Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kizlar cok sagolun. Allah razi olsun. Sabah 12 minigimin oldugunu ogrendim Allah'a sukurler olsun... Sali gunu kritik gun. Insaallah o gun de en az bugunku gibi guzel haberler alnak nasip olur...

incim şimdiden hayırlı olsun inşş:)seni yakın takipteyim canım bugün kritik gün derken bugünmü transferin bu seferdemi bayıltarak yaptılar yerleştirme olayını

taşıyıcılık derken bizde yani eşimizde yada bizde olan genetik problemimi bahsediyorsunuz yani oda bebek sahibi olmak içinmi uğraşacak

ozlemgilin sorun translokasyon sanırım. bizdeki de öyle. oğlum doğal yolla oldu, taşıyıcı olma ihtimali var test yaptırıcaz bi ara taşıyıcı mı değil mi diye, inş değildir ama pgt ile de hamile kalsam taşıyıcı olma ihtimali aynıydı. translokasyonda taşıyıcı elenemiyo. bu hastalığa göre değişir yani. evet eğer oğlum taşıyıcı ise bizim gibi uğraşması gerekebilir.

ozlemgilin sorun translokasyon sanırım. bizdeki de öyle. oğlum doğal yolla oldu, taşıyıcı olma ihtimali var test yaptırıcaz bi ara taşıyıcı mı değil mi diye, inş değildir ama pgt ile de hamile kalsam taşıyıcı olma ihtimali aynıydı. translokasyonda taşıyıcı elenemiyo. bu hastalığa göre değişir yani. evet eğer oğlum taşıyıcı ise bizim gibi uğraşması gerekebilir.

sağlıklı doğsunlarda inş önemli olan o onların zamanına kadar ooo kolaylaşır herşey

kızlar sizden bişi istiyorum tüpçülerimizden bir arkadaşımız yemek yarışmasına katıldı
yemek yarışmasından haberi olmayanlar için yazıyorum bunu...
aşağıdaki linke girerek oy verirseniz sevinirim...
yemeğimizin adı PORTAKALLI PIRASA VE ŞEHRİYELİ TAVUK SALATA...

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...salatalar.html (Zeytinyağlılar ve Salatalar)

Panikli mattika gayet guzel aciklamis bizdeki translokadyon yani esimde var buyuk kizimda varmi bizde henuz bilmiyoruz ama kucukte hamileyken amniyosentez yaptirdim orada cikti tabi ayrintili okarak bilmiyorum translokasyon var dendi hangilerinde var bilmiyorum hayirlisi olsun suanda saglikli ya o benim icin yetrli insallah hayirli evlatlar olurlar buyuyup evlenince bskilir caresine

Esimin 2 numrali kromozomun basi kirilip 10 numarali kromozun basi ile yer degistirip birbirine yapismis ben bunu cok cok arastirdim hicbir bilgi edinemedim bununla ilgili sadece duydugum bilgi erken dusuk veya olu dogum ile karsilasiliyormus kesin bir bilgi bulamadim yani

slm kizlar,ben pgt yapdirmak istiyorum bu ay Genart'da tecrübesi olan var mi orda?

merhaba arkdaşlar ben mayıs ayında GEN ART de tedaviye başlıcam PGT için .. Hakkımızda hayırlısı olsun.. umarım rabbim hepimizin emegini karşılıksız bırakmaz...

volkan baltacı ile görüştüm.. çok pozitif bir insandı... kadın duğumcusuda sertaç beydi.. nasıl bir süreç beni bekliyor bilmiyrum.. tecrübesi olan arkadaşlar anlatırmısınız... tedavi süreçlerini

ben ilk denememde genartta Aysun baltacı ve volkan beyle ikizlerime kavuştum ,3 ayı bile geçtiler:nazar:
ben memnun kaldım Aysun hocadan ve her zaman aranılabilecek bir kadın
Sertaç beyden memnun kalmayanlar var ama kişiye göre değişir
ben Aysun hanımı çok sevdim ..
çok şükür de onlar vesile oldu RABBİM ol dedi oldu
darısı başınıza inş.
ben ankarada en iisnin genart olduğunu düşünüyorum
zaten volkan baltacı bu işin piri o da genartta .
hakkınızda hayırlısı olsun inş.

Amin cümlemizin.Peki memnunmusun?Biz bide hepsini cepden ödicez 10milyar tutar dedi hepsi...hastaliga göre degisiyor heralde?!!

genelde memnunum...çok bir sorun yaşamadım,nasip değilmiş olmadı....söylediğiniz rakam arrayla bakılacaksa tutar,yoksa pgt ücreti o kadar tutmaz diye düşünüyorum,rapor hakkınız varsa onu da genart ta kullanabilirsiniz

ben ilk denememde genartta Aysun baltacı ve volkan beyle ikizlerime kavuştum ,3 ayı bile geçtiler:nazar:
ben memnun kaldım Aysun hocadan ve her zaman aranılabilecek bir kadın
Sertaç beyden memnun kalmayanlar var ama kişiye göre değişir
ben Aysun hanımı çok sevdim ..
çok şükür de onlar vesile oldu RABBİM ol dedi oldu
darısı başınıza inş.
ben ankarada en iisnin genart olduğunu düşünüyorum
zaten volkan baltacı bu işin piri o da genartta .
hakkınızda hayırlısı olsun inş.

