- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.392
- 158
- 39
Ahlaksiz bu direk boylemi soylenir. Uzak durun.Kızlar erkek arkadaşımla 2 ay önce ayrılik. Daha sonra tekrar görüşmeye başladık. Ama eskisi gibi değiliz . Her neyse ben memurum haftada 3 gün bosum oluyor o sa polis yaşadığımız iller yakın bana gel dedi konuşalım ben dedi tamam dedim çünkü o yoğun çalışıyor. Ben sandım ki aramizda ki sorunları haletcez beyefendi dediki pijamalarla gelme gecelik giy gel . Yani resmen seviselim dedi
Bana gel dedi tamam dedim demişsiniz orda sıkıntı var konuşmak için bana gel denir mi bana gel teklifi gecelik giy teklifinin bi level öncesi çok barizKızlar erkek arkadaşımla 2 ay önce ayrılik. Daha sonra tekrar görüşmeye başladık. Ama eskisi gibi değiliz . Her neyse ben memurum haftada 3 gün bosum oluyor o sa polis yaşadığımız iller yakın bana gel dedi konuşalım ben dedi tamam dedim çünkü o yoğun çalışıyor. Ben sandım ki aramizda ki sorunları haletcez beyefendi dediki pijamalarla gelme gecelik giy gel . Yani resmen seviselim dedi
Ya bazı yollu kızlar varmış sırf eğlencesine polislerle yatıyolarmış, onlara polisler 155 diyor işte numaralarını falan birbirlerine veriyolar, Allahtan eşimle aramızda gizli saklı yok pek duymak istemediklerimi de duyuyorum ama
Yok senin havlu tutmani bekliyorlarmisNoolmus sevismisler mi konuyu ara ara okudum sonucu takip ediyorum :)
Yok senin havlu tutmani bekliyorlarmis
Tesekkurleer canimayy kiz cok sekersin ya :) guldrdun bni
Tesekkurleer canimKonu sahibine hakaret gibi geldi sinirim zipladi
En güzel barışma aktivitesi sevişmek değil miydi ya ?
Ne var bunda ? Sevişesin varsa git, yoksa gitme...
Adam sadece sevişmek için çağırıyorsa da gitme... Seni sadece sevişilecek kategorisinde görüyorsa da gitme..
Aslında ne demek istediğini en iyi sen bilirsin:))
manyakmisin sen ya senin perden yirtilmis
Perde derken ?manyakmisin sen ya senin perden yirtilmis
Perde derken ?
Oyunlara yalanlara dolanlara başvurmadan niyetini belli etmişKızlar erkek arkadaşımla 2 ay önce ayrılik. Daha sonra tekrar görüşmeye başladık. Ama eskisi gibi değiliz . Her neyse ben memurum haftada 3 gün bosum oluyor o sa polis yaşadığımız iller yakın bana gel dedi konuşalım ben dedi tamam dedim çünkü o yoğun çalışıyor. Ben sandım ki aramizda ki sorunları haletcez beyefendi dediki pijamalarla gelme gecelik giy gel . Yani resmen seviselim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?