Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

saol canım evet 6 sı gittit bir tanesi sağlıklı cıktı tek transfer yapıldı bugün sonucumu aldım olmadı değerim 0,10 çıktı napalım kısmet arkadaşım canım benim hayırlısı zaman bakalım neyi gösterecek ...

canım benim bu günler geçecek. inanki hiç tutmaması daha iyi.sonra daha üzücü oluyo sen de biliyorsun.Allah yardımcınız olsun...

Nereye gitmeyi düşünüyorsun. Ben hep aynu merkezde umut tupde ayni doktorda denedim.degistirmeye cesaretim yok.adam artık benim herseyimi biliyor.ezberlemis.yeni bir yete gitmek bana sıfırdan baslamak gibi geliyor.hic cesaret edemiyorum.ucuzda yaptiriyorum.doktoruda seviyorum ama olmayincada artik sikildigimi hissediyorum.cok kararsizim

canım kça yaptırırsan yaptır.doktor çok öneml, ben kendi doktorumu öneririm sana.sakın yolma.doktorum ankara da ama istanbulda da islerini yürütüp yumurta toplamaya ve transfere ankara ya gideblisin.doktorum hulusi bulent zeyneloğlu.başken hast.ankara da.ve kadın inferlitesinde oldukça iyi.dene derim en azndan görüşmelisin.

iğnenin üzerinde 450 yazıyor ama toz ile sulandırınca 600 ml oluyor bir iğneyi 300 -300 olarak 2 günde bitiriyorsun bana öyle anlattılar. iğneyi yaptırırkende ml kontrol ediyorum doğru söylemişler

Tatlım ama benim iğnem sulandırılan iğne değildi, direk hazırdı iğnenin içindeki karışım ve ben enjekte ediyordum. Ilk gün 300 vuruncada ertesi güne 150 kalıyordu enjektörün içinde , acaba Dr tozla olanlamı karıştırdıki benim dozu:44:yapılabilirmiki böyle bu hata

Son düzenleme:
bence o dr u ve hastaneyi bırak.imkanın varsa birde şişli memorial yada ankara genart ı dene.memorialde nur hanımı tavsiye ediyorlar. Allah hakkımızda hayırlısını versin.Allah yardımcımız olsun.ümitsiz olma.inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatların olur.

Ankara genarttaki Volkan bey ist A gidecekti.....son durum ne bılmıyorum ama sanırım genartı deneyebılırım , sen genarttan memnun kalmışmıydın orayamı gıttın?..

Ben genartta tüp bebek yapıyorum..gonalf 450iu yapıyorum,300ml.

Canım seninki nasıl hazır iğne değilmi?nasıl vuruyorsun bir iğneyi iki gündemi kullanıyorsun yoksa bir iğneden ilk gün 300 e ayarlayıp 300 lük doz vurup ,ertesi gün aynı iğneden 150 (çünkü 450 ise mantıken 150 kalması gerekiyor)sonra 2. İğneyi açıp ondanda 150 mi vuruyorsun ?..off çok karışık anlatabildimmii

Canım seninki nasıl hazır iğne değilmi?nasıl vuruyorsun bir iğneyi iki gündemi kullanıyorsun yoksa bir iğneden ilk gün 300 e ayarlayıp 300 lük doz vurup ,ertesi gün aynı iğneden 150 (çünkü 450 ise mantıken 150 kalması gerekiyor)sonra 2. İğneyi açıp ondanda 150 mi vuruyorsun ?..off çok karışık anlatabildimmii

içinde bir toz olan flakon var birde şırınganın içinde alkol.şırıngadaki şişeye enjekte ediliyor.içindeki toz eriyince,enjektörle 300ml alıp kullanıyorum.iki günlük bu 600ml var içinde.450iu diye üzerinde yazan ilacın etkinliği dozajının yüksekliği yani.mesela 900iü de iki günde kullanıyor 300ml 300ml olarak ama içindeki ilaç 450iüden daha güçlü.acaba ilacınmı farklı diye düşünmeye başladım şimdi,bence zaman kaybetmeden hastaneni arayıp Bi hemşireyle görüş canım

Tatlım ama benim iğnem sulandırılan iğne değildi, direk hazırdı iğnenin içindeki karışım ve ben enjekte ediyordum. Ilk gün 300 vuruncada ertesi güne 150 kalıyordu enjektörün içinde , acaba Dr tozla olanlamı karıştırdıki benim dozu:44:yapılabilirmiki böyle bu hata

