Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Tatlım canım moral kaynağımsın sen benim biliyosun dimi , hep yaz bana hatta atla gel hep dibimde dur benim kafam karıştıkça konuş , acaip rahatlatıyorsun beni:52:Bide nolur şımarıklık deme ama ben iki gündür rüyamda ikiz bebek görüyorum ama nasıl desem , çok fena çok zor ikisi aynı anda, hem maddi hem manevi , Allahtan hayırlısı tabi , galiba ben neye saracağımı şaşırdım , psikopat oldum:43:

Seni bir anlaya bilsem... Senin halin neye benziyor biliyormusun, face de bir resim vardi... hapishanede iki mahkum pencereye bakıp resim çiziyolar... biri penceredeki parmaklıkları, diğeri parmakların ardindaki manzarayi ciziyor... Sen pencereye bakıp yalnızca ordakı parmaklıkları görüyorsun. Keşke bakış açını bir değiştire bilsen...

Sakın alınma, ben çocuk konusunda sadece maddi zorluğu anlarım. Onun ötesinde gözümde hiç bir şey zor değil. Her şeye bu kadar karamsar bakarsan hayatın da çok zor olur. Bunu yaparsan ne kayb edersin ki??? Ancak korkularına yenilirsen ileride çok pişman olursun. Benim hayatımda o pişmanlığı yaşayan biri var... Onun gibi olmamak için gücümün yettiği her şeyi yapmaya kararlıydım. Dördüncü tüp denemesinde hamile kaldım elhamduLillah. Ancak bu sefer de olmasaydı maddi açıdan gücüm yettiğince denemeğe kararlıydım.

Ne kadar ki gençsin, yumurtan var, zaman kayb etme. Yoksa ki, sonraki pişmanlık bir işe yaramıycak.

Rabbim seni korkularından ve endişelerinden arındırsın ve sana en doğru kararı vermekte yardımcı olsun. Amin.

Sen internetden istihare duası var, onu bul ve oku. Eminim çok yardımcı olucak.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha böyle bir şey yaşatmasın. Dilerim bu tedavinin sonu sağlıklı bebekli olur.

Erken haftalarda tekrarlayan düşüklerde en çok pıhtalaşma, genetik anomali, rahime bağlı sorunlardan şüphelenilir. Bazan anne ve babada hiç bir genetik hastalık olmazken çocuklarda ola biliyor, mesela trizomi 13 , daun gibi hastalıklar geçici olmayıpp, çocuğun kendisinde ortaya çıkan genetik hastalıklardır. Sizde de bunun gibi olmuş ola bilir. Bazan çeşitli etkenlerden yeni oluşan embriolarda yeni mutasyonlar oluşa biliyor ki, bunların bazıları hayatla bağdaşır ve hasta çocuk doğulur, bazılarıysa hayatla bağdaşmadığından bebek erken dönemlerde kayb edile biliyor.

Benim sana tafsiyem: eğer maddi gücünüz varsa mutlaka pgt yaptırın. Rabbim bu tedaviyi sizin için her açıdan kolaylaştırsın. Gelişmeleri paylaşırsan sevinirim.

canım ilgilenip cevap yazdığın için çok teşekkürler.perşembe günü yumurta toplamam olacak her şey normal şuan 20 tane 21mm civarında yumoşum var.pgt kararını doktoruma bıraktım.o da embriyo kaliteme göre karar vereceğini söyledi.hayırlısı artık rabbim ol derse olacak.sana da kolay doğumlar diliyorum.meleğinle bir ömür mutluluklar

Incim merhaba

bebeginin kalp atışlarını duymussun. biraz once okudum . cok sevindim arkadasım.
cok sık gıremesem de ara ara gırıp takıp etmeye calısıyorum. Hersey yolunda cok şükür.

Mervecim senin de cok az kalmış doğuma. Hayırlısıyla insallah bir avazda dogurasın .

Akasyacım senin Temmuzda ıdı sanırım tedavın yanlıs hatırlamıyorsam.
Hersey yolunda mı?

Binbirgece senin de tedavin hayırlı olsun. sen Izmirdendin sanki yanlıs hatırlamıyorsam??
Ve Volkan Beye gıdıyorsun dogru mu? Sorun neydı

umuyorum herkes hepınız iyisinizdir.

