Pinti sevgili

Ya inanmiyorum yaa ve siz devam ediyorsunuz bu adamla. Maas karti muhabbetini acar acmaz g..ne tekmeyi basmaliydiniz. Her istedigini soyluyor size bu cesareti vermemeliydiniz ona. Saygi duymuyor bi kere size

Haklısınız ben bitirdim aslında birkaç gündür konusmuyoruz. Normalde kendine deger veren biriyimdir ama gözüm kör olmus sanırım.

Çok güzel bir apart ayarladım mükemmel manzarası var ve herşey benden. Bide sana çok kalite bi saat aldım 6 aydır görüşmememiz şerefine de ve o yola çıkınca telefonunu falan kapat ulaşamasın.
Ne bileyim ya böyle cins insanlar böyle oyunları hakediyor bence

Süper olur ama evimi biliyor

O zaman mesaj atarsın "ya düşündüm de sen çok pintisin, hazır yolun yarısındayken geri dön evine, bende arkadaşlarla kampa gidiyorum zaten şu an" tarzı birşey yazarsın yani evde yokum temalı

Sizinkinin bi cesitiyle de ben gorusmustum 2 yil once. Bitirdikten sonra arkadasimla dur dedik suna bi oyun yapalim. Fake hesaptan bi guzel islettik. Evi arabasi olan zengin kiz olarak tanittim kendimi. Baba fabrika zinciri olan iş adami kizi olarak ayni zamanda. Daha canli kanli bulusmadigi kiza bi hediyelr aldi bi hediyeler aldi. Bulustugumuzda bana verecekti. Beni etkilemek icin aldigi hediyelerin goruntusunu atiyodu bana normalde bana da hic bi zaman hediye falan almamisti. Iyi dalga gecmistim. Bulusma yerine getirtecektim ama acidim sonra, engelledim

Hediyeleri alsaydınız bari

Biliyorum değer vermediğini. Cok üzülüyorum her ayrılıkta beni suçladı. Şimdi yine ayrıldık. Bu ilişki don lastiğine döndü.

zaten canım senı suclamıssa ondadır suc kesın yanii. genelde erkekler kendılerının yaptıgı sucu gormuyorlar karsısındakıne atıyorlar. ezıkler

Belki evlidir. O yüzden gelemiyordur, dolayısıyla para da harcamaktan korkar. Hele ki bir de çocukları filan varsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…