Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merhaba saruhan ben 12 nisan günü volkan bey ile görüştüm ve mayıs ayında tedaviye başlamaya karar verdim.. volkan hoca tecrübeli birisine benziyor ama merkez hakkında pek bilgi sahibi değilim interten araştırmalarım sonucu GEN ART yi tercih ettim. umarım senin içinde hayırlısı neyse o olsun ..

Evet canım Volkan bey ile görüştük benim de 5 kaybım var hepsi erken düşük bunların bir tesadüf olmadığını altında yatan bir sebep olduğunu anlattı ve pgt yi önerdi. bende kan pıhtılaşması var ayrıca ama o yüzden olmadığını eğer pıhtılaşma yüzünden olsaydı 9.haftadan sonra bebek kayıpların olur dedi. hayırlısıyla mayıs ayında başlıcaz nasipse umarım hayırlısı olur..

senin adına çok sevindim. umarım mayıs ayındaki tedavimde olumlu sonuç alırım..
serta. beyi ben seçmedim volkan bey beni ona götürdü.. mayıs ayında gitiğimde aysun hanım takip etmesini rica etsem mi acaba
birde bu işlemler ne kadar sürüyor canım.. nasıl bir tedavi beni bekliyor anlatırmısn biraz.. ben izmirden gidicem ankaraya 15 gün iş yerimden izin aldım yeterli bir süreç mi taransfer işlemi zormu en çok korktuğum yumurta toplama ive transfer işlemi.. bana biraz anlatırsan çok sevinirim...

bende izmir'den gidicem bu ayin sonunda kismetse yani adetimin 2-3gün gelin dediler bize...nekadar sürer bende bilmiyorum sanirim kisiye göre degisiyor14-20 arasi okumusdum ama

Sağol kuzum...
Hepsinin gelişimi çok iyi dedi embriyolog :nazar: Sayının bu kadar fazla olması ve 5.güne gidebilmek hayal gibiydi benim için. Allah nasip etti çok şükür.
Biyopsi alınması 4.gün uygun olanlardan bugün 5.gün uygun olanlardan yarın alacağız dedi sadece ben de heyecandan çok irdelemedim :) Ama korkmayın hepsi gayet güzel dedi :nazar:
O kadar hasretim ki yavruma inşaallah bu kez sağlıkla hayırlısıyla gelir yuvamıza...

incim canım arkadaşım

gelişmeleri takip ediyorum
ama girip yazmak pek içimden gelmiyor
senin adına çok sevindim
inşallah yarın da iyi haberlerle gelirsin
bu sefer yavrun seninle
buna inanıyorum
hayırlı olsun tatlım

Arkadaslar bide pgt siz nekadar ödediniz veya ne fiyat verdiler paylasirsaniz sevinirim

Tüp bebe paket fiyatları hastane farkı olarak değişiyor (ben 3750tl ye yaptırmıştım, başka bir hastanede 2100 euro), ancak 2000 $ dan fazla oluyor. İlaçlar da kişiye göre değişiyor 1000-2000 tl arası tutuyor. Pgt fiyatları da farklı oluyor, mesela ben embrioların hepsine 1200 dolar ödedim, bir de embriobaşına 150-350 dolar olan hastane var.

Tüp bebe paket fiyatları hastane farkı olarak değişiyor (ben 3750tl ye yaptırmıştım, başka bir hastanede 2100 euro), ancak 2000 $ dan fazla oluyor. İlaçlar da kişiye göre değişiyor 1000-2000 tl arası tutuyor. Pgt fiyatları da farklı oluyor, mesela ben embrioların hepsine 1200 dolar ödedim, bir de embriobaşına 150-350 dolar olan hastane var.

sen nerde yapdirdin canim?Bize Genart 10bintl tutar dedi hepsi...2500dolar sadece pgt dediler bizim islem zormus oyle dediler :-((

iNCİM CANIM Benim heyecanla takip ediyorum seni çok güzel gidiyor bu tedavin maşallah maşallah NAZar değmesin:nazar::nazar::nazar:
Çok seviniyorum senin adına hep dualarımdasın
Bizi habersiz bırakma gerçekten merak ediyorum seni:16:

sen nerde yapdirdin canim?Bize Genart 10bintl tutar dedi hepsi...2500dolar sadece pgt dediler bizim islem zormus oyle dediler :-((

mrb Saruhan. allah sabırlar versin. bebeğin için çok üzüldüm. seninle hemen hemen aynı durumdayız. bende oğlumu 15 aylık kaybettim. sma isimli bir kas hastalığı vardı. eşimle ben taşıyıcıyız. tekrarlama olasılığı % 25 idi. bizde tüp bebek yaptırdık ve şu ana 7 aylık hamileyim. ben tüp bebeği bursa da yaptırdım. embriyolardan alınan hücreler istanbula gitti incelenmek için. İstanbul genetik grubunda dr. Rıdvan seçkin özen yaptı pgt yi. toplamsa 15.000 tl tuttu. 5000 tl tüp bebek tedavisine verdik ilaçlarla birlikte. 500 tl oğlumdaki hastalığa baktılar. 5000 tl de kromozomlara baktılar. kromozomlar zaruri değildi. biz istediğimiz için bakıldı. onu çıkarırsan 10000 tl tutuyor. tabiki merkezden merkeze değişiyor bu fiyatlar.

allahım senide tez samanda sağlıklı bebişlerine kavuştursun. cennetteki meleklerimizi hiç bir zaman unutmayacağız ama belki biraz olsun acımız hafifler.

mrb inci. geç olsunda güç olmasın diyordukya hakkaten doğru çıktı bu sende. her şey ne kadar da mükemmel ilerliyor. allahım hayırlı sonuçlarıda gösterir inşallah. yarın transfer mi var şimdi?