Rabbim hayirli saglikli uzun ömürler versin canim...biz IZMIR de yasiyoruz...Almanya'dan kesin dönüs yapdik...bizim melegimiz dogal yoldan olmusdu Rabbim bizden daha cok sevmis Hamd olsun...biz o yüzde 25riske almak istemiyoruz takdir Ilahi Rabbimizin...cok cok Nadir durum bizim ki Dünya capinda 5-6tane var böyle bilinen cocuklar...Rabbim her daim hayirlisini nasip eder insallah

merhaba arkadaşlar ben bu foruma yeni üye oldum. bende 3 tane gebelik geçirdim üçünüde kabettim.kürtaj oldum. son bebeğimi gen. tahlile gönderdik 69xxx çıktı.rahim filmim çekildi yarım rahimli olduğumu öğrendim .eşimle genetik tahlil yaptırdık eşiminki normal benim 9 nolu kromozomun perisentik inversiyonu diye yazıyor rapoda polimorfizm yazıyor pıhtılaşma homozigotum benim durumumda olan arkadaşlar varmı. benm durumumda olupta pdt ile hamile kalan sağlıklı bebeği olan varmı. lütfen cevap verin.

merhaba arkadaşlar ben bu foruma yeni üye oldum. bende 3 tane gebelik geçirdim üçünüde kabettim.kürtaj oldum. son bebeğimi gen. tahlile gönderdik 69xxx çıktı.rahim filmim çekildi yarım rahimli olduğumu öğrendim .eşimle genetik tahlil yaptırdık eşiminki normal benim 9 nolu kromozomun perisentik inversiyonu diye yazıyor rapoda polimorfizm yazıyor pıhtılaşma homozigotum benim durumumda olan arkadaşlar varmı. benm durumumda olupta pdt ile hamile kalan sağlıklı bebeği olan varmı. lütfen cevap verin.

bende Burda yeniyim...hic bir fikrim yok malesef...bende bu ay insallah kismetse Genart'da pgt yapdircam

Öncelikle geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın. Ben böyle bir şey yaşamadım, sadece kendi görüşümü dile getirecem. Sen zaten hamile kalıyorsun ve genetik hastalık inşeAllah pgt-le elnip sağlıklı gebelik oluşturula bilir, pıhtalaşma sorunu da bir iyne ve tabletle hall edilir. Bir az rahim sıkıntı yapa bilir, ancak düzenli takiple o da inşeAllah problem olmaz. Yani senin tekiz gebeliyin ikiz gebelik gibi değerlendirilir. Umarım en kısa zamanda sağlıklı bebeğine kovuşursun.

Allah bundan sonrakı mücadilenizde yar ve yardımcınız olsun.

Gunaydin hepimize:)

Inciden haber yok anlasilan. Inciiii haber sal bize;)

Moralimi yuksek tutmaya calisiyorum beni soracak olursaniz. Bu ay adetim her zankinden farkli oldu ve bu durum beni umutlandirdi biraz. Bu aya donuk tuhaf biseyler var ve insallah erken menepoz nedeniyle degil donemsel bir problem nedeniyle sonuclad oyle cikti diye geciyor icimden.

Akasya nerelerde ya...
Yaprak dokumune donuyoruz.
Neyse bikac aya cicek acariz ins.

Aramizda meyva verecekler de var netekim:)

En yakin dogum mervenin mi?

Gunaydin hepimize:)

Inciden haber yok anlasilan. Inciiii haber sal bize;)

Moralimi yuksek tutmaya calisiyorum beni soracak olursaniz. Bu ay adetim her zankinden farkli oldu ve bu durum beni umutlandirdi biraz. Bu aya donuk tuhaf biseyler var ve insallah erken menepoz nedeniyle degil donemsel bir problem nedeniyle sonuclad oyle cikti diye geciyor icimden.

Akasya nerelerde ya...
Yaprak dokumune donuyoruz.
Neyse bikac aya cicek acariz ins.

Aramizda meyva verecekler de var netekim:)

En yakin dogum mervenin mi?

günaydın izz.
inş geçici bi durumdur dediğin gibi. zaten sorun çok menopoz az beklesin :1:
akasya iş yerinde sorunlar var demişti en son giremiyo heralde.

inciden haber bekliyorum ben de dünden beri:26:

çok tşk ederim inş. hayırlı sağlıklı bebeklerin olur.senin kromozom analizi sonucun neydi.sorun neydi acaba?

bizim esimle ayni 12ci kromozomda bi hata var...eger cocukda ayni iki hatali kromozumu aldigi Zaman ZAP70-eksikligi diye bi hastalik cikiyor ortaya bagisiklik systemiyle ilgi yani kaninda bi eksiklik oluyor bunun da tek caresi tibbi olarak ilik nakli....fakat biz oglumuzda ilik bulamadik nasip degilmis....6aylikdi hastaligi ortaya cikdiginda ve 2sene ozamanlar Almanya da yasiyorduk hastanede mücadele verdik...yavruma kavusacagim günü iple cekiyorum desem....Rabbim kimseye evlat acisi vermesin...bu günümüze Hamd olsun

Back
X