerçekten fena kaynatmışsınız
cuma günü doktora gittim başka birine bu sefer
kesin sende birşey var dedi adetten sonra gel laparoskopi yazım ama şimdilik yapmıycam birşeyden şüpheleniyorum dedi
şudur demedi bakalım bu aralar olursam gidicem sonrasında
sen hamile kalmalıydın diyor translokasyon buna engel değil diyor yani benim beynimi kemiren soru buydu
ama cevap hala yok
inşallah birşey bulur da ben de doğal yolla hamile kalırım
pgt ye gerek kalmaz
özlem kızlarına bayıldım tatlım kocaman öpüyorum onları
hazade allah nazarlardan saklasın seni ve kızını inşallah en kısa zamanda buluşup sana geliriz
akasyam ailenle güzel bir haftasonu geçirmişsindir umarım iyi geliyorlar
incim hemşire lakabı yakıştı sana cuk oturmuş aslında 20 . haftadan sonra demek süpersin ya
mervem kusurumuza bakma sen bizim okuyoruz ama yazmak zor geliyor bazen
haklısın kızmakta ama sağlıkla kucağına alıcaksın sen bebeğini buna eminim
o kadar güçlüsün o kadar tevekkül ediyorsun ki allahım yanınızda olsun
tulipp ayrıntılı ultrasonda birşey çıkmaz canım meraklanma bizim süreç böyle işte
insanlar hamileliğin başında sezaryen mi normal mi adı ne olsun odası nasıl olsun derler
biz gene böyle bir gün bir hafta bir ay daha atlatsak diye dualarla geçiririz
bu da bizim sınavımız allah beterinden korusun
chnb mattika delikız lave trkuaz ...
herkese iyi haftalar diliyorum
canım topluca bir seferde çıksın gerçi arada gelen giden de iyi oluyor.
oyuncak süpermiş burada genelde kıyafet geliyor:)) kızlara maşallah şanslı annesin 2 kız. ben yandım oğlan anneliği zor hareketli oluyorlar. büyük oğlan çok hareketli bakalım bu nasıl olacak?:)))
süt durumun nasıl?
canım büyükte 18 gibi arda da 16 gibi kelebek kanat çırpması göz atması gibi hissettm. bu ayda çok kuvvetli tekme bekleme sonraki dönemde olur... büyük oğlum hareketliydi karnımda bu daha az hareketliydi ama dr ultrasonda çok hareketli diyordu bazen bebeğin sıvı miktarı filan da hissin derecesini etkiliyor...
kız merveeeeeeeeeeeeee benim ahmet arda mı sevmiyor musun?bak küstüm..
görmemişlerdir gülüm ben de genelde son 3 sayfaya bakıyorum...![]()
kuzum bugünkü takvimin pek cilveliymiş...yasak mı size de?
canım sen de aç face biz de görelim bol bol ... benim fotoları eşim ya da arkadaşıım koyuyor.sen face açmayı bilirsin onu da eşime açtırdım ben...
cahilim... takvimimi de incim yaptı...
bu arada arda lembet twittır yazarsan 10 aralık tarihinde benim doğum yaptığımı fotoğrafla paylaşmış...bakabilirsin istersen...
ben de açıp bakarım canım...![]()
Zaten yakindakiler gelebiliyor uzaktakiler ayri ayri geliyorlar canim
Evet cok sansliyim herkes oyle diyor ama simdilik sansliyim
Allah hayirli evlat etsin insallah ilerdede sansli olurum
Benim buyuk kizda cok hareketli ve cok dilli ya durduramiyoruz
Papagan gibi ne diyorsak tekrarliyor artik yaninda konusmaya korkuyoruz
Bazen hollandaca konusuyoruz anlamasin diye cadi onuda anliyor
Sutum simdilik iyi buyukde yetirememistim birde psikolojik olarak da hep yetmiyor diye dusunuyordum
Onunda etkisi olmustu sanirim ama simdi tam tersini dusunuyorum hep olumlu dusunuyorum guzel oluyor
valla kırkı çıksın en azından ,şuan zaten baya ele geliyorlar ,evdeki biizim kendi tartımızla tartıyorum ,bebek tartısı gibi değil tabi ama yine de fikir oluyor
doktor bir kilo vermedi ben kendim bırakacağım sağma işini bi süre sonra ,kendim anlarım zaten az çok ..
memeyi 5 dakika emip uykuları geliyor yoruluyorlar aç yatıyorlar ,biraz daha büyümeleri lazım tam çekmeleri için..