Gonalf ın tosu varmıydı hayırlamıyorum ama sunu çok net hatırlıyorum üzerinde 450 yazıyro ama içinde daha fazla var 300/300 iki kere kullanmaya yetiyor ben 2 kere tedavi gördüm rahat ol

Ankara genarttaki Volkan bey ist A gidecekti.....son durum ne bılmıyorum ama sanırım genartı deneyebılırım , sen genarttan memnun kalmışmıydın orayamı gıttın?..

evt ben genart a gittim. aysun hanımdı doktorumuz. bence istanbuldaysan şişli memorial e nur hanım a, ankaradaysan genart aysun hanıma git.hakkında hayırlısı olsun.dua etmek lazım.hakkımızda hayırlısı olsun

evt ben genart a gittim. aysun hanımdı doktorumuz. bence istanbuldaysan şişli memorial e nur hanım a, ankaradaysan genart aysun hanıma git.hakkında hayırlısı olsun.dua etmek lazım.hakkımızda hayırlısı olsun

Âmin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun ...aysun hn In soyadı nedir

Gonalf ın tosu varmıydı hayırlamıyorum ama sunu çok net hatırlıyorum üzerinde 450 yazıyro ama içinde daha fazla var 300/300 iki kere kullanmaya yetiyor ben 2 kere tedavi gördüm rahat ol

Peki seninki hazır enjektörmüydü çünkü bazı arkadaslar karışımı kendimiz hazırlıyoruz diyorlar .?onun için kafam karıştı benim .....çünkü benimki direk hazırdı....ben sadece 300 e ayarlayıp enjekte ediyordum ilacı

içinde bir toz olan flakon var birde şırınganın içinde alkol.şırıngadaki şişeye enjekte ediliyor.içindeki toz eriyince,enjektörle 300ml alıp kullanıyorum.iki günlük bu 600ml var içinde.450iu diye üzerinde yazan ilacın etkinliği dozajının yüksekliği yani.mesela 900iü de iki günde kullanıyor 300ml 300ml olarak ama içindeki ilaç 450iüden daha güçlü.acaba ilacınmı farklı diye düşünmeye başladım şimdi,bence zaman kaybetmeden hastaneni arayıp Bi hemşireyle görüş canım

Canım acayip kafama takıldı bildiğin gibi değil...benimki hazır enjektördü çünkü,hiçbirşeyi karıştırmıyordum direk vuruyordum

Canım acayip kafama takıldı bildiğin gibi değil...benimki hazır enjektördü çünkü,hiçbirşeyi karıştırmıyordum direk vuruyordum

Sanırım sende kalem gibi olanlardanmış. Ben ondan hiç kullanmadım, o yüzden pek bir şey diyemiycem. Sen bu durumu mutlaka dr.unla görüş. Eğer dediğin gibiyse yumurtaları o etkilemiş ola bilir. Sanırım dr.da sulandırılanlardan aldığını sanmış.

Ben de sulandırılanlardan kullanmışdım. Ancak 1.5 sene önce olduğu için pek bir şey hatırlamıyorum.

Peki seninki hazır enjektörmüydü çünkü bazı arkadaslar karışımı kendimiz hazırlıyoruz diyorlar .?onun için kafam karıştı benim .....çünkü benimki direk hazırdı....ben sadece 300 e ayarlayıp enjekte ediyordum ilacı

Şişeden çekip yaptırdım ben hazır dediğin kalem gibi olanlarsa öyle değil bildiğin küçük şidede var tozuda var öyle hatırlıyorum ikisini karıştırıyor 300unu vurduruyorum gonal f bir çeşit değil mi hem hazır hem şişesimi var 2 çeşit olsa eczaccıda sorardı hangisi diye bir yanlışlık mı var

Ya kızlarrr benimki kalem gibisi , öyle karışım falan değil , Dr A soruyorum doğru dıyor başka bır Dr A mı sormak lazım adam hatasında kabul etmek istemeyebilir nihayetinde :43:

Ya kızlarrr benimki kalem gibisi , öyle karışım falan değil , Dr A soruyorum doğru dıyor başka bır Dr A mı sormak lazım adam hatasında kabul etmek istemeyebilir nihayetinde :43:

Arkadaşlra sordum, bir arkadaş aynen aşağıdakı gibi yazdı.

