Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

incim güzel yürekli arkadaşım biliyorum mesajların her kk ya girdiğimde aşikar :34: okuyor alelacele çıkıyordum son zamanlarda :37::17: tedavidesin maşallah çokkkk sevindim sana yazamasamda bol-bol dualarımı yolladım ki halaaa devam :29::38: inşallahhhhh müjdeni görecez son olacak tedavin hepimizin hasreti bitecek hepiniz dualarımdasınız :49::emir_bebek::nazar:

bu arada pazar günü eşimin en büyük ağabeyi olan kaynım vefat etti :5: böbrek rahatsızlığı vardı sık-sık diyalize girerdi :2: bu yüzden son günlerde kopuk-kopuk geliyor okuyup yazamadan çıkıyordumm :5: kusuruma bakma inciiiiiimmm tüm kızlar ihmal ettiğimi düşünmeyin lütfen hepiniz çok özelsiniz hep duamdasınız :54::10:

incim güzel yürekli arkadaşım biliyorum mesajların her kk ya girdiğimde aşikar :34: okuyor alelacele çıkıyordum son zamanlarda :37::17: tedavidesin maşallah çokkkk sevindim sana yazamasamda bol-bol dualarımı yolladım ki halaaa devam :29::38: inşallahhhhh müjdeni görecez son olacak tedavin hepimizin hasreti bitecek hepiniz dualarımdasınız :49::emir_bebek::nazar:

bu arada pazar günü eşimin en büyük ağabeyi olan kaynım vefat etti :5: böbrek rahatsızlığı vardı sık-sık diyalize girerdi :2: bu yüzden son günlerde kopuk-kopuk geliyor okuyup yazamadan çıkıyordumm :5: kusuruma bakma inciiiiiimmm tüm kızlar ihmal ettiğimi düşünmeyin lütfen hepiniz çok özelsiniz hep duamdasınız :54::10:

Şİfam hoşgeldin nasılsın iyi misin Azra bebek nasıl büyümüş maşallah çok tatlı yavrum:16::16:
Başınız sağolsun bu arada

Incimmmmm donmussun sahalara sen yokken cok issiz olyor burasi hic gitme be herkes gelip bakip kaciyor ne yazan var ne selam eden neyse insallah iyisindir bizde buyuk heycanla bekliyotuz

Bu arada benimde sut bitti kizlar doymuyor kizim mecbur bugunden itibaren devam sutune gectik Allah yardimcimiz olsun butun gun meme vermedim ve benim goguslerde tik yok normalde sut dilarken sizliyor ama maslesef bu sefer acabs yetmiyor mu azmi doymuyor mu diyee hic dusunmedim daha eken bitti Almina da 4 aylikken bitmisti uffffffffff cok uzuluyorum yaa

Nesrin abla ya su senin zayiflama seyin nerde banada versene artik sutumuzde kalmadi daha fazla beklemek istemiyorum zayiflamak icin havalar isinmisken kizlarla cikarim her aksam yuruyuse

Basiniz sagolsun,Allah rahmet etsin,mekani cennet olsun
Benim kayinvaldemde ayni rahatsizliktan vefat etmisti nur icinde yatsinlar.

Şİfam hoşgeldin nasılsın iyi misin Azra bebek nasıl büyümüş maşallah çok tatlı yavrum:16::16:
Başınız sağolsun bu arada
hoşbuldum tatlım hamdolsun iyiyim Azra da iyi büyüyoruz teyzesi salı günü 2 aylık olucaz :emir_bebek::nazar: çok sağol canım benim sanada az kalıyo sıkıntısızca kucakla inşallah :49::emir_bebek::nazar::16çok sağol cnm dostlar sağolsun :16:

Basiniz sagolsun,Allah rahmet etsin,mekani cennet olsun
Benim kayinvaldemde ayni rahatsizliktan vefat etmisti nur icinde yatsinlar.
çok sağol canım benim seninde başın sağolsun mekanları cennet olsun inşallah :5::16:

Incimmmmm donmussun sahalara sen yokken cok issiz olyor burasi hic gitme be herkes gelip bakip kaciyor ne yazan var ne selam eden neyse insallah iyisindir bizde buyuk heycanla bekliyotuz

Bu arada benimde sut bitti kizlar doymuyor kizim mecbur bugunden itibaren devam sutune gectik Allah yardimcimiz olsun butun gun meme vermedim ve benim goguslerde tik yok normalde sut dilarken sizliyor ama maslesef bu sefer acabs yetmiyor mu azmi doymuyor mu diyee hic dusunmedim daha eken bitti Almina da 4 aylikken bitmisti uffffffffff cok uzuluyorum yaa

Nesrin abla ya su senin zayiflama seyin nerde banada versene artik sutumuzde kalmadi daha fazla beklemek istemiyorum zayiflamak icin havalar isinmisken kizlarla cikarim her aksam yuruyuse

süt emzirmedikçe birikmez canım bekleme göğüslerin dolcak diye. tamam olduğu kadar ama emdiği sürece emzir boş boş da olsa. gelmiyo diye bıraksa bile 2 çekmesi yeter süt üretimini uyarmaya. her fırsatta dene. benim de bitiyodu 3-4 aylarda. o ara büyüyolar süt az geliyo bi anda azaldı diye dşünme emzir ki gelsin.
bikaç akşam mama verdim doymuyo diye sonra doyuyodur huysuzluk yapıyodur dedim inandım sürekli emzirdim idare ettik çok şükür bugünlere geldik. bence vazgeçme..

