Yapmayın nolur zaten canım çok yanıyor

Okulun açılmasına iki ay vardı arayışa girdik yanı ben henüz seminerler bitmiş tatile girmiştim,bakıcı kreş arayışına girdik,kreş baktık önce,yakınımda bir tane var o da berbattı, hijyen anlamında(klozetlerden siyah sular akıyordu etrafa) ..İyi dedikleri de bana çok uzak ve aracımız yok..Bakıcı seçeneğine asla diyen ben bakıcı arayışına girdim,komşumun 7 yıl iki ayrı çocuğuna baktırdığı bakıcının (kendisi evlenmiş) kardeşini deneyelim dedik,herkes önerdi,kızım yemeğini yemek istemedi diye ona “sana küsüm” deyip sürekli surat astı bir saat boyunca, oyuna almadı dayanamadım gelme dedim İstemiyorum dedim,hiç uyarmadım da,çünkü vaktim vardı arardım daha iyisini..sonra başka birini eşim arkadaşı aracılığıyla getirtti o da okulun açılmasına yakın gelmeye başladı,çocuklar alışsın diye,her şey iyi hoş derken gecenin bi yarısı mesaj attı,Bn dershaneye gidip okuluma devam edeceğim,sizin gibi öğretmen olmaya karar verdim

dedi...Okul açılmak üzereydi Bn de yakın eş dost kim varsa sordum soruşturdum teklif ettim herkes ihtiyacımız yok dediler ya da ikiz oldukları için zor deyip istemediler en son komşulara sordum bi komşum bakarım dedi ama ona götürecektik neyse bir hafta götürdük sonra ne olduysa kadın ücreti arttır dedi ( biri fiştekledi zannımca) tamam dedik ama sonra iki katını isteyince bi de çocukları tek başına balkonunda görünce eşim bırak boşver dedi ,aldık çocukları,kayınvalideme gittik 2 hafta kaldık orda kv yaşlı kadıncağız yetemiyordu yine de bakarım dedi de ben istemedim,çocuklar gündüz uykusu uyumuyordu gece yarısına kadar misafirleri vardı,kızlar da Bn de perişan oluyorduk,evleri 7. Katta idi,kapı pencere daima açık ve ikisi de sağır çocukların başına ne gelse duymazlardı o yüzden yine evimizde birinin gelmesi daha mantıklı deyip geldik..en sonki bu işte,kız da eşimin iş arkadaşının yeğeni...Gayet iyiydi hoştu zaten 2 haftası henüz bitti,kameranın olmadığını fark edince rahatladı...yani dediğiniz gibi bir anne değilim,yanımda okula getirip götürmeyi de göze aldım hatta iki gün denedim (okul öncesi branşım yaparız dedim) ama köyde öğretmenim yollar kışın çoğunlukla buzlu karlı ve elektriklerimiz olmuyor,ısınma problemimiz kış boyunca var...bi de iki çocukla yolculuk bu sıcak güzel günlerde bile kötüyken karda kışta nasıl olur ki ...