- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #29.101
Tatlım canım moral kaynağımsın sen benim biliyosun dimi , hep yaz bana hatta atla gel hep dibimde dur benim kafam karıştıkça konuş , acaip rahatlatıyorsun beniBide nolur şımarıklık deme ama ben iki gündür rüyamda ikiz bebek görüyorum ama nasıl desem , çok fena çok zor ikisi aynı anda, hem maddi hem manevi , Allahtan hayırlısı tabi , galiba ben neye saracağımı şaşırdım , psikopat oldum
![]()
Seni bir anlaya bilsem... Senin halin neye benziyor biliyormusun, face de bir resim vardi... hapishanede iki mahkum pencereye bakıp resim çiziyolar... biri penceredeki parmaklıkları, diğeri parmakların ardindaki manzarayi ciziyor... Sen pencereye bakıp yalnızca ordakı parmaklıkları görüyorsun. Keşke bakış açını bir değiştire bilsen...
Sakın alınma, ben çocuk konusunda sadece maddi zorluğu anlarım. Onun ötesinde gözümde hiç bir şey zor değil. Her şeye bu kadar karamsar bakarsan hayatın da çok zor olur. Bunu yaparsan ne kayb edersin ki??? Ancak korkularına yenilirsen ileride çok pişman olursun. Benim hayatımda o pişmanlığı yaşayan biri var... Onun gibi olmamak için gücümün yettiği her şeyi yapmaya kararlıydım. Dördüncü tüp denemesinde hamile kaldım elhamduLillah. Ancak bu sefer de olmasaydı maddi açıdan gücüm yettiğince denemeğe kararlıydım.
Ne kadar ki gençsin, yumurtan var, zaman kayb etme. Yoksa ki, sonraki pişmanlık bir işe yaramıycak.
Rabbim seni korkularından ve endişelerinden arındırsın ve sana en doğru kararı vermekte yardımcı olsun. Amin.
Sen internetden istihare duası var, onu bul ve oku. Eminim çok yardımcı olucak.