doktor 3 saatte bir mutlaka uyandır uyanmalarını bekleme ,kan şekerleri düşer ,tok sanarsın açtırlar aslında demişti
benim de işime geldi zaten düzen kurmak istiyordum ,ilk başta aldıkları cc arttı artık daha çok içiyorlar ve daha çok uyuyorlar ama ben yine 3 saatten sonra kaldırıyorum
bi de beraber uyutup beraber kaldırıyorum
birini halledeyim öteki ne zaman uynırsa demiyorum çünkü o zaman düzensiz oluyor
hangisini önce uyuttuysam onu kaldırıp işini halledip ötekini kaldırıyorum
gerçi sabah buraya yazdım nazar mı değdi neoğlan ara ara uyandı
e o kadar da olsun artık
bu arada chnb ben başak burcuyum ,bizim için düzen demek hayat demek bilirsin belki![]()
Ablacığım Ahmet Arda'yı ayırt edermiyim hiç onu canlı gördüm bide
Onada bakıyorum küsme sakınnnnnn çok üzülürm yoksa
Yok anam bizim öyle şeylerle işimiz olmazherhalde 6 ay oldu o işi yapmayalı
Zaten ilk 3 ay yasaktı şimdide eşim ve ben kokruyorum bişey olur diye
halimde yokki kim yapacak o işi amaann ben rahatım böylee![]()
inşallah her şey süper olur...
delikız maşallah. düzene koyman iyi olmuş. memeyi vermen iyi. peki ne zaman sağmayı bırakacaksın zor olur dr belli kiloyu mu bekliyor?
tuliprosaaaaa ben de yazdım. görmedin sanırım. inşallah sapasağlam bebişin....
Canım çok sevindim için rahatlasın hadi biraz.İnşallah detaylıdada bişey çıkmayacak.Ben bebeğin hareketlerini 15. haftada hissetmiştim galiba
24. haftamıza geldik hala hımbıl hımbıl bizim bebek millet dışardan bile belli olduğunu hareketlerinin hatta eşlerinin bile gördüğünü söylüyor
Bizde henüz öyle bir durum olmadı her bebek o kadar farklıki.Canım sende endişelenme o yüzden
Yok canım tamam ben ilgi arsızlığı felan yaptığım yok yanlış anlaşılmasın lütfen
Sadece beklediğim kişilerdiniz o yüzdenAMA görmemişsiniz madem
hadi eylülcüğün hatrına barışalım
Adacığım hayırdır ne oldu ya doktorun lafın ucunu sarkıtmış ama gerisi gelmemiş meraklandım şimdi:26:
ben oğlağım ama çok da düzenli değilim:))
iki çocukla düzen şart zaten...
benim oğlan sallarsam uyur beşiği yoksa gündüz uykumuz yok...şu an sallıyorum. resimlere de bakayım maşallah...
başak düzen temizlik burcudur
bizim hamsiler de oğlak bakalım nasıl olacaklar
düzeni olmayanın olmuyor yapı meselesi biraz
mesela bizim zilli kız daha şimdiden inatlaşıyor ,kkucak istiyor
yatırıyorum beşiğe arada bir vıyak vıyak yapıyor susuyor ,gelin beni alın diyor ,bakıyor ses yok bi daha vıyaklıyor
sonra 5-6 kereden sonra yorulup uyuyor ,inatlaşıyoruz daha şimdiden valla
ben de anladım bunu gitmiyorum yanına ,odaya bile girmiyorum kokumu alıyor başlıyor vıyaklamaya
oğaklar dediğim dedik olurmuş valla yandım bir değil iki tane var
bizimkiler sallanan beşikte uyuyorlar altlarını alıp yedirince atıyorum oraya çıkıyorum odadan uyuyorlar bir sıkıntıları yoksa
bi de klasik müzik açıyoruz telimden onu dinletiyoruz
ninni gibi geliyor sanırım
şimdilik alıştılar bu düzene ama ilerde nasıl olur bilemiyorum
seninki kırkından sonra değiştimi farklılaşan şeyler neler oldu
merhaba arkadaşlar doktordan geldim 4 tane yumurtam varmış.geçen haftaki kontrolümde sağ overde 12.5,11.7,11.3,11.1 sol overde 13.3,12.8,11.8 2 tanede 7.5mm vardı.bugün sag overde 19.8 sol overde 20.4,18.8,15.1ve 9.4mm var doktorum ideal dedi ama ben isyan etmeyim diyorum çok şükür buğünüme diyorum ama yinede az diye düşünüyorum doktorum sayıya kafan takılmasın sonuçta biz sağlıklı kaliteli olan önemli dedi ilaç için bizi yönlendiren hemşire yaşına göre sayın az ama moralini bozma dedi bugun yarın çatlatma önleyici göbekten igne yapcam yarın gece çatlatma ignesi sabaha karşı birtane iğne daha cuma sabahıda ankarada 11 de yumurta toplanacak hakkımda hayırlısı ama olumsuz olacak diye çok korkuyorum
Tulipcim sevindim. İnş. ayrıntılıda da bir şey çıkmayacak.
inşallah canım. ilk gebeliğimde o haftalarda hissetmiştim. oğlumun hastalığının tek belirtisi hareketlerinin yavaş ve kuvvetsiz olması. o yüzden bu aralar hareketlere takmış durumdayım.
ikinci gebelikte daha erken hissedilebilirmiş. aslında 13. haftada hisseder gibi oldum ama şimdi pek birşey anlamıyorum. özelikle kendimi hiç dinlemedim ama günün akışı içerisinde de pek hissedemedim.
sağol canım. bazen her işte bir hayır vardır derlerya belkide bu senin durumun içinde geçerlidir. belkide öyle birşey çıkacak ki bu kendiliğinden bebeğin olmasını sağlayacak. öğrenince bize de yaz. merak ettim.
maşallah yaa kırkınızda çıkmış. bide bakmışsın ergenlik sizilcelerinin çıktığı yaşa gelmişsiniz. biz o günleri oğlumla doğru düzgün yaşayamadık bile. hastalığını öğrendiğimizde 35 günlüktü.