Gene doguramadaN geldim hastaneden :1:
Bebeğin gelişimi Durmuş artık 8 gündür
Hala 3 kg doktor 27 Mayıs Pazartesi saat 07:00 ye tarih verdi
Sezeryanla gunümüz belli oldu çık şükür biraz daha rahatım artık

sadece kilo alımı değiş bağışıklık sistemi vs. gelişir ne kadar dursa kar.
ahmet de son haftalar kilo almadı ama başka yönlerden geliştiğini düşünüyorum o sürede.
ben heyecanlandım şimdi tarih belli olmuş, sağlıkla kavuşun inş.:nazar:

Son düzenleme:
cici anneee çok az kalmışşş beee :52::52::52::52: o mis kokulu bebişini koklamaya inşallah tüm dostlarımızın hasreti dinecek sağlıkla-keyifle inşallahhhh sıkıntısızca atlat inşallahhh tatlımmmmm :46::nazar::49::emir_bebek::nazar::54::54::54::54:

Cok guzEl canim mattikanin dedigi gibi kilo g
elisimi durmus olabilir sma diger organlar icin durmus degildir bebek nekadar dursa anne karninda okadar iyi oluyorlar amannnnn cok az kalmisss benide heycan basti bak simdi hadi cici anne
Sendenden sonra tulip de sira zaman nasilda gecti gitti vay beeeeeee

Şifa MaTtika özlem canlarım çok sagolun önemli olan kilo değil Zaten
Sağlıklı olması. MaTtika söylediklerim kafama yattı bende doktora kızıyordum
Neden erken almıyor riske Atıyor siye ama haklisin ne kadar dursa o kadar iyi
Ben hala inanamıyorum ya gunümüzde belli oldu ama
Sancılarında gece olunca çoğalıyor bakalım bekleyecek mı Ervos pazartesiyi

merve canım meleğini sağlıkla kucağına alırsın inş canım bizede çok dua et rabbim bizede o günlere gelip bebişimeze kavuşma anını beklemeyi nasip eylesin inş

Incim merhaba

bebeginin kalp atışlarını duymussun. biraz once okudum . cok sevindim arkadasım.
cok sık gıremesem de ara ara gırıp takıp etmeye calısıyorum. Hersey yolunda cok şükür.

Mervecim senin de cok az kalmış doğuma. Hayırlısıyla insallah bir avazda dogurasın .

Akasyacım senin Temmuzda ıdı sanırım tedavın yanlıs hatırlamıyorsam.
Hersey yolunda mı?

Binbirgece senin de tedavin hayırlı olsun. sen Izmirdendin sanki yanlıs hatırlamıyorsam??
Ve Volkan Beye gıdıyorsun dogru mu? Sorun neydı

umuyorum herkes hepınız iyisinizdir.

evet izmirdn geldim.. ve volkan beye gidiyorum.. benim sorunum tekrarlıyan düşükler cnm.. kan pıhtılaşmasıda var... ama bu erken düşüklere sebep olmazmış... hayırlısı bakalım..

Allah yardımcın olsun. InşeAllah rahat bir operasyonla kızına kovuşursun. Günün belli olması çok heyecanlı, bu sancılarla o zamana kadar dayanma gücü versin Rabbim.

Son gün....acaba yarin kan testi yapmadan idrar testi yapsam mi dogru cikarmi??? Yoksa kullandigim ilaclar etkiler mi? Veya erken cikmaz mi acaba idrar testinde?

Son düzenleme:
ben amcamlarda kalıyorum cnm yaşım 29 iğnelere kaç gün devam ediceğimi bilmiyorum ...

amin cnm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.. birde ohss ne demek cnm

bir topikte yazıştığım arkdaşımın başına böyle talihsiz bir olay gelmiş.. bende okuduklarımdan sonra normalde suyu az içen biriydim şimdi çok fazla tüketmeye calısıyorum

arkadaşımdan alıntı yaptım..OHSS SENDROMU:

yumurtalarım verilen ilaçlara aşırı tepki vermişti.karnım şiş gergin sürekli mide bulantısı karnımın her yerinde ağrı ve sürekli rahatsızlık huzursuzluk vardı.aldığım sııvı ile idrar çıkışımda dengesizlik vardı içtiğimin yarısı kadar bile çıkamıyordum.sonra hiç idrara çıkamadım.2 gece böyle geçirdim ertesi gün doktoru aradım hemen gel dediler.gittim gder gitmez yatırdılar hastaneye 12 gün kaldım.sürekli kilo aldım birden 12 kilo kadar bunun 10 kilosusunu 6 günde aLDIM:) ohss yi yumurta toplandıktan hemen sonra geçirdim.transferim yapılamadı

**
bundan olumsuz etkilenmemen için çok su tüket.4 litreye yakın için ölçerek iç mutlaka bu çok önemli.hem kilo almamış olursun.hem de sendromu geçirme riskin azalır demişti bide.

