- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #28.401
merhaba saruhan ben 12 nisan günü volkan bey ile görüştüm ve mayıs ayında tedaviye başlamaya karar verdim.. volkan hoca tecrübeli birisine benziyor ama merkez hakkında pek bilgi sahibi değilim interten araştırmalarım sonucu GEN ART yi tercih ettim. umarım senin içinde hayırlısı neyse o olsun ..
Evet canım Volkan bey ile görüştük benim de 5 kaybım var hepsi erken düşük bunların bir tesadüf olmadığını altında yatan bir sebep olduğunu anlattı ve pgt yi önerdi. bende kan pıhtılaşması var ayrıca ama o yüzden olmadığını eğer pıhtılaşma yüzünden olsaydı 9.haftadan sonra bebek kayıpların olur dedi. hayırlısıyla mayıs ayında başlıcaz nasipse umarım hayırlısı olur..
senin adına çok sevindim. umarım mayıs ayındaki tedavimde olumlu sonuç alırım..
serta. beyi ben seçmedim volkan bey beni ona götürdü.. mayıs ayında gitiğimde aysun hanım takip etmesini rica etsem mi acaba
birde bu işlemler ne kadar sürüyor canım.. nasıl bir tedavi beni bekliyor anlatırmısn biraz.. ben izmirden gidicem ankaraya 15 gün iş yerimden izin aldım yeterli bir süreç mi taransfer işlemi zormu en çok korktuğum yumurta toplama ive transfer işlemi.. bana biraz anlatırsan çok sevinirim...
bende izmir'den gidicem bu ayin sonunda kismetse yani adetimin 2-3gün gelin dediler bize...nekadar sürer bende bilmiyorum sanirim kisiye göre degisiyor14-20 arasi okumusdum ama