Pijamalarinla gelme!!

Yaa çok saçma, alakasız bir yorum olacak benimki ama ne yapayım, yorumunuz bana bir Türk filmini hatırlattı.

"Fıstık benim olacak, binicimden üstüne vurucam kırbacı, vurucam kırbacı."

Hayatı boyunca cinselliği tabu olarak görüp, bi yerden sonra ipi koparmış gibi, sürekli cinsellik hakkında konuşma arzusunda gibisiniz.. Hep bu konular da dertlisiniz.. Yaa aşırı seksisiniz, hep sizi buluyor böyle şeyler ya da cinsel içerikli konular konuşmayı seviyorsunuz..

Anlamadım ki ilk defa sevismeyeceksin ki...
Ayrılmadan önce sevismediniz mi sanki.
Adamin bunu demesi için. Daha önce yakınlık görmüş olmalı değil mi
Neyin aklını istiyorsun

Yanlış anlama ama bütün konularına baktım..
Evlenmek istiyorsun bu yüzdende karsıdaki kişilere sanırım cabuk baglanıyorsun karsındakilerde bunu fark ediyor ve niyetleri ciddi olmadıgı için senin bu niyetini kullanıp seni kullanmaya yöneliyorlar sanki ciiddiymiş gibi davranıyorlar bence..
Biraz oluruna bırak vardır seninde hayırlı bi nasibin..
Yoksada bekarlık sultanlık valla evlilik zor gerçekten..

Sizin konular da hep benzer, nerede hemen yatağa atma meraklısı abaza varsa onu buluyorsunuz. Bir psikologtan terapi mi alsanız daha iyi olur bilemedim. Hem hızlı ilişki yaşıyorsunuz hem de hep yanlış elemanları seçiyorsunuz.

Yaa çok saçma, alakasız bir yorum olacak benimki ama ne yapayım, yorumunuz bana bir Türk filmini hatırlattı.

"Fıstık benim olacak, binicimden üstüne vurucam kırbacı, vurucam kırbacı."
Yorumu yazarken benimde aklıma o sahne geldi biliyor musun

Arsız köpek!!! Kusuruma bakmayin kizlar cok kizdimmm

yaa inanılır gibi değil.. kurduğu cümlede ki özgüvene mi şaşırsam yoksa bunu size söyleme cesareti vermiş olmanıza mı üzülsem bilemedim

CaNim niyeti hiç halis değil boylelerinin seni su i istimal etmesine izin verme..Sonra çok üzülürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…