Pıhtılaşma sorunu ve Tüp bebek kan sulandiri hakkında

Özel değilse Doktorunuz hangi merkezden adı ne sadece meraktan soruyorum...

Transfer gününü beklerken coraspin kullanırsam doktora söylemem gereken durum ne ki onu anlayamadım ben zaten 3 gün öncesinden başlamayı düşünüyorum

Transfer gününü beklerken coraspin kullanırsam doktora söylemem gereken durum ne ki onu anlayamadım ben zaten 3 gün öncesinden başlamayı düşünüyorum
Transfer olacaksınız ya herhangi bir durum karşısında kayıtlarda bulunması adına demiştim ama takdir sizin. Artık hiç bir hastaneye güvenmediğim için heralde

Transfer olacaksınız ya herhangi bir durum karşısında kayıtlarda bulunması adına demiştim ama takdir sizin. Artık hiç bir hastaneye güvenmediğim için heralde
Ya biliyo musun bu Dr çok övdükleri için geldim evet dr bilgili kendinden emin ama iletişim kurma zorluğu çekiyoruz çünkü bişey söylemeye korkuyorum hemen kızar gibi konuşuyor o yüzden söyleyemiyorum hicbisey

En sevmediğim dr tipi böyle bir süreçte size böyle düşündürmesi çok sinir edici. Birde şey ıntrolıpıd serum - tractocil serum ve embriyoglue gibi seçenekleri konuştunuz mu drunuzla...

En sevmediğim dr tipi böyle bir süreçte size böyle düşündürmesi çok sinir edici. Birde şey ıntrolıpıd serum - tractocil serum ve embriyoglue gibi seçenekleri konuştunuz mu drunuzla...
Onlar bizim istegimize bagliymis kendisi konuşmadı hastanedeki hemşireler söyledi isteğe bağlı diye... Canım bişey sorcam transfer sonrası herhangi bir lekelenme yaşadın mı sen

İsteğe bağlımı? Çok tuhaf böyle şeyleri dr önerir ama tabiki seçim size bağlı . Introlıpıd serumu ben istedim Tractosil ve Embriyoglue yu dr önerdi.Oda şundan dedi Embriyon kaliteli riske atmayalım kabul ederseniz yapalım demişti. Benimde araştırmalarımda faydasını görenler olduğu için yapılmasını istedim birazcık maliyetli ama kaliteli embriyomu en garantili durumda transfer olsun diye düşündük eşimle.
Benim transfer sonrası hiç bir belirtim olmadı hatta çoğu kez ümitsizliğe kapıldım neden hiç belirti yok diye. Pozitif sonucumu aldığımdan beri ayakta 5 dk fazla kalınca bel ve kasık ağrım oldu. Hala Ümitsizliğe kapılıyorum niye belirti bu kadar az diye. 3 kez kan tahlili yaptırdım bu yüzden son tahlilim 6,000 in üzerınde çıktı. umarım hayırlısı ile devam eder.
Lekelenme konusuda tamamiyle kendi yorumum geçici menapoz iğnesi oldum transfer öncesi birazcık buna bağlıyorum ama emin değilim tabi.
Onlar bizim istegimize bagliymis kendisi konuşmadı hastanedeki hemşireler söyledi isteğe bağlı diye... Canım bişey sorcam transfer sonrası herhangi bir lekelenme yaşadın mı sen

Hii yani lekelenme yaşadın değil mi?, bilmiyorum daha yumurta büyütme aşamasındayım acaba daha Dr önerecek mi konusacaak mi bilmiyorum daha yumurta toplama sürecine bile girmedik ya ondan mı acaba canm sizle ne zaman konuştular bunları

Yok hayır hiç lekelenmem olmadı. Transfer öncesi konuştuk tüm bu serumları ve embriyoglue işini aklınızda bulunsun.

