• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pisboğaz bakıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa salın gitsin. Bi atasözü var ya işgilli döt dingildermiş ne gerek var extra sorun yaşamaya? İlla ki evden birşeyler mi aşırsın? Yada kocanıza mı asılsın? Göndermeniz için :işsiz: bende merak edıyorum konu sahıbı ne yapacak
Olacak olan o zaten .Bayan gec cikinca surati asiliyomus esiyle yalniz kalmak istiyo demek ki Allah korusun . Evliliklerine iletisimlerine özenip konu sahibinin yerinde olmak isteyebilir her gün duydugumuz seyler artık bunlar.

siz anlattiica ben burda cıldırıyorum. 2.5 yasindaki bebek annesi gitti diye kin gütmez resmine tükürmez ki tükürmehi bilmeyen bi bebek. Resmen sizden sogutmaya Calisiyo . insallah odaniza girip dd kiyafetlerinizi ic csmasirlarinizi denememistir. Dikkat edin de esinize de göz koymasjn oyle igren

Kendinizi rahatlatmaya calısiyosunuz elinizden geleni yaptınız diye ama karsinjzda sigara icen( ki asssla gunde 1 tane degildir adim kadar eminim) , surekli yatak odaniza giren(ne kadar fazlaysa cocuklar ablanin odasi diyor), cantasini bir gyzel sisiren,buzluktaki ete corege kadar konan, cocugunuz icin agliyo resminize tukuruyo diyen biri var . Hicbir cocuk annesi ise gittigi yalniz biraktigi icin kin güdüp resmine tükürmez aglar sizlar. Bariz belli kiz tukur annenin resmine dedi .Siz dua edin ki ic camasirlarinizi ,kiyafetlerinizi giymis olnasin . Giyim tarzini da degistirmis askililar taytlar masallah . Ben ne olursa olsun bahane uretip sadece gecrn soyle yapti boyle yapti diye surekli sikayet etmekle yetinmenize anlam veremedim . ckcuklariniz yukardakileri yapan bir kadinin elinde. soguktan kardan kistan daha onemlidir bunlar. bence kameradan sonra korkar bir sey yapamaz ama rn ufak bir seyini gordugunuzde isine son verin elle tutulur hicbir tarafi yok.
Kameraları alma Amacım zaten birini bulana kadar gözünü korkutmak.. fazla yumuşak biriyim uyardığım halde devam ediyor uyardığım halde tişört giydirmeye devam ediyor uyardığım halde kurşun kalem vermiş dün vs bilinçsiz biri deyip kendimi teselli ettim uyardım düzelir dedim.2. Haftası henüz bitti..Ümit ettim işte ne bileyim 😓

ne kadar para veriyorsunuz bu bakıcıya? Başka konunuzda okudum esiniz asgari ücret alıyormuş. hadi siz izin alamıyorsunuz ama eşiniz baksa bir süre?
Ev kredimiz var diye eşim çıkmıyor bana kalsa da ev kredisine girmezdik o evde çocuklara bakardı ben çalışırdım da dinlemedi.😓🤷🏻‍♀️

Kameraları alma Amacım zaten birini bulana kadar gözünü korkutmak.. fazla yumuşak biriyim uyardığım halde devam ediyor uyardığım halde tişört giydirmeye devam ediyor uyardığım halde kurşun kalem vermiş dün vs bilinçsiz biri deyip kendimi teselli ettim uyardım düzelir dedim.2. Haftası henüz bitti..Ümit ettim işte ne bileyim 😓
Zaten naifliğinizden verdiginiz kibar cevaplardan anlıyoruz sizi . Ama burda kimse sizin ve cocuklarinizin kötu olmasini istemez.Cocuklar Allah a emanetler su sekilde cunku kiz cahil bilincsiz falan degil gayet bile isteye bu sekil davraniyo gerek size gerek cocuklara . Ve kizla esinizi bir arada tutmamaya calisin esiniz baksini yakalamis olabilir neler neler oluyor .Evinizi evi bellemis. Hakkinizds hayirlisi olsun diyelim kameradan sonra buraya tekrar yazin lütfen herkes merak etti.

ne kadar para veriyorsunuz bu bakıcıya? Başka konunuzda okudum esiniz asgari ücret alıyormuş. hadi siz izin alamıyorsunuz ama eşiniz baksa bir süre?
1500+yol+yemek kahvaltı
--hamur işlerini buzluğa atın. akşamları yiyeceğiniz kadarını çıkarıp ısıtın.
acaba evine götürüyor olabilir mi? emin misiniz yediğinden?
emin değilim hayır

Ahhh ahhh 😓 dün sabah aradım bahsettiğim kızım ağlıyordu neden ağlıyor dedim size küs ondan dedi,”çocuk küsüm demeyi bilmiyor ki nerden çıkarıyorsun” dedim,” dolabın üstünde resimleriniz var oraya gitti size tükürdü ve anne pis dedi” dedi kız 😥 çocuğum cidden asla tükürmez ve o kadarını diyemez eminim çünkü daha o kadar konuşan bi çocuk değil,en azından hangi kelimeleri söyleyebildiğini biliyorum..çok endişelendim eve gelene kadar yolda ağladım,kız beni çocuklarımdan mı soğutmaya çalışıyor yoksa bilinçsiz mi davranıyor bilmiyorum ama son günlerde epey düşündürüyor beni.
Kurtulun bu kızdan. Niyeti bozmuş bu kız Allah korusun sizi ve ailenizi. Risk almaya değmez.

