Pijamalarinla gelme!!

Şükür beni anlayan bi yorum. Çoğu kişi topa tutmuş . Eski konularimdan vurmuslar . Kadının düşmanı yine kadınmiş malesef . Bi yuva kurmak istemem evlilik meraklısı olduğu mumu gösterir 30 yaşında biriyim gayet normal istek değil mi
.gÜzelim sexiyim gibi iddiam olmadı hayatım boyunca . Cilve desen hiç yok . Belki çok salagim herhalde böyle erkekler beni bulduğuna göre . Suçu kendimde ariyorum . Suçum sadece bi yuva yani . Ama hep seviselim yatalım kalkalim otele gidelim diyen erkekler bni buldu ne yapayım ya suç ben de ya da özellikle çekiyorum bu tipleri. Ben kendisi ile sevismedim sadece el ele olma öpme geçti . Olay bu
. Karşı taraf böyle dedi yıkildim ben gerçekten sorunlarmızı konuşcaz sandim

Canım üzülme seni niye topa tutalım ? Yanlışanşaodn bak sana yazdığım cevaba benimki de böyle konuşurdu ama tabiki ilerisi hiç olmadı sadece öpüşüşüp koklaşırdık sevişmek bu bence sex evlendikten sonra oldu bu benim görüşüm hayat tarzım. Ama bizim bağımız farklıydı gerçekten ilk 4-5 ay heycandn elele zor tutardık o kadar çekim vardı ki bana değse kalbim çıkıyordu sonradan erotizm konuşmak seviyeli tabiki beni rahatsız etmiyordu evlilik teklifine kadar çok romantikti İnan ama yeni tanışır tanışmaz bu konular olması düşündürücü sen bilirsin

Polislere bir çekicilik oluyor kadınlar tarafından malesef gözümüzü gönlümüzü kocişlermize dört açalım bacım

pijamayla sevişilmiyor mu ki?
valla sadece gecelikli kadınlarla sevişebiliyorsa hiç görüşme, düşük libidolu erkek, hiç sevmem böğk

Kız 155 ney İnan yeni duydum
Ya bazı yollu kızlar varmış sırf eğlencesine polislerle yatıyolarmış, onlara polisler 155 diyor işte numaralarını falan birbirlerine veriyolar, Allahtan eşimle aramızda gizli saklı yok pek duymak istemediklerimi de duyuyorum ama

Evlenmeyi istemen kadar normal birşey yok,
Ama konuların hep yanlış ilişkiler üzerine açıldıgı için
Yanlış izlenim uyandırmışsın canım..
Sırf evlenmek içinde evlenme kısmetin ne zaman gelecegi belli olmaz bence artık bi ilişki eş arayışında olma bu zamanda dışarda ciddi adam bulmak zor bence..
zaten nasibin varsa bigün bi yerde bi şekilde bulur seni..
Allah gönlüne göre versin iyilerle karşılaştırsın İnşallah .

Aynen katılıyorum

Bana gore resmen hakaret ama sizin aranizdaki iliskiyi bilmedigim icin bi sey diyemeyecegim

"Dediğin gibi yaptım geceliğimi giydim yola çıktım ama rahat bırakmadılar bu kombinle, şaşırmadım da zaten. Üstelik seninkini de beşe katlar şimdiki hahaha" yaz gönder.
Şaka bi yana, aktif cinsel hayatınız olsa bile pijamalarınla gelme gecelik giy! Diyen bir hödükle sevişmen anormal olur zaten.

Yani diyor ki sabahlar olmasın şair dizelerde ne anlatmak istiyor :) yani diyor ki ben seni kıtlıycam ona göre özel gününe denk getirme saç sakal agda işlerini hallet
Hmm bakiim,aferin,paragraf sorusunu iyi çozmüşsün,Otur 10 10 10

Böyle de söylenmez ki ne kadar kaba, yaklaşımı çok itici gerçekten.. Madem o size bu kadar "açık" oldu siz de ona karşı açık olun.
"Benimle böyle bayağı konuşan bir adam için yorulup gelmeme bile değmez" diyin,
sınırlarınızı net bir şekilde çizin ve size değersiz hissettiren insanlara prim vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…