dün eczaneye gittim diaformini sordum sizin kullandığınızla aynı içerikmiş hepsi metformin içerikli dedi aynı işe yarar sen buna devam et dedi bende bu gün geri başladım hatta eczacı kilo vermöeni kolaylaştırıyor bu ilaçç dedi bende spor yapıyom zati dedim çok işe yarar daha hızlı kilo veririsin dedi o zamanda daha kolay yumurtlarsın dedi... çok umutla bu gün başladım hapa sporuda 1 haftadır yapıyoruz.. koşu bandında bazen sıkılıorum bıtakayım diyorum gözümü kapatıp bebeğim olduğunu hayal ediyorum ve yeniden gayret ediyorum artık zayflayacam... birde şu soğan kürünü duydunuz mu benim adet 16 gün geçti ya hamişde değilim test yaptım dr da gitmiyorum soğan kürü içsem söker mi acep adetimi....
bahar diyet nasıl gidiyor.listen nasıl merak ettim.
Canım maşallh ben 2 haftada 2.600 gr vermiştim nasıl yapıyorsun sen diyet ve neler yaptığını yazarsan sevinirim bir günlük yeme listesini yaz bizlerede fikir olsuncanlar 2 haftada 3,4 kg verdimnormali ayda 4 kg muş spor ve 2 haftadır yaptığım sporla 55 gündür gelmeyen adetim geldi dün çok iyi hissediyorum kendimi umarım bundan sonra düzene girer bende rahatlarım neyse spora 2-3 ay devam edecez kilo verip inceceik olana kadar umarım incecik olduktan sonra göbeğimi bebeğim şişirir
kilo vermem yok.hala düzen kurmaya çalışıyorum.eve bir spor aleti almak istiyorum ama ne alsam henüz karar veremedim.
koşu bandını internetten mi mağazadan mı aldın.eliptik bisiklet kilo verme için en iyisi diyorlar bütün kas guruplarını çalıştırıyormuş.kilo verdin mi?diyet işe yarıyor mu ?
kızlar yakın arkadaşım diyetisyene gidiyor ondan aldığım tavsiyelerle yapıyorum dişyetimi yazayım sizede
sabah çeyrak ekmek bi dilim peynir 7-8 yeşil zeytin şekeriz 1-2 kupa çay içiyorum bol domates salatalık yeşillik birde haşlanmış yumurta....
öğlen bazen 3-4 tane etli dolma yanında yoğurt yiyorum eğer bağırsak zorununuz yoksa yoğurt varsa salata yemek lazımmış... ekmek yemiyorum öğlen hemde hiç
akşam üzeri malum iş yerinde her an yiyecek bişiler bulamıyoruz diye marketten kuru kaysı kuru incir birde etimek aldım diyetisyen akşam üzeri saat 5-6 arası 6 tane etimek yeme hakkın var demiş arkadaşa birde kuru kaysı ye ki bağırsaklar çalışsın demiş bende 2 tane falan ancak yiyorum etimek kaysı kuru incirde birlikte yiyorum bol su içiyorum akşam 6,3 iş çıkışı eve gidiyoruz üstümüzü değiştirip 1 elma ekşi olandan yada portakal yiyip spor salonuna gidiyoruz eşimle 1 saat yürüyüş yaklaşık 6 km yürüyorum sonra ordaki bütün diğer aletlerde çalışıyorum 9-9,30 gibi çıkıyoruz eve gelip greyfurt yiyoruz bolbol nar yiyorum bağırsak sorunum olmadığı için şekerli meyveler çok tercih etmeyin ekşilerde sorun yok da tatlı meyveler kilo yapıyomuş... meyve suyu bizküvü tatlı pastadan uzak durun ama canınız çekersede küçük bi iki lokma alın nede olsa hepsinide yesen 1 lokmada yesen damağında 3 dk sonra tadı kalmadığı için az yemeyle çok yeme arasında çok fark yok diye düşünürseniz hep az yemeğe alışırsınız herşeyden...
bide ben iş yerinde çok hareketsizim hep oturuyom ondan akşam sporuna önem veriyom... inş. 5 kg daha veririsem süper olur... darısıda size olsun...
kızlar bu başlığı oturdum okudum hiç üşenmedim çünkü artık beni ancak siz anlarsınız.. Bugünlerde işimi de bıraktım bu konuları araştırıyorum dünden beri forumda daha aktif olmaya karar verdim.
