- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #26.461
nasıl anlatsam merve sana. bir örnek vereyim. ben her konuda insanlarla konuşurken çok dikkatliyimdir. biri bana öylesine bişey söylese bile başkasına söylemem, kendisinin söylemesi daha uygun olur diye. oğlumu hastaneye yatırmıştık. her gün gidip geliyoruz hastaneye. aynı dairede oturduğumuz eltiminde 3,5 yaşında kızı var. hep beraber kayınvalidemde oturuyoruz. eşimin abisi bana çocuk bu akşam sizde kalsında bizde rahatça bir uyuyalım diyor. içimden ona vermek istediğim cevap biz çocuğumuza bakamadık götürdük bıraktık hastanede sizde şlikayetçiyseniz sizde bırakın demekti ama tabiki demedim. normalde durumumuza çok üzülüyor, buna yürekten inanıyoruma ama konuşurken yine de dikkatli olması lazım.
aşağıda akasyada yazmış. o ne üzüntüler yaşamış. başkası gelip çocuğunun varlığından şikayetçi oluyor. gerçekten çocuğunun olmasından memnun değilse tamam ama içten içe memnun ama şikayetçi olmakda onun cilvesi işte.
Ayy kıyamam sanaaa

İşte benimde buna tahammülüm yok saygısızlıktan başka bir şey değil bu rosacığım
Tabiki senin ne acılar çektiğini bilmiyor olsa bile hepimiz insanız yani sonuçta
Amaann bazen herkesten uzak olmak iyi oluyor aslında