Pijamalarinla gelme!!

Beyaz anneanne donu giy git bence
ya onu daha çok seviyorsa.
öyle bir tanıdığım varda
konu sahibi profilinizi görünce hemen baktım konu iceriginizi merak edip ama hiç yanilmadim
ya sürekli yanlış insanlarla karşılıyorsunuz yada kusura bakmayın ama karsidakilere bu cürreti siz veriyorsunuz.
ayrıldığım sevgilim değil 10 yıllık kocam gecelik giy gel demez
diyemez
dedirtmem..

Aynı şeyi düşündüm illaki gecelik istiyosa o alsın hediye etsin ben kocama giymeye bile gecelik almam çok istiyosa o alsın. Hem gecelik ne ya arada atraksiyon tamam da sevgiliyken pijama da çuval da olur yani bekar kızın geçeliği mi olur Bihter mi bu kizcagiz
Ya sevişilir de pijama değil gecelik getir diye de sipariş verilmez ki

O da istenir de farklı kelimelerle ifade edilir
K

Ama öpüşmek sevişmek isteyen erkek te evlenmeyecem demiyo bknz benim kocam :))
Yani sizin izin verdiğiniz ölçüde cinsel lik olmali sapık ilan etmeye gerek yok bence.
Burda itici olan tek şey gecelik istemesi ben olasam beni gecelik hatrına arzulayacak diye üzülürdüm.
Biz sevgiliyken göz göze gelmek yeterdi bi şifremiz vardı seni istiyorum demek için çok romantik gelirdi.
Zaten beni arzulamasa niye beraber dolaşsın demi ama.
Sen de öyle düşün bence açıkça sor sevişmek mi istiyosun ne kadar ne istiyosun daha önce yaşamadım açık konuşalım falan de ama romantık ol ki dökülsün işine geliyosa git ama sen ona söyle üstümde ne görmek istiyosan sen alır mısın de bakalım. Sonra canın istemezse bırak g.t gibi kalsın ortada gecelikte elinde patlasın :))

Herkes benimle dalga geçmiş üzüldüm neden beni dalgaya aldınız sadce dertlesmek istedim

Ben de katılıyorum. En azından ciddi olurlar soytarı olmazlar.

Konu sahibesi sizin bulduklarınız 5 para etmez adamlar. Aile vasıtasıyla tanışmayı deneyin bir de derim.

Herkes benimle dalga geçmiş üzüldüm neden beni dalgaya aldınız sadce dertlesmek istedim
Hayir canim seni dalgaya alma degil biz uckuru dusuk adamlarla dalga geciyoruz.Bi daha gorustugun insanlarla hic sevisme muhabbetine girmesine izin verme sert dur.Emin ol kismetin bi yerlerde bekliyor.

Bilmiyorum ben de hata mi ki sadece boyum uzun güzel kız deilim okdr fizigim duzgn okdr . Görüştüğüm her erkek konuyu cinsellige getiriyor. Ben kendimi suçluyorum dışarıya hafif kız görüntüsü veriyorum diye. Psikologa gttm ama sonuç alamadım ki. Saf mı görüyorlar beni bilmiyorum

Haklisiniz ama Görücü usulü bulunanlar da sapık çıkabiliyor

Siz bu adamlarla nerde tanışıyorsunuz? Yani biri değil hepsi sapık. İnternette falan mı tanıştınız? Ne şekilde tanıştığınızı söylerseniz insanlar daha çok yardımcı yorumlar yapabilirler.

Pijama muhabbet i yapani tanıdıKlar buldu

Dun tanisip bugun konu cinsellige geliyorsa ariza vardir karsi tarafta.
3 5 ay tanismissinizdir artık fiziksel minik dokunuslar bile heyecana sebep olup tahrik ediyorsa normal.
Tabulariniz vardir belirtirsiniz evlenmeden birliktelik yasamam
Rahatsınızdir yasarsiniz cinselligide.
Fakat is seks boyutuna gelmeden tanisma tanima flort heyecan romantizm karsilikli hislerden bir gecmek gerekir.
Eski esim ilk erkek arkadasim degildi ama ilk onunla birlikte oldum sevgiliyken ve kesinlikle bunu seninle evlenecegime yorma demistim.
Simdi ki erkek arkadasimla cok fazla romantik ve bambaska harika bir iliskim var kralice falan gibi hissettirdi 5 yildir.ama asla seks konusuna gelmedi ben sordum niye bu sekilde diye sen bosanmis bir kadinsin o istekle gelirsem yanlis anlarsin diye korkarim dedi ayol manyak gel buraya dedim.
Yani siz kendinizden kararinizdan ve ne istediginizden emin olmalisiniz.

Yanlış anlamayın ama hayatınıza giren tüm erkekler konuyu kısa yoldan cinselliğe bağlıyorsa
kendinizi iyice sorgulayın derim.
Belli ki sizde var bir şey..

Bu arada bence çok anormal bir şey yok.
İlişkinizde cinsellik varsa eğer sorunları en kısa yoldan çözmenin yolunu önermiş kendisi.
Akıllı herif..

galiba kişilerle internetten tanışıyorsun.kesinlikle internetten hayırlı kısmet arama.sosyalleş çevre edin kısmetin karşına çıkar.bir de tanıştığın her erkekle evleneceğin erkek gözüyle bakma.mesefali ol.önce arkadaş ol tutumuna bak sonra aşk olursa sevgili olursun.karşındakinin sana aşık olduğundan emin olmadan sevgili olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…