Ayrıyız birkac gundur konusmuyoruz.Def et hemen bi yol olmaz bundan
Merhabalar ben 25 yaşındayım ve henüz işim yok. Erkek arkadaşım da memur 4000 küsür maaş alıyor. Biz uzaktayız.Ben ailemle yaşıyorum yanina gidemiyorum. Erkek arkadaşım tek başına kalıyor ve 6 aydir yanima gelmedi. 3 bucuk saatlik yol var arada.
O yanıma geldiğinde hesabı beraber ödeyelim istiyorum. Ona veriyorum parayı o ödesin diye. Arada o da ısmarlıyor ama genelde hak geçmesin diye vermeye çalışıyorum veremediğim de oluyor. Bazen kabul etmiyor.
Sorun şu, bana son geldiğinde para lafı yapmıştı. Yol parası çok tutuyor artık gelmesem mi demişti. Ben de gelme demistim. Sonra anladım ki pinti olduğu için böyle demiş yani hiç para harcamazmış. Kendine üst dahi almıyormuş. Bir de para lafı yaptığı için çok alındım. O beni suçluyor asıl pinti benmisim. Yanına gelmiyormusum. Gelemiyorum diyorum ailemden nasıl izin alabilirim ki. Bu konuda haklı mi? Ben mi abartıyorum?
Ne güzel ya. Bana hiç böylesi denk gelmedi. 2 kişi oldu ikisi de pintiii. Kimseden maddi beklenti içinde olmadım. Ama hepsi para lafı yaptı. Bu arada ayrıyız birkac gundur konusmuyoruz.Yıllar yılı öncesi ben 18 eşim 20 uni falanken . Yanıma gelebilmek için markete girmiş canım benim ya birsürü ağır falan kaldırmış o şekilde yanıma gelmişti. Ben benim için ise girdiğini evlendikten sonra öğrendim yıllar yilar sonra. Yani bi kaç ay çalışıp yol parasini gezme ve bana hediye parasini falan çıkarmış. Okadar etkilendimki ozamanlar bilsem asla müsade bile etmezdim.
Siz bana kalırsa ayrilin o kişiden kendi pintilikten gelmeyip sizi çağıran kişiden ne beklenir?
Baya baya pinti. Ömür geçmez.
Yok artıkEvet bence de insan özler. Sözde özlüyor ama inanın uzakta olmasına rağmen ilgisiz. Doğum günümü bile unuttu. Bir mesaj bile atamadı. Ilgisizsin diye tartıştıktan sonra dogum gunumu kutladi. Dogum gunumun üstünden 3 ay gecmisti ustelik.
Yok artıkSal ipini gitsin bence varlığı ile yokluğu pek fark etmez senin için.
Haklısınız ya cidden çekilmiyor. Manevi pintiliği de var. Hadi maddiyi gectim.Eşimle sevgiliyken işten çıkıp memleketine gitti. Aramızda 12 saatlik yol vardı. 3 ayda 3 kere geldi ve bana 2 saatlik uzakta iş buldu çalışmaya başladı. Haftada 3 kez görüşürduk. Beni işten alırdı gezerdik eve bırakırdı.
Pinti adam çekilmez bacim
Boşan
Haklısınız ya cidden çekilmiyor. Manevi pintiliği de var. Hadi maddiyi gectim.
Zaten manevi olarak ne katkısı var. ? Yanına bile gelmiyor Muş.
Hediye gönderiyor mu pinti
Gülsem mi aglasam mi lafi tam sizin durumunuza uygun
Dediginiz gibi pinti manevi olarak da pinti
Sanki Fizan dan geliyor her hafta da yol paradi demis.
6 ay once gelmis en son
Aslinda sizi tebrik etmek gerek iyi dayanmissiniz bu iliskiye bunca zaman
Ayrıldık konuşmuyoruz.Tekrar görüsmeyi düsünüyor musunuz yoksa
Gerçi görüsemiyorsunuz da reel olarak
Evet kalbimi çok kırıyor. Olmayan maaş kartımı almanın planını bile yapmış. Evlenince bana verirsin demişti
Ne kadar masum, samimi davranmis esiniz. Simdi kalmadi boyleleri. Ya davarsa da bana denk gelmedi. Varsa yoksa para, kadindan maddi beklenti.
Keşke maaş kartım olsaydı. Ben de kendimi potansiyel maaş kartı olarak gorseydim.Şimdiki erkekler de bozuldu iyice doğru.Kadını potansiyel maaş kartı görenler çok.Allah hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?