Pıhtılaşma sorunu ve Tüp bebek kan sulandiri hakkında

He anladım canım ben de acaba acıyor mu diye düşünüyordum o kız anestezi isteyince

Kizlar merhabalar
Benimde genetik testim gorseldeki gibi çıkmıştı. Coraspin ve transfer sonrası kan sulandırıcı iğne kullanıyordum ama 6. Haftada 3 gün süren lekelenme oldu Drum kalp atışını duyduktan sonra lekelenme sebebiyle ikisinide kesti kanamayı kotulestirebilir kullanma artık dedi 2 kere sordum genetik pıhtılaşma sorun olmaz mı diye hayır kanama daha sorun dedi bu durumda napmaliyim sizce

Eklentiler

• 1000046321.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba benim mthfrc677t heterozigot , pai 4g/4g homozigot. İlk gebeliğimde keseyi görünce oksapar iğne başladık 8.hafta kalp durması kürtaj oldum. Şimdi 7ağustosta tüp bebek transferi oldum doktorum direk o gün oksapar iğne başlattı. Pai homozigotun önemli ve tehlikeli olduğunu söyledi bilginiz olsun

Canım çok geçmiş olsun, inşallah bu sefer hayırlısıyla gebe kalıp sağlıkla kucağına alırsın çok teşekkür ederim bilgilendirme için, dr mu çok zorlandım tamm yazacam dedi. Transfer öncesi herhangi aspirin falan kullandınız mı veya kan sulandirici olarak herhangi bişey? Taze transfer mi dondurulmuş transfer mi bu arada ? Bu arada daha gebelik testi yapıldı mi

Bnm de o değer heterezigot ve iki değerim daha heterezigot diğerinde iğne kullanmamıştım 9.haftada kalbi durdu bu sefer bana da transfer öncesi iğne başlandı devam ediyorum rapor çıkartıldı

Yok direk oksapar 0.4 lük transfer günü. Hapa gerek yok fazla gelirse bu seferde kanamayla bebeğini kaybedebilirsin dedi doktorum. Sebepsiz infert.bizim taze transfer oldum 5.gün baya iyi kalitede sanırım şuanda pozitif :)

coraspine transferden 15 gün önce başladım. oksapar akşam coraspin öğlen alıyorum . Oksapar biraz ağrılı bir iğne. Yan etkisi olanları duydum . O yüzden dikkatli olun.
Merhaba Oksapari hızlı bir şekilde yaparsanız morarma ve yakma olmaz.Batirirkende aynı şekilde hızlı yapilmaliymis hemsirem.soyledi uyguladım ve çok rahat yapıyorum

Canım benim tedavim iptal oldu maalesef... Çok üzgünüm çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum... İki yumurta görülüyor du ultrason da biri boş çıktı diğeri küçük ve olgun değil... Tedaviyi iptal ettiler . Dr da bikac ay dinlen gel falan dedi ... Havuz falan da demedi... Ve bütün tedavi masrafını aldılar 25 bin hariç. Üstelik bir sürü de ilaç parası verdik. Yani hiçbir şey yapamadık ona rağmen 150 bin TL miz gitti ... Zaten borçlana borclana yapmıştık. Şimdi önümüzü göremiyoruz. En azından bir yumurta çıkar diye düşünüyordum. Tekrardan denemeye maddi manevi gücümüz de kalmadı şuan. Bu arada hastane den memnun kaldım fakat fiyat bakımından hem pahalı hem daha sadece kontrol ve yumurta toplama da bile 100.000 TL aldılar hani yumurta bile yoktu. Ne labaratuvar da bekledi ne bişey... Canım çok sıkkın en azından Dr dan havuz deneyelim demesini bekliyordum çünkü tedavi masrafınız boşa gitmesin diye... Tekrardan başlasak tüm bunları tekrardan verecez yani çok saçma geliyor bana çünkü zaten ilk muayene ücreti verip 6 ay vermiyorsun iki kere yumurta kontrolü oldu sonra opu. Bu kadar almaları saçma degilmi ben mi yanlısim yaa

Canım geçmiş olsun umarım yaşadığın son hayal kırıklığı olur bu şekilde döllenme yapılmadığında para iadesi oluyor normalde. İnsallah önğmüzdeki süreçte yumurtaların kendini toparlar bazen böyle olabiliyor üzülme. Bu yolda sabır en önemli şey

Sadece transfer kısmı iade edildi maalesef 25 bin TL ... Onun dışında ilaçlarla hastaneye 150 bin ödedik amiin inşallah

Ayy şok oldum canım ya çok üzgünüm neden böyle oldu amh sorunun mu vardı? Kontrollerde de hep 2 yumurta mı görünüyordu? Bahçecinin fiyat politikası çok katı malesef. Benim de hiç vicdanım almıyor bazı şeyleri. Ama bu diyarbakır a özel değil. Türkiye geneli tüm Bahçeliler için geçerli fiyatlar asla esnemiyor. Valla çok üzüldüm Rabbim gönlüne ferahlık versin herşeyde bir hayır vardır