Hepimiz aynı dertteyiz, aynı sıkıntılar, ben de pkoluyum... doktor kilo vermem için glokofen verdi... dün başladım.. daha önce aşılama yaptık doktor pkolu olduğumu ben hiperstimülasyon yaşayınca anladım..
artık açıkcası doktorlara güvenim kalmadı... bizde erkek sorunu da var.. sayısı iyi ama morfoloji ve hareketliliği kötü ...
2 yıldır evliyiz... ben bir süre kilo verip kürlerle gebe kalmaya çalışıcam.. fakat soğan suyu içince başım döndü, tansiyonuma iyi gelmedi.. kilo verince hala olmazsa direk tüp bebek denicem artık..
bu konular çok bunaltıyor insanı hele de sizin gibi çevremde aynı dertten muzdarip arkadaşlarım olmaması daha zor beni kimse anlamıyor.. sizlerle tanıştığıma sevindim. artık görüşürüz buradan sık sık...
bu arada ben aşılama sonrası 70leri gördüm... şimdi 69-70 arasında gidiyorum hergün 1 saat hızlı tempoda yürüyorum...
kısa zamanda hepimiz sağlıklı evlatlar doğururuz insaAllah..
sağol canım ben ağlamam ağlamam ama dayanamadım artık ağlamalar başladı... neyse bu da geçer yahu..dün doktora gittim yumurta takibimi yapsın ben de bilim yumurtladığım günü diye çünkü geç yumurtluyorum dokror illede klomenle tedavi dedi... ben istemiyorum... şimdi normal yumurta takibi yaptıramıyorum... moralim bozuldu dünden beri... sanırım 42 meryem suresi okumam lazım..
Merhaba hanimlar
oncelikle hikayemi anlatarak baslayayi:
2005 yilinda adetlerim duzensizlesmisti o yil gebe kaldim 7. haftada fark ettik evde yapilan testler negatif sonuz vermisti ben goguslerimdeki siskinlikten ve sigaraya olan tiksintimden suphelenerek doktora gittim hamile oldugumu ogrendim ama tabi o zaman hicc aklimda yoktu cocuk sahibi olmak kurtaj oldum. sonraki 2 yil boyunca dogum kontrol hapi kullandim. kendi insiyatifimle hapi kullanmayi biraktim tam 4 ay adet gormedim. doktora gittim pko oldugumu soyledi glucophage a basladik, adetlerim duzeldi ama biz hep korunduk bu surecte ocak ayinda kontrole gittim doktorum cok az kaldigini soyledi sorun yaratmaz dedi 6 ay kadar deneyelim alternatifleri sonra degerlendiririz dedi. ama bu arada kilo vermem gerekirmis. ben gecen yila kadar 52-53 kiloydum boyum da 1.70 ama son bir yilda kilo aldim ve bugun artik 60 kiloyum. doktorum yine de kilo vermelisin pco kiloya baglidir dedi. ilacin dozunu arttirdi. gecen ay korunmadik ama simdi tekrar korunmaya basladik. bilemiyorum gebelikle ilgili soru isaretlerim ver bu kiloda hamile kalirsam sonra onlari bir daha veremez miyim? gebelikte daha mi cok kilo alir pcolular biz bugun esimle 2 ay daha ilaclari kullanip mayistan sonra korunmamaya karar verdik ben de o zamana kadar fazlaliklarimi vermek ve hayirlisiyla bebek sahibi olmak istiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?