Pinti sevgili

Valla sen gittiğinde bile senin yol paranı bence ödemeli en azından ilkinde. Bilmiyorum bana çok tuhaf geliyor böyle şeyler. Tamam para muhabbeti yapmasa düşünülmez o ödesin diye ama bana böyle muhabbet yapılsa daha çok ona bırakırım herşeyi yapmıyosa da defolsun gitsin. Bugün parasını esirgeyen yarın değer de vermez.

Kacarak uzaklas.

Kendine ust bas almayan adamin tabiri caizse kendine hayri yok...

Evlensen sana eve yemeklik aldirmaz annemlerde yiyelim masraf olmasin der

Tabii her iliskiyi evlilik diye dusunmemek lazim ama yani adam yaninda da degil ki. Suan da senin keyif aldigini sanmiyorum bu iliskiden

Simdiden böyle yapan biri evlensek en küçük seye laf yapar degil mi?Maaş kartini verirsin demişti bir defasında da. Ben sinirlenince şaka yaptim demisti. Aslında şaka değildi.
Şakanın yarısı ciddidir o zaman siz de söyleyin idare eden ben olacam sen bana maas kartını ver diye

3 .5 saat ve 6 ay gelmemek? Biz nisanliyken 2 saat mesafemiz vardı haftada 2_3 görüşüyorduk. Sevse 10 saat olsa da gelir uzaklikmis masrafmis dusunmezdi. Zaten yol parasi 4000 maaşi zora düşürmez .
Sevgiliniz çalısıyormuydu çalışıyorsa kaç gun izni oluyordu

Evet pinti şimdi böyle davranıyorsa ileride evlensen işin yok herşeyin hesabını ver

Cimriliği bir kenara 6 aydır imkanı olmasına rağmen nasıl sizi görmeye gelemiyor? Seven insan özler, gelir görmek ister. Bu adam her anlamda acayip.

6 aydır yanına gelmeyen adam pintiliği bıtak seni sevmiyor özlemiyor bir kere çok açık ve net yeteri kadar sevmediği için de bu hesapları yapıyor. Seven insan özler, kıskanır gelip yanında görünmek ister merak eder yani. Kıyafet almıyor falan bunları nereden biliyorsunuz bilmiyorum ama 6 ay çok uzun bir süre yani gelmesem olmaz mı ne demek bende şehir dışından çıktım eşim o zamanlar her ay bir kere hafta sonları burdaydı, yılbaşı doğumgünüm hep beraber geçirdik.

Yıllar yılı öncesi ben 18 eşim 20 uni falanken . Yanıma gelebilmek için markete girmiş canım benim ya birsürü ağır falan kaldırmış o şekilde yanıma gelmişti. Ben benim için ise girdiğini evlendikten sonra öğrendim yıllar yilar sonra. Yani bi kaç ay çalışıp yol parasini gezme ve bana hediye parasini falan çıkarmış. Okadar etkilendimki ozamanlar bilsem asla müsade bile etmezdim.
Siz bana kalırsa ayrilin o kişiden kendi pintilikten gelmeyip sizi çağıran kişiden ne beklenir?

Ne kadar masum, samimi davranmis esiniz. Simdi kalmadi boyleleri. Ya davarsa da bana denk gelmedi. Varsa yoksa para, kadindan maddi beklenti.

Bence zaten deger vermediğini gösteriyor para lafı yapması. Her şeyi ortak ödeme teklifi yapıyordum zaten.

Evet zaten vakit geçirmiyoruz bile. Buna nasıl ilişki diyebilirim ki.

Cimriliği bir kenara 6 aydır imkanı olmasına rağmen nasıl sizi görmeye gelemiyor? Seven insan özler, gelir görmek ister. Bu adam her anlamda acayip.
Evet bence de insan özler. Sözde özlüyor ama inanın uzakta olmasına rağmen ilgisiz. Doğum günümü bile unuttu. Bir mesaj bile atamadı. Ilgisizsin diye tartıştıktan sonra dogum gunumu kutladi. Dogum gunumun üstünden 3 ay gecmisti ustelik.

Kiyafet almadığını kendi söyledi. Evet ozlemiyor bence de. Ozlese gelirdi. Zaten son geldiginde de para lafi yapmıştı sağolsun. Dogum gunumu bile unuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…