Amin canım evet amh düşüktü ama daha önceden iki kere femara kullandım bikac ay önce. Sadece femara ile iki yumurta büyümüştü... Şimdi femara+gonalf 225+150 menapur ay rağmen iki tane göründü biri çok küçüktü. Büyük olan boş çıktı küçük olan olgun çıkmadı. Birkaç ay önce sadece femera ile iki tane büyük olusuyodu ama o zaman sadece çatlatma iğnesi ile deniyoduk... Tüp bebeğe geçtiğimiz ay bu sekil oldu. Çok acayip yani onu da pek anlamış değilim sonuçta bu iğneler çok güçlü ama kullanmadigim zaman da aynı oranda büyümüştü acaba bana etki mi etmedi diye düşündüm. Bide Zeki bey'den önce gittiğim her Dr a adetliyken kaç yumurta gözüküyor diye sorduğumda biri karından 5-6 görüyorum vajinal baksam daha çok gözükür dedi biri 8 tane görüyorum dedi. Zeki hocaya gittiğimde adetliyken 2 en fazla 3 dedi. Hemen tüp Bebek önerdi. Kendisine başka doktorlarin fikirlerini belirttiğim de güldü bu amh ye asla o kadar olamaz dedi. Amh 0.33. yaş 26 yani. Ama şimdi düşünüyorum da Dr demistiki şuanda 2-3 yumurta büyüyecek gibi duruyor en fazla demişti. Adetli iken baktığında. Aslnda yumurta sayısı her ay farklılık gösterebiliyor. Şimdi düşününce bir sonraki ay da gelmemi o zaman da yumurta sayım aynı ise tedaviye o zaman başlamayı onerebilirmiş. Çünkü zaten kendisi 2 görünüyor en fazla 3 olur o da toplamadan kalitesi anlaşılmaz demişti. Yani keşke öyle bir yol izleseymis. O zamandan kaç tane gelişeceği az çok belliymiş yani... Ki bildi de ama boş ve olgunlaşmamış çıktı. Yani birkaç ay beni takip edip yumurtalık durumuma yanıt verme durumuma bakarak tedavi etseydi eğer ki hem verdigimiz çabaya ve maddiyata daha güzel yanıt verebilirdi vücudum belki... Nasip değilmiş ne diyeyim. Bir daha burda dener miyim bilmiyorum ama içim istemiyor

Valla çok üzüldüm canım ya. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. Benim yaş 34 amh 1.75 kontrollerde 8-9 yumurta görünüyordu. Yaşına göre normal dedi zeki hoca. 10 yumurta toplandı 9u olgundu 6 sı döllendi 3 embriyo oluştu. Yani cidden yumurta sayısının daha fazla olduğu bir aya bırakılabilirdi tedavi. Allah'tan yaşın daha çok genç bir yıl ara verip kendini maddi manevi toparla. Bende öyle yaptım ilk tedavim negatifti maddi olarak dibi görünce tekrar başlamak bir yılı buldu. Rabbim yolunu bahtını açık etsin. Belki bir daha ki sefere başka bir yerde denersin belki nasibin başka yerdedir. Ben taa ankaralara gittim olmadı mesela. İnşallah tez vakitte yavrunu kucağına alırsın dualarımdasın

Amiin canım çok teşekkür ederim inşallah bu yolun karşısı Çiçekli bahçelere çıkar ne diyelim...

Merhaba ben de 3 düşük yaptım.pgt ile tüp bebek yaptım tutmadı son olarak kan pıhtılaşması çıktı ondan olmaz diyor dr deliricem.Kaç tane kadınla konuştuysam pıhtılaşmadan kalp durduğunu söylüyorlar.mozaiklik çok düşük o neden olmaz dediler pıhtılaşma neden olmaz dediler ben normal yolla gebe kalıyorum tüp bebekle gebe bile kalamadım.Neden diyorum o zaman bir açıklama yok.Aspirine alerjim var.

Bence de ondan olabilir

Merhaba ben de 3 düşük yaptım.pgt ile tüp bebek yaptım tutmadı son olarak kan pıhtılaşması çıktı ondan olmaz diyor dr deliricem.Kaç tane kadınla konuştuysam pıhtılaşmadan kalp durduğunu söylüyorlar.mozaiklik çok düşük o neden olmaz dediler pıhtılaşma neden olmaz dediler ben normal yolla gebe kalıyorum tüp bebekle gebe bile kalamadım.Neden diyorum o zaman bir açıklama yok.Aspirine alerjim var.
Bence de ondan olabilir
homozigot ve heterezigot ikiside var.birde 3.6 oranında mozaiklik var ama o çok büyük sebep değil dediler.

Merhaba benim de aynı pıhtılaşma sorunum var ve 3 düşük maalesef bana da aynı şey söylendi ve amh çok düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…