Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İyi akşamlar arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti 23 yumurtadan 10 tanesinin gelişimi sürdü ve pgt ye gitti 2 si sağlıklı çıktı ve transfer edildi 4 Kasım test tarihim hayırlısı artık

Maşallah size :nazar:
biz de iyiyiz çok şükür 20. Hafts kontrolüöüxü bekliyoruz şimdi
grip oldum bu arada baş ağrıları zorluyo biraz
Tulip sen ne zaman hissetmiştim bebişi
Herkese sevgiler

geçmiş olsun canım. ben 18. hafta civarı hissetmiştim. hafif ve seyrek hareketlerdi.
sonra gittikçe sıklaştı ve şiddetlendi.

İyi akşamlar arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti 23 yumurtadan 10 tanesinin gelişimi sürdü ve pgt ye gitti 2 si sağlıklı çıktı ve transfer edildi 4 Kasım test tarihim hayırlısı artık

hayırlı olsun canım. allahım yüzünü güldürür inşallah.

hadi hayırlısı çok sevindim, umarım pozitif çıkar sonucun, merakla bekliyorum canım.dualarım seninle...:nazar:

Arkadaşlar daha önce yazmıştım yakın zamanda 3. negatifimi aldım. Bugün Bahçecideki kendi doktorumla görüşmeye gittim. Tahmin ettiğim gibi pgt önerdi. acgh yöntemi uygulayalım aynı zamanda eşinden tese ile sperm alalım dedi (normalde eşimde azda olsa sperm var ama morfolojisi 0) Acgh testinde embriyolardan aldıkları sıvıları amerikaya gönderiyorlarmış. Sanırım çok pahalı bir yöntem. Bu yöntemin ücretini bilen var mı memorial yada bahçecide kaça yapılıyor. İnanın maddi olarak çökmüş durumdayız ama çocuk için elimizden geleni yapıcaz. Yeterki yavrularımıza kavuşabilelim.

kendimi yanlış ya da eksik ifade ettim galiba ben burda duyduklarımla hareket etmiycem sonuçları ve pgt li tüp bebek yapmamı zaten dr söyledi, iyice araştırmadan birkaç uzman görüşü almadan da hareket etmem zaten. Sadece benzer kromozom anomalisi olan arkadaşlar varsa bilgi almak istedim. Kusura bakmayın, zamanınızı aldım hoşçakalın arkadaşlar

canım bende de 9qh kromozon sorunu var. ben de pgt için 7 aydır bekliyorum. çünkü yumurta sayım azdı ve biosteron kullanıyoum günde 3 defa. Her ay adet 2. günü doktoruma gidip yumurtalamarıma baktırdım, ilk defa gecen ay 7 tane çıktı doktor bu ay başlayalım dedi ama sonra 2 tane çatlamamış yumurtamın olduğunu gördü, tedavi bu aya kaldı. şimdi adetimin 2. gününü bekliyorum ve yumurta sayım iyi olursa tedaviye başlıcam. ilk olarak yumurtalar toplanıyor, sonra dölleniyor. kaç tane embriyo yaşarsa döllenmeden 3 gün sonra, onlar pgt ye giriyor. sağlıklı çıkarsa yerleştiriliyor. durum bu. ben aylardır bekliyorum. şimdi umudum kasım ayı. bakalım zor bir süreç ama umudumu kaybetmedim

Arkadaşlar daha önce yazmıştım yakın zamanda 3. negatifimi aldım. Bugün Bahçecideki kendi doktorumla görüşmeye gittim. Tahmin ettiğim gibi pgt önerdi. acgh yöntemi uygulayalım aynı zamanda eşinden tese ile sperm alalım dedi (normalde eşimde azda olsa sperm var ama morfolojisi 0) Acgh testinde embriyolardan aldıkları sıvıları amerikaya gönderiyorlarmış. Sanırım çok pahalı bir yöntem. Bu yöntemin ücretini bilen var mı memorial yada bahçecide kaça yapılıyor. İnanın maddi olarak çökmüş durumdayız ama çocuk için elimizden geleni yapıcaz. Yeterki yavrularımıza kavuşabilelim.

Elifcim Memorial array cgh yöntemini kendisi uyguluyor, embriyo başına 350 dolar alıyorlar.