şifa senin bebüş de büyümüş maşallah, allah yeter ki nasip etsin büyüyüp gidiyolar.

inci göğüslerin sızısı dinmesin devam etsin inş, hamileliğin ilk 2-3 ayında hep sızlıyolar çünkü.

chnb artık kilo değil gram alıyolar ama gelişimleri devam ediyo, allah sağlık versin hepsine.

merve iğneyi dr.un söyledği zaman kesersin bi sorun olmaz, zaten ameliyat olduğu için onların kontrolünde olur kanama vs.

şifa senin bebüş de büyümüş maşallah, allah yeter ki nasip etsin büyüyüp gidiyolar.
evet canım büyüyoruz her geçen gün çok sağol amin diyorum o güzel duana tüm güzellikleri hepimiz tadalım doyasıya sağlıkla-keyifle inşallah :49::emir_bebek::nazar::16:

süt emzirmedikçe birikmez canım bekleme göğüslerin dolcak diye. tamam olduğu kadar ama emdiği sürece emzir boş boş da olsa. gelmiyo diye bıraksa bile 2 çekmesi yeter süt üretimini uyarmaya. her fırsatta dene. benim de bitiyodu 3-4 aylarda. o ara büyüyolar süt az geliyo bi anda azaldı diye dşünme emzir ki gelsin.
bikaç akşam mama verdim doymuyo diye sonra doyuyodur huysuzluk yapıyodur dedim inandım sürekli emzirdim idare ettik çok şükür bugünlere geldik. bence vazgeçme..

Biliyorum canim o sekil birikmedigini ama emzirirken bile sizlardi tekrardan dolardi yok goguslerim yumusacik sondu gittiler ama merak etme dedigin gibi yapiyorum her daim emziriyorum birakmadim pesini yani bak suanda emzirdim yayirdim telden bakiyim dedim uykum gelene kadar cok zorlandigim zaman veriyorum mamayi herzamam degil yani

Son düzenleme:
TULIPROSA ayrica nedem Kromozomlara bakiliyor onu pek anlamadim ben yani pgt yapildiginda zaten bakilmiyor mu canim?

canım pgt de problem neyse ona bakılıyor sadece. bizim problemimiz 5. kromozom üzerinde bulunan bir genden kaynaklanıyor. sadece ona bakılcaktı. onun yanında biz sık anomali gözüken kromozomlara bakılmasınıda istedik. burda kromozomların hepsine de baktıran var. bu biraz kişinin kendi tercihi ve doktorun yönlendirmesiyle oluyor.

Allah yardımcın olsun... Daha önce yazdım mı bilmiyorum. Allah böyle bir acı yaşatmasın bir daha...

Sağol canım. İkisi hasta çıktı birinden veri alınamamış biri de şüpheli. Veri alınamayan donduruldu onu unutmuşum. Tekrar bakılacak. Transfer edilenlerden biri taşıyıcı, dondurulmuşlarım da taşıyıcı. Kromozomları istemedik, sadece hastalığımıza bakıldı.

Tek gen hastalıklarında hasta isterse kromozomlara bakılıyor canım yoksa bakılmıyor.

hayırlısı olsun inci. seninde benim gibi olmuş. inşallah ikiside tutunur annelerine.

allah rahmet eylesin.

Canım googleye hızlı incelme diyeti yaz çıkıyor diyetisyen Aşkın yüksele ait. çok sıkı diyet değil. emziriyorsun biraz fazla kaçırabilirsin:))
Benim de boş boş çekiyor sonra gelmeye başlıyor biraz. Ama maşallah oğlum iştahlı. Fosur fosur kilo değil ama yapılı...

Başınız sağ olsun canım...

inci göğüslerin sızısı dinmesin devam etsin inş, hamileliğin ilk 2-3 ayında hep sızlıyolar çünkü.

chnb artık kilo değil gram alıyolar ama gelişimleri devam ediyo, allah sağlık versin hepsine.

merve iğneyi dr.un söyledği zaman kesersin bi sorun olmaz, zaten ameliyat olduğu için onların kontrolünde olur kanama vs.