Son gün....acaba yarin kan testi yapmadan idrar testi yapsam mi dogru cikarmi??? Yoksa kullandigim ilaclar etkiler mi? Veya erken cikmaz mi acaba idrar testinde?

bence bekle saruhan...

hayırlı haberlerını bekliyoruzzzz :16::16::16:

bir arkadasım test yaptı ve tek çizgiydi çok morali bozuldu felan kanda hamile oldugunu oğrenmişti sonradan.. :nazar:

bende bugun itibariyle eşimi yolladım 40 gunlugune göreve :5::5::43::43::43:

sadece yumurta döllenmesine gelecek birde gelebilirse ki insallah transferımde yanımda olacak :25::25::25: bankadan kredi 13.500tl çektik 2yıl geri ödemeli olarak ayarladık.. biraz fazla çekti eşim insallah bebeğim tutunursa işte doğum masrafı vs diyede hesapladı.hastaneden 7500-8000 arası dediler..

daha önceden genetıkcideki doktor embroyolog embryo basına biz 300 dolar alıyoruz demişti (oyle hatırlıyorum fazlada olabilir) bakalım hakkımda hayırlısı kısmet...

eşimde görevden geldıkten sonra 15 gunkadar yanımda duracak ve tekrar 60 gunlugune başka bi yere göreve gidecek :5::5::5: ağustosta rutbesi de artacak maası aratacak bla..bla..bla.. yawww kocam yanımda olmadıktan sonra napıyım onun rutbesını maasını alsınlar bitaraflarına soksunlarrrr diye küfredesimmm vaaarrrrr :47::47::47::47:

bunları niye soyluyorum bılıyormusunuz..eşlerinizin kıymetını bilin diye yazıyorum.. belki hergun hergun gormekten sıkılıyorsunuz arada uzak kalsın dıyorsunuz (demezsinizde hadi dıyorsunuz diyelim) ben aklınıza geleyimmm ve gidin kocalarınıza sarılın.. şükredin allaha..

Rabbim banada nasip etsin insallah bebişte bende artık yalnızları oynamayayım :25::25::5::5::5:

bende bugun itibariyle eşimi yolladım 40 gunlugune göreve :5::5::43::43::43:

sadece yumurta döllenmesine gelecek birde gelebilirse ki insallah transferımde yanımda olacak :25::25::25: bankadan kredi 13.500tl çektik 2yıl geri ödemeli olarak ayarladık.. biraz fazla çekti eşim insallah bebeğim tutunursa işte doğum masrafı vs diyede hesapladı.hastaneden 7500-8000 arası dediler..

daha önceden genetıkcideki doktor embroyolog embryo basına biz 300 dolar alıyoruz demişti (oyle hatırlıyorum fazlada olabilir) bakalım hakkımda hayırlısı kısmet...

eşimde görevden geldıkten sonra 15 gunkadar yanımda duracak ve tekrar 60 gunlugune başka bi yere göreve gidecek :5::5::5: ağustosta rutbesi de artacak maası aratacak bla..bla..bla.. yawww kocam yanımda olmadıktan sonra napıyım onun rutbesını maasını alsınlar bitaraflarına soksunlarrrr diye küfredesimmm vaaarrrrr :47::47::47::47:

bunları niye soyluyorum bılıyormusunuz..eşlerinizin kıymetını bilin diye yazıyorum.. belki hergun hergun gormekten sıkılıyorsunuz arada uzak kalsın dıyorsunuz (demezsinizde hadi dıyorsunuz diyelim) ben aklınıza geleyimmm ve gidin kocalarınıza sarılın.. şükredin allaha..

Rabbim banada nasip etsin insallah bebişte bende artık yalnızları oynamayayım :25::25::5::5::5:

Canim Allah kavustursun...ne is yapior esin Asker heralde....Rabbim gönlundekini verir insallah emeklerinizin karsiligini alirsiniz....Biz pgt 3000$ odedik emryo sayisi onemli degildi...3tane dondurdular onada 750tl 1senelik

Back
X