Ilacta 450 yazar ama daha fazladir. 300 iki gune yeter. Yetmezse de cok az bir miktar eklemek gerekir fazla degil. Bu arada o nasil bir doktormus da moral verecegi yerde moral bozuyor.

Ama bir başkası da böyle

günde 300 doz verdiyse bir iğneden iki kere 300 çıkmaz 300 vurulcak Ertsi gün kalan 150 başka iğneden 150 vurulması lazım..

Bunu yazmakta bir az acele ettim galiba, yarına tam anlamıyla öğrenmiş olurum.

Son düzenleme:

tamam sıkma canını canım gonalf pen kullanmışsın sen.hem böyle Bi hata olamaz ki 300ml kullanmışsın herkes gibi,yani yüksekte değil dozun düşükte.eczaneye sordum ben,istersen sende sor her şey normal.

Arkadaşlra sordum, yorumları aynen aşağıdakı gibi, hepsini kopyalıyorum, umarım yardımcı olur.

Ilacta 450 yazar ama daha fazladir. 300 iki gune yeter. Yetmezse de cok az bir miktar eklemek gerekir fazla degil. Bu arada o nasil bir doktormus da moral verecegi yerde moral bozuyor.

Ben de kalem kullandim,yanlis hatirlamiyorsam 450 lilikten 600 cikmiyor

450 den 600 cikmaz Sumeyye kiza yanlis anlatilmis bence. Ben de kalem kullandim. 100luk vuruluyodum. dort gun yetiyodu icinde 50 kaliyordu sadece. Belki de bi gun fazla bigun az vuruldugundan kizcagizin yumurtalari kaliteli olup dollenmedi.

450 ilk oluyor ben hergüne 225 vuruluyordum 2 günde bitiyordu.

Kizlar bende kalem kullandim 450 yazıyor ama daha fazla var icinde tam 600 oluyor mu bilmiyorum ama 450 den fazla çıkıyor

bende kullandim 450lik oluyor yalnış bilgilendirmisler allah yardimcisu olsun nasil doktormus o

Yani şöyle günde 300 doz verdiyse bir iğneden 300 çıkmaz 300 vurulcak Ertsi gün kalan 150 başka iğneden 150 vurulması lazım.
300 çıkmaz 450 lik en fazla 550-575 arası çıkıyo sümeyye ben 225 le başlıyorum iki gün 225 vuruluyorum en fazla içinde 25 mg falan kalıyo dr kıza yanlış demiş

Eğer hala aklımda sorular varsa, en iyisi eczaneye sormak. Allah yardımcın olsun.

arkadaşlar daha önce buraya yazmıştım ama baya
:emir_bebek: oldu ben tedaviye başaldım yarın pgd sonucu çıkacak heyecandan ölüyorum 7 embriyo hücresi gönderildi ankaraya inş sağlıklı çıkar daha fazla hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum Allah ım neolur busefer olsun

Arkadaşlra sordum, yorumları aynen aşağıdakı gibi, hepsini kopyalıyorum, umarım yardımcı olur.

Ben de kalem kullandim,yanlis hatirlamiyorsam 450 lilikten 600 cikmiyor

450 den 600 cikmaz Sumeyye kiza yanlis anlatilmis bence. Ben de kalem kullandim. 100luk vuruluyodum. dort gun yetiyodu icinde 50 kaliyordu sadece. Belki de bi gun fazla bigun az vuruldugundan kizcagizin yumurtalari kaliteli olup dollenmedi.

450 ilk oluyor ben hergüne 225 vuruluyordum 2 günde bitiyordu.

Kizlar bende kalem kullandim 450 yazıyor ama daha fazla var icinde tam 600 oluyor mu bilmiyorum ama 450 den fazla çıkıyor

bende kullandim 450lik oluyor yalnış bilgilendirmisler allah yardimcisu olsun nasil doktormus o

Yani şöyle günde 300 doz verdiyse bir iğneden 300 çıkmaz 300 vurulcak Ertsi gün kalan 150 başka iğneden 150 vurulması lazım.
300 çıkmaz 450 lik en fazla 550-575 arası çıkıyo sümeyye ben 225 le başlıyorum iki gün 225 vuruluyorum en fazla içinde 25 mg falan kalıyo dr kıza yanlış demiş

Eğer hala aklımda sorular varsa, en iyisi eczaneye sormak. Allah yardımcın olsun.

Sümeyecek canım bu durumda benmi dozum yanlış değilmi ????Allahım nerdeyse yanlış doz aldığıma sevinicemmmm

Back
X