Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnciii merhaba yatılı misafirlerimiz var pek giremedim o yüzden
İyi haberlerinizi okudum çok sevindim
Ben de en son seker yüklemesi taptırdım tokluk 137 çıktı o yüzden dr birkaç hafta tokluk 1. Saat değerimi takip etmemi istedi ama kar yüzünden çıkamadım aile sağlık merjezlerinde ölçerler herhalde yarın da onu yaptırmayı düşünüyorum
Dediğin gibi bu haftalar kızımın haraketlerinş daha iyi hissediyorum bu da insanı daha mutlu ediyor
Henüz alışverişe başlamadım bşrkaç hafta sonra inşallah nerden başlayacağımı da bilmiyorum ya:)

Sağolasın :16:
Kendini yorma fazla.
Aslında çok çıkmamış.
Sen o hareketleri bir kaç hafta sonra gör, organlarınla oynayacak remen :1:
Kendine bir liste yap canım, listesiz alışveriş çok zor, insanın kafası allak bullak oluyor.

Canim ben bahcecinin tupbebek hastasiyim ama tum testleri yeditepede yaptrdm. Ozel hastane ama cogu testi sgk karsiliyodu, bahcecinin 950 tl istedigi testleri 450ye yaptirdim. Bi ara sor istersen fiyat veriyolar telefonla

Mrhb splendorr ben de bahceci umut tup bebekte tedavi olucam insallah 4. Denememi olmazsa da memorial i dusunuyrm pgtli mi senin de tedavin sanirim avrupa yakasindaki bahcecide de tedavi olsan genetik icin genetiksle calisiyorlar degil mi

mrb inci az kalkış doğuma artık. son günler belirsiz oluyor her an sürprizde yapabilir. benim 37+2 de olmuştu doğum. rahat bir doğum geçirmen dileğimle.

mrb inci az kalkış doğuma artık. son günler belirsiz oluyor her an sürprizde yapabilir. benim 37+2 de olmuştu doğum. rahat bir doğum geçirmen dileğimle.

Selam tulip.
Evet az kaldı.
Yarın kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek.
Sen nasılsın? Oğlun nasıl?
Herşey yolundadır umarım.

Kızlar selam,
Dün geceyi hastanede geçirdik. Benim kız gelmek için acele ediyor. Salı günü kontrol var. Salıya kadar dayanırsak ondan sonra her an doğum olabilir.
Sağ salim kavuşurum inşaallah. Dualarınızı eksik etmeyin.

Arkadaslar şimdiden bayramınızı kutluyorum hayırlı sağlıklı bayramlar dilerim hem siz hem sevdikleriniz için

Kızlar selam,
Dün geceyi hastanede geçirdik. Benim kız gelmek için acele ediyor. Salı günü kontrol var. Salıya kadar dayanırsak ondan sonra her an doğum olabilir.

Cnm dualarimiz seninle hayirli saglikli kucagina alicaksin insallah Allah in izniyle

Kızlar selam,

İnci haydi hayırlısı sağ salim güzel haberlerini bekliyoruz aklımdasın dualarımdasın

Kızlar selam,

allah yardımcınız olsun incim. dualarım sizinle. habersiz bırakma bizi

allahtan gelen herşeye sonuna kadar razıyım....... Ama herşey üst üste gelince gücüm kalmıyor artık.......... Bugün genetik test sonucunu aldım ve maalesef robertsonyan translokasyon çıktı........... Moralim çok bozuk ne yapacağımı şaşrdım artık........... Eşimde morfoloji bozukluğu var...

şimdi merak ediyorum bunun sonucunda pgt yöntemi ile başarılı gebelik elde eden varmı? Varsa eğer nerde yaptırdınız?

Ben umut tüp bebek merkezi ile görüştüm ama henüz nerde yaptıracağıma karar veremedim...... Herkesten cevap bekliyorum

canım pgt ben 5 kez yaptırdım 3 kıbrız 2 ingilterede yaptırdım

Cnm dualarimiz seninle hayirli saglikli kucagina alicaksin insallah Allah in izniyle

İnci haydi hayırlısı sağ salim güzel haberlerini bekliyoruz aklımdasın dualarımdasın

allah yardımcınız olsun incim. dualarım sizinle. habersiz bırakma bizi

Allah razı olsun kızlar.
Çok korktum dün, tam eve dönüyorduk doktor geri döndürdü yatış verdi.
Şu bir kaç günü sağ salim atlatırız umarım.
Haber veririm inşaallah.

Allah razı olsun kızlar.
Çok korktum dün, tam eve dönüyorduk doktor geri döndürdü yatış verdi.
Şu bir kaç günü sağ salim atlatırız umarım.
Haber veririm inşaallah.

Hayırlısı inci Allahın izniyle,sağlıkla hayırlarla yaparsın inşallah doğumunu.
O güzel anı,o güzel kokuyu duymana çok az kaldı kavuşacaksın meleğine inşallah...
insan ömründeki en güzel an...

Son düzenleme:
genetık testı mı 1000 yaprıtdın eger oyle ıse ben de ank da ozel bir laboratuara yartrdım 2 kısı ıcıb 240 idi :44:

tuba002 ben ilk kan verdiğimde eşimle benim genetik sorunum olup olmadığına baktılar, 1000 tl verdik ve yaklaşık 1 ay sonra cıktı test sonucu.biz de pgt yaptırıcaz. şimdi 1 tane dondurulmuş embriyom var, ocak 2.haftası tekrar yumurta toplanacak , toplam hepsine pgt yapılacak. pgt fiyatını bilmiyorum ama yaklaşık 250 dolar diye duydum canım. başka soracağın bişi olursa sor lütfen

Herkese merhabalar
Benimde üyelik iptal edilmiş
Haziran anneleri topiginde tatsizliklar yaşandı
Herkesin üyeliğini iptal ettiler
Bende yönetime mesaj attım
Tüp Bebek bölümde arkadaşlarım var dedim; )

Hepinizi çok özlemişim

Mattika INcim chnb armaan sumeyye
Daha yazamadiklarim
Nasılsınız iyi misiniz

Back
X