- 16 Ekim 2010
- 81
- 0
- 96
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #30.481
İyi akşamlar arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti 23 yumurtadan 10 tanesinin gelişimi sürdü ve pgt ye gitti 2 si sağlıklı çıktı ve transfer edildi 4 Kasım test tarihim hayırlısı artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah size![]()
biz de iyiyiz çok şükür 20. Hafts kontrolüöüxü bekliyoruz şimdi
grip oldum bu arada baş ağrıları zorluyo biraz
Tulip sen ne zaman hissetmiştim bebişi
Herkese sevgiler
İyi akşamlar arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti 23 yumurtadan 10 tanesinin gelişimi sürdü ve pgt ye gitti 2 si sağlıklı çıktı ve transfer edildi 4 Kasım test tarihim hayırlısı artık
kendimi yanlış ya da eksik ifade ettim galiba ben burda duyduklarımla hareket etmiycem sonuçları ve pgt li tüp bebek yapmamı zaten dr söyledi, iyice araştırmadan birkaç uzman görüşü almadan da hareket etmem zaten. Sadece benzer kromozom anomalisi olan arkadaşlar varsa bilgi almak istedim. Kusura bakmayın, zamanınızı aldım hoşçakalın arkadaşlar
Arkadaşlar daha önce yazmıştım yakın zamanda 3. negatifimi aldım. Bugün Bahçecideki kendi doktorumla görüşmeye gittim. Tahmin ettiğim gibi pgt önerdi. acgh yöntemi uygulayalım aynı zamanda eşinden tese ile sperm alalım dedi (normalde eşimde azda olsa sperm var ama morfolojisi 0) Acgh testinde embriyolardan aldıkları sıvıları amerikaya gönderiyorlarmış. Sanırım çok pahalı bir yöntem. Bu yöntemin ücretini bilen var mı memorial yada bahçecide kaça yapılıyor. İnanın maddi olarak çökmüş durumdayız ama çocuk için elimizden geleni yapıcaz. Yeterki yavrularımıza kavuşabilelim.
Arkadaslar nasılsınız hiç sesimiz çıkmıyor
Tulip chnb trkuaz akasya seles sümeyye inci adını sayamadığım arkadaslar umarım hersey yolundadır
Sevgiler
Burası sessizleşti iyice
Ben iyiyim şükür canım sen nasılsın?
Ben de iyim canım dinleniyorum bugün izin aldım bebeğimin haraketlerini duyarmıyım diye kulsk kesildim ama ayırt edemiyorum sen nasıl hşssetmiştin
Hazırlıklar nasıl gidiyor
:) bu haftalarda çok nadir hissediliyor. 22-23 gibi başlıyor asıl hareketler.
Ben 18-22 arası günde belki bir bilemedin iki kez çok hafif şeyler hissediyordum.
Hazırlıklara yeni başlıyoruz desem :)
Sanırım biz de öyle 7. Ayla birlikte baslıcaz hayırlısıyla anneleri bile durdurdum
Bu arada sen benden tecrübeli olcaksın hazırlıklarda önerilere açığım:)
Hatırlatmak da istemşyorum ama sana amniyon sıvısı mı olduğunu ankanak için hangi tastleri yapmışlardı canım
Bende de bş ıslaklık oluyo daha doğrusu nemlilik turnusol koydum maviye döndü korhkuyorum
Merhabalr hanimlar, Gecen temmuz ayinda 1 dusuk yaptim belki hatrlayaynlariniz vardir. Ve o zamandan beri uzuntum Elhamdullilah cok azaldi ama cok cocuklu bi ortama girdigimde tekrar depresiyo biseyler benim onumuzdekı yaza kadar pgt yaptrma sansım yok. O zamana kadar dogal yolla denesem belki olur diyorum ama biliyorum ki sansim yuzde 20 den bile az belki ve tekrar ayni aciyi ne kadar kaldirabilirim bilmiyorum. Esimde bekleyelim ve pgt ile deneyelim istiyo. Su an iki arada bi derede kaldim desem yeridir lutfen bi aki verin bana.. Allah razi olsun