Kameralarım gelecek bugün takıcam daha önce de varmış da ben pek bakamıyordum sanıyordu,yine bakamayacağımı düşünüp hatalarına devam edebilir o yüzden yarından itibaren izlerim görürüm ne işler çevirdiğini..

Kreşe ver ve bu obur ruh hastasından kurtul hemen bugün

Yok ya ne olacağım. Açgözlü kadın, ayrılırken tartışmalı ayrıldık zaten (sürekli facebook instagram geziyordu, o esnada da çocuk ilgi için yalvarıyordu). Biz gene de alması gerekenin 2 katı para verdik, hakkı geçmesin diye. Ama o bizden alması gerekenin 3 katını istedi 😒😒😒 o kadar açgözlüydü. İlk maaşını tam almasına rağmen yarım aldığını iddia etti falan filan. Ne kendi hakkımı ne de oğlumun hakkını helal ediyorum. Haram olsun hepsi. 😒

Icim sogudu valla. Boyleleri is yapmasin bir zahmet 😡😡

Evet hissediyorum beni kıskanıyor bugün biraz gecikmeli gittim okula normalde önce Bn çıkarım o gelir sonra eşim,Bn kapıyı açınca bozulduğunu hissettim ya da bilmiyorum vesvese 😭 parmağına bnm alyansın aynısını alıp takmış neden taktın genç kızsın kısmetini kapatma dedim sadece sırıttı 😑🙄
Mesajları okuyorum ve diyorum ki, fakesinizdir inşAllah. Sabah sabah çok canım sıkıldı ya 🙁
Şu konuşma üzerine evinizde 1 dakika kalmamalıydı.
Acilen yeni birini bulun.
Hadsiz, densiz şey!
Bit kadar çocuğun yanında ettiği laflar bir kenara, olayı anlatış biçimi bile nefret dolu.
Kendi duygularını anlatmış gibi değil mi 🙁

Ben bu konudan muzdarip oldugum ıcın yatakodama böcek koymustum öyle ispatladım herseyın parasını gerıye aldık o şerefsiz kadından. Hatta yenı gelen kadının da huyunu suyunu bılmedıgımden hep takıp ettık allah var yatagın altından unuttugum seyler cıkıyordu kupe toka vs onları bıle yerıne koydu onun hakkını yemem hala gelır evıme yardıma. Ama kaynanamın ben evde yokken cantamı tekmeleyıp odamı karıstırdıgınıda bocek sayesınde kanıtlı öğrendik bazen hiç ummadıgın seyler de goruyorsun yanı :deli:
Amanın kaynayaya bak evlerden ırak. Ben de kamera koysam kimbilir nelerini yakalarım kv nin ama sinirim bozulmasın diye yapmıyorum.

Önceden açmış olduğunuz bi konuda öfke kontrolünüz olmadığını anlatmışsınız herşeye bağıran geçmişi takıntı haline getiren eşinize çok yüklenen biriymimişsiniz

Bu konuda neden bu kadar sakinsiniz
Konu bakıcının yemesinden kıskançlığa doğru ilerlemiş niye en başta yazmadınız

Not:Her yorumunuza da ifade bırakmayın itici olmaya başladı

Ah ah. Size fake diyen olmuş. Benzerini bende yaşadım. Hem çok açgözlüydü hem de eşimden bahsederken oğluma o yakışıklı baban diye bahsederdi. Yatak odalarını ve eşler arası özel hayatı merak ederdi. Ben evde olduğum halde cep tl ile ya sürekli konuşur ya da nette gezinirdi. Hakkım helal mı değil. İnsanlara güvenimi kaybettim. Bize de referans olmuşlardı

Maalesef fake değilim 9 yıllık üyeyim eski konularım da var bakıcı kreş arayışım..
ben size inanıyorum.zira önceki mesajimda da bahsettiğim gibi öyle bakıcılara denk geldim.benim değil ama arkadaşımın bakıcısı.sirf çocuğu mutlu diye herşeyine göz yumuyordu maalesef.sabahtan aksama kadar sosyal meyadada takılır arkadasimjn kıyafetlerini giyip profil resmi yapar ki bu resimleri arkadaşımda gorur,makyaj malzemelerini kullanır,evdeki herşeyi yeyip içer.cani çektiği şeyleri pişirir pasta börek kısır.hatta daha bile fazlası tek tük kirli bluz tişörtü varsa getirip arkadasimin çamaşır gunuyse onlarla yıkarmış.biz dinlerken sinir krizleri geçirirken o çocuğum mutlu diyerekten bunlara hep göz yumdu.cocuk buyyuncede kreşe verdiler.

Önceden açmış olduğunuz bi konuda öfke kontrolünüz olmadığını anlatmışsınız herşeye bağıran geçmişi takıntı haline getiren eşinize çok yüklenen biriymimişsiniz

Bu konuda neden bu kadar sakinsiniz
Konu bakıcının yemesinden kıskançlığa doğru ilerlemiş niye en başta yazmadınız

Not:Her yorumunuza da ifade bırakmayın itici olmaya başladı
Siz de takmışsınız bana 🤯 ben okuduğumu bilin istedim,bazı arkadaşlar konu açıp toz oluyor sonra burda herkes söyleniyor neden yok oldu diye.. benim amacım bu...Öfkem geçmişe ve eşimin hayatımızla ilgili önemli kararlara..Bu konuda da defalarca söyledim yine söylüyorum iyi niyetli düşünmek zorunda hissettim çünkü kız daha önce bakıcı olarak çalışmamış Bn de bilinçsiz deyip düzelir diye düşündüm...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X