- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.150
- 128
ya onu daha çok seviyorsa.Beyaz anneanne donu giy git bence
çıkar şu ustundekileri ne dediğin anlaşılmiyor diyo yani
KYa sevişilir de pijama değil gecelik getir diye de sipariş verilmez ki
O da istenir de farklı kelimelerle ifade edilir
Ama öpüşmek sevişmek isteyen erkek te evlenmeyecem demiyo bknz benim kocam :))Şükür beni anlayan bi yorum. Çoğu kişi topa tutmuş . Eski konularimdan vurmuslar . Kadının düşmanı yine kadınmiş malesef . Bi yuva kurmak istemem evlilik meraklısı olduğu mumu gösterir 30 yaşında biriyim gayet normal istek değil mi
.gÜzelim sexiyim gibi iddiam olmadı hayatım boyunca . Cilve desen hiç yok . Belki çok salagim herhalde böyle erkekler beni bulduğuna göre . Suçu kendimde ariyorum . Suçum sadece bi yuva yani . Ama hep seviselim yatalım kalkalim otele gidelim diyen erkekler bni buldu ne yapayım ya suç ben de ya da özellikle çekiyorum bu tipleri. Ben kendisi ile sevismedim sadece el ele olma öpme geçti . Olay bu
. Karşı taraf böyle dedi yıkildim ben gerçekten sorunlarmızı konuşcaz sandim
Yorumu yazarken benimde aklıma o sahne geldi biliyor musun
Fıstık çok sekerdi ben küçükken izleyip ağlamıştım hatta o sahneyeNasıl yer etmişse bilinç altımızda
Yani yanlış anlamazsanız ailenize söyleseniz evlenmek istediğinizi belki çevrenizde ciddi birileri çıkar görüşürsünüz aileler aracılığı ile yani tabi yinede siz bilirsiniz ama hani aile araya girince daha ciddi olabilir mesele..
Hayir canim seni dalgaya alma degil biz uckuru dusuk adamlarla dalga geciyoruz.Bi daha gorustugun insanlarla hic sevisme muhabbetine girmesine izin verme sert dur.Emin ol kismetin bi yerlerde bekliyor.Herkes benimle dalga geçmiş üzüldüm neden beni dalgaya aldınız sadce dertlesmek istedim
Bilmiyorum ben de hata mi ki sadece boyum uzun güzel kız deilim okdr fizigim duzgn okdr . Görüştüğüm her erkek konuyu cinsellige getiriyor. Ben kendimi suçluyorum dışarıya hafif kız görüntüsü veriyorum diye. Psikologa gttm ama sonuç alamadım ki. Saf mı görüyorlar beni bilmiyorum
Pijama muhabbet i yapani tanıdıKlar bulduSiz bu adamlarla nerde tanışıyorsunuz? Yani biri değil hepsi sapık. İnternette falan mı tanıştınız? Ne şekilde tanıştığınızı söylerseniz insanlar daha çok yardımcı yorumlar yapabilirler.
Dun tanisip bugun konu cinsellige geliyorsa ariza vardir karsi tarafta.Bilmiyorum ben de hata mi ki sadece boyum uzun güzel kız deilim okdr fizigim duzgn okdr . Görüştüğüm her erkek konuyu cinsellige getiriyor. Ben kendimi suçluyorum dışarıya hafif kız görüntüsü veriyorum diye. Psikologa gttm ama sonuç alamadım ki. Saf mı görüyorlar beni bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?