Arkadaslar nasılsınız hiç sesimiz çıkmıyor
Tulip chnb trkuaz akasya seles sümeyye inci adını sayamadığım arkadaslar umarım hersey yolundadır
Sevgiler

Ben de iyim canım dinleniyorum bugün izin aldım bebeğimin haraketlerini duyarmıyım diye kulsk kesildim ama ayırt edemiyorum sen nasıl hşssetmiştin
Hazırlıklar nasıl gidiyor

:) bu haftalarda çok nadir hissediliyor. 22-23 gibi başlıyor asıl hareketler.
Ben 18-22 arası günde belki bir bilemedin iki kez çok hafif şeyler hissediyordum.
Hazırlıklara yeni başlıyoruz desem :)

:) bu haftalarda çok nadir hissediliyor. 22-23 gibi başlıyor asıl hareketler.
Ben 18-22 arası günde belki bir bilemedin iki kez çok hafif şeyler hissediyordum.
Hazırlıklara yeni başlıyoruz desem :)

Sanırım biz de öyle 7. Ayla birlikte baslıcaz hayırlısıyla anneleri bile durdurdum
Bu arada sen benden tecrübeli olcaksın hazırlıklarda önerilere açığım:)

Sanırım biz de öyle 7. Ayla birlikte baslıcaz hayırlısıyla anneleri bile durdurdum
Bu arada sen benden tecrübeli olcaksın hazırlıklarda önerilere açığım:)

Anneler bizden sabırsız :1:
Tabi canım elimden geldiğince yardımcı olurum. Ben netten çok araştırma yaptım, arkadaşlara sordum ve bu doğrultuda bir liste hazırladım aylardır kullanılmayı bekliyor :)

Merhabalr hanimlar, Gecen temmuz ayinda 1 dusuk yaptim belki hatrlayaynlariniz vardir. Ve o zamandan beri uzuntum Elhamdullilah cok azaldi ama cok cocuklu bi ortama girdigimde tekrar depresiyo biseyler benim onumuzdekı yaza kadar pgt yaptrma sansım yok. O zamana kadar dogal yolla denesem belki olur diyorum ama biliyorum ki sansim yuzde 20 den bile az belki ve tekrar ayni aciyi ne kadar kaldirabilirim bilmiyorum. Esimde bekleyelim ve pgt ile deneyelim istiyo. Su an iki arada bi derede kaldim desem yeridir lutfen bi aki verin bana.. Allah razi olsun

Hatırlatmak da istemşyorum ama sana amniyon sıvısı mı olduğunu ankanak için hangi tastleri yapmışlardı canım
Bende de bş ıslaklık oluyo daha doğrusu nemlilik turnusol koydum maviye döndü korhkuyorum

Hatırlatmak da istemşyorum ama sana amniyon sıvısı mı olduğunu ankanak için hangi tastleri yapmışlardı canım
Bende de bş ıslaklık oluyo daha doğrusu nemlilik turnusol koydum maviye döndü korhkuyorum

Canım bende sızıntı şeklinde deyildi, gece idrar gibi akmıştı ve sabaha kadar adet pedi kullandım, su içtikce sürekli akıyordu. Sabah dr.a gittiğimde tüm kese boşalmışdı. O yüzden hiç bir teste ihtiyaç kalmadı.

Artan akıntı ve nemlik gebelikte en olağan bir şey. Ancak turunosol kağıdı renk değiştirdiyse mutlaka dr.la konuş ve kontrola git. Kontrole kadar da yatak istirahati yap. İnşeAllah ciddi bir durum yoktur. Mutlaka kendinden haberdar eyle. Allah bebişini hayırlısı ile sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin.

Canım inşaallah düşündüğün gibi değildir. İyi haberlerini bekliyoruz. Allah seni ve bebeğini korusun...

Merhabalr hanimlar, Gecen temmuz ayinda 1 dusuk yaptim belki hatrlayaynlariniz vardir. Ve o zamandan beri uzuntum Elhamdullilah cok azaldi ama cok cocuklu bi ortama girdigimde tekrar depresiyo biseyler benim onumuzdekı yaza kadar pgt yaptrma sansım yok. O zamana kadar dogal yolla denesem belki olur diyorum ama biliyorum ki sansim yuzde 20 den bile az belki ve tekrar ayni aciyi ne kadar kaldirabilirim bilmiyorum. Esimde bekleyelim ve pgt ile deneyelim istiyo. Su an iki arada bi derede kaldim desem yeridir lutfen bi aki verin bana.. Allah razi olsun

Merhaba. Hatırladım seni uzun zamandır yoktun.
Şöyle düşün. Allah korusun düşük yaşarsan buna ne kadar dirayet gösterebileceksin.
Ne zaman ne olacağını bilemiyoruz ama biliyoruz ki Allah'ın mucizeleri, rahmeti sonsuz. Burada düşüklerden sonra doğal hamile kalıp bebeğini kucaklayan arkadaşlar oldu. Eğer denersen inşaallah sen de öyle olursun. Tevekkül ve bolca dua et. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.

Back
X