Canımm benmm rabbim bu yavrunun acısını göstermesinn evlat çok farklı bişeymiş ogluşunla uzun uzun güzel yıllar geçirin birlikte..Chnb ninde dedigi gibi sen çok güçlü bir kadınsın,az kaldı yavrunu kucagına almana..
Evet kuzum ondan oluyormuşşş önemli bişey degilmiş.canım topluca bir seferde çıksın gerçi arada gelen giden de iyi oluyor.
süt durumun nasıl?
canım büyükte 18 gibi arda da 16 gibi kelebek kanat çırpması göz atması gibi hissettm. bu ayda çok kuvvetli tekme bekleme sonraki dönemde olur... büyük oğlum hareketliydi karnımda bu daha az hareketliydi ama dr ultrasonda çok hareketli diyordu bazen bebeğin sıvı miktarı filan da hissin derecesini etkiliyor...
kız merveeeeeeeeeeeeee benim ahmet arda mı sevmiyor musun?bak küstüm..
görmemişlerdir gülüm ben de genelde son 3 sayfaya bakıyorum...![]()
kuzum bugünkü takvimin pek cilveliymiş...yasak mı size de?
canım sen de aç face biz de görelim bol bol ... benim fotoları eşim ya da arkadaşıım koyuyor.sen face açmayı bilirsin onu da eşime açtırdım ben...
cahilim... takvimimi de incim yaptı...
bu arada arda lembet twittır yazarsan 10 aralık tarihinde benim doğum yaptığımı fotoğrafla paylaşmış...bakabilirsin istersen...
ben de açıp bakarım canım...
canım ayrıntılı da gözükür. yoktur inşallah canım...
canım inşallah çözümü kolay bir sorun çıkar bulunur çözülür hamile kalırsın...
yerim ben bunu maşallah. canım demek süt yağlıysa oluyor bizim de var azaldı şimdi gerçi...
hazade canım telde konuştuk öpüyorum gelinimi...
delikız nasıl düzene girdiler mi? gaz var mı? süt nasıl?
kızlar iyisiniz di mi?
Sagol canımmm benm darısı sana ve tüm isteyenlere inşallahhhh..çok tatlı maşallah kızın canım allahım esirgesin.
Oyyy ne güzelll yaa azıcık benm kızda sennkne çekseydi yaa,hergece ayaktayız bizBiz iyiyiz canim cok sagol eslemde iyi bu sefer sukur uykusuz gecemiz yok
Uyanmiyor bile ben uyandiriyorum emzirmek icin simdilik gaz problemimizde yok
Emerken alttan kendisi cikartiyor cok cis yapiyor kaka yapiyor masallah kzima
Almina da 4 ay aksamlari cok gaz problemi yasamistik aslinda tecrubelenmistim
Eslem de aynisi olursa ayni seyleri uygulamayi dusunuyordum sukur simdilik iyi gidiyorAlminaya da maşallah ne güzel alıştı kardşine yyaa
Bizimkinin gaz problemi çok ,Bugün rezene aldım deneyim bakaım nasıl gelecekkk
Canım çok sevindim için rahatlasın hadi biraz.İnşallah detaylıdada bişey çıkmayacak.Ben bebeğin hareketlerini 15. haftada hissetmiştim galiba
24. haftamıza geldik hala hımbıl hımbıl bizim bebek millet dışardan bile belli olduğunu hareketlerinin hatta eşlerinin bile gördüğünü söylüyor
Bizde henüz öyle bir durum olmadı her bebek o kadar farklıki.Canım sende endişelenme o yüzden
Yok canım tamam ben ilgi arsızlığı felan yaptığım yok yanlış anlaşılmasın lütfen
Sadece beklediğim kişilerdiniz o yüzdenAMA görmemişsiniz madem
hadi eylülcüğün hatrına barışalım
Adacığım hayırdır ne oldu ya doktorun lafın ucunu sarkıtmış ama gerisi gelmemiş meraklandım şimdi:26:
Biliyorum kuzumm benmmm ilgi arsızlıgıda ne demekmişşş,Asıl bizim şu zor dönemleriniz de sizin yanınızda olamadıgımız için kendimize kızmamız lazımm..Güzel arkadaşım benmmmm![]()