Yok hayır hiç lekelenmem olmadı. Transfer öncesi konuştuk tüm bu serumları ve embriyoglue işini aklınızda bulunsun.
Tamam canım bakalm embriyo kalitemiz ne olacak nasıl olacak dr da onerirse düşünebiliriz elbet... Ben lekelenme yaşadın da kullandigin menopoz ignesine bagladin sandimm... Teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın

İnşallah en güzel Embriyolarla karşılaşırsınız. Geçici menapoz iğnesi ile Opu dan sonra transfere kadar hiç regl olmadım. Lekelenme olmamasını o yüzden o iğneye bağladım. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Umarım herşey istediğin gibi gider ve hayırlı sonuçlar alırsın.

Amiin inşallah teşekkür ederim

Coraspirin zaten kullanıyordum, Transferden 1 hafta öncesine kadar iğnenin 4000 ml ilk olanına başladım, transferin olduğu günde 6000 ml ilk ile devam ediyorum muhtemelen doğuma kadar diyecek fakat dahiliye doktorum sen bunu ömür boyu kullanırsın genetiğinde sorun var dedi. Benim tavsiyem hemen bir dahiliye doktoruna elinizdeki genetik testle birlikte gidin, ayrıca hemotoloji bölümüne sevk açabilir, her akşam 21:00 gibi yapıyorum iğnemi. Yine de bence bir görüş almak çok önemli doktordan hemen dahiliye doktoruna gidin ya da bir kadın doğumcuya durumu anlatın

Bir de bilmeyenler ikinci çocuğu bi doğurmadın sen de neden düşünmüyor musun bir taneyle olmaz demezler mi 8buçuk yaşında bir evladım var benim de bilmezler uğraştığımızı düşük yaptığımızı falan filan ancak sorarlar da sorarlar

Allâh a havale ediyorum o insanları. Bayramları düğünleri zehir ettiler bana. Mevlütlerde taziyelerde bile soruyorlardı eşim diyarbakırlı kalabalık bir aileden geliyor. Etrafımızda 3 çocuktan az olan aile yok maşallah valla çok çektim hem de bir evladım olmasına rağmen. Hiç çocugu olmayanlara neler hissettiriyorlar kimbilir. Çok üzülüyorum o sebepten Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amin amin canım hak eden emek veren tüm arkadaşlarıma kolaylıkla hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin bu sene kürtajdan sonra görümcemin küçük kızını seviyordum bir oturmada kayınvalidem senin de olursa seversin gibi bi şey söyledi görümcem o ne biçim söz diye çok kızdı annesine Yarabbim dedim var bir tane böyle yapıyor olmasa kimliktir nasıl davranırdı o kadar kötü oldum ki

Gelde bozulma bu sene birlikte tüp bebek tedavisine başladığımız öğretmen arkadaşım hamile kaldı. Benim kistlerim oldu, rahim duvarım ince çıktı aksilikler oldu benim tedavim geriden geldi. Progestan iğneleri kalçadandı hep ben yaptım. Sonra beni zorbalamaya başladı ahlaksız.. İnşallah bol bol embriyon olur dener dener durursun diyor bana en son sabrımı taşıran arkdaşlığımı bitirmeme sebep olacak bir şey söyledi bana. Bir çocuk annesi tüp bebek tedavisi gören bana evlat edinmeyi düşünür müsün dedi hala aklıma geldikçe deliriyorum. Saygısız. Hiç evladı olmayana bile söylenmez kimin haddine düşmüş. Demem o ki insanlar çok anlayışsız hatta bildiğin kötü

Ayy dilim tutuldu kalbim beynim buz kesti buna bazı insanlarda empati ve vicdan asla yok her şeyi nasip ve taktir eden Allah bunun hiç bilinci değiller Allah doğru insanlarla karşılaştırsın bizleri ve sağlıklıca evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olsun

Amin canım inşallah rabbim bu yolda hepimize yardımcı olsun isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah

Herkese iyi akşamlar
Bende pıhtılaşma testi yaptırmıştım mhftr 2 gende heterezigot çıktı doktor bunun pek bi önemi yok demişti, yine de kan sulandırıcı iğne ve hap kullanmıştım.. tedaviyle 3 düşüğüm oldu en son Mayıs ayında transfer oldum tutmadı malesef
Donmuş 1 embriyom kaldı ne zaman yapacam bilmiyorum
Allah hepimize güç kuvvet versin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…