- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #28.421
Ben de çoook sevindim kızlar.. Elim ayağım titredi sonucu beklerken
Mesajı gördüm Alllahh dedim
Ayy inşallah İncimle başlayan uğur devam eder... Topiğin yüzü güler artık 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mattika evet ya kimse gelmiyor artık topiğe gelende yazmıyor
Ben bir şeyler mi kaçırdım acaba yani bir şey mi oldu anlamadım ne oldu bu topiğe:26:
ben de anlamadım sanki herkes başka bi yere taşındı
olsun ben buralardayım daha sen doğurcaksın inci doğurcak sonra akasya işimiz çok. sümeyye var
ben herkesi sayamadım inci gibi ama olsun:44:
Ben de varım....sanırım herkes biraz sakinleşmeye çalışıyor ben de dahil ama güzel haberler veriliyor tüm haberler takip ediliyor....
inci bu topiğin hafızası:)....
Bir de söylemeliyim ki birçok forum ve topik okudum bu topikteki kadar doğru bilgiye sahip bilinçli arkadaslarla karşılaşmadım... Herkesin maşallahı var herkese bebek kokulu sevgiler
ben de anlamadım sanki herkes başka bi yere taşındı
olsun ben buralardayım daha sen doğurcaksın inci doğurcak sonra akasya işimiz çok. sümeyye var
ben herkesi sayamadım inci gibi ama olsun:44:
bekleyen herkesi geçirdim gönlümden de inci gibi tam yazamam diye yazmadım
allahın izniyle herkes kavuşcak bebeğine.
ben tez konusu araştırır gibi araştırdım sorunu ilk öğrendiğimde ister istemez uzmanlaştık hepimiz burda
dedim ya bende o hafıza yok diye. yoksa rosa aklımda hep. sağlıkla doğsun bebeği de rahat bi nefes alıcam. onun imtihanı çok zor.Bide temmuzun başında tulip var inşallah doğumu olacak olan
Ya benim demek istediğim şu bir huzursuzluk felan mı oldu bir olay mı oldu küslük felan:26:
Çünkü bakıyorum girenler giriyor gene siteye ama topiğe uğrayan yok
O yüzden çok üzülüyorum gerçekten