Şükür beni anlayan bi yorum. Çoğu kişi topa tutmuş . Eski konularimdan vurmuslar . Kadının düşmanı yine kadınmiş malesef . Bi yuva kurmak istemem evlilik meraklısı olduğu mumu gösterir 30 yaşında biriyim gayet normal istek değil miYanlış anlama ama bütün konularına baktım..
Evlenmek istiyorsun bu yüzdende karsıdaki kişilere sanırım cabuk baglanıyorsun karsındakilerde bunu fark ediyor ve niyetleri ciddi olmadıgı için senin bu niyetini kullanıp seni kullanmaya yöneliyorlar sanki ciiddiymiş gibi davranıyorlar bence..
Biraz oluruna bırak vardır seninde hayırlı bi nasibin..
Yoksada bekarlık sultanlık valla evlilik zor gerçekten..
Şükür beni anlayan bi yorum. Çoğu kişi topa tutmuş . Eski konularimdan vurmuslar . Kadının düşmanı yine kadınmiş malesef . Bi yuva kurmak istemem evlilik meraklısı olduğu mumu gösterir 30 yaşında biriyim gayet normal istek değil mi
.gÜzelim sexiyim gibi iddiam olmadı hayatım boyunca . Cilve desen hiç yok . Belki çok salagim herhalde böyle erkekler beni bulduğuna göre . Suçu kendimde ariyorum . Suçum sadece bi yuva yani . Ama hep seviselim yatalım kalkalim otele gidelim diyen erkekler bni buldu ne yapayım ya suç ben de ya da özellikle çekiyorum bu tipleri. Ben kendisi ile sevismedim sadece el ele olma öpme geçti . Olay bu
. Karşı taraf böyle dedi yıkildim ben gerçekten sorunlarmızı konuşcaz sandim
Ahahaha ben polisle evliyim ve edindiğim tecrübeye göre uzak dur bacım. Ben tanıştığımda uni bebesiydik sonradan polis oldu ama çevresi inanılmaz garip güven olmaz de ki ben o işleri gelemem git 155 bul kendine. Anlar o
Polislere bir çekicilik oluyor kadınlar tarafından malesef gözümüzü gönlümüzü kocişlermize dört açalım bacım
Ya bazı yollu kızlar varmış sırf eğlencesine polislerle yatıyolarmış, onlara polisler 155 diyor işte numaralarını falan birbirlerine veriyolar, Allahtan eşimle aramızda gizli saklı yok pek duymak istemediklerimi de duyuyorum amaKız 155 ney İnan yeni duydum
Şükür beni anlayan bi yorum. Çoğu kişi topa tutmuş . Eski konularimdan vurmuslar . Kadının düşmanı yine kadınmiş malesef . Bi yuva kurmak istemem evlilik meraklısı olduğu mumu gösterir 30 yaşında biriyim gayet normal istek değil mi
.gÜzelim sexiyim gibi iddiam olmadı hayatım boyunca . Cilve desen hiç yok . Belki çok salagim herhalde böyle erkekler beni bulduğuna göre . Suçu kendimde ariyorum . Suçum sadece bi yuva yani . Ama hep seviselim yatalım kalkalim otele gidelim diyen erkekler bni buldu ne yapayım ya suç ben de ya da özellikle çekiyorum bu tipleri. Ben kendisi ile sevismedim sadece el ele olma öpme geçti . Olay bu
. Karşı taraf böyle dedi yıkildim ben gerçekten sorunlarmızı konuşcaz sandim
Aynen katılıyorumYani yanlış anlamazsanız ailenize söyleseniz evlenmek istediğinizi belki çevrenizde ciddi birileri çıkar görüşürsünüz aileler aracılığı ile yani tabi yinede siz bilirsiniz ama hani aile araya girince daha ciddi olabilir mesele..
çıkar şu ustundekileri ne dediğin anlaşılmiyor diyo yani
pijamayla sevişilmiyor mu ki?
valla sadece gecelikli kadınlarla sevişebiliyorsa hiç görüşme, düşük libidolu erkek, hiç sevmem böğk
Polis bey bile biliyor bacim sen nasil bilmezsino degilde; pijamayla gecelik ayni sey degilmiydi?
vala pijamayla daha güzel oluyor. bi sıcaklık geliyor birden çıkarıyorsun felangecelik dert danteli kaşındırıyor hem..
Hmm bakiimYani diyor ki sabahlar olmasınşair dizelerde ne anlatmak istiyor :) yani diyor ki ben seni kıtlıycam ona göre özel gününe denk getirme saç sakal agda işlerini hallet
yorumlardan sonra açtığın konulara bi baktımda, sorun karşı tarafta değil bence
HahhhahaHmm bakiim,aferin,paragraf sorusunu iyi çozmüşsün,Otur 10 10 10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?