Pijamalarinla gelme!!

Ahlaksiz bu direk boylemi soylenir. Uzak durun.

Bana gel dedi tamam dedim demişsiniz orda sıkıntı var konuşmak için bana gel denir mi bana gel teklifi gecelik giy teklifinin bi level öncesi çok bariz
Ben senin yaşadığın şehre gelsem bile evine gelmem kalmam diye belirtmelisiniz ya da ima etmelisiniz ayrıca böyle birşey söyleyen adama niye herkes sapık muamelesi yapmış zarf atmış adam dolu çıkınca da teklif etmiş herkesin cinselliğe karşı sınırları olacak diye birşey yok teklif eder reddedersin bu kadar basit gerçekten istediği için değil erkeklik taslamak için naz yapacak mı hemen koşacak mı diye denemek için teklif etmiş olabilir
Yazışmalarınızı copy paste yapsana buraya dilin nasıl davetkar mı yardımcı oloşabilir o zaman

BAk canım erkekler elbette cinselliği ister, sevgilin nabzı yoklamış.
Sınırların yoksa bakirelik ya da dini gibi al geceliğini git, ama unutma böyle bir ayrılıktan sonra ilk görülmede böyle bir durum çok nahoş anılar bırakabilir, sevişmek haricinde ruhunda derin yaralar bırakmak için planlanmış olabilir. Zaten eğer tabuların varsa ve sevgilin de bunu biliyorsa niyetine pek iyi diyemiyorum.

yok gecelik az olur tangayla geleyim de est tobe yav

o kızlarla yatan erkekler yollu olmuyor ama kızlar tu kaka öyle mi?
adamlar eğlenebilir ama kızlar eğlenemez..
bu zihniyet midemi bulandırıyor resmen...

En güzel barışma aktivitesi sevişmek değil miydi ya ?
Ne var bunda ? Sevişesin varsa git, yoksa gitme...
Adam sadece sevişmek için çağırıyorsa da gitme... Seni sadece sevişilecek kategorisinde görüyorsa da gitme..
Aslında ne demek istediğini en iyi sen bilirsin:))

manyakmisin sen ya senin perden yirtilmis

Cok sacma,sehirler arasi yolculuga pijamayla mi gidiyosunuz da iyi otobuse gecelikle binceksinz o zaman. O ne laf yaa giy de gel..

haya perdesi demek istiyor..
sözde muhafazakar jargonda bunu çok kullanırlar.. onca hırsızlığı tecavüzlerde hiç haya perdesinden bahsetmezler ama konu kadının bireysel tercihleri oldu mu hemen hayalar perdeler havada uçuşur.
içlerinden geldiğim için iyi bilirim..

Oyunlara yalanlara dolanlara başvurmadan niyetini belli etmiş
Bizim değil sizin kararınız önemli !

Ne bekliyordunuz?Kızmak yersiz ,sağlıklı her genç erkek gibi o da ya bir şeyler yaşayacak gönlünün istediği kızla y a da evlenip de yaşayacak bu durumları...Belli ki o evlenmek istediği kız siz değilsiniz,iki seçenek var ikinci seçeneği seç ve ayrıl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…