Pinti sevgili

Kitaplarini nasil vermis ki orasi ilginc
Sanirim fikrimi degistiricem bu konuda
Cimri olmayanlarlar bile kitaplarini paylasmazken.
Ders kitabi miydi?

Sıkıntı yapma masraflarını karşılarım ben deseydin keşke!! hey Allahım yaa hem sanki zırt pırt Amerikadan geliyor adam
Cimri erkeği hiç sevmem bence evlilikte de hiiç çekilmez

Hangi memurlukmus o 4bin alan masallah. Her neyse...

Belki sana soylemedigi bir borcu vardir, belki ailesine kredi falan cekmistir. Ne biliyim illaki bir aciklamasi vardir hemen herkes pinti damgasi yapistirmis. Kimsenin ne durumda oldugunu bilemeyiz icine girmeden.

Esimle bende farkli sehirlerdeydik. Cuma aksamdan gelir pazar aksami donerdi. Benzin parasi+ otel parasi + elimi cebime attirmazdi. Calismiyordum, calissam bile odetmezdi, ben hediyeler filan alirdim hep buyuzden. Durumu varsa bunlar sıkıntı degil. 4 TL maaşlada yol parasini pekala karsilayabilir.
Boyle varyemez bir tip ilerde canindan bezdirir. Rahat olamazsin.

Bana acikcasi pinti gibi gelmedi. Söyleyecegim aci fakat o sizi sevmiyor.
Sizin ile nasil ayrilacagini bilmedigi icin, pinti gibi davraniyor.

Yani sizin ondan ayrilmanizi istiyor. Ki bencede ayrilin. Herseyden önce sizi 6 aldir ziyaret etmeyen insan, gercekten hayatinizda yeri olmayan insandir.

Anladım bir zamanlar benim sevgilimde öyleydi şimdi öyle birisi degil. Bnm surekli tartısmamdan dem vuruyor

Benim esimde uzaktaydi hem de cok. Sevgiliyken gelir giderdi. Hemde cok uzun yol. Hep ucakla gelirdi. Gelislerinde bir kurus bile harcatmazdi. Halen oyle bana ve cocuklarina cok bonkordur.

Bu adam senle evlense bile ayni olur. Sana her kurusun hesabini sorar. Pinti koca cekilmiyor. Hayati zindan ediyor. Burda boyle cok konu var bosanmanin esigine gelen. Iyi dusun.

Meslek memurluğu diye bir şey var arkadaşım...
Kredi olayı yok diye biliyorum. Pinti olmayabilir belki bana öyle geliyordur

Bircok defa ayrıldım hepsinde o aradi. Gerçi yine ayrıyız bu kez aramadı.

Hayatta en tahammul edemedigim sey pintilik..
Evlennce yarin bi gun daha kotu olur. Yok sukadar harcadn bunu aldn bilmem ne.. hos degil.
Yol yakinken birak.. parayi seven parasina kiyamayan adamdan bi yol olmaz..

Canım böyle bir adamla evlenmeyi düşünmüyorsundurica inşallah ev kirası mutfak masrafı yeme içme derken her gün para için kavga edersiniz yani böyle adama adam denmez evlenilmez de pinti biriyle demedi deme

Benim 7yillik ilişkim var üniversite yeni bitirdim şuan calismiyorum bu güne kadar sevgilime belki birkaç kere anca yemek ismarlamisimdir çünkü hep öğrenciydim kisitli param vardi kendisi de ogrenciydi ama bu konuda bana hiç para lafi yapmadi. Bizim aramizda paranin p si geçmez. Şuan asker beni gormek icin 8 saatlik yerden geliyor ne para ne de yol uzun lafi yapmıyor. Bence erkek arkadaşınız pintiden de öte çünkü bunu sana söylüyorsa kendisi gerçekten sevmiyordur insan nasil 6 ay ayrı kalir sadece yol parasi vermemek için anlamiyorum. Bir an önce iliskinizi gözden geçirin çünkü kalpten seven insan için para pulun lafı olmaz herkesin cebinde ne kadarı varsa ikisinindir ortaktir

Ohoo sen hala böyle biri için konu mu açıyorsun buraya. Vakit kaybı, çok ilerletmeden bırak derim.

Benim de böyle bir tanıdığım vardı. Adam pintilikten akşam yemeği yemiyordu. Evi arabası muhtemelen milyona yakın parası var ama karısı yok. Olamaz da zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…