Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar oğlumuz gitti kızımız geldi :))
Hadi bakalım bir prenses daha geliyor incim ben sana demedimmi :) o haftalarda yanılma olur diye :52:

helal olsun incim o nedemek

bende iyiyim iste ne olsun yarin bayrammis yabiseyler yapmaya calisiyorum
kizlarda iyi oldular gectigimiz gunlerde biraz ateslenme felan oldu ikisindede
ayni zamanda sukur simdi iyiler ESLEM dis cikartti sukur atlattik zor gunleri
yakinda emekler insallah onada az kaldi bugun yarin yani boyle iste
Ozlemcigim gecmis olsun CANIM kızlarını op yerime cok tatlılar masallah
Benim minnosjmda dis çıkaracak mı acaba :52: o günler gelir mı :1:

kızlar bugün ilk iğnemi vurdum,

inşallah bebişimiz olmadan geçirdiğimiz son bayramımız olur

herkese hayırlı huzurlu bayramlar diliyorum....
Hayırlı uğurlu olsun Turkuaz bol yumosun olur inşallah

Ozlemcigim gecmis olsun CANIM kızlarını op yerime cok tatlılar masallah

Sagol mervecim sizede gecmis olsun doktora goturdun nu ne dedi doktor erva ya ayagi icin tez zamanda duzekecek minik kuzu

Inan zaman okadar cabuk geciyorki bi bakmissin disi cikmis bir bakmissin emekkemis bide bakmisdin okula gidiyor
Alminamm kasim da kismet olursa anaokuluna basliyacak ben simdiden heycanliyim cok sabirsizlikla bekliyorum:9:
Ama o gidnce cok ozliycem evde uyuyunca bile ozluyorum beni cok yormasin ragmen:34:

trkuaz nasıl gidiyor iğneler? Gonal f lere az kalmıştır.

merveee doktor sonucunu yazdın da ben mi kaçırdım :26:

mattika hu hu neredesin :6:

özlemcim hayırlı olsun kreş işiniz.

akasyam tatilde :12:

hitucim nerelerdesin :31:

armaan ses ver :31:

akide inşallah sağlıkla kavuşmuştur paşasına :16:

hazadeee :52:

sumeyye memlekete mi gittin :26:

chnb özledim seni ya :16:

lave kayıplarda :26:

tulip arada ses ver :3:

iskorpit tatilde :8:

seles herşey yolunda mı? :31:

naz iyice kayboldu :ssz:

melis facete de sesin çıkmıyor her şey yolunda mı :26:

izz son durumlardan haberdar et bizi :31:

bubuş, suskunada, hamet, maiumut, aydan, panikli, sevgi, saruhan, binbirgece, anngel ortadan kaybolanlar :1:

İnşallah yaşamlarınızda herşey yolundadır...

Son düzenleme:
Biz de bugün detaylımıza girdik. Yavrumu ilk kez bu kadar net görebildim, gözlerim doldu :16: Çok şükür herşey yolunda...
Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu tez zamanda hayırlısıyla inşallah güzel arkadaşlarım...

incimmmm minnak prenses mi geliyooo oyy ben seveyim kocamannn maşallahhhhh size sıkıntısızca kucaklaman dileğiyle :52::49::emir_bebek::nazar:

tüm arkadaşlarımızın hayırlı-sağlıklı evlatlarının müjdeleri kucaklayışlarının güzel keyifli haberlerini almak ümidiyle inşallahhh çok az kaldı hasretler sıkıntılar dinecek dualarımdasınız :29::49::31::emir_bebek::nazar::38:

sifaaaaa beğenip kaçmışsın sen bizi unuttun ya :ssz:
canım uzunca süre gezmelerdeydik teyzesine anneannesine ziyaretler yaptı Azra :10::37: tabi yeni geldik ben fmf ataklı döndüm eve hem yorgun hem uykusuz hem her geçen gün azalan ataklarımdan dolayı uğrayamadım Azra nında haliyle uyku-beslenme düzeni şaşıbeş oldu :100: kucağımda külkedisi gibi 00:00 bekliyoz uyku için :2::39::16:

incimmmm minnak prenses mi geliyooo oyy ben seveyim kocamannn maşallahhhhh size sıkıntısızca kucaklaman dileğiyle :52::49::emir_bebek::nazar:

tüm arkadaşlarımızın hayırlı-sağlıklı evlatlarının müjdeleri kucaklayışlarının güzel keyifli haberlerini almak ümidiyle inşallahhh çok az kaldı hasretler sıkıntılar dinecek dualarımdasınız :29::49::31::emir_bebek::nazar::38:

Evet sifam bir minnak prenses daha geliyor inşallah :16:
Amin canım amin, yavrumu koklamak için gün sayıyorum resmen. Allah'ım inşallah sağlıkla gösterir o günleri...

canım uzunca süre gezmelerdeydik teyzesine anneannesine ziyaretler yaptı Azra :10::37: tabi yeni geldik ben fmf ataklı döndüm eve hem yorgun hem uykusuz hem her geçen gün azalan ataklarımdan dolayı uğrayamadım Azra nında haliyle uyku-beslenme düzeni şaşıbeş oldu :100: kucağımda külkedisi gibi 00:00 bekliyoz uyku için :2::39::16:

Oh gezmeler iyi gelmiştir :)
Çok geçmiş olsun :26: Bu atakları azaltacak ya da dindirecek ilaç yok mu :26:

Evet sifam bir minnak prenses daha geliyor inşallah :16:
Amin canım amin, yavrumu koklamak için gün sayıyorum resmen. Allah'ım inşallah sağlıkla gösterir o günleri...
maşallah güzel yeğenime ismine kararlar vermeye başlarsınız artık :21: sağlıklıca kucakla tabi ama tatlı telaşe asıl şimdi başlıyo cicleri eşyaları daha rahat alınır :34: çabucak sıkıntsıız geçsin inşallah bu arada mide sorunun nasıl geçmiştir umarım :26:

maşallah güzel yeğenime ismine kararlar vermeye başlarsınız artık :21: sağlıklıca kucakla tabi ama tatlı telaşe asıl şimdi başlıyo cicleri eşyaları daha rahat alınır :34: çabucak sıkıntsıız geçsin inşallah bu arada mide sorunun nasıl geçmiştir umarım :26:

Kız ismi bulmak zor sifam ya :) Biz 2 aya yakın erkek bildik, hatta ismini bile gördüm rüyamda, hazırdı ama değişti herşey :) 1-2 ay daha geçsin de inşallah öyle başlayacağız alışverişe. Bulantılarım az az devam ediyor ama eskiye göre daha iyiyim şükürler olsun

Oh gezmeler iyi gelmiştir :)
Çok geçmiş olsun :26: Bu atakları azaltacak ya da dindirecek ilaç yok mu :26:
evet gezmeler gayet keyifliydi tek sorunumuz uyku-beslenme şaştı :2: yerine getirenebilene aşkolsun :6: canım ilacım var zaten faydası atakların süresini uzatıyo ve gerçekten eski ciddi ataklarıma nazaran bi nebzede olsa azaltıyo ama işte gelecekten kaçılmıyo yoldan eve dönüşüm resmen faciaydı :25: neyse atlattık inşallah uzunca süre kapımı tıklamaz atak :31:

Kız ismi bulmak zor sifam ya :) Biz 2 aya yakın erkek bildik, hatta ismini bile gördüm rüyamda, hazırdı ama değişti herşey :) 1-2 ay daha geçsin de inşallah öyle başlayacağız alışverişe. Bulantılarım az az devam ediyor ama eskiye göre daha iyiyim şükürler olsun
hadi ya ben o kısmı kaçırdım mı unuttum mu kusura bakma demek erkek söyledi dr. :19: neyseki netleşmiş :34::12::nazar: bende çok bişi almamıştım canım ya zaten sıkıntılı, üzüntülü geçmişti gebeliğim sağlık-keyif olsun gerisi boş :29: olsun bulantın azalmış tamamen gitse daha iyi ama bunada şükür diyelim öptük kocaman :16::10:

evet gezmeler gayet keyifliydi tek sorunumuz uyku-beslenme şaştı :2: yerine getirenebilene aşkolsun :6: canım ilacım var zaten faydası atakların süresini uzatıyo ve gerçekten eski ciddi ataklarıma nazaran bi nebzede olsa azaltıyo ama işte gelecekten kaçılmıyo yoldan eve dönüşüm resmen faciaydı :25: neyse atlattık inşallah uzunca süre kapımı tıklamaz atak :31:

hadi ya ben o kısmı kaçırdım mı unuttum mu kusura bakma demek erkek söyledi dr. :19: neyseki netleşmiş :34::12::nazar: bende çok bişi almamıştım canım ya zaten sıkıntılı, üzüntülü geçmişti gebeliğim sağlık-keyif olsun gerisi boş :29: olsun bulantın azalmış tamamen gitse daha iyi ama bunada şükür diyelim öptük kocaman :16::10:

Gezmeye gidip de bu iki düzeni şaşmayan yoktur canım. Kısa zamanda düzene sokarsınız yine.
İnşallah inşallah çoookkk uzun süre gelmez hatta hiç gelmez inşallah.

