Ben de diyorum bu konunun aynısı daha önce okudum ben nerden hatırlıyorum.
avukat ayarladı onu..böyle davalara bakıyormuş.aslında boşanmaya götüren taraf benim bu olayı normal görmem,bu olayda bir şey olmadığını diretmem(( bir daha olmaz deseydim,şu an evliydik.... (off yaa offf...
bu olay temmuzda bitti.bende haberini alıyordum.o da kendine gelememiş bir kaç ay.ama hayat bu elbette sözlenecek.geçen ayın ortalarında sözlenmiş.kusura bakmayın ama bu adam size güvenmiyormuydu ki böyle bir sebeple boşandınız aileler ne dedi bu duruma.bence altında başka sebepler olmalı evinize gelen arkadasınız nasıl biriydiki bu olanlara müdahale etmedimi gerçekten seven erkek karısını resmi de olsa boşayıp hemen başkasıyla sözlenemez .çok enteresan adınıza üzüldüm ancak olayı idrak etmek mümkün değil
daha kötü bir şey söyleyeyim mi?? tayini çıkmıştı.biz de senin gibi düşündük,tayin için nikah yaptı diye...amaaa...biz ona düşündüklerimizi söyleyince direk tayinini durdurdu....o zaman daha fazla yıkıldım...Boşandıktan hemen sonra başkasıyla söz kesmiş adam yahu. Muhtemelen şu tayin bilmem ne meselesinden dolayı evlenmiş olmak için evlendi sonra da ilk hatada gümm. Bence kendi kendini harap etmekten vazgeç. Birincisi sevse o kavganızı o noktaya götürmezdi, ikincisi şak diye boşanmazdı, üçüncüsü pat diye başkasıyla sözlenmezdi. Kendini harap etme boş yere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?