Evet canım geçen ay 400 gram aldı 4aydan 5 aya geçerken ama günde 250 cc mama ve bir öğün meyve püresi ve yoğurt ama az miktarda veriyorduk. Bu ay 400 cc ye çıktık okula gidince:(( Şimdi pazartesi akıllı tahta kursuna yazmışlar zorunlu:( Akşam 6.30 sonraki hafta akşam 8 e kadar. Ne yapayım ben:((

Nesrin abla sana bir soru gene:1:
Ben kan sulandırıcı kullanıyorum ya sezeryan olacak benimki
Sen ne zaman bırakmıştın iğneyi
Korkuyorum şimdi kan kaybından felan gitmeyeyim:9:
Doktor doğumdan bir gün önceden bırakacaksın dedi:26:

Canım en az 24 saat önce kes. Ben 10 saat önce vurulmuştum. O yüzden spinal epidural olmadı sezaryenim. Genel olmuştu...

Canım googleye hızlı incelme diyeti yaz çıkıyor diyetisyen Aşkın yüksele ait. çok sıkı diyet değil. emziriyorsun biraz fazla kaçırabilirsin:))
Benim de boş boş çekiyor sonra gelmeye başlıyor biraz. Ama maşallah oğlum iştahlı. Fosur fosur kilo değil ama yapılı...

Evet canım geçen ay 400 gram aldı 4aydan 5 aya geçerken ama günde 250 cc mama ve bir öğün meyve püresi ve yoğurt ama az miktarda veriyorduk. Bu ay 400 cc ye çıktık okula gidince:(( Şimdi pazartesi akıllı tahta kursuna yazmışlar zorunlu:( Akşam 6.30 sonraki hafta akşam 8 e kadar. Ne yapayım ben:((
Sagol ablacim yok ya gelmiyot diye emzirmeyi birakmam aynen devam gittigi yere kadar birde bizimkide aynen oyle resimlerde cok tombik gorunuyor ama oyle degil iri ve cok istahli yetistiremiyorum.

İyi iyi yapsın ilgilensin.8 ay daha yapacak nasıl olsa inşallah:1:
Bizimkisi isyanlarda artık iyice cıvıtmaya başladı bir çamaşır asıyor o kadar:9:

Yazık yorulmuştur artık :) Bebek doğduktan sonra daha çok iş çıkacak haberi yok :)

Sağol canım Allah razı olsun...

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşaallah...

Biliyorum canim o sekil birikmedigini ama emzirirken bile sizlardi tekrardan dolardi yok goguslerim yumusacik sondu gittiler ama merak etme dedigin gibi yapiyorum her daim emziriyorum birakmadim pesini yani bak suanda emzirdim yayirdim telden bakiyim dedim uykum gelene kadar cok zorlandigim zaman veriyorum mamayi herzamam degil yani
inan bi yandan sütüm olcak diye o zaman olur allahın izniyle.

Canım en az 24 saat önce kes. Ben 10 saat önce vurulmuştum. O yüzden spinal epidural olmadı sezaryenim. Genel olmuştu...
işe başlayınca zor tabi neyse yaz tatili giriyo araya biraz daha büyür eylüle kadar.
hızlı geliştikleri dönemdeler iştah olması normal

Güzel arkadaşlarım kader arkadaşlarım Allah sizlerden razı olsun...
Alıntı yapamadım, ben çok şükür iyiyim inşaallah bebeklerim de iyidir :16: Perşembe günü çok yoğun ve stresli geçti bizim için. Eşimin telefonu her çaldığında hop oturduk hop kalktık. İlk etapta 8 embriyom gitti genetiğe. Bunlardan ikisi transfer edildi, ikisi donduruldu, dördü gitti. Kalan 4 tanesinden biyopsi alınıp donduruldu. Onların sonucunu şu an bilmiyoruz. O günkü heyecanımı, korkumu görmeniz lazımdı. Nabzım 120lere fırlamış. O kadar korkuyorduk ki eşimle ama birbirimize belli etmiyorduk. Transferimizin olacağı haberi gelince yaşadığımız duyguları az çok tahmin edersiniz. Yatışımız yapıldı, genetik doktorumuz geldi onunla konuştuk sonra beni transfer katına indirdiler. Çok şükür doktorum doğum iznine ayrılmadan transferimi yapacaktı, onun moraliyle girdim içeri. Embriyolog embriyoları getirince kalpten gideceğim sandım bir yandan katetere bakıyorum görebilir miyim diye bir yandan ekrana :) Ekranda görünce başladım ağlamaya :( Allah'ım sen yavrularıma sağlık verdin şimdi de can ver inşaallah dedim... 1 saatlik istirahatin ardından karnımı doyurdum ve eve geldik. Test günüm haftaya cumartesi. Dualarınızı eksik etmeyin. Umarım bu kez sağlıkla, hayırlısıyla kavuşurum kuzuma ya da kuzularıma...

ayy çok duygulandım..aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruz haliyle .. bu arada nerede yapıldı tedavin canım..

Doktorda öyle dedi 1 gün öncesinde bırakacaksın diye
Ben zaten genel anestezi istiyorum.bir an önce olsunda bitsin diye:31:

Back
X