Öyle tabi kuzum. Onlar sağlıkla büyüsün de her şey alınır. Ben de ana kız sizi öpüyorum :38::16:

trkuaz nasıl gidiyor iğneler? Gonal f lere az kalmıştır.
inciii ne yiherkesi hatırlamışsın süpersin inan...

ben de tam içimden geçirmiştim inci galiba unuttu beni diye ama mesajını gördüm canım,sağolasın:) hatırlanmak güzel...

bugün 7.lucrini vurdum ama hala adet olmadım bakalım bekliyorum,

sen nasılsın?bebişine kız dedi doktor okudum ama bayram telaşıyla yazmayı unuttum sanırım tekrar gözün aydın canım sağlıkla inşallah güzel günlerini de görürsün bebişinin...bu arada face i açtım galiba tabii becerebildiysem:(

ben malum bayramdaki aile ziyaretlerinden sonra evime döndüm,aileler farklı şehirlerde olunca her iki tarafa da gitmek cidden zor oluyor,ya da bu yıl bana zor geldi bilmiyorum

kızlar sizler nasılsınız?inşallah herkes iyidir arada ses verin kimseler görünmüyor,bende arada bakıp çıkıyorum

Biz de bugün detaylımıza girdik. Yavrumu ilk kez bu kadar net görebildim, gözlerim doldu :16: Çok şükür herşey yolunda...
Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu tez zamanda hayırlısıyla inşallah güzel arkadaşlarım...

gözünaydın canım. detaylı gerçekten çok önemli. demek prenses geliyor. allahım sağlıklı versin de kız olsun erkek olsun ne fark eder.

Gezmeye gidip de bu iki düzeni şaşmayan yoktur canım. Kısa zamanda düzene sokarsınız yine.
İnşallah inşallah çoookkk uzun süre gelmez hatta hiç gelmez inşallah.

Öyle tabi kuzum. Onlar sağlıkla büyüsün de her şey alınır. Ben de ana kız sizi öpüyorum :38::16:
evet ya 5 dak.lığınada çıksan evden düzen cidden şaşıyooooo :5: inşallah canım ya düzene girersek süper olucazz :13: inşallah canım sağol ataklar ağrılar kimselere gelmesin herkesin sağlığı keyfi yerinde olsun gönlünce olsun inşallah öpücüğünüde aldık ohh özlemiştik :54:

inciii ne yiherkesi hatırlamışsın süpersin inan...

ben de tam içimden geçirmiştim inci galiba unuttu beni diye ama mesajını gördüm canım,sağolasın:) hatırlanmak güzel...

bugün 7.lucrini vurdum ama hala adet olmadım bakalım bekliyorum,

sen nasılsın?bebişine kız dedi doktor okudum ama bayram telaşıyla yazmayı unuttum sanırım tekrar gözün aydın canım sağlıkla inşallah güzel günlerini de görürsün bebişinin...bu arada face i açtım galiba tabii becerebildiysem:(

ben malum bayramdaki aile ziyaretlerinden sonra evime döndüm,aileler farklı şehirlerde olunca her iki tarafa da gitmek cidden zor oluyor,ya da bu yıl bana zor geldi bilmiyorum

kızlar sizler nasılsınız?inşallah herkes iyidir arada ses verin kimseler görünmüyor,bende arada bakıp çıkıyorum

Unutur muyum canım hep aklımdasınız :31:
Gecikmezsen 2-3 güne gelir diye tahmin ediyorum.
Ben iyiyim şükür. Sağolasın kızım kendisini saklamak istemiş bir süre :)
Face baktım ama kapalı hala. Oradan mesaj attım sana, mesajlarına bakıp beni ekleyebilirsin.
Tedavide olduğun için yorulmuş olabilirsin tabi havalar da aşırı sıcak onun da etkisi vardır.
Güzel haberlerini bekliyoruz.

gözünaydın canım. detaylı gerçekten çok önemli. demek prenses geliyor. allahım sağlıklı versin de kız olsun erkek olsun ne fark eder.

Sağol tulipim. Aynen öyle ne fark eder yeter ki sağlığı yerinde olsun...
Siz nasılsınız? Ne kadarlık oldu paşa?

Back
X