Ben İstanbulda İstanbul Cerrahi hastanesinde yaptırdım. Ancak pgt iki farklı yöntemle yapılıyor, fiş (bize o uygulandı) ve array (fişin iki katı fiyatı). Size de array önerilmiş olucak.

mrb Saruhan. allah sabırlar versin. bebeğin için çok üzüldüm. seninle hemen hemen aynı durumdayız. bende oğlumu 15 aylık kaybettim. sma isimli bir kas hastalığı vardı. eşimle ben taşıyıcıyız. tekrarlama olasılığı % 25 idi. bizde tüp bebek yaptırdık ve şu ana 7 aylık hamileyim. ben tüp bebeği bursa da yaptırdım. embriyolardan alınan hücreler istanbula gitti incelenmek için. İstanbul genetik grubunda dr. Rıdvan seçkin özen yaptı pgt yi. toplamsa 15.000 tl tuttu. 5000 tl tüp bebek tedavisine verdik ilaçlarla birlikte. 500 tl oğlumdaki hastalığa baktılar. 5000 tl de kromozomlara baktılar. kromozomlar zaruri değildi. biz istediğimiz için bakıldı. onu çıkarırsan 10000 tl tutuyor. tabiki merkezden merkeze değişiyor bu fiyatlar.

allahım senide tez samanda sağlıklı bebişlerine kavuştursun. cennetteki meleklerimizi hiç bir zaman unutmayacağız ama belki biraz olsun acımız hafifler.

Rabbim saglikli hayirla kucaginiza versin...cok sevindim...olmayan herkese saglikli evlat versin insallah...canim ben kromozonlara neden tekrar bakdilar anlamadim pgt zaten bakilmiyor mu hastalikli kromozumlara?

İncii senden haber bekliyorduk maşallah maşallah :nazar: çok şükür herşey çok güzel gidiyor yavrunu kokladığın günler yakında inşallah

Insaallah armaanim :) sagolasin.

Incimmmm cok mutluyum senin adina cok cok sevindiya harika bir haber
Insallah hmileyim test sonucum 300-500 lerde diye yazarsin super super supeeeeeerrrr....

Bu arada bizim izin iside yatti o yuzden bende evle ugrasiyorum kendimi evi degistirmeye verdim
Butun halilarimi internetten satisa verdim simdilik iyi gidiyor oturma odamin halisini sattim bile hihhihihih
Boya felan yaptiricam degisiklik yapayim bariii degil mi?

Allah razi olsun canim. Insaallah yazabilirim...

Incıcım canım pgt bolumune geldın demek :)
yani sona geldik...sayı ve gelısımler mukemmel .
sen hayırlısıyla kucagına alacaksın , benım kalbım en bastan boyle dıyor.
cok sevınıyorum canım benım .

Sagol lavem...
Umarim mutlu gunler yakindir...

Masallah incii:)
Ee ne diyelim allah tamamina erdirsin;))

Sagol izzcim :)

incim canım arkadaşım

gelişmeleri takip ediyorum
ama girip yazmak pek içimden gelmiyor
senin adına çok sevindim
inşallah yarın da iyi haberlerle gelirsin
bu sefer yavrun seninle
buna inanıyorum
hayırlı olsun tatlım

Canim cok sagol. Sen nasilsin? Hersey yolunda mi?

iNCİM CANIM Benim heyecanla takip ediyorum seni çok güzel gidiyor bu tedavin maşallah maşallah NAZar değmesin:nazar::nazar::nazar:
Çok seviniyorum senin adına hep dualarımdasın
Bizi habersiz bırakma gerçekten merak ediyorum seni:16:

Mervem :16:
Hersey icin cok sagol. Allah razi olsun kuzum...

mrb inci. geç olsunda güç olmasın diyordukya hakkaten doğru çıktı bu sende. her şey ne kadar da mükemmel ilerliyor. allahım hayırlı sonuçlarıda gösterir inşallah. yarın transfer mi var şimdi?

Merhaba canim. Amin insaallah yavrularim dayanikli ve saglikli cikar...

Kizlar dualariniz, desteginiz icin Allah hepinizden razi olsun... Evlat ozlemi cekenleriniz tez zamanda saglikla hamile kalip yavrularina kavussun, hamile olanlariniz saglikla evlatlarini kucagina alsin, kuzusuna kavusanlar saglikla, guzelliklerke, hayirlarla evlatlarini yetistirsin insaallah... Allah hicbirimizi evladin yokluguyla da varligiyla da sinamasin... Hayirli, saglikli, guzel ahlakli evlatlar nasip etsin Rabbim bizlere insaallah...

Aksama hayirli haberlerle gelebilmek duasiyla... Akasya'da, Merve'de numaram var yazamazsam habet ederim insaallah. Dualarinizi eksik etmeyin... Iyi ki varsiniz :16:

İnci hastane yolunda kızlar :52::52: Acayip heyecanlandım. Dua edelim bebişleri için :16: Sapasağlam çıksınlar ve bebişlerini alıp gelsin... :16:

Sabahtan beri acip bakiyorum inciden bir haber var mi diye
Butun dualarimiz inci ile insallah bebislerini alir gelir en buyuk bekleme heycanimiz baslar
Henuz bir cevap vermemislermi pgt sonucu ile ilgili?

Son düzenleme:
Back
X