Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ben de çoook sevindim kızlar.. Elim ayağım titredi sonucu beklerken :52: Mesajı gördüm Alllahh dedim :9: :9: Ayy inşallah İncimle başlayan uğur devam eder... Topiğin yüzü güler artık :16::16:

inci cnm hastaydım bayadı rgiremedim hep merak ettim seni..

çok şükür transfer oluyormuş. allahım bu sefer kısmet etsin yarabbim bu yolda kimseyi boş çevirmesin.

dualarım seninle. :52::nazar::nazar:

MaşeAllah, Barakallah :16::16::16:. Rabbim o iki minnoşu sağ-salim evlat olarak kucağına versin:emir_bebek::emir_bebek: . Amin. Şimdi heyecanlı geri sayım başladı :52::52::52::52::52:

Kızlar inci mesaj atmış transfere giriyorum demiş
Dualarımızı bekliyor diye yazacaktım ki AKasya haber vermiş
Komsu bizseydi oturacağı tuttu onunda giremedim topige
Normalde gelmez gelecegi tuttu:9:

İnciiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok sevindimmm... Allah sağlıkla hayırlısıyla tutunmasını nasip etsinnnnnnnnnnnnnnn...

canım tesadüf gördüm tedaviye başlamış yarılamışın inş yüzün gülecek arkadaşım:16::16:

henüz anlayamasamda sanırım biri melegini kaybetmiş başınız saolsun ..

canım bebişlerini almış gelmişsin,kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah

çok sevindim çook:)

akasya sen nerelerdesin?

çoookk sevindimmm canımmm Allah tamamına erdirsin insallah.. amiinnnnn kere aminnnnn... :nazar::nazar:

Rabbim görünen görünmeyen bütün kaza ve belalardan seni uzak tutsun korusun insalh aminnnnn :nazar::nazar:

Mattika evet ya kimse gelmiyor artık topiğe gelende yazmıyor
Ben bir şeyler mi kaçırdım acaba yani bir şey mi oldu anlamadım ne oldu bu topiğe:26:

Mattika evet ya kimse gelmiyor artık topiğe gelende yazmıyor
Ben bir şeyler mi kaçırdım acaba yani bir şey mi oldu anlamadım ne oldu bu topiğe:26:

ben de anlamadım sanki herkes başka bi yere taşındı:37:
olsun ben buralardayım daha sen doğurcaksın inci doğurcak sonra akasya işimiz çok. sümeyye var:49:
ben herkesi sayamadım inci gibi ama olsun:44:

olsun ben buralardayım daha sen doğurcaksın inci doğurcak sonra akasya işimiz çok. sümeyye var:49:

Ben de varım:16: ....sanırım herkes biraz sakinleşmeye çalışıyor ben de dahil ama güzel haberler veriliyor tüm haberler takip ediliyor....:nazar: inci bu topiğin hafızası:)....
Bir de söylemeliyim ki birçok forum ve topik okudum bu topikteki kadar doğru bilgiye sahip bilinçli arkadaslarla karşılaşmadım... Herkesin maşallahı var herkese bebek kokulu sevgiler

Son düzenleme:
Ben de varım:16: ....sanırım herkes biraz sakinleşmeye çalışıyor ben de dahil ama güzel haberler veriliyor tüm haberler takip ediliyor....:nazar: inci bu topiğin hafızası:)....
Bir de söylemeliyim ki birçok forum ve topik okudum bu topikteki kadar doğru bilgiye sahip bilinçli arkadaslarla karşılaşmadım... Herkesin maşallahı var herkese bebek kokulu sevgiler

bekleyen herkesi geçirdim gönlümden de inci gibi tam yazamam diye yazmadım:16:
allahın izniyle herkes kavuşcak bebeğine.

ben tez konusu araştırır gibi araştırdım sorunu ilk öğrendiğimde ister istemez uzmanlaştık hepimiz burda

Bide temmuzun başında tulip var inşallah doğumu olacak olan
Ya benim demek istediğim şu bir huzursuzluk felan mı oldu bir olay mı oldu küslük felan:26:
Çünkü bakıyorum girenler giriyor gene siteye ama topiğe uğrayan yok
O yüzden çok üzülüyorum gerçekten

bekleyen herkesi geçirdim gönlümden de inci gibi tam yazamam diye yazmadım:16:
allahın izniyle herkes kavuşcak bebeğine.

ben tez konusu araştırır gibi araştırdım sorunu ilk öğrendiğimde ister istemez uzmanlaştık hepimiz burda

Aynen valla illiğini çilliğini araştırıyor insan tabi ilk bu durumu öğrendiğinde daha bir araştırmacı kesiliyor
Yavaş yavaş kabullenmeye başlayınca Bırakıyor insan çünkü bunun sonu yok

inci çok sevindim,transferin olmuş.gözünaydın canım ya...Allahım tamamına erdirsin inşallah...bu arada ne kadar çok sevenin varmış,herkez seferber senin için...

Bide temmuzun başında tulip var inşallah doğumu olacak olan
Ya benim demek istediğim şu bir huzursuzluk felan mı oldu bir olay mı oldu küslük felan:26:
Çünkü bakıyorum girenler giriyor gene siteye ama topiğe uğrayan yok
O yüzden çok üzülüyorum gerçekten
dedim ya bende o hafıza yok diye. yoksa rosa aklımda hep. sağlıkla doğsun bebeği de rahat bi nefes alıcam. onun imtihanı çok zor.

bilmiyorum ki öyle bi huzursuzluk ben de hissetmiyo değilim ama somut bişey de yok ortada

Back
X